Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

περιεργο μου φαινεται

το εχω κανει τουλαχιστον 4-5 φορες σε τηλεφωνο ενα βημα πριν το πουλησω.wipe data,install rom,wipe sd card

ετοιμος

Αποκλείεται να έκανες το clean to install a new rom και να άνοιξε μετά το τηλέφωνο.. Σίγουρα θα έκανες τα 3 wipe, wipe data factory reset, wipe cache και wipe dalvik.. Μόνο έτσι ανοίγει το τηλέφωνο χωρίς να περάσεις άλλη ρομ..

Αν κάνεις από το recovery το clean to install a new rom, η το data media δεν πρόκειται να ανοίξει η συσκευή χωρίς να περάσεις άλλη ρομ..

Κάνε μια δοκιμή όταν είναι να ξανά περάσεις άλλη ρομ να δεις...

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αποκλείεται να έκανες το clean to install a new rom και να άνοιξε μετά το τηλέφωνο.. Σίγουρα θα έκανες τα 3 wipe, wipe data factory reset, wipe cache και wipe dalvik.. Μόνο έτσι ανοίγει το τηλέφωνο χωρίς να περάσεις άλλη ρομ..

Αν κάνεις από το recovery το clean to install a new rom, η το data media δεν πρόκειται να ανοίξει η συσκευή χωρίς να περάσεις άλλη ρομ..

Εχει δικιο ο φιλος.. Clean to install a new rom κανει format system κλπ κλπ, αφαιρει οποιαδηποτε rom δηλαδη... Wipe data/factory reset κανει ακριβως οτι λεει... Factory Reset αλλα μεσω Recovery, δεν βγαζει τη rom

καταλαβα..θα εχεις το modded cwm λογικα.αυτη την επιλογη την πετυχα μονο στο συγκεκριμενο.δε βλεπω τον λογο καποιος να τα κανει ολα αυτα,καθως με τη διαδικασια που λεω εγω,παλι καθαρο τηλεφωνο παιρνεις με πολυ λιγοτερο κοπο..

Vamos Aris

καταλαβα..θα εχεις το modded cwm λογικα.αυτη την επιλογη την πετυχα μονο στο συγκεκριμενο.δε βλεπω τον λογο καποιος να τα κανει ολα αυτα,καθως με τη διαδικασια που λεω εγω,παλι καθαρο τηλεφωνο παιρνεις με πολυ λιγοτερο κοπο..

με σκετο Wipe data δε παιρνεις ακριβως καθαρο τηλεφωνο... ειναι 100% καλυερο να κανεις Clean to install a new rom ( στο Philz touch υπαρχει μονο αυτη η δυνατοτητα )

με σκετο Wipe data δε παιρνεις ακριβως καθαρο τηλεφωνο... ειναι 100% καλυερο να κανεις Clean to install a new rom ( στο Philz touch υπαρχει μονο αυτη η δυνατοτητα )

τι δε σβηνεται?καθαριζονταςι φυσικα και την sd μετα

Vamos Aris

Μην δοκιμάσει να την περάσει κάποιος την version 3 σε cloudystock η cloudyflex γιατί δεν δουλεύει .

Μόλις μας ενημέρωσε ο xdabbeb στο xda ότι υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης μας αποκάλυψε ότι ο cloudy ετοιμάζει νέα version της rom

εχει βγει και το changelog :)

τι δε σβηνεται?καθαριζονταςι φυσικα και την sd μετα

Δεν έχει καμία σχέση η SD card με το wipe που κάνεις.. Με το wipe data απλά χάνονται όλες οι ρυθμίσεις και περνάς από πάνω άλλη rom από ότι φαίνεται.. Δεν χάνεται η rom όταν κάνεις από απλό cwm wipe data... Εκτός αν πας mounts και κάνεις format system εκεί νομίζω χάνεται η rom...

Μην δοκιμάσει να την περάσει κάποιος την version 3 σε cloudystock η cloudyflex γιατί δεν δουλεύει .

Μόλις μας ενημέρωσε ο xdabbeb στο xda ότι υπάρχει πρόβλημα.

Επίσης μας αποκάλυψε ότι ο cloudy ετοιμάζει νέα version της rom

Για οποιον θέλει οπωσδήποτε ενα mod μπορεί να βάλει το 2.2.1. Δουλεύει μια χαρά στην cloudystock 2.0

HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+

Δεν έχει καμία σχέση η SD card με το wipe που κάνεις.. Με το wipe data απλά χάνονται όλες οι ρυθμίσεις και περνάς από πάνω άλλη rom από ότι φαίνεται.. Δεν χάνεται η rom όταν κάνεις από απλό cwm wipe data... Εκτός αν πας mounts και κάνεις format system εκεί νομίζω χάνεται η rom...

ναι,το ιδιο λεμε.απλα κανοντας και wipe sd σβηνονται οτι υπολειματα υπαρχουν απο την προηγουμενη ρομ..τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω.ποτε σε καμια αλλη ρομ σε αλλο κινητο δεν ακουσα να προτεινεται αυτη η μεθοδος

Vamos Aris

ναι,το ιδιο λεμε.απλα κανοντας και wipe sd σβηνονται οτι υπολειματα υπαρχουν απο την προηγουμενη ρομ..τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω.ποτε σε καμια αλλη ρομ σε αλλο κινητο δεν ακουσα να προτεινεται αυτη η μεθοδος

Παντα υπηρχε ο philz recovery για το 90% των συσκυων... Οποιος τον ειχε εκανε Clean to Install a new rom, και αν το σκεφτεις ειναι πολυ καλυτερο απο ενα απλο wipe data ( εκτος αν κανεις εσυ μεσω mounts & storage - format system

Αυτον τον philz recovery εγω που εχω την cloudy pro II μπορω να τον βαλω τωρα;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παντα υπηρχε ο philz recovery για το 90% των συσκυων... Οποιος τον ειχε εκανε Clean to Install a new rom, και αν το σκεφτεις ειναι πολυ καλυτερο απο ενα απλο wipe data ( εκτος αν κανεις εσυ μεσω mounts & storage - format system

Μπορείς να μου πεις μέσα από τον phılz στο mount ποιες επιλογές μπορώ να κάνω format έχει sdcard data system firmware κτλ ποιες μπορώ για να σβήσω τα πάντα απ'το κινητό; επίσης όποιος έχει λινκ από τον τελευταίο philz ας το στείλει.

Edited by sakisdani

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

παιδια ειμαι στην εργοστασιακη 4.4.2 σκεφτομαι να βαλω μια καθαρη ρομ(nexus),ειναι αληθεια οτι επειδη η ρομ ειναι μικροτερη σε μεγεθος θα εχω περισσοτερη μνημη διαθεσιμη?με το ραδιο υπαρχει καποια λυση?

παιδια ειμαι στην εργοστασιακη 4.4.2 σκεφτομαι να βαλω μια καθαρη ρομ(nexus),ειναι αληθεια οτι επειδη η ρομ ειναι μικροτερη σε μεγεθος θα εχω περισσοτερη μνημη διαθεσιμη?με το ραδιο υπαρχει καποια λυση?

Θα βρεις την υγειά σου. Ναι υπάρχει λύση και λέγεται spirit FM

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Παιδιά καλησπέρα και απο μένα..Πιστεύω οτι είμαι στο κατάλληλο topic..Θέλω να κάνω 2 ερωτησούλες η πρώτη αφορά την αναβάθμιση σε 4.4.2..Αξίζει τελικά?Δηλαδή έχει όντως αισθητή διαφορά με πρίν και αξίζει να την κάνω η έχει και αρνητικά (όπως η μπαταρία που τελειώνει γρηγορότερα αποτι δι'αβασα κάπου) και άλλα τέτοια μικροπροβλήματα?

Να σημειώσω οτι δεν κατέχω το άθλημα με update root και τα συναφή και άν θα έκανα θα το έκανα μέσω του κινητού στην ενημέρωση λογισμικού και μέσω wifi..Είναι λάθος?Πρέπει πρώτα να κάνω Hard reset η δεν πειράζει..

όποιος θα μπορούσε να μου πει λεπτομερέστατα το τι θα ήταν καλό θα του ήμουν ευγνόμων.

Ποια προτείνετε;περνάμε recovery και φλασαρουμε κλασικά;το zip και μετά wipe κτλ;

Ποια προτείνετε;περνάμε recovery και φλασαρουμε κλασικά;το zip και μετά wipe κτλ;

Από μένα mahdi. Είναι η πιο stable για το G2. Όλες οι υπόλοιπες έχουν θέματα ειδικά όσες είναι βασισμένες σε cyanogenmod. Κοίτα στο Xda στο νήμα της για οδηγίες. Χώρο θα έχεις παραπάνω αλλά θα είναι στο system.οποτε αν θα θες να τον εκμεταλλευτεις θα πρέπει να μετατρέπεις τις εφαρμογές σου σε system apps.

Αυτό το spirit fm που λες??εφαρμογή είναι τι είναι?? Και που την βρίσκω..?? Στην Cloydflex παιζει..???

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Για όποιον ενδιαφέρετε ο Xdabbeb έβγαλε νέο patch (cloudystock-flex) για την v3 και η φωτογραφική φυσάει πλέον ,με αισθητή βελτίωση στο focus στις νυχτερινές !
Θοδωρης

Αυτό το spirit fm που λες??εφαρμογή είναι τι είναι?? Και που την βρίσκω..?? Στην Cloydflex παιζει..???

σαν spirit1 θα το ψαξεις αλλα για cloudyflex ειναι περιτο αφου εχει ραδιοφωνο, αυτο ειναι για aosp roms

Εχω ενα προβλημα με το autorec. Ενω το ειχα βαλει πριν καμια δεκαρια μερες σημερα πηγα να μπω στο recovery αλλα τιποτα. Το εσβησα και το ξαναεγκατεστησα και ενω γινονται ολΑ σωστα οταν λεει to recovery παταω και τιποτα. Ξερει κανεις τι μπορει να φταιει; να πω οτι οταν το ειχα πρωτοβαλει ειχα μπει κανονικα

Παραξενο. Εγκατεστησα το Adv.power menu μεσω xposed και μπηκα επιτελους!

Edited by mas
«Κρύπτειν αμαθίην κρέσσον ή ες το μέσον φέρειν»

σαν spirit1 θα το ψαξεις αλλα για cloudyflex ειναι περιτο αφου εχει ραδιοφωνο, αυτο ειναι για aosp roms

ευχαριστω.. ναι σωστα εχει..!!

Για όποιον ενδιαφέρετε ο Xdabbeb έβγαλε νέο patch (cloudystock-flex) για την v3 και η φωτογραφική φυσάει πλέον ,με αισθητή βελτίωση στο focus στις νυχτερινές !

ποθ το βρισκουμε κ πως το περναμε/..??

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

ποθ το βρισκουμε κ πως το περναμε/..??

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2548974 στο πρώτο post εκεί που λέει downloads πάτα το click to show content κατεβάζεις την έκδοση 3.0 ανάλογα με το ποια rom έχεις και φλασάρεις. Σε περίπτωση που έχεις clousystock ή cloudyflex πρέπει να φλασάρεις και το patch που έχει