Manolovas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Οκ ευχαριστω .θα το κανω και θα ενημερωσω ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει κανα θεμα με υη μπαταρια η ολα ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Σε εμενα ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razorkop Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Για να κανω install custom recovery ο τροπος ειναι αυτος που περιγραφεται ;;;;;;;;; Custom recovery θα χρειαστούμε το flashify από εδώ, το twrp από εδώ και το philz touch recovery από εδώ... 1. Ανοίγουμε το flashify στο τηλέφωνο μας. Στο μήνυμα που εμφανίζεται πατάμε accept και στην συνέχεια χορηγούμε πρόσβαση root. Tο πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να πάμε στην καρτέλα BACKUP/RESTORE για να επιλέξουμε 'Backup current recovery' και στην συνέχεια να επιλέξουμε που θέλουμε η εφαρμογή να κρατήσει backup της 'μανίσιας recovery'. 2. Αφού πήραμε backup πηγαίνουμε στη καρτέλα FLASH και επιλέγουμε 'Recovery Image'. Στη συνέχεια πατάμε 'Choose a file' και επιλέγουμε το αρχείο openrecovery-twrp-2.6.3.2-g2d802.img που έχουμε αποθηκεύσει στον φάκελο download 3.Κάνουμε επανεκκίνηση το τηλέφωνό μας 4. Μόλις το τηλέφωνο μπουτάρει το επόμενο βήμα είναι να εγκαταστήσουμε το philz touch recovery μέσα από το twrp recovery που πριν λίγο περάσαμε από το flashify. 5. Στο σημείο αυτό να σημειώσω ότι θεωρώ πιο “εύκολο” στην χρήση τον philz touch recovery. Το twrp μου έκανε αρκετή ώρα μέχρι να κάνει όλα τα wipes αλλά και μέχρι να πάρει nandroid backup. 6. Για να μπορέσουμε να κάνουμε επανεκκίνηση σε recovery mode κατεβάζουμε από το Playstore την εφαρμογή rebooter, την ανοίγουμε και επιλέγουμε Recovery. To τηλέφωνο μας θα επανεκκινήσει σε recovery mode(TWRP) από όπου θα μπορέσουμε να φλασάρουμε την philz touch recovery 7. Αφού μπούμε στο twrp επιλέγουμε Install και πλοηγούμαστε στον φάκελο Download. Από εκεί επιλέγουμε το philz_touch_6.07.6-d802.zip και κάνουμε Swipe τον διακόπτη για να φλασάρει το zip. 8. Μόλις τελειώσει το φλασάρισμα πατάμε το κουμπί Reboot System. Το τηλέφωνό μας θα κάνει επανεκκίνηση Τελειώσαμε με την εγκατάσταση της custom recovery. Δεν μπορω να περασω κατευθείαν την philz touch recovery ;;;;;;; Πρεπει να περασω αναγκαστικα και το twrp recovery ;;;; Παιδια ας με διαφωτισει καποιος με ευκολο τροπο τον τροπο να περασω την philz touch recovery..... Σορρυ αν σας ζαλισα με το μεγαλο κειμενο... Παράθεση Never give up Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Καλησπέρα έχει δοκιμάσει κανείς να πάρει Lg g2 απο sprint αμερικής με bad ESN και να το κάνει Unlock? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2655133 οι τιμές είναι τραγικά μικρές και ίσως αξίζει αν γίνεται... πχ http://www.ebay.com/itm/LG-G2-Sprint-32-GB-Black-/171328055464?pt=Cell_Phones&hash=item27e3f2a8a8 Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gre Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 τι είναι το bad esn; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karaLRS Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Ειναι κλειδωμενο σε δικτυα cdma της αμερικης και λογικα στα δικα μας gsm παιζει Παράθεση http://img24.imageshack.us/img24/8241/image1ph.jpg Κάθε εθνικό οικοδόμημα,κατά συνέπεια και το ελληνικό πρέπει να στηριχθεί σε τρεις στύλους: Τη θρησκεία, την παιδεία και την δικαιοσύνη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλημερα επειδη δεν το εχω ξανακανει,θελω να ρωτησω αν μπορω να το ροοταρω και να αφησω τη μαμα ρομ πανω.Κ;ι αν γινεται πια διαδικασια πρεπει να κανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CKB Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Καλημερα επειδη δεν το εχω ξανακανει,θελω να ρωτησω αν μπορω να το ροοταρω και να αφησω τη μαμα ρομ πανω.Κ;ι αν γινεται πια διαδικασια πρεπει να κανω. ioRoot. Google it. 2 λεπτά υπόθεση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 καλημερα θελω και εγω να βάλου την cloudyflex 2.4. που μπορώ να βρω εναν οδηγό με βηματα? Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 καλημερα θελω και εγω να βάλου την cloudyflex 2.4. που μπορώ να βρω εναν οδηγό με βηματα? Τα λέει στο site της rom, είσαι root; έχεις cwm; (αν όχι χρησιμοποίησε το autorec), και το πλέον σημαντικό πρέπει βάλεις αν δεν το έχεις ήδη το KK Baseband). ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημερα επειδη δεν το εχω ξανακανει,θελω να ρωτησω αν μπορω να το ροοταρω και να αφησω τη μαμα ρομ πανω.Κ;ι αν γινεται πια διαδικασια πρεπει να κανω. Εννοείται, το root δεν έχει σχέση με τη rom. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 (edited) βεβαιως και root ειμαι και recovery εχω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχω το τελευταιο cwm φορματ πριν και μετά σωστά? το λινκ ειναι το παρακάτω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864 τι να παρω backup φιλε, εκτός από επαφες? η να κάνω τελειως clean για να μην έχω τα προβληματα που έχω τώρα?(σταματαει η κληση- δεν ακουγεται το hands free, δεν βλέπω καλούντα κλπ) ειμαι μαι kit kat official επίσης σε αυτό το βημα τι θα διαλέξω? Choose your variant in Aroma Edited June 10, 2014 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 ΑΚΥΡΟ. λαθος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Από σήμερα το πρωί είμαι με 2.4! Δεν κάνεις κάτι ιδιαίτερο.. Απλά βάλε τον τελευταίο philz. Κάπου λέει clean to install new rom! Δεν έχασα τίποτα απλά πάντα παίρνω ένα backup στα sms και στις επαφές με το super backup! βεβαιως και root ειμαι και recovery εχω, αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν εχω το τελευταιο cwm φορματ πριν και μετά σωστά? το λινκ ειναι το παρακάτω... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2618864 τι να παρω backup φιλε, εκτός από επαφες? η να κάνω τελειως clean για να μην έχω τα προβληματα που έχω τώρα?(σταματαει η κληση- δεν ακουγεται το hands free, δεν βλέπω καλούντα κλπ) ειμαι μαι kit kat official επίσης σε αυτό το βημα τι θα διαλέξω? Choose your variant in Aroma Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Από σήμερα το πρωί είμαι με 2.4! Δεν κάνεις κάτι ιδιαίτερο.. Απλά βάλε τον τελευταίο philz. Κάπου λέει clean to install new rom! Δεν έχασα τίποτα απλά πάντα παίρνω ένα backup στα sms και στις επαφές με το super backup! Εφαρμογές δεν παίρνεις; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 ioRoot. Google it. 2 λεπτά υπόθεση. ευχαριστω για την απαντηση,υπαρχει καποιος οδηγος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 ευχαριστω για την απαντηση,υπαρχει καποιος οδηγος? Για δες εδώ αν βολευτείς http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manolovas Δημ. June 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Για δες εδώ αν βολευτείς http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 ευχαριστω για τη βοηθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 καλησπερα παιδια :D θα ηθελα να ρωτησω τι governor kai ti ι/ο scheduler μου συνισταται? εχω περασει την Pardus HD 7.3. Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magico Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα G2 - 32GB που είναι για την Σιγκαπούρη (D802). Μπορείτε να ποστάρετε ένα link να κατεβάσω την ελληνική rom η δεν μπαίνει επειδή είναι 32άρι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 ετυχε να μηλισω με ενα παλικακρι στο δρομο που ειχε nexus5 και του ειπα το θεμα που εχω στην 4.4.2 με την υπερθερμανση του κινητου και την αποτομη πτωση της μπαταριας 30% τουλαχιστον σε 1 ωρα... στο σερφαρισμα,navigation κυριως και γενικα οταν ειναι αναμενη η οθονη για ωρα...(οπου στην 4.2.2 δεν ειχα θεμα ετσι εντονο) μου ειπε λοιπον να κοιταξω αν υπαρχουν νεοι drivers για την gpu ή να δω αν μπορω να βαλω αλλο radio/modem (ιδιος ορος πρεπει να ειναι). μπορει να βοηθησει καποιος που να ψαξω και πως μπορω να δω τι φοραω εγω κ ποιο ειναι το νεοτερο ή καλυτερο για να το περασω? ειτε drivers ειτε modem... ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 καλησπερα παιδια :D θα ηθελα να ρωτησω τι governor kai ti ι/ο scheduler μου συνισταται? εχω περασει την Pardus HD 7.3. Εχει καμμια σημαντικη διαφορα απο την Pardus HD 7.2; Αξιζει να την βαλω; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 ρε παιδες ποιο mod αυξανει τον ηχο σε mahdi!ρωτησα 3 φορες αλλα...δεν!τα βρηκα αλλα εχει 4,5!ποιο ειναι το σωστο?ευχαριστω..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 ρε παιδες ποιο mod αυξανει τον ηχο σε mahdi!ρωτησα 3 φορες αλλα...δεν!τα βρηκα αλλα εχει 4,5!ποιο ειναι το σωστο?ευχαριστω..... Βάλε το sound 8 και χαμήλωσε Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Εχει καμμια σημαντικη διαφορα απο την Pardus HD 7.2; Αξιζει να την βαλω; Μονο αυτα αλλαζουν Change log * Back to G2 Launcher * Update Kernel Dorimanx 5.0 * Some performance improvements Νομιζω πως η μπαταρια ειναι λιγο βελτιωμενη. Απλα οταν εκανα το install δεν μου ειχε το STweaks προεγκατεστημενο. Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μονο αυτα αλλαζουν Change log * Back to G2 Launcher * Update Kernel Dorimanx 5.0 * Some performance improvements Νομιζω πως η μπαταρια ειναι λιγο βελτιωμενη. Απλα οταν εκανα το install δεν μου ειχε το STweaks προεγκατεστημενο. προσωπικα το ειδα λιγο πιο αμεσο το κινητο...πιο σβελτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts