pandrits Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αυτο! Ε δεν θελω και κατι παραπανω. Εν το μεταξυ ο simple kernel φανταστικος.Βελτιωση αρκετη στην μπαταρια.Απο χτες τον εχω βαλει κι ηδη εχω δει διαφορα προς το καλυτερο.Τις επομενες μερες θα εχω πιο ασφαλη συμπερασματα... Τώρα γιατί με βάζεις στην πρίζα;;; Δουλεύουν όλα με τον Simple ή έχεις δει κάποια δισλειτουργία; Και εγώ για το μαύρο χρώμα περιμένω την Flex. Έχω την CloudyPro 1.2 και μετά από τρείς μέρες έχει στρώσει απίστευτα! Αλλά η Flex είναι έρωτας...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Αυτο! Ε δεν θελω και κατι παραπανω. Εν το μεταξυ ο simple kernel φανταστικος.Βελτιωση αρκετη στην μπαταρια.Απο χτες τον εχω βαλει κι ηδη εχω δει διαφορα προς το καλυτερο.Τις επομενες μερες θα εχω πιο ασφαλη συμπερασματα... Εχεις τεσταρει καθολου αναμονη? Πχ χωρις χρηση βραδυ. Εγω δεν εχω καλη αναμονη, αλλα ουτε με τον original kernel ειχα. Λογικα κατι αλλο πλην κερνελ φταιει.. Αντε να βγει η cloudyflex να το ξαναστησω απο την αρχη. Στην jb cloudyflex σε 7 ωρες συχνα ειχα 0 καταναλωση. Μακραν την καλυτερη αναμονη για καποιο λογο.. Ελπιζω να το ξαναδω σε κιτκατ αυτο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Κι εγω pro ii 1.2 εχω αλλα μολις ανεβει η flex εχει φαει ποδι. Τωρα οσο αφορα τον κερνελ δεν ειπα οτι εφτασε σε επιπεδα jb αλλα εχει μια καλυτερη διαχειριση.Τωρα επειδη τον περασα χτες το απογευμα χρειαζομαι λιγο παραπανω χρονο για να κρινω. Αν βγαλει σημερα την flex ξεχαστε τον χρονο χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Από ότι διαβάζω συμφωνείτε οι πιο πολλοί ότι η cloudyflex εχει την καλύτερη μπαταρία. Από bugs πως πάει?? Τώρα φοράω την cloudystock 1.2 και έλεγα να περάσω την 1.3 αλλά αρχίζω να καλοβλέπω και την φλεχ τώρα που θα βγάλει και kitkat Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Από ότι διαβάζω συμφωνείτε οι πιο πολλοί ότι η cloudyflex εχει την καλύτερη μπαταρία. Από bugs πως πάει?? Τώρα φοράω την cloudystock 1.2 και έλεγα να περάσω την 1.3 αλλά αρχίζω να καλοβλέπω και την φλεχ τώρα που θα βγάλει και kitkat Άκουσε με για να καταλάβεις. Η Cloudyflex 1.4 για την οποία μιλάμε οι περισσότεροι, είναι η στοκ ρομ που έχει το GFlex και την προσαρμοσε ο Dev για το δικό μας G2. Παρ ότι είναι για διαφορετικό τηλέφωνο, η ρομ έχει 0 bugs. Επί της ουσίας είναι μια στοκ ρομ G2 με κάποια επιπλέον καλούδια όπως multiwindow, απόκρυψη πλήκτρων σε όποιες εφαρμογές επιλέξεις, call record κλπ. Όμως η Flex 1.4 έχει βάση την 4.2 στην οποία το τηλέφωνο είχε ήδη πολύ καλή αυτονομία. Με την έλευση της 4.4 ναι μεν ανεβήκαμε επίπεδο, όμως η κατανάλωση είναι χειρότερη (διαφορετικά στον καθένα). Τα 35 και 40 λεπτά οθόνης με 100% μπαταρίας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οπότε φαντάσου πως και η καινούργια Flex (4.4 πλέον) θα έχει το ανάλογο τίμημα στην μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Υπάρχει κάποιος οδηγός για την αλλαγή Kernel? Σκέφτομαι να περάσω τον simplekernel. Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Σε αλλο υπολογιστη εχεις δοκιμασει ? οχι δεν δοκιμασα αλλα windows 7 (64 bit)εχω!δεν εχω κατι τρελο....περιεργο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Υπάρχει κάποιος οδηγός για την αλλαγή Kernel? Σκέφτομαι να περάσω τον simplekernel. Απλα περνα το και κανε reboot.. (Παλαια εκανα και erase davlink, fix permision κλπ, αλλα πλεον δεν κανω τιποτα απο οταν ο dorimanx εγραψε οτι δεν χρειαζονται στην αλλαγη kernel) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εχεις τεσταρει καθολου αναμονη? Πχ χωρις χρηση βραδυ. Εγω δεν εχω καλη αναμονη, αλλα ουτε με τον original kernel ειχα. Λογικα κατι αλλο πλην κερνελ φταιει.. Αντε να βγει η cloudyflex να το ξαναστησω απο την αρχη. Στην jb cloudyflex σε 7 ωρες συχνα ειχα 0 καταναλωση. Μακραν την καλυτερη αναμονη για καποιο λογο.. Ελπιζω να το ξαναδω σε κιτκατ αυτο.. Δες στο θέμα μπαταρίας φίλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Δες στο θέμα μπαταρίας φίλε Καταλαβα καλα οτι ειχες 7.5 ωρες αναμονη με simple με καταναλωση 0? Ποια ρομ, τι ειχες ανοιχτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Καταλαβα καλα οτι ειχες 7.5 ωρες αναμονη με simple με καταναλωση 0? Ποια ρομ, τι ειχες ανοιχτο? Ακριβως... και 10 ωρες και 12 εφτανα με 0 καταναλωση ευκολα... Εχω αφαιρεση απο Titanium πολλα, ειναι σχεδον ΟΛΑ greenified, εκτος απο WhatsApp + ενα προγραμμα για speed meter... Πισω τρεχει δηλαδη αυτα τα 2 και Swiftkey... ε μετα τα αλλα ειναι του κινητου κατι κουλα... Wifi ανοιχτο, φωτεινοτητα αυτοματη ( δεν παιζει ρολο στην προκειμενη ομως ) RΟΜ: Cloudy Stock 1.3 ( μέχρι να βγεί η Flex :P ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Απλα περνα το και κανε reboot.. (Παλαια εκανα και erase davlink, fix permision κλπ, αλλα πλεον δεν κανω τιποτα απο οταν ο dorimanx εγραψε οτι δεν χρειαζονται στην αλλαγη kernel) 2 ερωτήσεις: 1. εννοείς install zip απο custom recovery? 2. Επαναφέροντας το backup που θα έχω πάρει πιο πριν επιστρέφω στον μαμά? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εχει κανενας αλλος στην CS1.3 προβλημα με την δονηση ? τι εννοω.. παω στον ηχο & ενταση δονησης να την ρυθμισω και ειναι ολα τερμα κατω... οσο και να τα κουναω δονηση δεν εχει ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ερώτηση.. Εχω το MOD του Jishus, και θελω να ξερω το Chroma Flash που λεει οτι το εχει ο φακος ( το hardware γενικα ) αλλα ηθελε ενεργοποιηση & στο τελευταιο update το ενεργοποιησε, τι ειναι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Λογικα σημερα ή αυριο θα ειναι διαθεσιμη η Cloudy Flex kit kat!Ηδη ανεβασε screenshots. Αντε και δεν την μπορω την ασπριλα... Που μπορω να δω αυτο το screenshots φιλέ μου?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Που μπορω να δω αυτο το screenshots φιλέ μου?? http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=51598983 [ROM][Mar 01] -=- CloudyFlex 1.4 -=- [All Variants] After figured things out. It's in good progress now. Its time to fix some more bugs and recheck everything to make sure i'm not doing something weird :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 2 ερωτήσεις: 1. εννοείς install zip απο custom recovery? 2. Επαναφέροντας το backup που θα έχω πάρει πιο πριν επιστρέφω στον μαμά? Kernel βαζεις/βγαζεις ευκολα. Δεν ειναι τιποτε.. Δε θυμαμαι ποια ρομ εχεις. Σε custom rom δεν εισαι? Τοτε εχεις και custom recovery. Μια απο τις επιλογες εκει ειναι install zip. Επιλεγεις το αρχειο zip που ειναι ο kernel που θες και μπαινει.. Τοσο απλα. Και αμα δε σου κανει, για να μη επαναφερεις ολο το backup, βαλε τον οριτζιναλ κερνελ του cloudyfy ειδικα αν εχεις δικια του ρομ http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12894 Edit βγηκε και νεα εκδοση simple oc και χωρις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Kernel βαζεις/βγαζεις ευκολα. Δεν ειναι τιποτε.. Δε θυμαμαι ποια ρομ εχεις. Σε custom rom δεν εισαι? Τοτε εχεις και custom recovery. Μια απο τις επιλογες εκει ειναι install zip. Επιλεγεις το αρχειο zip που ειναι ο kernel που θες και μπαινει.. Τοσο απλα. Και αμα δε σου κανει, για να μη επαναφερεις ολο το backup, βαλε τον οριτζιναλ κερνελ του cloudyfy ειδικα αν εχεις δικια του ρομ http://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=12894 Edit βγηκε και νεα εκδοση simple oc και χωρις.. Cloudystock έχω οπότε βολεύει μια χαρά. Ευχαριστώ Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Εβαλα την v2 oc εκδοση του simple και την πηγα στα 2.5 γιγα 10 λεπτα flybird δεν ανεβηκε καθολου στα 2.5 κυριως στα 1200 ετρεχε. Αρα μονο οταν το χρειαζεται πολυ χτυπαει στα ακρα.. Καλα φαινεται.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Στη διάρκεια της μπαταρίας τι διαφορά έχει? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Έχει 1-2 μέρες(όταν έκανα root σε 4.4.2) που όταν κάνω κλήση ανάβει το led πίσω στο power button και μετά δεν κλείνει, μένει μονίμως αναμένο Πρέπει να κάνω επανεκίνηση για να κλείσει Καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Γνωρίζει κανείς πως να κάνω το διάφανο όλο το panel όπως είναι η σειρά με τις συντομεύσεις του wifi,δεδομένων κλπ? Είμαι με cloudy pro II 1.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Έχει 1-2 μέρες(όταν έκανα root σε 4.4.2) που όταν κάνω κλήση ανάβει το led πίσω στο power button και μετά δεν κλείνει, μένει μονίμως αναμένο Πρέπει να κάνω επανεκίνηση για να κλείσει Καμιά ιδέα κανείς? Πειραξες το αρχειο build.pro Ητε εσυ ητε καποια εφαρμογη με καποιο τροπο.. Πειραξες dpi? Αν εχεις κρατησει backup το αρχειο αυτο, βαλτο και θα φτιαξει ----- προσθήκη μηνύματος 84 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζει κανείς πως να κάνω το διάφανο όλο το panel όπως είναι η σειρά με τις συντομεύσεις του wifi,δεδομένων κλπ? Είμαι με cloudy pro II 1.1. Με g2 tweakbox Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bas13 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Με g2 tweakbox Μπροστά στα μάτια μου ήτανε :p Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaSxaLiS_OmniaII Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Πειραξες το αρχειο build.pro Ητε εσυ ητε καποια εφαρμογη με καποιο τροπο.. Πειραξες dpi? Αν εχεις κρατησει backup το αρχειο αυτο, βαλτο και θα φτιαξει Ναι το πείραξα :p Ήθελα να βγάλω τη nav bar αλλά δε με άφηνε να το κάνω edit, μόνο αν έσβηνα κάτι(έσβηνα π.χ. 10 χαρακτήρες και πρόσθετα άλλους 10) και έσβησα το additional_built_properties(237 στο link) :X http://pastebin.com/LPAgt7xY To ξαναέκανα όπως ήταν χειροκίνητα αλλά δεν έπιασε, δεν κράτησα buckup Παράθεση http://www.thepicz.com/pictures/782bc7a1a565ced1682d0073f326a863.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2014 Ναι το πείραξα :p Ήθελα να βγάλω τη nav bar αλλά δε με άφηνε να το κάνω edit, μόνο αν έσβηνα κάτι(έσβηνα π.χ. 10 χαρακτήρες και πρόσθετα άλλους 10) και έσβησα το additional_built_properties(237 στο link) :X http://pastebin.com/LPAgt7xY To ξαναέκανα όπως ήταν χειροκίνητα αλλά δεν έπιασε, δεν κράτησα buckup Το ξερω, γιατι το εχω παθει.. Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα ξανα και ξανα.. Αμα εχεις cloudustock 1.2 αντικατεστησε το με το δικο μου. Πιθανοτατα δουλευει και στην.1.3 https://www.dropbox.com/s/g4xh14xp9kgsxs3/build.prop Αφου πρωτα βαλεις ιδια permision Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts