anestis1 Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) καλημέρα ,μόλις την είδα για όποιον ενδιαφέρεται http://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/rom-cyanogenmod-14-1-t3490688 edit : έκανα μιά δοκιμή δεν είναι κακή, αλλά κάμερα σούπα (αναμενόμενο) και ραδιόφωνο βάζεις spirit2 .Ίσως να αρέσει στα παιδιά που ασχολούνται με aosp κ.λ.π.Το θετικό είναι ότι ακόμα ενδιαφέρονται οι dev. για το G2 Edited November 1, 2016 by anestis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2016 (edited) Εχετε πειραματιστει με χαμηλοτερη αναλυση; Αν ναι, εχετε καταλαβει διαφορα σε ταχυτητα και μπαταρια; Edited October 31, 2016 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 (edited) http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-g4pluz-t3491073 This is the last work of Cheloz... Awesome ROM based on V10 and G4 with lots of mods καλημέρα ,έτσι λέει ο τύπος στούς xda. Ίδωμεν... Edited November 1, 2016 by anestis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 καλημέρα ,μόλις την είδα για όποιον ενδιαφέρεται http://forum.xda-developers.com/lg-g2/orig-development/rom-cyanogenmod-14-1-t3490688 edit : έκανα μιά δοκιμή δεν είναι κακή, αλλά κάμερα σούπα (αναμενόμενο) και ραδιόφωνο βάζεις spirit2 .Ίσως να αρέσει στα παιδιά που ασχολούνται με aosp κ.λ.π.Το θετικό είναι ότι ακόμα ενδιαφέρονται οι dev. για το G2 Πέρασες το κατάλληλο ζιπακι; Επίσης γράφει Alfa, δεν είναι η τελική όλα θα γίνουν πόσο καιρό την είχες; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-g4pluz-t3491073 This is the last work of Cheloz... Awesome ROM based on V10 and G4 with lots of mods καλημέρα ,έτσι λέει ο τύπος στούς xda. Ίδωμεν... Την κατέβασα...άμα βρω χρόνο θα την δω..άμα την περάσεις πρώτος πες εντυπωσεις!!!! Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Καλησπέρα στη παρεα! Θα ηθελα την γνωμη σας Μολις σημερα πηρα ενα Lg G2 πολυ ωραιο τηλεφωνο. Αλλα θελω κατι ποιο custom. Λοιπον ειχα ενα nexus 6p Μετα ενα Samsung s3 me CM 13 Τι θα μπορουσα να βαλω σε αυτο και πως ? Θέλω να ναι smouth και γρηγορο και η μπαταρια να κρατα μια μερα σιγουρα. Λοιπον??? Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 παιδια καλησπερα.τη βοηθεια σας.απο custom θελω να γυρισω σε official.εχω κατεβασει ολα οσα χρειαζονται αλλα μου λεει πως δεν ειναι δυνατη η συνδεση υπολογιστη με κινητο.εχω win 10.μπορει να μου δωσει καποιος λυση.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Καλησπέρα στη παρεα! Θα ηθελα την γνωμη σας Μολις σημερα πηρα ενα Lg G2 πολυ ωραιο τηλεφωνο. Αλλα θελω κατι ποιο custom. Λοιπον ειχα ενα nexus 6p Μετα ενα Samsung s3 me CM 13 Τι θα μπορουσα να βαλω σε αυτο και πως ? Θέλω να ναι smouth και γρηγορο και η μπαταρια να κρατα μια μερα σιγουρα. Λοιπον??? Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχει διάφορες, για όλα τα γούστα. Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Θελω μια καλη κ οσο πιο κοντα σε pure android κατι σαν nexus Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Θελω μια καλη κ οσο πιο κοντα σε pure android κατι σαν nexus Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έριξες μια ματιά από xda μεριά; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 (edited) Υπάρχει η Google Edition (βασισμένη σε στοκ LG lollipop) http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-google-edition-release-thread-t3262929 έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, ελαφριά. Περισσότερα δεν μπορώ να πω γιατί τη δοκίμασα λίγο! Υπάρχει και η OrionOS (βασισμένη σε AOSP/CM Marshmallow) http://forum.xda-developers.com/lg-g2/development-d802/rom-orionlp-1-5-t3192311 Η οποία είναι εξαιρετική, για μένα η πιο γρήγορη από όσες έχω δοκιμάσει (δεν τις έχω δοκιμάσει και όλες). Απλά στο G2 η εφαρμογή της κάμερας σε stock based ROMS είναι καλύτερη από την εφαρμογή που βρίσκεις στις AOSP based. Στο αποτέλεσμα (που μετράει) δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Μπορεί και στις 2 περιπτώσεις να έχουμε την ίδια φωτογραφία ποιοτικά. Για τον τελευταίο λόγο έφυγα από την Orion και φλάσαρα την SRKG2 (η οποία είναι καλή, αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνεις, είναι LG stock based, όχι pure android κλπ) @vrwmiaris φίλε, με όλο το θάρρος... Πολλές φορές απαντάς με 2 λέξεις (πχ "δοκίμασε τες και δες ποια σου ταιριάζει") χωρίς να βοηθάς προφανώς. Κάποιος μπορεί να μην ξέρει, να μην μπορεί κλπ, καταλαβαίνω ότι όλοι με ψάξιμο μάθαμε όσα λίγα μάθαμε. Αλλά αν είναι να μην βοηθάς υπάρχει λόγος να απαντάς; Σόρρυ κιόλας. Edited November 1, 2016 by jaranor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 Τελικά το brickarisa το κινητό . πρωτη φορά κάνω τέτοια πατάτα κ μου άρεσε παρα πολύ σαν τηλέφωνο :( Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shyster Δημ. November 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2016 το lg g2 ΔΕΝ ΜΠΡΙΚΑΡΕΙ γράψε μας τι έπαθες και θα σε βοηθήσουμε, θα σε βοηθήσουν δηλαδή, η κοινότητα έχει πολλά και ψαγμένα άτομα και μέχρι στιγμής κανενός το κιν δεν έχει αχρηστευτεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Την κατέβασα...άμα βρω χρόνο θα την δω..άμα την περάσεις πρώτος πες εντυπωσεις!!!! καλημέρα ρίξε ενα πέρασμα μπορεί και να σου αρέσει ,απλά ενω πάντα κάνω clean install μου ανέβαζε θερμοκρασία θάλεγα υπερβολική με απλή χρήση ραδιοφώνου και κλήσεων ,(όχι παιχνίδια και σερφάρισμα που εκεί ίσως και να το δικαιολογούσε αλλά και πάλι όχι σε τέτοιο βαθμό),και η μπαταρία έφευγε νερό .Θα μου πείς ότι θέλει 3-4 φορτίσεις για συμπεράσματα αλλά κακά τα ψέματα όλες οι ρομ από τις πρώτες ώρες νομίζω ότι δείχνουν τι να περιμένεις (έχασε 45% μέσα σε ένα τέταρτο).Έτσι λοιπόν ξαναγύρισα στην H-ROM v2.1 η οποία για τις δικές μου ανάγκες αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Τελικά το brickarisa το κινητό . πρωτη φορά κάνω τέτοια πατάτα κ μου άρεσε παρα πολύ σαν τηλέφωνο :( Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποια πήγες να περάσεις; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 το lg g2 ΔΕΝ ΜΠΡΙΚΑΡΕΙ γράψε μας τι έπαθες και θα σε βοηθήσουμε, θα σε βοηθήσουν δηλαδή, η κοινότητα έχει πολλά και ψαγμένα άτομα και μέχρι στιγμής κανενός το κιν δεν έχει αχρηστευτεί Είχες δικαιο:) τελικα εβγαλα την μπαταρία και βρικα λυση μετα. Εχεις κανενα αξιοπιστο οδηγο για να βαλω απο lollipop 5.0.2 official σε CM13? Η την google edition 1.5?? Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestis1 Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 (edited) Πέρασες το κατάλληλο ζιπακι; Επίσης γράφει Alfa, δεν είναι η τελική όλα θα γίνουν πόσο καιρό την είχες; Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου καλημέρα ακολούθησα τις οδηγίες δεν έκανα κάτι διαφορετικό απο αυτά που λέει Download ROM Download GApps Put the zip files on your SDCard Reboot in Recovery Wipe Data / Factory Reset Select "Install zip from SDCard" Choose CM14.1 zip file Choose GApps zip file Reboot system λίγες ώρες και δεν πολυασχολούμαι με αυτού του είδους τις ρομ παρ όλο που μου αρέσουν αισθητικά και λειτουργικά είναι καταπληκτικές αλλα μου την σπάει η κάμερα και λιγότερο το ραδιόφωνο (βάζω spirit2).Αν βελτιωθούν σε αυτά δεν το συζητώ θα γίνω φαν. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημέρα ακολούθησα τις οδηγίες δεν έκανα κάτι διαφορετικό απο αυτά που λέει Download ROM Download GApps Put the zip files on your SDCard Reboot in Recovery Wipe Data / Factory Reset Select "Install zip from SDCard" Choose CM14.1 zip file Choose GApps zip file Reboot system λίγες ώρες και δεν πολυασχολούμαι με αυτού του είδους τις ρομ παρ όλο που μου αρέσουν αισθητικά και λειτουργικά είναι καταπληκτικές αλλα μου την σπάει η κάμερα και λιγότερο το ραδιόφωνο (βάζω spirit2).Αν βελτιωθούν σε αυτά δεν το συζητώ θα γίνω φαν. και ο crDroid βλέπω έβγαλε 7.1 τι λές ? εσύ που τις ξέρεις καλά έχεις κάποια προτίμηση ,κάποια πρόταση ? βλέπω και κάποιο zip για κάμερα Nougat τόχεις τσεκάρει? .Σόρυ δεν σε ζαλίζω αλλά επειδή έχω δεί ότι είσαι έμπειρος σε αυτού του είδους τις ρομ και επειδή είναι πολλές μήπως έχεις καμμιά πρόταση για να μην ψαχνόμαστε συνέχεια.Ευχαριστώ Edited November 2, 2016 by anestis1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Είχες δικαιο:) τελικα εβγαλα την μπαταρία και βρικα λυση μετα. Εχεις κανενα αξιοπιστο οδηγο για να βαλω απο lollipop 5.0.2 official σε CM13? Η την google edition 1.5?? Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για όλα είναι η λύση να βγάζεις την μπαταρία.βγαίνει και εύκολα στο g2 Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημέρα ακολούθησα τις οδηγίες δεν έκανα κάτι διαφορετικό απο αυτά που λέει Download ROM Download GApps Put the zip files on your SDCard Reboot in Recovery Wipe Data / Factory Reset Select "Install zip from SDCard" Choose CM14.1 zip file Choose GApps zip file Reboot system λίγες ώρες και δεν πολυασχολούμαι με αυτού του είδους τις ρομ παρ όλο που μου αρέσουν αισθητικά και λειτουργικά είναι καταπληκτικές αλλα μου την σπάει η κάμερα και λιγότερο το ραδιόφωνο (βάζω spirit2).Αν βελτιωθούν σε αυτά δεν το συζητώ θα γίνω φαν. ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- και ο crDroid βλέπω έβγαλε 7.1 τι λές ? εσύ που τις ξέρεις καλά έχεις κάποια προτίμηση ,κάποια πρόταση ? βλέπω και κάποιο zip για κάμερα Nougat τόχεις τσεκάρει? .Σόρυ δεν σε ζαλίζω αλλά επειδή έχω δεί ότι είσαι έμπειρος σε αυτού του είδους τις ρομ και επειδή είναι πολλές μήπως έχεις καμμιά πρόταση για να μην ψαχνόμαστε συνέχεια.Ευχαριστώ Επειδή δεν θα βελτιωθεί, ούτε θα πάρεις την Xcam για aosp, μείνε με κάποια στοκ καλύτερα Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 παιδια καλησπερα.τη βοηθεια σας.απο custom θελω να γυρισω σε official.εχω κατεβασει ολα οσα χρειαζονται αλλα μου λεει πως δεν ειναι δυνατη η συνδεση υπολογιστη με κινητο.εχω win 10.μπορει να μου δωσει καποιος λυση.ευχαριστω παιδια καποια βοηθεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 παιδια καποια βοηθεια; Δεν χρειάζεσαι υπολογιστή Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Κανενα ωραιο οδηγο απο 5.0.2 σε cm13 εχουμε?? Αξιοπιστο. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalee Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Δεν χρειάζεσαι υπολογιστή Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου ωραια μπορεις να μου εξηγησεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vag_koun Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Κανενα ωραιο οδηγο απο 5.0.2 σε cm13 εχουμε?? Αξιοπιστο. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου εγώ από lollipop σε marshmallow πάω με όλα τα clear εκτός από το internal. Παράθεση Pixel 4 XL Οδηγός Βελτίωσης Μπαταρίας & Χρήσης του LG G2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Φίλε μου εγώ από lollipop σε marshmallow πάω με όλα τα clear εκτός από το internal. Δε κατάλαβα τον ορο clear εκτος internal. Αν θες να μου δωσεις ενα τηλ σου να με κατατοπισεις λιγακι. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2016 Δε κατάλαβα τον ορο clear εκτος internal. Αν θες να μου δωσεις ενα τηλ σου να με κατατοπισεις λιγακι. Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, πρέπει να σε βοηθήσει Στάλθηκε από το Broken powered G2 D802 μου Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts