mrliakoss Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 Recovery σε στοκ 4.4.2 v20d ρε παιδιά για να δοκιμάσω και εγώ καμιά custom μόνο με aytorec? Γιατί διάβαζα κάτι για patched kernel και downgrade στον bootloader και κάτι τέτοια. εγω με autorec και δουλευει μια χαρα δεν δοκιμασα κατι αλλο Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. June 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2014 εγω με autorec και δουλευει μια χαρα δεν δοκιμασα κατι αλλο ΟΚ απλά είδα ότι κάνει downgrade τον bootloader και φοβήθηκα λίγο. Συν ότι κάνει ένα Patch στο kernel για να λειτουργήσει και είπα να ρωτήσω πρώτα! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μπρικάρει το κινητό μου? 3 φορές σε 2 μέρες. Έχω την cloudy G3 1.1 και autorec. Δεν μπορώ να βρω την αιτία... Υποψιάζομαι ότι φταίει το autorec. Γιατί πρόσεξα τις 2 φορές πήγα να κάνω με autorec ινσταλ και μου μπρίκαρε... Έχει κανείς άλλος τέτοια συμπτώματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasrodos29 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εγώ έχω την g3 1.1 χωρίς κανένα πρόβλημα .Το autorec δεν το έχω οπότε κοίταξε προς τα εκεί μεριά .Την εγκατάσταση την έκανα με clean install.. Παράθεση Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Με τρώει να φλασαρω την g3 1.1 αλλα δεν ξέρω να περιμένω; Με την pardus δεν εχω κανένα πρόβλημα αλλα ζηλεύω το launcher και το split screen.... Και υπάρχει τρόπος να σώσω τα slow motion videos στα 120 fps? μόνο απο τον player μπορω να χαμηλώνω ταχύτητα αναπαραγωγής και εχω ξενερωσει.... Αυτό με το autorec root ειναι για την kitkat? γιατί εγώ θυμάμαι παλαιότερα στην jellybean ήταν πανευκολο να ρουταρεις πιο εύκολο και απο s4 Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 split screen εχει και η νεα εκδοση του pardus. και φυσικα δουλευει τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εκτός από autorec πείτε μου έναν τρόπο να πάω σε recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 οποιος εχει την g3 v1 μην προχωρησει στην 1,1 . την φλασαρα 2 φορες μηπως και την πρωτη δεν εκατσε καλα , αλλα τελικα η v1 εχει καλυτερη μπαταρια και ειναι στα8εροτατη σε σχεση με την 1,1 που μου ετρωγε λιγα σκαλωματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) οποιος εχει την g3 v1 μην προχωρησει στην 1,1 . την φλασαρα 2 φορες μηπως και την πρωτη δεν εκατσε καλα , αλλα τελικα η v1 εχει καλυτερη μπαταρια και ειναι στα8εροτατη σε σχεση με την 1,1 που μου ετρωγε λιγα σκαλωματακια. Ισως να μην εκανες κατι σωστα.. Η 1.1 ειναι πολυ σταθερη και πλεον δουλευει το ραδιοφωνο και ο καιρος στη lockscreen... Απο μπαταρια αν δεν το φορτισεις μεχρι το 100 και να το αφησεις 1 μερα δεν θα καταλαβεις πολλα... Εγω την περασα το πρωι με full wipe και μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα.. Edited June 30, 2014 by Goofy00 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 (edited) με επισες , την ξαναπερναω με clean install αυτη την φορα ... ( πολυ η8ελα) Edited June 30, 2014 by taxudromos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 με επισες , την ξαναπερναω με την clean install αυτη την φορα ... ( πολυ η8ελα) Παρε ενα nandroid την 1 και προχωρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ισως να μην εκανες κατι σωστα.. Η 1.1 ειναι πολυ σταθερη και πλεον δουλευει το ραδιοφωνο και ο καιρος στη lockscreen... Απο μπαταρια αν δεν το φορτισεις μεχρι το 100 και να το αφησεις 1 μερα δεν θα καταλαβεις πολλα... Εγω την περασα το πρωι με full wipe και μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα.. Και γω συμφωνώ ότι η 1.1 είναι καλύτερη από την 1 Εντούτοις δεν μου δουλεύει το ραδιόφωνο & το wifi-tethering. Ίσως έχει και άλλο θέμα που δεν έχω βρει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas7 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εγώ παιδιά νομίζω ότι αν ο cloudy φτιάξει ράδιο lte και λίγο μπαταρία η Rom του είναι τέλεια!Φοράω την 1.1 εδώ και 5 μέρες και είμαι ενθουσιασμένος!Του optimus Ή πρώτη είχε πολλά bug που την είχα δοκιμάσει...η καινούργια του δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ισως να μην εκανες κατι σωστα.. Η 1.1 ειναι πολυ σταθερη και πλεον δουλευει το ραδιοφωνο και ο καιρος στη lockscreen... Απο μπαταρια αν δεν το φορτισεις μεχρι το 100 και να το αφησεις 1 μερα δεν θα καταλαβεις πολλα... Εγω την περασα το πρωι με full wipe και μεχρι στιγμης δεν εχω κανενα προβλημα.. Το ραδιόφωνο δουλεύει? Είσαι σίγουρος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Και γω συμφωνώ ότι η 1.1 είναι καλύτερη από την 1 Εντούτοις δεν μου δουλεύει το ραδιόφωνο & το wifi-tethering. Ίσως έχει και άλλο θέμα που δεν έχω βρει ακόμα. Εμένα το ραδιόφωνο λειτουργεί κανονικά, δεν δοκίμασα το tethering αλλά σίγουρα είναι πολύ καλύτερη από την v1.. Εγώ παιδιά νομίζω ότι αν ο cloudy φτιάξει ράδιο lte και λίγο μπαταρία η Rom του είναι τέλεια!Φοράω την 1.1 εδώ και 5 μέρες και είμαι ενθουσιασμένος!Του optimus Ή πρώτη είχε πολλά bug που την είχα δοκιμάσει...η καινούργια του δεν ξέρω Συμφωνώ ότι του CloundyFa οι ρομς είναι καλύτερες, αλλά αυτή τη στιγμή του Optimus η G3 είναι καλύτερη αυτή τη στιγμή.. Ίσως σε επόμενες εκδόσεις να αλλάξουν τα πράγματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 split screen εχει και η νεα εκδοση του pardus. και φυσικα δουλευει τελεια. Εχω την τελευταία 7.4 αλλα δεν βλέπω την επιλογή split screen στις ρυθμίσεις... Μήπως δεν βλέπω κάτι; Ξέρει κανεις αν υπάρχει κάποιο προγραμμα που μπορεις να αποθηκευσεις τα slow motion video στα 120fps? και όχι απλά να χαμηλωνεις την ταχύτητα στο playback? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εχω την τελευταία 7.4 αλλα δεν βλέπω την επιλογή split screen στις ρυθμίσεις... Μήπως δεν βλέπω κάτι; Μήπως αν πατήσεις συνεχόμενα το back πατημένο σου ανοίξει το split Screen; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Μήπως αν πατήσεις συνεχόμενα το back πατημένο σου ανοίξει το split Screen; Όχι το δοκίμασα σε όλα τα κουμπιά και στο stock navigation bar αλλά και στο navigation bar που έκανα με το g2 xposed. Κοιτούσα τη Rom του LG g3 και στα settings έχει toggle για split screen... Κάποιο κόλπο θα έχει λογικά Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εχω την τελευταία 7.4 αλλα δεν βλέπω την επιλογή split screen στις ρυθμίσεις... Μήπως δεν βλέπω κάτι; http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2796044 αυτη η pardus εχει split screen οχι η 7.4 Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2796044 αυτη η pardus εχει split screen οχι η 7.4 Αααα γιαυτό.... Αυτή είναι port από flex.... Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gr_hunter Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Όποιος θέλει stock και ελαφριά δοκιμάζει worshiprom v6.0 .. παρά πολύ καλή σε όλα της!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Αααα γιαυτό.... Αυτή είναι port από flex.... Δεν ξέρω αν είναι καλύτερη εμενα προσωπικα δεν με ενθουσιασε καθολου σε σχεση με την 7.4 Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Ισως να μην εκανες κατι σωστα.. Η 1.1 ειναι πολυ σταθερη και πλεον δουλευει το ραδιοφωνο και ο καιρος στη lockscreen.. Πια έννοεις φίλος μου lockscreen? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Goofy00 Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Πια έννοεις φίλος μου lockscreen? Ο καιρός στην οθόνη κλειδώματος.. [ATTACH]46759[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2014 Εδω αλλοι ειπαν οτι δεν δουλευει το ραδιο.Κατεβαζω κ φλασαρω για να μαθω μονος μου Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts