mr_pepe Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 μια ερωτηση... εχω το κινητο περιπου 2 μηνες και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος τις τελευταιες μερες ομως εχω το εξης προβλημα δυο τρεις φορες μου κολησε , δηλ. κοκησε στην αρχικη οθονη και μετα πατωντας το κεντρικο πληκτρο κλεινει η οθονη και για να ξανανοιξει πρεπει να βγαλω τη μπαταρια και συνηθως πριν το κανει ψιλοσερνεται ξερει κανεις κατι ;;;;;; Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 μια ερωτηση... εχω το κινητο περιπου 2 μηνες και ειμαι αρκετα ευχαριστημενος τις τελευταιες μερες ομως εχω το εξης προβλημα δυο τρεις φορες μου κολησε , δηλ. κοκησε στην αρχικη οθονη και μετα πατωντας το κεντρικο πληκτρο κλεινει η οθονη και για να ξανανοιξει πρεπει να βγαλω τη μπαταρια και συνηθως πριν το κανει ψιλοσερνεται ξερει κανεις κατι ;;;;;; Μηπως το φορτωσες με πολλες εφαρμογες...αν οχι κανε καμια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μια απορία βρε παιδιά. Αφού κατάφερα να συνδέσω το κινητό στον υπολογιστή μέσω USB και να μεταφέρω αρχεία, μετά δεν μου βγάζει στην ασφαλή κατάργηση τη συσκευή μου ώστε να την βγάλω με ασφάλεια. Έχει δοκιμάσει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_pepe Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Μια απορία βρε παιδιά. Αφού κατάφερα να συνδέσω το κινητό στον υπολογιστή μέσω USB και να μεταφέρω αρχεία, μετά δεν μου βγάζει στην ασφαλή κατάργηση τη συσκευή μου ώστε να την βγάλω με ασφάλεια. Έχει δοκιμάσει κανείς; μια ερωτηση .... πως το καταφερες γιατι εγω δε μπορουσα με τιποτα !!!! Παράθεση :thanks: RIDE HARD_LIVE FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 λοιπόν, θα πας σε αυτήν την σελίδα: http://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-LGD605 και στην καρτέλα: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ , θα δεις το "USB DRIVER για Windows" το οποίο κατεβάζεις και εγκαθιστάς στο pc. Τέλος πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο στο κινητό τα εξής: στις Ρυθμίσες -> Σύνδεση PC -> Τύπος σύνδεσης USB -> Συγχρονισμός μέσων (ΜΤΡ) για ασφαλή κατάργηση τι κάνουμε μετά.......; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ReVoM Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 λοιπόν, θα πας σε αυτήν την σελίδα: http://www.lg.com/gr/support-mobile/lg-LGD605 και στην καρτέλα: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ , θα δεις το "USB DRIVER για Windows" το οποίο κατεβάζεις και εγκαθιστάς στο pc. Τέλος πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο στο κινητό τα εξής: στις Ρυθμίσες -> Σύνδεση PC -> Τύπος σύνδεσης USB -> Συγχρονισμός μέσων (ΜΤΡ) για ασφαλή κατάργηση τι κάνουμε μετά.......; Κλείνεις το MTP και το γυρνάς στο απλή φόρτιση. Γενικά η ασφαλής κατάργηση σου διασφαλίζει ότι δεν μεταφέρεις αρχεία εκείνη την στιγμή με σκοπό να μην έχεις κάποια απώλεια δεδομένων . Αρκετός κόσμος πιστεύει ότι άμα δεν κάνει ασφαλή κατάργηση και αποσυνδέσει κάποια συσκευή θα καεί, προφανώς και δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rispa Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλημέρα παίδες. Εχω παρατηρήσει ότι μόλις ακουω ραδιοφωνο και με καλεσουνε μιλαω κανονικα handsfree αλλα μετά απο κάποια δευτερολεπτα δεν με ακουνε.πρεπει να το βγαλω το handsfree.εγω τους ακουω.ενω χωρις να παιζει ραδιο δεν εχω προβλημα στις ομιλιες με handsfree.μπορω και μιλαω αρκετη ώρα.το έχει συναντησει κανεις? Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Σε ολα τα υπολοιπα ειμαι πολυ ικανοποιμένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibaras Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα. Σε ολα τα υπολοιπα ειμαι πολυ ικανοποιμένος Τελικά παρατήρησα ότι μου το κάνει γύρω στο ενα μιση λεπτο περιπου.περιεργο..εαν δεν ακουω ραδιοφωνο μιλαω πολυ ωρα και ειναι οκ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 το έβγαλε προσφορά το public στα 199 ευρω, μόλις παρήγγειλα ενα λευκό:) http://www.public.gr/product/tilefonia/top-protaseis-tech-on-the-go/smartphones/smartphone-lg-optimus-l9-2-8gb-leyko/prod5060611pp/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Γεια σας παιδια... Μπορει καποιος να ανεβασει το αρχειο LGSystemUI.apk μαζι με το αρχειο .odex ? Προσπαθουσα να αφαιρεσω το qslide απο το notification center και τωρα οποτε κανω εκκινηση μου πεταει μηνυμα οτι το SystemUI δεν ανταποκρινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Το μόνο πράγμα που με δυσαρέστησε είναι ότι δεν υποστηρίζει USB Host (OTG). Έχω το tivizen και δεν το υποστηρίζει. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papingos Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Το μόνο πράγμα που με δυσαρέστησε είναι ότι δεν υποστηρίζει USB Host (OTG). Έχω το tivizen και δεν το υποστηρίζει. :( Αυτό είναι σίγουρο παιδιά ; ουτε μεσω κάποιας εφαρμογής γίνεται ; Ποια είναι η πιο προσφατη διαθέσιμη εκδοση στο Android σήμερα για αυτο το τηλέφωνο? Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου πει γνώμη για το LG L9 II και Samsung S4 Mini και Motorola Moto G ? Υποθέτουμε οτι μας τα κάνουν δώρο η τελος παντων δε δίνουμε βάση στη τιμή τους. Εχει κανεις εμπειρία απο αυτά ; Καπου καποιο λινκ με συγκριτικό ; Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Αυτό είναι σίγουρο παιδιά ; ουτε μεσω κάποιας εφαρμογής γίνεται ; Ποια είναι η πιο προσφατη διαθέσιμη εκδοση στο Android σήμερα για αυτο το τηλέφωνο? Υπάρχει κανείς που να μπορεί να μου πει γνώμη για το LG L9 II και Samsung S4 Mini και Motorola Moto G ? Υποθέτουμε οτι μας τα κάνουν δώρο η τελος παντων δε δίνουμε βάση στη τιμή τους. Εχει κανεις εμπειρία απο αυτά ; Καπου καποιο λινκ με συγκριτικό ; Ευχαριστω Το s4 mini το είχα, και έχω το L9ii. Αν σου κάνει η οθόνη 4,3 ίντζες προτίμησε το s4 mini. Υποστηρίζει USB OTG & 4G. Το L9 ii έχει πιο μεγάλη οθόνη (4,7 ίντζες). Δεν έχει άλλο πλεονέκτημα. Και τα δύο υπόσχονται αναβάθμιση σε 4,4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Το μόνο πράγμα που με δυσαρέστησε είναι ότι δεν υποστηρίζει USB Host (OTG). Έχω το tivizen και δεν το υποστηρίζει. :( Φίλε έχεις δοκιμάσει το tivizen με αρκετά τηλέφωνα? Παίζει καλά με όλα ή έχεις δει διαφορά στην απόδοση του από τηλέφωνο σε τηλέφωνο? Sorry για το off topic Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2014 Φίλε έχεις δοκιμάσει το tivizen με αρκετά τηλέφωνα? Παίζει καλά με όλα ή έχεις δει διαφορά στην απόδοση του από τηλέφωνο σε τηλέφωνο? Sorry για το off topic Λίγο το δοκίμασα σε ένα xperia Z. Όταν το σήμα είναι καλό, είναι άψογο. Θέλει καλό σήμα γιατί έχει μικρή κεραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Κάτι που μου λείπει είναι η φωνητική κλήση. Πριν από 10 χρόνια είχα ένα φθηνό ΝΟΚΙΑ που υποστήριζε τη φωνητική κλήση. Τι γίνεται με αυτό το κινητό; Πολλές φορές οδηγώ και θέλω να καλέσω κάποιον χωρίς να είμαι αναγκασμένος να ψάξω να βρώ την επαφή στο κινητό. Θέλω να φωνάξω "Σπίτι" στο bluetooth και να καλέσει στο σπίτι μου. Γίνεται με κάποιον τρόπο;; Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Κάτι που μου λείπει είναι η φωνητική κλήση. Πριν από 10 χρόνια είχα ένα φθηνό ΝΟΚΙΑ που υποστήριζε τη φωνητική κλήση. Τι γίνεται με αυτό το κινητό; Πολλές φορές οδηγώ και θέλω να καλέσω κάποιον χωρίς να είμαι αναγκασμένος να ψάξω να βρώ την επαφή στο κινητό. Θέλω να φωνάξω "Σπίτι" στο bluetooth και να καλέσει στο σπίτι μου. Γίνεται με κάποιον τρόπο;; Γίνεται με αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvc.ELL&hl=el Cyberon Voice Commander(GR) Δουλεύει κανονικά με Ελληνικά, αρκεί να έχεις τα ονόματα σωστά με Πρώτο γράμμα Κεφαλαίο. Edited April 16, 2014 by ioterl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Στο GSMarena λενε οτι σε καποιες χωρες αρχισε η αναβαθμιση σε kitkat και στο xda εμφανιστηκε μια branded rom ( http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52009913&postcount=504 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktselios Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Γίνεται με αυτή την εφαρμογή: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cyberon.cvc.ELL&hl=el Cyberon Voice Commander(GR) Δουλεύει κανονικά με Ελληνικά, αρκεί να έχεις τα ονόματα σωστά με Πρώτο γράμμα Κεφαλαίο. Το δοκίμασα και καλούσε κανονικά, αλλά δε συνεργαζόταν με το bluetooth. Τι εννοώ; Όταν πατούσα το κουμπί στο bt δεν "άκουγε" η εν λόγω εφαρμογή. Πρακτικώς δηλαδή, δεν υλοποιούσε αυτό που ζητούσε. Ψάχνω για μία εφαρμογή που όταν πατάω το κουμπί του bt ακουστικού να με "ακούει". Σε ένα κινητό SONY Live with walkman (android 2.3) γινόταν. Από όσο θυμάμαι "άκουγε" η default εφαρμογή του android (google voice ή google search). Στο LG, τίποτα! ΧΑΟΣ, κενό! Παράθεση OnePlus 6, A6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Στο GSMarena λενε οτι σε καποιες χωρες αρχισε η αναβαθμιση σε kitkat και στο xda εμφανιστηκε μια branded rom ( http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=52009913&postcount=504 ) Προσπαθησες να κανεις ενημερωση?εγω θα προσπαθησω τωρα....και αμα βγει τπτ θα σας ενημερωσω....και τα λεγομενα του gsm....gsm.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkord Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Προσπαθησες να κανεις ενημερωση?εγω θα προσπαθησω τωρα....και αμα βγει τπτ θα σας ενημερωσω....και τα λεγομενα του gsm....gsm.... Ναι, και ΟΤΑ και μεσω pc sync, αλλα τιποτα. Δεν εχει σημασια, τουλαχιστον ξερουμε πλεον οτι αργα ή γρηγορα θα παρουμε kitkat. Ειχα αρχισει να αμφιβαλλω τελευταια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolios32 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Ναι, και ΟΤΑ και μεσω pc sync, αλλα τιποτα. Δεν εχει σημασια, τουλαχιστον ξερουμε πλεον οτι αργα ή γρηγορα θα παρουμε kitkat. Ειχα αρχισει να αμφιβαλλω τελευταια. Μπραβο που εφερες τα νεα ...μακαρι να πραγματοποιηθει το κιτκατ...και εγω δοκιμασα αλλα τπτ ακομα οποιος δει τπτ ας ενημερωσει...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 στην Ιταλια Ρουμανια και Ισπανια φενεται να δινουν την 4.4.2 http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=37 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drakak1s Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Παιδια τη φλασαρα εγω τη ρομ...Κανονικα kit kat...Μονο ελλατωμα το σημα της voda οταν κανει boot το κινητο...Αλλα μεχρι να βγει η ελληνικη αυτη ειναι πολυ coble... εχει knock on εφε καιρου στην οθονη κλειδωματος αλλο ραδιοφωνο (πιο ωραιο) ,εφε καιρου στη lock screen και γενικα μου φαινεται πιο γρηγορο στις εναλαγες των εφαρμογων...επισης τελειως διαφορετικο notification center πολυ πιο ωραιο τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djno9284 Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Βάλε ένα βιντεάκι να την δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts