tolisfar Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Όπως ειναι κλειστο αν πατας το Volume UP πατημένο & συνδεσεις το καλωδιο μπαινει σε Download mode ? ναι!μπαινει.επαναφερεται με lg mobile support tool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 ναι!μπαινει http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 το πρωτο βημα κανε, θα σωθεις, θα ανοιξει η συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 παιδες βοηθεια πηγα να βαλω recovery με boot image και εκανε επανεκινηση και δεν αναβει.στο logo LG πανω αριστερα γραφει boot certificaton και κατι αλλα και δεν αναβει!ουτε επαναφορα κανει με τα 2 πληκτρα απο πισω!SOS!!! ρε φιλε πιο πανω λες προσπαθω να κανω ρουτ σε 4.4.2 και μετα απο κατω διαβαζω πας να βαλεις recovery.....καλα δεν διαβασες οτι ακομη δεν εχει βγει για 4.4.2 recovery πατε και κανετε βιαστικα πραγματα και δεν διαβαζετε απο πριν τι μπορεις να κανεις και τι οχι! τωρα καλο ξεμπερδεμα με το Go Back to Stock. Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatileon Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 KitKat έχεις; εάν ναι, να ξέρεις ότι το root παρόλα που έχει βγεί, πιστεύω ότι παρουσιάζει θεματάκια ακόμα. Το καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποίήσεις την 4.2.2 με root, όπου λειτουργεί χωρίς προβλήματα και είναι δοκιμασμένο. Αν το έχεις στην 4.2.2 και με το root στο παρουσίασε, μήπως είχες βάλει καμιά εφαρμογή που έχει access στο root? ----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αν και όπως λες μόνον 2 εφαρμογές είχες βάλει, τώρα το πρόσεξα. Ναι φιλε μου Kit Kat εβαλα απο την πρωτη μερα. Ειχα βαλει 2 προγραμματα το clean master και το es file explorer. Προχθες εκανα root μονο και μονο να σβησω καποιες εφαρμογες του κινητου που δεν τις χρειαζομουν και για να βαλω greenify το οποιο ακομα δεν ειχα προλαβει να βαλω. Εχθες το βραδυ εσβησα μονο του κινητου 1-2 προγραμματα οπως αυτο της ενωσης βιντεο και περιπτερο google play και αυτα τα 3 προγραμματακια που μου φανηκαν παιδικα (ο μικρος πριγκηπας, πολικη αρκουδα, φτερο) τα οποια με την επαναφορα μου τα ξαναεμφανισε. Τελοσπαντων νομιζω οτι πρεπει να βγαλω το root απο το κινητο και δεν ξερω ποσο μεγαλη διαδικασια χρειαζεται.. αν μπορεις να μου πεις πανω κατω πως θα το εκανα θα το εκτιμουσα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 ρε φιλε πιο πανω λες προσπαθω να κανω ρουτ σε 4.4.2 και μετα απο κατω διαβαζω πας να βαλεις recovery.....καλα δεν διαβασες οτι ακομη δεν εχει βγει για 4.4.2 recovery πατε και κανετε βιαστικα πραγματα και δεν διαβαζετε απο πριν τι μπορεις να κανεις και τι οχι! τωρα καλο ξεμπερδεμα με το Go Back to Stock. δεν μου ανοιγει το LGmobile support tool να το κανω!μου λεει δεν εχετε ιντερνετ ενω εχω κανονικα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Παιδιά παρακαλώ πολύ βοήθεια: Πάω να κάνω unroot για να βάλω κι εγώ την KityKat αλλά δεν τα καταφέρνω. Ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες... Ενώ έχουμε ξεζιπάρει το αρχείο FlashTool ”τρέχουμε” το UpTestEX.exe και στο παράθυρο που θα ανοίξει (R&D Test Tool) επιλέγουμε τα παρακάτω: Select Type = 3GQCT, PhoneMode = DIAG, Select kdz file = το αρχείο που κατεβάσαμε Πάμε κάτω δεξιά και πατάμε το κουμπί “Normal web upgrade test“,και από εκεί επιλέγουμε “Upgrade Start“, θα μας ανοίξει το: LG mobile Support Tool (B2CAppSetup.exe) με τίτλο μέχρι εκεί καλά, αλλά μετα δε μου ανοίγει το παράθυρο αυτό που λέει να επιλέξουμε χώρα και γλώσσα, αλλα ανοίγει το tool, βρίσκει online αναβάθμιση και κολάω εκεί. Δοκίμασα μέχρι και να την κάνω την online αλλά ξεκινάει να την κατεβάζει, παρόλο που στα προηγούμενα βήματα στο flash tool ήδη είχα επιλέξει την ήδη κατεβασμένη jb όπως έλεγαν οι οδηγίες. Οπότε το βήμα παρακάτω δεν το κάνει ποτέ. “Select Country & Language” όπου επιλέγουμε : Country= Republic of Korea Language= English και κάνουμε click στο ΟΚ για να μπούμε σε διαδικασία αναβάθμισης όπου και περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί ! Τι να κάνω, βοήθεια παρακαλώ!!! Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Ναι φιλε μου Kit Kat εβαλα απο την πρωτη μερα. Ειχα βαλει 2 προγραμματα το clean master και το es file explorer. Προχθες εκανα root μονο και μονο να σβησω καποιες εφαρμογες του κινητου που δεν τις χρειαζομουν και για να βαλω greenify το οποιο ακομα δεν ειχα προλαβει να βαλω. Εχθες το βραδυ εσβησα μονο του κινητου 1-2 προγραμματα οπως αυτο της ενωσης βιντεο και περιπτερο google play και αυτα τα 3 προγραμματακια που μου φανηκαν παιδικα (ο μικρος πριγκηπας, πολικη αρκουδα, φτερο) τα οποια με την επαναφορα μου τα ξαναεμφανισε. Τελοσπαντων νομιζω οτι πρεπει να βγαλω το root απο το κινητο και δεν ξερω ποσο μεγαλη διαδικασια χρειαζεται.. αν μπορεις να μου πεις πανω κατω πως θα το εκανα θα το εκτιμουσα! Οι εφαρμογές αυτές που είναι του συστήματος, είναι καλύτερο να παγώνουν παρά να διαγράφονται αυθαίρετα, πιθανότατα απο εκεί παρουσιάστηκε η συμπεριφορά. Στην πρώτη απάντηση που σου έκανα υπάρχει το Λινκ για επαναφορά στην original. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_kiriazis Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Αλλη φορα στην κιτκατ το buildpro πειραξε το μονο με 920 text editor. Root explorer κλπ εχουν θεμα Τελικά το 920 text editor ή το textdroider δουλεύει σωστά στην cloudystock 1.3 και στο 380 ή 400 dpi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatileon Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Οι εφαρμογές αυτές που είναι του συστήματος, είναι καλύτερο να παγώνουν παρά να διαγράφονται αυθαίρετα, πιθανότατα απο εκεί παρουσιάστηκε η συμπεριφορά. Στην πρώτη απάντηση που σου έκανα υπάρχει το Λινκ για επαναφορά στην original. οκ ευχαριστω και παλι! μια διευκρινιση: το root αυτο αφορα και kit kat γιατι λεει ''How to unroot (έκδοση 4.2.2 JELLY BEAN!)''. και επισης εγω δεν εχω βαλει καμια αλλη ρομ οποτε χρειαζεται να τα κανω ολα αυτα? καποια πιο απλη μεθοδος δεν υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Η ερώτηση μου εμένα είναι ότι αν κάνεις root σε 4.4.2 με τον τρόπο που λέει στο πρώτο post μετά αν θες να βγάλεις το root το κάνεις με την διαδικασία της υποβολής 4.2.2?? Και μια δεύτερη ερώτηση αν το κάνω root και βάλω gravity box κλπ module θα μπορέσω να αλλάξω το χρώμα τον εικονιδιον από άσπρο σε γαλάζιο η μπλε όπως ήταν πριν δηλαδή η δεν δουλεύει σε 4.4.2 γιατί κάπου διάβασα ότι με kit kat δεν δουλεύει πλήρως όλες οι εντολές γιαυτό.. Τι λέτε?? Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Η ερώτηση μου εμένα είναι ότι αν κάνεις root σε 4.4.2 με τον τρόπο που λέει στο πρώτο post μετά αν θες να βγάλεις το root το κάνεις με την διαδικασία της υποβολής 4.2.2?? Και μια δεύτερη ερώτηση αν το κάνω root και βάλω gravity box κλπ module θα μπορέσω να αλλάξω το χρώμα τον εικονιδιον από άσπρο σε γαλάζιο η μπλε όπως ήταν πριν δηλαδή η δεν δουλεύει σε 4.4.2 γιατί κάπου διάβασα ότι με kit kat δεν δουλεύει πλήρως όλες οι εντολές γιαυτό.. Τι λέτε?? 1. Ναι 2. Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Τελικά το 920 text editor ή το textdroider δουλεύει σωστά στην cloudystock 1.3 και στο 380 ή 400 dpi? Και τα 2. Αλλη δουλεια κανει το 1 και αλλη το αλλο.. Μεχρι και 364 dpi εισαι οκ. Οχι παρακατω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peter77377 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Παιδιά παρακαλώ πολύ βοήθεια: Πάω να κάνω unroot για να βάλω κι εγώ την KityKat αλλά δεν τα καταφέρνω. Ακολουθώ κατά γράμμα τις οδηγίες... Ενώ έχουμε ξεζιπάρει το αρχείο FlashTool ”τρέχουμε” το UpTestEX.exe και στο παράθυρο που θα ανοίξει (R&D Test Tool) επιλέγουμε τα παρακάτω: Select Type = 3GQCT, PhoneMode = DIAG, Select kdz file = το αρχείο που κατεβάσαμε Πάμε κάτω δεξιά και πατάμε το κουμπί “Normal web upgrade test“,και από εκεί επιλέγουμε “Upgrade Start“, θα μας ανοίξει το: LG mobile Support Tool (B2CAppSetup.exe) με τίτλο μέχρι εκεί καλά, αλλά μετα δε μου ανοίγει το παράθυρο αυτό που λέει να επιλέξουμε χώρα και γλώσσα, αλλα ανοίγει το tool, βρίσκει online αναβάθμιση και κολάω εκεί. Δοκίμασα μέχρι και να την κάνω την online αλλά ξεκινάει να την κατεβάζει, παρόλο που στα προηγούμενα βήματα στο flash tool ήδη είχα επιλέξει την ήδη κατεβασμένη jb όπως έλεγαν οι οδηγίες. Οπότε το βήμα παρακάτω δεν το κάνει ποτέ. “Select Country & Language” όπου επιλέγουμε : Country= Republic of Korea Language= English και κάνουμε click στο ΟΚ για να μπούμε σε διαδικασία αναβάθμισης όπου και περιμένουμε μέχρι να ολοκληρωθεί ! Τι να κάνω, βοήθεια παρακαλώ!!! Κανένας βρε παιδιά; Καμμιά ιδέα; Παράθεση Γιώργος Θεσσαλονίκη - S24 Ultra & One Plus 9 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 οκ ευχαριστω και παλι! μια διευκρινιση: το root αυτο αφορα και kit kat γιατι λεει ''How to unroot (έκδοση 4.2.2 JELLY BEAN!)''. και επισης εγω δεν εχω βαλει καμια αλλη ρομ οποτε χρειαζεται να τα κανω ολα αυτα? καποια πιο απλη μεθοδος δεν υπαρχει? Για να βγει το root θέλει την διαδικασία πως να περάσουμε χειροκίνητα stock firmware kit Kat του firekostas Εμένα δούλεψε η 1η μέθοδος Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhal Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Για να βγει το root θέλει την διαδικασία πως να περάσουμε χειροκίνητα stock firmware kit Kat του firekostas Εμένα δούλεψε η 1η μέθοδος Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω..Δηλαδή για να κάνουμε unroot την 4.4.2 θα πρέπει να πάμε σε stock 4.2.2 ; Και αν ξέρει κάποιος για d802 -6PO(Πολωνικό) κατεβάζουμε την D80210A_00.kdz ; Αν δεν ισχύει το παραπάνω και μπορούμε να κάνουμε unroot μένοντας σε 4.4.2, ποιο kdz κατεβάζουμε (για d802 -6PO Πολωνικό); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Κανένας βρε παιδιά; Καμμιά ιδέα; Πως να περάσουμε χειροκίνητα Stock Firmware Κit Kat (4.4.2) By @firekostas http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Παιδιά καλημέρα. Να ρωτήσω..Δηλαδή για να κάνουμε unroot την 4.4.2 θα πρέπει να πάμε σε stock 4.2.2 ; Και αν ξέρει κάποιος για d802 -6PO(Πολωνικό) κατεβάζουμε την D80210A_00.kdz ; Αν δεν ισχύει το παραπάνω και μπορούμε να κάνουμε unroot μένοντας σε 4.4.2, ποιο kdz κατεβάζουμε (για d802 -6PO Πολωνικό); όχι δεν χρειάζεται να πας σε 4.2.2. αυτό το κάνεις για να μπορέσεις να βάλεις custom recovery. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Επειδή βαριέμαι λέω σήμερα να περάσω μια aosp . Έχω βρει την PAC . Έχετε καμία ιδέα; αυτήν την cloydyflex Καλή χρυσή αλλά τόσο μαυρίλα με τέτοιον ήλιο έβγαλα τα μάτια μου. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Επειδή βαριέμαι λέω σήμερα να περάσω μια aosp . Έχω βρει την PAC . Έχετε καμία ιδέα; αυτήν την cloydyflex Καλή χρυσή αλλά τόσο μαυρίλα με τέτοιον ήλιο έβγαλα τα μάτια μου. Εγώ είχα δοκιμάσει την CM 11 unofficial του temasek, είναι φοβερή! Απλά εντάξει δεν τα πάνε καλά σε κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Επειδή βαριέμαι λέω σήμερα να περάσω μια aosp . Έχω βρει την PAC . Έχετε καμία ιδέα; αυτήν την cloydyflex Καλή χρυσή αλλά τόσο μαυρίλα με τέτοιον ήλιο έβγαλα τα μάτια μου. εγώ πέρασα την temasek η οποία βασίζεται στην cyanogenmod. Αν βαριέσαι όντως, πέρνα την είναι πολύ καλή :) Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 εγώ πέρασα την temasek η οποία βασίζεται στην cyanogenmod. Αν βαριέσαι όντως, πέρνα την είναι πολύ καλή :) Ο temasek είναι φίλε, άνθρωπος.. Η rom CM λέγεται κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Στο νήμα με τους οδηγούς για το G2 ο φίλος @elthis ενημέρωσε τον οδηγό για το flashαρισμα οποιουδήποτε kdz επιθυμούμε καθώς και για downgrade από 4.4.2 σε 4.2.2. Ρίχτε μια ματιά όσοι ενδιαφέρεστε για να μην δημιουργούνται προβλήματα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jhal Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 όχι δεν χρειάζεται να πας σε 4.2.2. αυτό το κάνεις για να μπορέσεις να βάλεις custom recovery. Σ'ευχαριστώ για την απάντηση. Ξέρεις για 6PO (Πολωνικό) που θα βρω την 4.4.2 stock (το kdz να το κατεβάσω); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Ο temasek είναι φίλε, άνθρωπος.. Η rom CM λέγεται κανονικά δεν είπα κάτι διαφορετικό. Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 εγώ πέρασα την temasek η οποία βασίζεται στην cyanogenmod. Αν βαριέσαι όντως, πέρνα την είναι πολύ καλή :) Αλλο φανηκε απο τα λεγομενα σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts