Da_rudakos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδια ξερεις κανεις αν το αρχειο (framework-res.apk) για την τροποποιηση της nav bar που εχει στην αρχη του αρθου δουλευει στην εκδοση λογισμικου 10e; Γιατι δοκιμασα και σε μενα δεν εγινε (στην 10a european open μου δουλευε κανονικα) και αν οχι ξερουμε μηπως το αντιστοιχο για την 10e; Εδω 10Ε δουλεψε με τη πρωτη.. Το πρώτο πράγμα που φτιάχνω είναι πάντα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 το περασες σωστα; δεν νομιζω να μην δουλευει;πιστευω να εχεις κανει mount r/w μεσα στον φακελο system/framework πριν επικολλησεις το τροποποιημένο framework..επισης πριν το κανεις κανεις copy paste το παλιο framework σε εναν φακελο να το χεις backup Εννοειτε πως εχω κρατησει το αρχικο αρχειο για back up. Το θεμα ειναι πως εκανα 2 αποπειρες να το περασω και οχι μονο δεν εγινε αλλα δεν ανοιγε και το κινητο :mad: κατι που με αναγκασε βεβαια να περασω τη rom απ' την αρχη! Η διαδικασια που εκανα πιστευω πως ηταν σωστη γιατι 3 φορες εχω "περασει" το αρχειακι στη 10a με επιτυχια κατα καιρους! Χθες παντως δε με ηθελε καθολου :( οτι δοκιμασα αποτυνχανε και εφαγα μιση μερα για κανω παλι το κινητο μου οπως ηταν. . . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 https://www.dropbox.com/s/v09yk3kalgj5dil/2014-01-09-22-31-33.png Να δες εδώ, μη νομίζεις ότι λεω οτι να'ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 https://www.dropbox.com/s/v09yk3kalgj5dil/2014-01-09-22-31-33.png Να δες εδώ, μη νομίζεις ότι λεω οτι να'ναι :) Ποια 10e εχεις; Την ελληνικη; Γιατι σ' αυτη δοκιμασα εγω παντως με παταγωδη αποτυχια :p Θα ξαναδοκιμασω παλι καποια στιγμη, τι πω! Παντως τωρα εχω περασει παλι την 10a european που ειχα αρχικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 10E open europe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 τις τελευταιες 2-3 μερες εχω 2 προβληματακια με το τηλεφωνο. 1) ενω ο στοκ browser εκανε κανονικα sync με το gmail και μου εβγαζε ολα τα αγαπημενα που εχω και στο pc αποθυκευμενα, πλεον δεν μου βγαζει τιποτα και αν παω στο λογαριασμο gmail και πατησω χειροκινητα να κανει συγχρονισμο το internet μου βγαζει αμεσως αυτο το μυνημα : λυπουμαστε! δυστηχως η διαδικασια com.google.process.gapps εχει σταματησει εκανα restart μηπως εφαγε κανενα κολιμα αλλα συνεχιζει τα ιδια. να σημειωσω οτι εχω κανει restore μεσω twrp & titanium backup. αλλα ολα δουλευαν. 2) σημερα πηγα να κανω αυτο με τα τρια δαχτυλα που βαζει στο παρασκηνιο μεχρι 3 εφαρμογες και δεν λειτουργησε. εκανα και restart και παλι τιποτα. το απενεργοποιησα και το ενεργοποιησα ξανα αλλα τιποτα. εχετε υποψιν σας τι μπορει να φταιει ή τι να δοκιμασω για να δουλεψουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 μηπως εχει παγωσει τιποτα απο τιτανιουμ και σου κανει λοξυγγες..ειδικα αυτο με τη χειρονομια τιτανιουμ μου μυριζει.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 μηπως εχει παγωσει τιποτα απο τιτανιουμ και σου κανει λοξυγγες..ειδικα αυτο με τη χειρονομια τιτανιουμ μου μυριζει.. Κοιταξα στο titanium κ δεν το εχω παγωσει. Μονο κατι εφαρμογες της lg. Και στο greenify δεν το εχω παγωσει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 εκανες ειπες restore backup απο τιτανιουμ..μετα αρχισαν οι παραξενιες; Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 εκανες ειπες restore backup απο τιτανιουμ..μετα αρχισαν οι παραξενιες; Εκανα πρωτα απο twrp και μετα απο titanium. Ο browser δουλευε κανονικα και μετα το restore. Τη λειτουργια με τα 3 δαχτυλα δεν την ειχα δοκιμασει πριν... μπορει να φταιει κατι με το restore ειτε twrp ειτε titanium που να πειραχθηκε χωρις να το κανω εγω; να δοκιμαζανα την απεγκαταστησω και να την ξαναπερσσω με το titanium; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 ναι μπορει..δεν νομιζω οτι θα βοηθησει αυτο..κανε restore αν ειναι παλι το nandroid backup σου απο twrp και αν δουλευουν ολα σωστα τοτε καποια επαναφορα δεδομενων απο το titanium φταίει.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) ναι μπορει..δεν νομιζω οτι θα βοηθησει αυτο..κανε restore αν ειναι παλι το nandroid backup σου απο twrp και αν δουλευουν ολα σωστα τοτε καποια επαναφορα δεδομενων απο το titanium φταίει.. Θα αργησω να το κανω γιατι το backup ειναι λιγο πιο παλιο κ θελει λιγο στησιμο ακομη η συσκευη κ βαριεμαι. Η λειτουργια με τα 3 δαχτυλα δε με πολυ νοιαζει. Ο συγχρονισμος με το internet με ενδιαφερει. Θα δοκιμασω καποιον αλλο browser και βλεπω... να ρωτησω και κατι ακομα!? το backup μεσω twrp δεν περιεχει και αυτα που κανει backup το titanium? ποιος ο λογος να κανουμε backup και με titenium? εναν λογο βρηκα (αν ισχυει αυτο που ρωταω) και μονο για τις εφαρμογες του χρηστη αν θες να αλλαξεις ρομ που προφανως με το backup του twrp δεν γινεται μιας και εχει κανει backup και τη παλια ρομ? Edited January 10, 2014 by johni41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Θα αργησω να το κανω γιατι το backup ειναι λιγο πιο παλιο κ θελει λιγο στησιμο ακομη η συσκευη κ βαριεμαι. Η λειτουργια με τα 3 δαχτυλα δε με πολυ νοιαζει. Ο συγχρονισμος με το internet με ενδιαφερει. Θα δοκιμασω καποιον αλλο browser και βλεπω... να ρωτησω και κατι ακομα!? το backup μεσω twrp δεν περιεχει και αυτα που κανει backup το titanium? ποιος ο λογος να κανουμε backup και με titenium? εναν λογο βρηκα (αν ισχυει αυτο που ρωταω) και μονο για τις εφαρμογες του χρηστη αν θες να αλλαξεις ρομ που προφανως με το backup του twrp δεν γινεται μιας και εχει κανει backup και τη παλια ρομ? Το nandroid backup δεν περιεχει και το χωρο αποθηκευσης στον οποιο περιεχοντε τα backup του titanium. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Το nandroid backup δεν περιεχει και το χωρο αποθηκευσης στον οποιο περιεχοντε τα backup του titanium. Οταν λες χωρο αποθηκευσης τι εννοεις; φωτογραφιες,βιντεο κλπ; το nandroid δε κανει τις εφαρμογες στην κατασταση που βρισκονται εκεινη τη στιγμη;εχω μπερδευτει λιγο κ θελω να καταλαβω τι backup να βαλω το titanium να κανει,ποια πραγματα δηλαδη. Μη κανω τα ιδια 2 φορες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Οταν λες χωρο αποθηκευσης τι εννοεις; φωτογραφιες,βιντεο κλπ; το nandroid δε κανει τις εφαρμογες στην κατασταση που βρισκονται εκεινη τη στιγμη;εχω μπερδευτει λιγο κ θελω να καταλαβω τι backup να βαλω το titanium να κανει,ποια πραγματα δηλαδη. Μη κανω τα ιδια 2 φορες... Ναι, αυτον το χωρο. Ειναι δηλαδη η αντιστοιχη sd καρτα (βασικα και αυτος ο χωρος sd ονομαζεται). Στο nandroid backup αυτος ο χωρος(sd ας τον λεμε) δεν συμπεριλαμβανεται. Οταν αλλαζεις ROM και κανεις full wipe σβηνοντε αυτα, οπως και βιντεο ,φωτογραφιες, αρχεια, οποτε χανεις και τα αρχεια των back up των εφαρμογων απο titanium. Στο nandroid backup ομως ο χωρος οπου ειναι αποθηκευμενες οι εφαρμογες περιλαμβανεται. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Ναι, αυτον το χωρο. Ειναι δηλαδη η αντιστοιχη sd καρτα (βασικα και αυτος ο χωρος sd ονομαζεται). Στο nandroid backup αυτος ο χωρος(sd ας τον λεμε) δεν συμπεριλαμβανεται. Οταν αλλαζεις ROM και κανεις full wipe σβηνοντε αυτα, οπως και βιντεο ,φωτογραφιες, αρχεια, οποτε χανεις και τα αρχεια των back up των εφαρμογων απο titanium. Στο nandroid backup ομως ο χωρος οπου ειναι αποθηκευμενες οι εφαρμογες περιλαμβανεται. οποτε με το titanium αξιζει να κανω backup κυριως μονο υλικο οπως φωτο,βιντεο,μουσικη κλπ αφου τα υπολοιπα ειναι με το nandroid. ετσι? θυμασαι να μου πεις πια επιλογη στο titanium ειναι αυτη? γιατι εχω βρει μονο στις μαζικες λειτουργιες για τις εφαρμογες χρηστη και συστηματος. εκτος αν δεν το εχω παρει χαμπαρι. αν αλλαξω ρομ π.χ. βαλω την 4.4, δεν θα πρεπει να στησω το κινητο απο την αρχη μιας και το nandroid θα περιεχει δεδομενα απο την προηγουμενη ρομ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 (edited) οποτε με το titanium αξιζει να κανω backup κυριως μονο υλικο οπως φωτο,βιντεο,μουσικη κλπ αφου τα υπολοιπα ειναι με το nandroid. ετσι? θυμασαι να μου πεις πια επιλογη στο titanium ειναι αυτη? γιατι εχω βρει μονο στις μαζικες λειτουργιες για τις εφαρμογες χρηστη και συστηματος. εκτος αν δεν το εχω παρει χαμπαρι. αν αλλαξω ρομ π.χ. βαλω την 4.4, δεν θα πρεπει να στησω το κινητο απο την αρχη μιας και το nandroid θα περιεχει δεδομενα απο την προηγουμενη ρομ? Λοιπον, εχουμε και λεμε. Πρωτον, με το titanium δεν κανεις backup το υλικο σου. Για να κρατησεις τα αρχεια σου περνα τα στον υπολογιστη σου. Αυτο που κανει το titanium ειναι να κρατησει σε τρια αρχεια στον φακελο "Titanium Backup" στην εσωτερικη sd την εφαρμογη που εχεις επιλεξει μαζι με τις ρυθμισεις της. Π.χ. Παιζεις Angry Birds και εχεις κανει καποια προοδο. Θα το κανεις backup με το titanium και οταν αλλαξεις ROM πας στο titanium και επιλεγεις να κανει restore το Angry Birds. Ετσι θα εχεις τα αστερια σου και ο,τι αλλο εχεις πειραξει. Προσοχη ομως δεν κανουμε ποτε restore εφαρμογων συστηματος. Δευτερον, σου προτεινω αν αλαξεις ROM να στησεις το κινητο απο την αρχη για να ειναι καθαρο γιατι καμια φορα υπαρχουν επιπλοκες αν κανεις restore τις εφαρμογες απο titanium. Κανε μονο αυτες που βαριεσαι πολυ να τις ξαναστισεις γιατι εχουν πολυ δουλεια. Τριτον, το πλεονεκτιμα του nandroid backup ειναι το να γυρισεις οποτε θες στην κατασταση που ησουν μαζι με ολες τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις τους. Π.χ. Κανεις τωρα ενα nandroid backup. Πες μετα οτι βαζεις kitkat και στινεις το κινητο οπως θες. Παιρνεις ενα αλλο nandroid backup (τα σωνεις και στον υπολογιστη). Πες μετα βαζεις μια αλλη ROM. Παιρνεις κι απο 'κει ενα αλλο nandroid. Τωρα, οποτε θες μπαινεις στο recovery και κανεις restore οποιο απο τα τρια backups θες και μεσα σε λιγα λεπτα εισαι ακριβως οπως ησουν τη στιγμη που τα εκανες εκτος απο τα αρχεια σου που βρησκονται στην εσωτερικη sd. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος. :confused: Edited January 12, 2014 by TUPAC_RIP Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Λοιπον, εχουμε και λεμε. Πρωτον, με το titanium δεν κανεις backup το υλικο σου. Για να κρατησεις τα αρχεια σου περνα τα στον υπολογιστη σου. Αυτο που κανει το titanium ειναι να κρατησει σε τρια αρχεια στον φακελο "Titanium Backup" στην εσωτερικη sd την εφαρμογη που εχεις επιλεξει μαζι με τις ρυθμισεις της. Π.χ. Παιζεις Angry Birds και εχεις κανει καποια προοδο. Θα το κανεις backup με το titanium και οταν αλλαξεις ROM πας στο titanium και επιλεγεις να κανει restore το Angry Birds. Ετσι θα εχεις τα αστερια σου και ο,τι αλλο εχεις πειραξει. Προσοχη ομως δεν κανουμε ποτε restore εφαρμογων συστηματος. Δευτερον, σου προτεινω αν αλαξεις ROM να στησεις το κινητο απο την αρχη για να ειναι καθαρο γιατι καμια φορα υπαρχουν επιπλοκες αν κανεις restore τις εφαρμογες απο titanium. Κανε μονο αυτες που βαριεσαι πολυ να τις ξαναστισεις γιατι εχουν πολυ δουλεια. Τριτον, το πλεονεκτιμα του nandroid backup ειναι το να γυρισεις οποτε θες στην κατασταση που ησουν μαζι με ολες τις εφαρμογες και τις ρυθμισεις τους. Π.χ. Κανεις τωρα ενα nandroid backup. Πες μετα οτι βαζεις kitkat και στινεις το κινητο οπως θες. Παιρνεις ενα αλλο nandroid backup (τα σωνεις και στον υπολογιστη). Πες μετα βαζεις μια αλλη ROM. Παιρνεις κι απο 'κει ενα αλλο nandroid. Τωρα, οποτε θες μπαινεις στο recovery και κανεις restore οποιο απο τα τρια backups θες και μεσα σε λιγα λεπτα εισαι ακριβως οπως ησουν τη στιγμη που τα εκανες εκτος απο τα αρχεια σου που βρησκονται στην εσωτερικη sd. Δεν ξερω αν εγινα κατανοητος. :confused: σε ευχαριστω πολυ! πολυ κατανοητος και με ξεμπερδεψες! το λαθος που εχω κανει στα σιγουρα ειναι οτι ειχα κανει και με το titanium backup τις εφαρμογες συστηματος μαζι με τις δικες μου και μετα το restore μεσω recovery εκανα και restore απο το titanium οποτε προφανως ξαναπερασε απο πανω τις εφαρμογες συστηματος και ισως εκει βρισκεται η πηγη του προβληματος μου με το συγχρονισμο του ιντερνετ (gmail) και της λειτουργιας με τα 3 δαχτυλα που αποθυκευει μεχρι 3 εφαρμογες.... σε ευχαριστω και παλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 γι αυτο σε ειχα ρωτησει μηπως εκανες restore απο titanium τοτε..προφανως και εκανες restore εφαρμογες συστηματος και γι αυτο σου κανε λοξυγγες.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Guys μη μπερδευεστε τζάμπα.Σε αλλαγή Rom κάνεις format system/cache/dalvik.Με αυτά ΔΕΝ σβήνονται τα αρχεία σου όπως φωτο βίντεο κλπ.Το system σβήνεται και οι εφαρμογές που έχεις περάσει με τα data τους.Όχι όμως τα data τους που αποθηκεύονται στην sd.Π.Χ το asphalt είναι 1 και κάτι gigs και σβήνεται ολόκληρο.Το rr3 είναι 40mb και 1 32gb extra data που αποθηκεύονται στην sd.εκείνα δεν επηρεάζονται.Το λέω γιατί σε αλλαγή Rom δε χρειάζεται να περνάς φωτο βίντεο στο pc και πάλι πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 παιδιά για τις αναβαθμίσεις OTA αν έχεις root και δεν έχεις περάσει recovery γίνονται κανονικά? το αναφέρω και για όταν βγει η κιτκατ. απλά χάνεις το root? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Πάντως νομίζω οτι μετα απο τόσο μεγαλο update στο εσωτερικό του android,καλό θα είναι όλοι να κανουν επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή να τη περάσουν με full wipe και φλασαρισμα απο pc.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 κατεβασα καποια εικονιδια και θελω να αλλαξω μερικα οπως google play, επαφες κλπ. που να τα βαλω για να τα βρω μεσα απο το κινητο και να τα αλλαξω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 κατεβασα καποια εικονιδια και θελω να αλλαξω μερικα οπως google play, επαφες κλπ. που να τα βαλω για να τα βρω μεσα απο το κινητο και να τα αλλαξω? Δεν στα εφανιζει στο Gallery; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Δεν στα εφανιζει στο Gallery; δεν τα εχω περασει ακομα στο κινητο, λογικα θα τα εμφανιζει... ειδα οτι μπορω να φτιαξω κ γω απο μια εικονα οποτε και θα διαλεξω την εικονα με το εικονιδιο που θελω? σκεφτηκα μηπως αυτος ο τροπος ειναι ο "μπακαλιστικος" και υπαρχει κι αλλος τροπος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts