chazlp1989 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ειμαι με 70% μπαταρια.. 45 ωρες αναμονη... 2 ωρες και 15 λεπτα Οθονη... με βλεπω δηλαδη για 80 ++ ωρες αναμονη και καμια 5αρια ωρες οθονη... Αξιζει να θυσιασω αναμονη για να παω σε Kit Κat αραγε ? Μονο το 4Κ video μου λειπει στην 4.2.2 ΤΙΠΟΤΑ αλλο! Κάτι κάνεις εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς... :lol: Εγώ είμαι με 30% φωτεινότητα, 51% μπαταρία, 15 ώρες αναμονή, 3 ώρες και 10 λεπτά οθόνη, εκ των οποίων τα 40 λεπτά είναι παιχνίδι. Και να μην παίξω όμως σε αυτή τη φάση το πολύ να έχω 3μισι ώρες με 3 και 40'. Καλά στην αναμονή δε, το πόσο χάνω ας μην το συζητήσουμε... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Αν ο υπολογιστής σου δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο τί κάνεις? Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 (edited) Κάτι κάνεις εσύ, δεν εξηγείται αλλιώς... :lol: Εγώ είμαι με 30% φωτεινότητα, 51% μπαταρία, 15 ώρες αναμονή, 3 ώρες και 10 λεπτά οθόνη, εκ των οποίων τα 40 λεπτά είναι παιχνίδι. Και να μην παίξω όμως σε αυτή τη φάση το πολύ να έχω 3μισι ώρες με 3 και 40'. Καλά στην αναμονή δε, το πόσο χάνω ας μην το συζητήσουμε... :X Χανεις σε αναμονη πολυ ? εγω δεν χανω Τ Ι Π Ο Τ Α... Μηπως να κοιτουσες τη μπαταρια σου ? Της εκανες σωστη 1η φορτιση ? Κοίτα, αν δε μου πεις το μυστικό σου δεν θα σου πω την άποψη μου. ... χαχαχα Φιλε μου ειλικρινα... Σωστη 1η φορτιση... Τρεχω απο πισω ΜΟΝΟ WhatsApp & ενα προγραμματι traffic meter... Ε αυτα... Αυτοματη 50% φωτεινοτητα... Επίσης ΟΛΕΣ οι αλλες εφαρμογες κοιμουνται με Greenify + οτι εχω αφαιρεση 85 στοιχεια απο το Titanium Backup, το λεγομενο Bloatware.... Πολυ σημαντικο αυτο & στη μπαταρια & στην ταχυτητα γενικα του τηλεφωνου! Αν ο υπολογιστής σου δεν αναγνωρίζει το τηλέφωνο τί κάνεις? μονο ενας Υπολογιστης ή παραπανω απο ενας ? Αν ειναι μονο ενας εχει προβλημα το PC, αν ειναι παραπανω απο 2 δοκιμαζεις αλλο καλωδιο & αν δε παιξει παλι πας Service Edited April 1, 2014 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Χανεις σε αναμονη πολυ ? εγω δεν χανω Τ Ι Π Ο Τ Α... Μηπως να κοιτουσες τη μπαταρια σου ? Της εκανες σωστη 1η φορτιση ? Δυστυχώς χάνω πολύ, γύρω στο 4% κάθε βράδυ πλέον. Τα κοιμίζω όλα με το Greenify (τα μόνα που δεν κοιμούνται είναι swiftkey και superuser). Επίσης έχω παγώσει με το Titanium BackUp 75 στοιχεία. Για πρώτη φόρτιση χρησιμοποίησα όλη την μπαταρία μέχρι που έκλεισε και το άφησα ένα βράδυ στην πρίζα. Δεν θυμάμαι αν γράφτηκε σε αυτό το νήμα, αλλά και ο δικός μου ο φορτιστής βουίζει είτε είναι σε πολύπριζο είτε όχι... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Είχε ποστάρει κάποια στιγμή κάποιος ένα λινό από dad με μια λίστα από εφαρμογές που μπορούμε να παγωσουμε για να ελαφρύνουμε το κιν και δεν μπορώ να τη βρω. Μπορει καποιος να βοηθήσει; Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Δυστυχώς χάνω πολύ, γύρω στο 4% κάθε βράδυ πλέον. Τα κοιμίζω όλα με το Greenify (τα μόνα που δεν κοιμούνται είναι swiftkey και superuser). Επίσης έχω παγώσει με το Titanium BackUp 75 στοιχεία. Για πρώτη φόρτιση χρησιμοποίησα όλη την μπαταρία μέχρι που έκλεισε και το άφησα ένα βράδυ στην πρίζα. Δεν θυμάμαι αν γράφτηκε σε αυτό το νήμα, αλλά και ο δικός μου ο φορτιστής βουίζει είτε είναι σε πολύπριζο είτε όχι... :) Κανε μια φορτιση σε παρακαλω με αλλο φορτιστη... οποιο να'ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chazlp1989 Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Κανε μια φορτιση σε παρακαλω με αλλο φορτιστη... οποιο να'ναι Αν την πάω απόψε γύρω στο 10-20% θα το βάλω με του L7... Και αύριο θα σου πω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Αν την πάω απόψε γύρω στο 10-20% θα το βάλω με του L7... Και αύριο θα σου πω. :) Εγω θα ελεγα να το φορτισεις πριν κοιμηθεις 100% και να μας πεις αυριο τι παιζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Ειμαι με 70% μπαταρια.. 45 ωρες αναμονη... 2 ωρες και 15 λεπτα Οθονη... με βλεπω δηλαδη για 80 ++ ωρες αναμονη και καμια 5αρια ωρες οθονη... Αξιζει να θυσιασω αναμονη για να παω σε Kit Κat αραγε ? Μονο το 4Κ video μου λειπει στην 4.2.2 ΤΙΠΟΤΑ αλλο! Φιλε έχει και ταχύτητα η κκ που η 4.2.2 δεν έχει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 Φιλε έχει και ταχύτητα η κκ που η 4.2.2 δεν έχει Δεν με καιει τοσο πολυ αυτο, ειλικρινα... για το 4Κ κλαιω που ΜΠΟΡΩ αλλα δεν εχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 καλησπερα παιδια!εχω 4.4.2 stock και μολις εχθες το rootαρα.σημερα οπως μου ειπε ενας φιλος εβαλα με το freege cwm recovery αλλα μολις πηγα να την δοκιμασω και εκανα reboot επαθα bootloop.κανω ολλη την διαδικασια για επιστροφη σε stock τα καταφερνω φτανω μεχρι και την επιλογη χωρας γλωσσας αλλα μολις παει να ξεκινησει μου γραφει οτι δεν εχω συνδεδεμενο το τηλ ενω ειμαι συνδεδεμενος σε download mode.τι μπορει να φταιει;το δοκιμασα και σε wind8 σε 7 και μου κανει το ιδιο.μπορει να βοηθησει καποιος; Δεν επρεπε να το κανεις επειδη εισαι σε 4.4.2. Αν ησουν στην 4.2.2 θα δουλευε. Αν δεις μετα απο τον DjTony που σου ειπε να περασεις οποι custom recovery θες με το freeggee, δυο παιδια σου ειπαν με χαρακτηριστικο τροπο να μην το κανεις. Ρε συ DjTony, πόσες φορες θα σου πω να προσεχεις τι συμβουλες δινεις;;;;; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δεν επρεπε να το κανεις επειδη εισαι σε 4.4.2. Αν ησουν στην 4.2.2 θα δουλευε. Αν δεις μετα απο τον DjTony που σου ειπε να περασεις οποι custom recovery θες με το freeggee, δυο παιδια σου ειπαν με χαρακτηριστικο τροπο να μην το κανεις. Ρε συ DjTony, πόσες φορες θα σου πω να προσεχεις τι συμβουλες δινεις;;;;; Λες να ηθελα να τον βλαψω ? Απλα δεν το γνωριζα, της LG ειναι το Tool που να ξερω, ελεος... Επισης να μιλας καλυερα σε μενα θα σε παρακαλουσα, δεν εισαι μαμα μου να μου να με μαλωνεις... Απλα να βοηθησω θελω και οχι να βλαψω κανεναν... Μπορει πολυ απλα να μην κανει καποιος αυτα που λεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Λες να ηθελα να τον βλαψω ? Απλα δεν το γνωριζα, της LG ειναι το Tool που να ξερω, ελεος... Επισης να μιλας καλυερα σε μενα θα σε παρακαλουσα, δεν εισαι μαμα μου να μου να με μαλωνεις... Απλα να βοηθησω θελω και οχι να βλαψω κανεναν... Μπορει πολυ απλα να μην κανει καποιος αυτα που λεω... Δεν ειπα οτι ηθελες να τον βλαψεις. Αλλα οταν απαντας σε ανθρωπους μεσα στο φορουμ αυτο πρεπει να εισαι πολυ σιγουρος για να αποφυγουμε μπλεξιματα. Σε παρακολουθω και βλεπω οτι εισαι ενθουσιασμενος και οτι εχεις την προθεση να βοηθησεις. Αυτο ειναι καλο και μπραβο σου. Το κακο ομως ειναι οτι σε εχει συνεπαρει και στις περισσοτερες απαντησεις και συμβουλες σου βγαζεις μια σιγουρια η οποια ομως δεν υπαρχει και εχει αποδειχτει κι αλλες φορες. Αυτο ειναι επικινδυνο ειδικα οταν μιλαμε για root και custom recovery. Το εχεις παρει καπως αψηφιστα και αυτο φαινεται απο την απαραδεκτη απάντησή σου: " Μπορει πολυ απλα να μην κανει καποιος αυτα που λεω...". Για πεστο στο φιλο που εφαγε το bootloop.... Φταιει κι αυτος ομως που προχωρισε αμεσως με την συμβουλη σου και δεν ειδε τα επομενα ποστς που του λεγαν να μην το κανει. Θα μου πεις μπορω να λεω ο,τι θελω και να μη δωσω λογαριασμο σε κανεναν. Σωστα. Αλλα υποτιθεται οτι εδω ειμαστε μια κοινοτητα για να βοηθαμε και να βοηθηθουμε. Δε μπορει αυτη η κοινοτητα να βασιστει σε υποθεσεις και ανακριβιες. Γι' αυτο λεω να προσεχεις τι λες. Μπορει ειχες στο παρελθον πολλα κινητα αυτο ομως δεν σε κανει απαραιτητα γνωστη και αυτο φαινεται απο τις ερωτησεις και τις απαντησεις σου εδω μεσα. Πληροφοριακα το freeggee δεν ειναι της LG. Προς ολους: Μην προσπαθησετε ακομα να περασετε custom recovery σε 4.4.2. Δεν υπαρχει ακομα exploit, για να βασιστει το loki, που να δουλευει με τον bootloader της ΚΚ. Οσοι θελετε custom recovery και ΚΚ πρεπει να ειστε σε 4.2.2 και να φλασαρετε την kk baseband και μετα μια custom ROM βασισμενη στην 4.4.2. Πχ. CloudyStock 1.3. Edited April 2, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δεν ειπα οτι ηθελες να τον βλαψεις. Αλλα οταν απαντας σε ανθρωπους μεσα στο φορουμ αυτο πρεπει να εισαι πολυ σιγουρος για να αποφυγουμε μπλεξιματα. Σε παρακολουθω και βλεπω οτι εισαι ενθουσιασμενος και οτι εχεις την προθεση να βοηθησεις. Αυτο ειναι καλο και μπραβο σου. Το κακο ομως ειναι οτι σε εχει συνεπαρει και στις περισσοτερες απαντησεις και συμβουλες σου βγαζεις μια σιγουρια η οποια ομως δεν υπαρχει και εχει αποδειχτει κι αλλες φορες. Αυτο ειναι επικινδυνο ειδικα οταν μιλαμε για root και custom recovery. Το εχεις παρει καπως αψηφιστα και αυτο φαινεται απο την απαραδεκτη απάντησή σου: " Μπορει πολυ απλα να μην κανει καποιος αυτα που λεω...". Για πεστο στο φιλο που εφαγε το bootloop.... Φταιει κι αυτος ομως που προχωρισε αμεσως με την συμβουλη σου και δεν ειδε τα επομενα ποστς που του λεγαν να μην το κανει. Θα μου πεις μπορω να λεω ο,τι θελω και να μη δωσω λογαριασμο σε κανεναν. Σωστα. Αλλα υποτιθεται οτι εδω ειμαστε μια κοινοτητα για να βοηθαμε και να βοηθηθουμε. Δε μπορει αυτη η κοινοτητα να βασιστει σε υποθεσεις και ανακριβιες. Γι' αυτο λεω να προσεχεις τι λες. Πληροφοριακα το freeggee δεν ειναι της LG. Προς ολους: Μην προσπαθησετε ακομα να περασετε custom recovery σε 4.4.2. Δεν υπαρχει ακομα exploit, για να βασιστει το loki, που να δουλευει με τον bootloader της ΚΚ. Οσοι θελετε custom recovery και ΚΚ πρεπει να ειστε σε 4.2.2 και να φλασαρετε την kk baseband και μετα μια custom ROM βασισμενη στην 4.4.2. Πχ. CloudyStock 1.3. Αυτο το και αλλες φορες εχω πει πραγματα που δεν ισχυουν δεν το καταλαβα πολυ καλα πραγματικα... ΠΟΤΕ ξαναειπα κατι που δεν ισχυει ? Και για το οτι εφαγε Bootloop ο φιλος τι να πω, χιλια συγνωμη, αν δε μπορεσει να το φτιαξει ας μου πει να παω να του το φτιαξω εγω, δεν νομιζω να του κατεστρεψα την συσκευη με ενα Bootloop, αν ομως το εκανα ας του δωσω την δικια μου & θα παρω την χαλασμενη... θα τη φτιαξω που θα παει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 (edited) Αυτο το και αλλες φορες εχω πει πραγματα που δεν ισχυουν δεν το καταλαβα πολυ καλα πραγματικα... ΠΟΤΕ ξαναειπα κατι που δεν ισχυει ? Και για το οτι εφαγε Bootloop ο φιλος τι να πω, χιλια συγνωμη, αν δε μπορεσει να το φτιαξει ας μου πει να παω να του το φτιαξω εγω, δεν νομιζω να του κατεστρεψα την συσκευη με ενα Bootloop, αν ομως το εκανα ας του δωσω την δικια μου & θα παρω την χαλασμενη... θα τη φτιαξω που θα παει Δε θυμαμαι τωρα ακριβως αλλα μου εχεις δημιουργησει μια τετοια εντυπωση η οποια πιστευω οτι ειναι δικαιολογημενη. Πχ, κατι που ελεγες παλια για το 4G. Αλλο ειναι που ειπες σε καποιον οτι δε χρειαζεται να παρει ποτε backup το IMEI του. Κατι αλλο που ελεγες λανθασμενα για τις παρτιδες. Κατι για knox... Δε θελω να κατσω να ψαξω τα μηνυματα σου, δεν εχει νοημα. Το παραπονο μου ειναι οτι τα λες με σιγουρια χωρις καν να τα εχεις δοκιμασει (το σημαντικοτερο) και χωρις να βαλεις καμια λεξη του τυπου "νομιζω", "φανταζομαι", "πιστευω", .... Οπως σου ειπα παραπανω το κανεις απο καλη προθεση και πραγματικα θελεις να βοηθησεις αλλα σε μαλωσα, οπως λες :) , για να αποφυγουμε αλλο τετοιο περιστατικο πχ. Ελπιζω φιλε μου να καταλαβαινεις οτι δε σου μιλαω νευριασμενα, ουτε απαξιωτικα, ουτε με κακη προθεση. ontopic: Γνωριζει κανεις πως μπορουμε να γλιτωσουμε απο το 1,5 δευτερολεπτο που χρειαζεται το κινητο για να λειτουργησει παλι, απο τη στιγμη που τερματιζει μια κλιση; Δηλαδη κλινεις την συνομιλια και για 1,5 δευτερολεπτο μενει στην οθονη τερματισμου της κλισης και μετα απο αυτον τον χρονο σε πεταει στον dialer ή οπου αλλου ησουν. Δεν ξερω αν σας ενοχλει αλλα στο προηγουμενο κινητο ειχα συνηθισει αλλιως και τωρα μου κακοφαινεται. Λεπτομερια αλλα.... Κατι για προσθεση γραμμης στο build θυμαμαι. Κατι σε ro.telephony Kατι με delay Κατι τετοιο. Είχε ποστάρει κάποια στιγμή κάποιος ένα λινό από dad με μια λίστα από εφαρμογές που μπορούμε να παγωσουμε για να ελαφρύνουμε το κιν και δεν μπορώ να τη βρω. Μπορει καποιος να βοηθήσει; Μπορεις να δεις εδω μια λιστα που χρεισιμοποιω εγω και στην jb και στην kk και δεν ειχα καποιο προβλημα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=47319218 Μπορει καποιο απο αυτα να το θες οποτε μην το πειραξεις. Σου προτεινω παντως να τα παγωσεις και οχι να τα απεγκαταστησεις ωστε σε περιπτωση προβληματος να τα ξεπαγωσεις. Edited April 2, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Τι γινεται ρε, κανενας δεν κοιμαται? :lol: Ξυπνησα και διαβαζω τετοια ωρα νεα ποστ.. Αρα δεν ειμαι ο μονος τρελος εδω μεσα, που ξυπνοντας 4 τα ξημερωματα αποφασια να βαλω τον simple kernel στην cloudystock 1.2 Καλα φαινεται να παει, για να δουμε αν θα βελτιωθει καθολου η μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Τι γινεται ρε, κανενας δεν κοιμαται? :lol: Ξυπνησα και διαβαζω τετοια ωρα νεα ποστ.. Αρα δεν ειμαι ο μονος τρελος εδω μεσα, που ξυπνοντας 4 τα ξημερωματα αποφασια να βαλω τον simple kernel στην cloudystock 1.2 Καλα φαινεται να παει, για να δουμε αν θα βελτιωθει καθολου η μπαταρια.. Λες βραδιατικα "Τί να κανω; Τί να κανω;" "Δεν περναω εναν kernel να γουσταρουμε;" Σωστοοοος.... Κι εγω σκεφτομουν να τον δοκιμασω αλλα ελεγα να περιμενω την επομενη εκδοση. Περιμενουμε feedback ή εδω ή εκει. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Λες βραδιατικα "Τί να κανω; Τί να κανω;" "Δεν περναω εναν kernel να γουσταρουμε;" Σωστοοοος.... Κι εγω σκεφτομουν να τον δοκιμασω αλλα ελεγα να περιμενω την επομενη εκδοση. Περιμενουμε feedback ή εδω ή εκει. Το λογικο ειναι να μη βαζεις τιποτε στην 1η έκδοση. Σχεδον παντα υπάρχουν bag που διορθώνονται μετα.. Και εγω γι αυτο δεν το ειχα βαλει.. Ας όψεται η αϋπνία. .Ηταν απενενοημενη ενεργεια.. :lol: Τωρα βρηκα και τον κερνελ του cloudyfa οποτε αμα θελω το επαναφερω. Αλλα ειναι σχεδον βέβαιο οτι ο simple kernel εχει καλύτερη μπαταρια. Αγνωστο ποσο. Και μεχρι στιγμής δε βλεπω πρόβλημα. Και αν εβαζα αυτη τη στιγμη ρομ θα εβαζα την lightning. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Περιμένουμε εντυπώσεις για τον simple kernel. Αν και με βλέπω να τον βάζω μετά τη δουλειά.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 καλησπερα παιδια!εχω 4.4.2 stock και μολις εχθες το rootαρα.σημερα οπως μου ειπε ενας φιλος εβαλα με το freege cwm recovery αλλα μολις πηγα να την δοκιμασω και εκανα reboot επαθα bootloop.κανω ολλη την διαδικασια για επιστροφη σε stock τα καταφερνω φτανω μεχρι και την επιλογη χωρας γλωσσας αλλα μολις παει να ξεκινησει μου γραφει οτι δεν εχω συνδεδεμενο το τηλ ενω ειμαι συνδεδεμενος σε download mode.τι μπορει να φταιει;το δοκιμασα και σε wind8 σε 7 και μου κανει το ιδιο.μπορει να βοηθησει καποιος; Καλημέρα, έτσι την πάτησα και εγώ, μπες στο recovery mod και εγκατέστησε την cloudystock ακολουθόντας φυσικά τις οδηγίες του developer. Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 εγω παντως root σε 4.4.2 δεν καταφερα να κανω!ειμαι stock.τι να κανω λαθος?εδωσε και στο επισημο νημα ενα παιδι ελληνικο οδηγο αλλα δεν...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkas1973 Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 εγω παντως root σε 4.4.2 δεν καταφερα να κανω!ειμαι stock.τι να κανω λαθος?εδωσε και στο επισημο νημα ενα παιδι ελληνικο οδηγο αλλα δεν...... Δουλεύει κανονικά το ioroot25 Παράθεση Γιώργος iPHONE 6S Plus, iPAD Air 2 http://www.triakilakodika.gr/ (δεν είναι δικό μου αλλά είναι φοβερό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 Δουλεύει κανονικά το ioroot25 δεν αμφιβαλλω!κατι κανω εγω λαθος.εκανα μεχρι την επανεκινηση εκει με adb recovery αλλα μετα δεν μου εβγαζε επιλογες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Irakliotis Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 δεν αμφιβαλλω!κατι κανω εγω λαθος.εκανα μεχρι την επανεκινηση εκει με adb recovery αλλα μετα δεν μου εβγαζε επιλογες! Όταν γραφεις adb devices σου αναγνωρίζει τη συσκευή; Ή σου την παρουσιάζει σαν offline ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2703286 Κορυφαίος dev να ξέρετε παιδιά... Εχει την ίδια rom για το Optimus G που ήμουν παλιά.... Και την βλέπω πλήρης.... Καλή μπαταρία λέει, είναι μόνο 1GB, έχει mod κάμερας και ήχου... Και πολλά άλλα... Την περνάω μόλις δώσει download link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts