Jump to content

Διαγωνισμός: Κερδίστε το κορυφαίο HTC One από την HTC!


Mythozz
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή φαίνεται πως θα είναι και αυτή η εβδομάδα για έναν/μία τυχερό/ή από τα χιλιάδες μέλη της κοινότητάς μας. Αυτή τη φορά είναι η σειρά της HTC να επιστρέψει δυναμικά στους πασίγνωστους διαγωνισμούς μας με μία συσκευή που θεωρούμε ως ένα από τα καλύτερα smartphones στον κόσμο και ένα smartphone που πολλοί έχετε «τιμήσει» εντός των τειχών της κοινότητάς μας, στην ειδική ενότητα για αυτό, αλλά και στην αναλυτική (review) παρουσίασή της.

 

Ο λόγος για το HTC One, ένα Android smartphone, ιδανικό τόσο για δουλειά όσο και για ψυχαγωγία, για εκείνους τους χρήστες που αναζητούν ένα «ψαγμένο» σχεδιαστικά κινητό με high tech «χαρακτήρα». Περισσότερες πληροφορίες για τη συσκευή θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της HTC εδώ, ενώ μη χάσετε το αναλυτικό της review, στις σελίδες του My Devices.

 

Ανακαλύψτε το νέο HTC One

http://news.myphone.gr/htc.png

Βασικά χαρακτηριστικά

  • Η αρχική οθόνη σου. Ο κόσμος σου. Με το BlinkFeed™ στο τηλέφωνό σου, δεν χάνεις ποτέ την επαφή με τον κόσμο σου. Όλο το αγαπημένο σου περιεχόμενο σε συνεχή ροή σε μία οθόνη. Εάν κάτι συμβαίνει τώρα, θα το δεις στην αρχική σου οθόνη.
  • Φανταστική κάμερα. Φανταστικά εργαλεία απεικόνισης. Τράβηξε τέλειες φωτογραφίες με τη λειτουργία συνεχούς λήψης με ένα πάτημα, VideoPic, και μια κάμερα που αιχμαλωτίζει 300% περισσότερο φως.
  • Λεπτό τηλέφωνο. Μεστός ήχος. Διπλά μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία συνδυασμένα με ισχυρούς ενισχυτές, έτσι ώστε όλοι να μπορούν να ακούν ό,τι ακούς. Μοιράσου μουσική, μοιράσου βίντεο, μοιράσου παιχνίδια, και μοιράσου τα σε μεγάλη ένταση.

 

 

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_VINTa2Qi8o&feature=player_embedded]The new HTC One - Stream all your favorite content onto one screen with HTC BlinkFeed - YouTube[/ame]

 

 

Όπως πάντα, για να συμμετάσχετε στην κλήρωση η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι κατά σειρά:

 

 

  • Like στη σελίδα μας στο Facebook και Follow στο Twitter του Myphone.gr (προαιρετικά)
  • Ένα σχόλιο συμμετοχής ανά χρήστη, σε αυτό το θέμα που διαβάζετε. H κλήρωση θα γίνει με βάση τις συμμετοχές σας σε αυτό το θέμα και αποκλειστικά σε αυτές.

 

Οι συμμετοχές είναι ανοικτές από σήμερα και θα κλείσουν σε 5 ημέρες ακριβώς, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, στις 23.59.

 

Όπως πάντα, ο νικητής θα ανακοινωθεί στην κεντρική μας σελίδα, ενώ θα ενημερωθεί μέσω PM και email. Το δώρο του θα παραδοθεί μετά από συννενόηση. Αν δεν απαντήσει μέσα σε μία εβδομάδα, η κλήρωση επαναλαμβάνεται.

 

 

  • Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr
  • Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη.
  • Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban).
  • Greeklish μηνύματα απαγορεύονται στο φόρουμ εδώ και χρόνια, έτσι δεν θα λαμβάνονται υπόψην στην κλήρωση. Αν κληρωθεί κάποιο greeklish μήνυμα, η κλήρωση θα επαναλαμβάνεται.
  • Για τεχνικούς λόγους, ο «μετρητής» που εμφανίζεται δίπλα από κάθε μήνυμα (post counter) θα αλλάξει στην περίπτωση που μηνύματα τα οποία είχαν προηγηθεί αφαιρεθούν επειδή δεν ήταν σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού.
  • Η συμμετοχή επιτρέπεται και στα μέλη της Ομάδας Διαχείρισης του myphone.gr.
  • Σχόλια και ερωτήσεις για τον διαγωνισμό, μπορείτε να κάνετε μέσω PM εδώ

 

Χορηγοί επικοινωνίας, Nethall.gr, jaba.gr, http://www.kerdise-to.gr, http://www.tixerakias.com, http://www.saveandwin.gr/

Edited by Mythozz

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

 

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εδω εδω δωστε τοδωω:p

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Link to comment
Share on other sites

Καλή τύχη! Ωραίο κινητάκι...
N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX
Link to comment
Share on other sites

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...