Jump to content

Τροποποιήσεις & βελτιώσεις για το LG G2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δοκιμασες να βαλεις g2 tweaksbox, και αν ναι, δουλευει οκ?

Εχει προσθεσει και αυτο που εχει η cloudypro που πατας την οθονη σε διαφορα σημεια για να ξεκλειδωσει?

Ειδες να μη δουλευει κατι?

Thanks,

Ολα δουλευουν οπως και στις αλλες ρομς του.

Αν σας αρεσουν οι flex roms και η μαυριλα στα μενου τοτε πρεπει οπωσδηποτε να την δοκιμασετε οταν βγει.

• Απαντήσεις 21,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πάνο δεν νομίζω να έχεις και την εφαρμογή nova go,για να μας πεις αν παίζει; :O

Αν παιζει στις αλλες 2 ρομς θα παιζει και σε αυτην.Οχι δεν την εχω.

Ναι με το να φλασαρεις kdz αρχείο, θα γίνεις unroot και μετά ξανά κάνεις root εύκολα

Βρε παιδια μου χει βγαλει την παναγια ολη αυτη η διαδιακασια! Ειχα καλομαθει με το S3 που ολα ηταν σχετικα ευκολα. Πηγα στην διευθυνση που μου ειπες πριν ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 ) αλλα με την πρωτη μεθοδο δεν καταφερα ακομη τιποτα. Τωρα προσπαθω με την δευτερη μεθοδο. Στο 8 εχω ανοιξει το R&D Test tool επιλεγω το kdz file παταω το start upgrade αλλα στο τελος μου βγαζει "Extract file error" και μου ανοιγει ενα παραθυρο με το μηνυμα "UpTestEX MFC Application has stopped working" με την ενδειξη "close program". Υπαρχει περιπτωση το kdz αρχειο να ειναι προβληματικο?

Edited by gthebest

Βρε παιδια μου χει βγαλει την παναγια ολη αυτη η διαδιακασια! Ειχα καλομαθει με το S3 που ολα ηταν σχετικα ευκολα. Πηγα στην διευθυνση που μου ειπες πριν ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2432476 ) αλλα με την πρωτη μεθοδο δεν καταφερα ακομη τιποτα. Τωρα προσπαθω με την δευτερη μεθοδο. Στο 8 εχω ανοιξει το R&D Test tool επιλεγω το kdz file παταω το start upgrade αλλα στο τελος μου βγαζει "Extract file error" και μου ανοιγει ενα παραθυρο με το μηνυμα "UpTestEX MFC Application has stopped working" με την ενδειξη "close program". Υπαρχει περιπτωση το kdz αρχειο να ειναι προβληματικο?

Δεν γνωριζω το σφαλμα, αλλα η πρωτη επιλογη ειναι η πιο ευκολη

Δεν γνωριζω το σφαλμα, αλλα η πρωτη επιλογη ειναι η πιο ευκολη

Ολα καλα. Μου δουλεψε παραποιώντας το αρχειο hosts κανοντας copy στο τελος αυτο : 127.0.0.1 csmg.lgmobile.com

Μολις εγκατεστησα μεσω αυτου την 4.4.2. Αν θα την κανω root μπορω μετα με την ιδια μεθοδο να περασω οποιο firmware θελω?

Αν παιζει στις αλλες 2 ρομς θα παιζει και σε αυτην.Οχι δεν την εχω.

Το ράδιο είναι το μόνο bug σοβαρό που έχει, την έχω βάλει και γω την cloudyflex. Περιμένουμε να την δώσει φτιαγμένη σε όλα τα bugs. Είναι πανέμορφη ρομ και αρκετά γρήγορη.

Δημήτρης

Το ραδιο δεν δουλευει λογω οτι στηριζεται σε κορεατικη ρομ.Οταν θα ερθει η Ευρωπαικη κιτ κατ για το flex θα δουλεψει.Επισης σε καθε reboot γυρναει σε gsm/wcdma οτι κι αν εχεις επιλεξει.

Περα απο αυτα τα 2 ειναι οτι πιο smooth και γρηγορο εχω βαλει στο g2 μου.

Δυστυχως η μπαταρια κινειται σε επιπεδα κιτ κατ...

Πραγματικα οτι καλυτερο εχει φτιαξει ο cloudyfa.

Κι απο οτι μου ειπε σημερα μαλλον θα την δωσει για ολους.

καλημερα παιδια μια βοηθεια αν ξερει καποιος. εχω το τηλ 1 βδομαδα και σημερα το πρωι του εκανα μια επανεκινηση και απο τοτε το τηλεφωνο δεν λειτουργει.. εχω κανει μονο root. οταν ανοιγει η οθονη ειναι στα αγγλικα δεν πατιεται τιποτα και οταν παταω το πισω κουμπι το μονο που μου κανει ειναι reboot. εχει φαει ολη την μπαταρια και το τηλεφωνο βραζει πια ειναι στους 50 βαθμους. καμια βοηθεια τι να κανω???

Έχω τη τελευταία cloudyflex που πατάει σε 4.2.2. Όντως πολύ καλή Ρομ και μπράβο στο παιδί. Σε σμουθνες δεν είναι aosp σίγουρα αλλά τα πάει πολύ καλύτερα από τη μαμά ρομ της LG. Το μόνο bug που βρήκΑ ως τώρα είναι στις φωτο με φλας. Ενώ πάει να εστιάσει το φλας ανάβει ακαριαία και η φώτο βγαίνει χωρίς φοκους.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

καλημερα παιδια μια βοηθεια αν ξερει καποιος. εχω το τηλ 1 βδομαδα και σημερα το πρωι του εκανα μια επανεκινηση και απο τοτε το τηλεφωνο δεν λειτουργει.. εχω κανει μονο root. οταν ανοιγει η οθονη ειναι στα αγγλικα δεν πατιεται τιποτα και οταν παταω το πισω κουμπι το μονο που μου κανει ειναι reboot. εχει φαει ολη την μπαταρια και το τηλεφωνο βραζει πια ειναι στους 50 βαθμους. καμια βοηθεια τι να κανω???

Προσωπικά θα δοκίμαζα από το παρακάτω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375650

1. επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

2. ακολουθώντας το how to unroot να ξαναπεράσω την αρχική ρομ

Αν το κλείσεις και βάλεις να φορτίσεις, φορτίζει;

αν είναι θέμα hardware τότε θα πρέπει να πάει στο service.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Έχω τη τελευταία cloudyflex που πατάει σε 4.2.2. Όντως πολύ καλή Ρομ και μπράβο στο παιδί. Σε σμουθνες δεν είναι aosp σίγουρα αλλά τα πάει πολύ καλύτερα από τη μαμά ρομ της LG. Το μόνο bug που βρήκΑ ως τώρα είναι στις φωτο με φλας. Ενώ πάει να εστιάσει το φλας ανάβει ακαριαία και η φώτο βγαίνει χωρίς φοκους.

Έχει και άλλα θεματάκια όπως χάνει το LTE στην επανεκκίνηση και χαμηλώνει ο ήχος μετά από κλήση...προβλήματα που υπήρχαν και στη pro και είχε πει ότι θα τα διορθώσει.

Για να δούμε γιατί κατά τα άλλα φαίνεται το firmware και τα features του flex είναι καλύτερα από του G2.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

ευχαριστω φιλε εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ολα καλα το τηλεφωνο ειναι παλι οκ! εχασα βεβαια τα παντα αλλα ετυχως ειχα αποθηκευσει τις φωτο μου και τη μουσικη που ειχα μεσα. τι να πω γι'αυτο το σουπερ τελειο τηλεφωνο δεν το περιμενα να κολλησει ετσι και να μην ανταποκρινεται σε τιποτα.. και το μονο που του εκανα ηταν ενα root τιποτε αλλο ισα ισα 1-2 εφαρμογες ειχα βαλει. αντε τωρα παλι απο την αρχη... αλλα εν τελη ολα καλα!

ευχαριστω φιλε εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ολα καλα το τηλεφωνο ειναι παλι οκ! εχασα βεβαια τα παντα αλλα ετυχως ειχα αποθηκευσει τις φωτο μου και τη μουσικη που ειχα μεσα. τι να πω γι'αυτο το σουπερ τελειο τηλεφωνο δεν το περιμενα να κολλησει ετσι και να μην ανταποκρινεται σε τιποτα.. και το μονο που του εκανα ηταν ενα root τιποτε αλλο ισα ισα 1-2 εφαρμογες ειχα βαλει. αντε τωρα παλι απο την αρχη... αλλα εν τελη ολα καλα!

KitKat έχεις;

εάν ναι, να ξέρεις ότι το root παρόλα που έχει βγεί, πιστεύω ότι παρουσιάζει θεματάκια ακόμα.

Το καλύτερο θα ήταν να χρησιμοποίήσεις την 4.2.2 με root, όπου λειτουργεί χωρίς προβλήματα και είναι δοκιμασμένο.

Αν το έχεις στην 4.2.2 και με το root στο παρουσίασε, μήπως είχες βάλει καμιά εφαρμογή που έχει access στο root?

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αν και όπως λες μόνον 2 εφαρμογές είχες βάλει, τώρα το πρόσεξα.

Ηλίας

είναι τέλειο το μαύρο μεσα στα μενού ! το λευκό δεν μου αρέσει αλλα δεν ξέρω τίποτα απο φλασαρισμα ρομ ,

πως να γυρίσω πίσω μετά και άλλα τέτοια ! τόσο δύσκολο είναι να βγάλει η LG ενα update και να υπάρχει αλλαγή λευκού με μαύρο ;

αν είναι τόσο καλή η 4.4.2 CF έχει να πέσει πολύ διάβασμα :) :)

LG G2 32GB WHITE, 1+ 5T WHITE

...να ξέρεις ότι το root παρόλα που έχει βγεί, πιστεύω ότι παρουσιάζει θεματάκια ακόμα..

Τι εννοείς; Εμένα δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα εδώ και κάνα 10ήμερο που το rootαρα.

http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Τι εννοείς; Εμένα δεν μου έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα εδώ και κάνα 10ήμερο που το rootαρα.

εμένα δεν είχε σωστή συμπεριφορά με κάποιες εφαρμογές που ζήταγαν root, οπότε και γύρισα πίσω σε 4.2.2 .

Συγκεκριμένα εφαρμογή που κόβει ads πότε μπορούσε να ενημερώσει και πότε όχι τα hosts αρχεία.

Ηλίας

εμένα δεν είχε σωστή συμπεριφορά με κάποιες εφαρμογές που ζήταγαν root, οπότε και γύρισα πίσω σε 4.2.2 .

Συγκεκριμένα εφαρμογή που κόβει ads πότε μπορούσε να ενημερώσει και πότε όχι τα hosts αρχεία.

Αν είχες το AdAway, είναι θέμα (α)συμβατότητας της εφαρμογής με την 4.4 και υπάρχει modded έκδοση. Και στο Nexus 7 μου πάντως τα ίδια κάνει.

Κατά τ'άλλα όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν ρολόι. :)

Edited by renesis_87

ξαναπροσπαθω για root σε 4.4.2 stock αλλα παλι τιποτα!μου βγαζει στην γραμμη εντολων offline την συσκευη.εννοειται ενεργοποιω τον εντοπισμο σφαλματων και εχω κατεβασει τους drivers!ειμαι με win 7 64 bit αν ααυτο λεει κατι

ξαναπροσπαθω για root σε 4.4.2 stock αλλα παλι τιποτα!μου βγαζει στην γραμμη εντολων offline την συσκευη.εννοειται ενεργοποιω τον εντοπισμο σφαλματων και εχω κατεβασει τους drivers!ειμαι με win 7 64 bit αν ααυτο λεει κατι

Άναψε την οθόνη και κάνε accept ένα RSA κλειδί που σου εμφανίζει και πάρ'το πάλι από την αρχή.

Άναψε την οθόνη και κάνε accept ένα RSA κλειδί που σου εμφανίζει και πάρ'το πάλι από την αρχή.

χμμ τι κλειδι?στο adb reboot recovery μου βγαζει η συσκευη δεν βρεθηκε!

ακυρον το καταφερα κανει reboot σε ευχαριστω φιλε!να δοκιμαζα καμια σταθερη ρομ?τι προτεινετε?εχει οδηγιες στην πρωτη σελιδα ετσι?

Edited by tolisfar

παιδες βοηθεια πηγα να βαλω recovery με boot image και εκανε επανεκινηση και δεν αναβει.στο logo LG πανω αριστερα γραφει boot certificaton και κατι αλλα και δεν αναβει!ουτε επαναφορα κανει με τα 2 πληκτρα απο πισω!SOS!!!

παιδες βοηθεια πηγα να βαλω recovery με boot image και εκανε επανεκινηση και δεν αναβει.στο logo LG πανω αριστερα γραφει boot certificaton και κατι αλλα και δεν αναβει!ουτε επαναφορα κανει με τα 2 πληκτρα απο πισω!SOS!!!

το στελνω σερβις?το κακο ειναι οτι προλαβα..και του εκανα root.οποτε αν καποιος ξερει ας βοηθησει.υπαρχει αλλος τροπος επαναφορας?με volume down+power δεν κανει τιποτα!

το στελνω σερβις?το κακο ειναι οτι προλαβα..και του εκανα root.οποτε αν καποιος ξερει ας βοηθησει.υπαρχει αλλος τροπος επαναφορας?με volume down+power δεν κανει τιποτα!

Όπως ειναι κλειστο αν πατας το Volume UP πατημένο & συνδεσεις το καλωδιο μπαινει σε Download mode ?