Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όσοι έχετε τη lollipop έχετε παρατηρήσει το led ειδοποιήσεων στις αναπαντητες κάθε πότε αναβοσβήνει?

Γιατί μου φαίνεται ότι καθυστερεί πάνω από 5 δευτερόλεπτα

Βρήκα μια του sonboons που σκέφτομαι να φλασάρω .. Έχω σχετικά παλιό twrp, έχει κανείς ευκαιρο το πιο πρόσφατο? Στη σελίδα τους βρίσκω μόνο για sprint κτλ.

http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-6-1.php

Edited by minotavros
No root->No problem

Όσοι έχετε τη lollipop έχετε παρατηρήσει το led ειδοποιήσεων στις αναπαντητες κάθε πότε αναβοσβήνει?

ναι φιλε, και σε μενα καθυστερει ,εχω μια απορια, παω ρυθμισεις - σχετικα με το τηλεφωνο - κατασταση, εκει στον τηλεφωνικο μου αριθμο μου κοβει τα τελευταια δυο ψηφια, πως διορθωνεται αυτο?

http://blastagator.ddns.net/twrp/2-8-6-1.php

Ωραίος! Το φλασάρω πάντως από το υπάρχον σωστά? Ευχαριστω!

Vamos Aris

εκανε κανεις root με αυτον εδω τον οδηγο? http://forum.hdblog.it/index.php?/topic/42555-guida-lg-g2gpro2g3gflex2-root-su-lollipop-stock/ δε μπορω να το κανω

edit τελικα το εκανα απο εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951

Edited by dimtz

ναι φιλε, και σε μενα καθυστερει ,εχω μια απορια, παω ρυθμισεις - σχετικα με το τηλεφωνο - κατασταση, εκει στον τηλεφωνικο μου αριθμο μου κοβει τα τελευταια δυο ψηφια, πως διορθωνεται αυτο?

Εμένα δεν μου βγάζει καν τον αριθμό μου.. :p

εκανε κανεις root με αυτον εδω τον οδηγο? http://forum.hdblog.it/index.php?/topic/42555-guida-lg-g2gpro2g3gflex2-root-su-lollipop-stock/ δε μπορω να το κανω

edit τελικα το εκανα απο εδω http://forum.xda-developers.com/lg-g3/general/guide-root-lg-firmwares-kitkat-lollipop-t3056951

Εγω με τον πρωτο τροπο το ρουταρισα προχθες, μια χαρα.Αλλα και τον δευτερο τον ειχα ποιο παλια δοκιμασει, εξισου ενταξει.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Εμένα δεν μου βγάζει καν τον αριθμό μου.. :p

εμενα μου λειπουν 2 ψηφια ,εσυ θελεις αλλα 10 :lol:

Εγω με τον πρωτο τροπο το ρουταρισα προχθες, μια χαρα.Αλλα και τον δευτερο τον ειχα ποιο παλια δοκιμασει, εξισου ενταξει.

και οι δυο τροποι ειναι παιχνιδακι ,απλα ο πρωτος καπου κολλουσε ,recovery περασες? αν ναι πως? ειναι ευκολο?

εμενα μου λειπουν 2 ψηφια ,εσυ θελεις αλλα 10 :lol:

και οι δυο τροποι ειναι παιχνιδακι ,απλα ο πρωτος καπου κολλουσε ,recovery περασες? αν ναι πως? ειναι ευκολο?

Ναι και recovery περασα πολυ ευκολα τελικα.:)

Πηγαινε στο λινκ http://forum.hdblog.it/index.php?/topic/42559-guida-lg-g2-twrp-recovery-su-lollipop-stock/ και κανε προσεκτικα τι λεει ο Ιταλος.

Τα αρχεια του APPULO_Packet τα 4 δηλαδη θα τα βαλεις χυμα στην sd καρτα μονο.Μετα προχωρας.Aνοιγεις το cmd με δεξι κλικ σαν διαχειριστης και προχωρας οτι λενε οι οδηγιες.Μια μια προταση αντιγραφη-επικοληση και enter(Αυτα σε καθε προταση ξεχωριστα).

Edited by giorgos1966

Μετά από πολύ καιρό με cloudyG3 έβαλα την επίσημη πορτογαλική lollipop. Αρκετή καλή φαίνεται.

έκανα και root...

Γιώργο πως εβαλες recovery;;

Μετά από πολύ καιρό με cloudyG3 έβαλα την επίσημη πορτογαλική lollipop. Αρκετή καλή φαίνεται.

έκανα και root...

Γιώργο πως εβαλες recovery;;

Πριν απο λιγο τα εξηγησα και στον αλλο φιλο μας ακριβως πανω απο την αναρτηση σου.:)

Έχει διάφορα προβληματακια πάντως η cm12 .

Ετσι κι ετσι. Πεταει κατι τρελες που και που, αλλα γενικα εμενα τουλαχιστον τρεχει πολυ καλα και πολυ γρηγορα.

Ποια εκδοση εχεις βαλει;

Ναι και recovery περασα πολυ ευκολα τελικα.:)

Πηγαινε στο λινκ http://forum.hdblog.it/index.php?/topic/42559-guida-lg-g2-twrp-recovery-su-lollipop-stock/ και κανε προσεκτικα τι λεει ο Ιταλος.

Τα αρχεια του APPULO_Packet τα 4 δηλαδη θα τα βαλεις χυμα στην sd καρτα μονο.Μετα προχωρας.Aνοιγεις το cmd με δεξι κλικ σαν διαχειριστης και προχωρας οτι λενε οι οδηγιες.Μια μια προταση αντιγραφη-επικοληση και enter(Αυτα σε καθε προταση ξεχωριστα).

Οκ φίλε, ευχαριστώ, με την πρώτη ευκαιρία θα το περάσω

Εκανα και εγω ροοτ και περασα και recovery.....βεβαια την recovery την περασα μεσω terminal emulator απο το κινητο και ολα καλα....

Εκανα και εγω ροοτ και περασα και recovery.....βεβαια την recovery την περασα μεσω terminal emulator απο το κινητο και ολα καλα....

για δωσε και αυτον τον οδηγο για recovery, ειναι πιο ευκολο?

για δωσε και αυτον τον οδηγο για recovery, ειναι πιο ευκολο?

Δες πιο πισω εδωσε ενα λινκ ενας απλα δεν το κανω με pc το εκανα μεσω κινητου

Δες πιο πισω εδωσε ενα λινκ ενας απλα δεν το κανω με pc το εκανα μεσω κινητου

το ειδα το λινκ, γινετε και με το κινητο? μαλιστα, απορω πως και δε το αναφερει ο ιταλος

το ειδα το λινκ, γινετε και με το κινητο? μαλιστα, απορω πως και δε το αναφερει ο ιταλος

Εγω το εκανα παντως.....βεβαια κουραστικο να τα γραφεις ολα αυτα αλλα δοκιμασα και δεν εχασα

Ετσι κι ετσι. Πεταει κατι τρελες που και που, αλλα γενικα εμενα τουλαχιστον τρεχει πολυ καλα και πολυ γρηγορα.

Ποια εκδοση εχεις βαλει;

Την 402 έχω και τώρα είδα οτι έχει update στην 403 .Μόλις πάω σπίτι θα το κάνω να δω τι παίζει.

Παιδια υπαρχει τροπος να δουλεψει σωστα το viper4android στην lollipop;

Τα εφε που εχει δεν λειτουργουν.

Lineage os 15.1

Νίκος...

Περιπου μια βδομάδα με την λολιποπ κ είμαι φουλ ευχαριστημένος.. Κομπλε όλα..ταχυτατημ χωρίς λαγκαρισματα ..πολύ καλη πραγματικα..το μονο που μου λείπει είναι το xposed για να διόρθωση κάπως το μενού..

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Παιδια εσεις που εχετε το ελληνικο g2 σας ηρθε η ενημέρωση σε lollipop γτ καποιος ελληνας εγραψε στο google + οτι εκανε την αναβαθμιση με lg pc suite

Περιπου μια βδομάδα με την λολιποπ κ είμαι φουλ ευχαριστημένος.. Κομπλε όλα..ταχυτατημ χωρίς λαγκαρισματα ..πολύ καλη πραγματικα..το μονο που μου λείπει είναι το xposed για να διόρθωση κάπως το μενού..

Ποια εχεις περάσει?

Παιδια υπαρχει τροπος να δουλεψει σωστα το viper4android στην lollipop;

Τα εφε που εχει δεν λειτουργουν.

Δουλεύει κανονικά, ποια ρομ φοράς;

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδια εσεις που εχετε το ελληνικο g2 σας ηρθε η ενημέρωση σε lollipop γτ καποιος ελληνας εγραψε στο google + οτι εκανε την αναβαθμιση με lg pc suite

Αν πας στο επίσημο θέμα, θα δεις πολύ κόσμο που έχει κατεβάσει με το PC suite και άλλους που έχουν φλασάρει διάφορες Ευρωπαϊκές ROM. Εδω, ως θέμα τροποποιήσεων γίνεται περισσότερο συζήτηση για custom ROMs.