mol Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 οσους και να δοκιμασα, παντα στον νοβα επιστρεφω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 nova paid....φυσικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Επειδή ασχολούμαι με MIUI από τη πρώτη ημέρα και επειδή έφαγα το MIUI με το κουτάλι για διάφορους λόγους :whistle: Οπότε λόγω κολλήματος ψηφίζω MILauncher. Γιατί είναι από τους λίγους που ενσωματώνουν *και* custom lockscreen (χωρίς το κατέβασμα έξτρα εφαρμογών) και άμα ξέρεις τι να ψάξεις στο μάρκετ (και έχεις ψυχραιμία (αυτό στανταράκι)) δέν ξεκολάς.. Έχει θέματα lockscreen που συνεργάζονται μέχρι και με το genie widget και "τραβά" απο εκεί τον καιρό και έχεις τον καιρό και στη lock screen με custom theme. Επειδή δεν έχω ψυχραιμία, δεν λες κανένα θέμα να το βρω στην αναζήτηση? Πάντως στην miui v5 δεν βρήκα ακόμα lockscreen που να δείχνει τον καιρό. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Επειδή δεν έχω ψυχραιμία, δεν λες κανένα θέμα να το βρω στην αναζήτηση? Πάντως στην miui v5 δεν βρήκα ακόμα lockscreen που να δείχνει τον καιρό. χμμμμ... ψάξε mui plus ή/και mui.sr.wtr όπως βλέπεις εκτός του search στο MILauncher έχει και στο Internet αλλά και στο Play :rolleyes: Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Απ όταν μπήκε ο nova δεν ξανά βγήκε :up: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Nova prime και εγώ τα αξίζει τα λεφτά του μέχρι και το τελευταίο cent γρήγορος,σταθερός,δεν τρώει μπαταρία τι άλλο να ζητήσει κανείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gblog_21 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εχω τον nova και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.Με βαλατε στο τρυπακι εχθες να δοκιμασω τον themer(ο κωδικος δουλεψε,thanks).Φαινεται να εχει δυνατοτητες αλλα εχει δουλεια ακομα.Υπηρχανε αρκετα lags. Οποτε μπηκε προς το παρον στην ακρη αλλα θα δοκιμαστει σιγουρα στο μελλον.Μεχρι τοτε nova. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Butters Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ψήφο και από μένα στο Nova Prime με 3 ευρώ. Κρίμα που δεν υποστηρίζει κάτω από ICS. Εκεί θα δοκιμάσω το Smart Launcher. Πολύ ωραίο το άρθρο αναμένω συνέχεια. :up: Συνέχεια με update της παρουσίασης με περισσότερους launchers αλλά και με άλλες κατηγορίες εφαρμογών όπως office, media players, pdf readers, file managers, κατηγορίες από games (π.χ. city building, shoot em up) κ.ο.κ. Παράθεση http://i.imgur.com/2kZWw.gif :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Σε κανένα από αυτούς θα άλλαζα για το yandex shell ή τον hi launcher ή τον sslauncher τους περισσότερους από το άρθρο τους θεωρό ξεπερασμένους Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Δεν είναι σαν άλλο 1 πρόγραμμα μονίμως ανοιχτό? Λες και έχουν 8gb ram. Εδώ στους μικρούς υπολογιστές βάζουμε την ταπετσαρία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Nova από μένα τον είχα και σε άλλα κινητά μου είναι αρκετά smooth και τώρα δεν τον αλλάζω είτε σε κινητό είτε ταμπλετ Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unfused Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ο go launcher ex δεν υπαρχει ηδη προεγκατεστημενος στα mls? Παράθεση haters still hate... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Χμμ... Ο Themer Beta δεν υποστηρίζεται στο Optimus G αλλά στο Galaxy S3 (αυτά έχω περασμένα στο Gmail μου). Τεσπα, χρησιμοποιώ τον Yandex.Shell που έχει σαν βάση (δηλαδή είναι ίδιο με το SPB Shell 3D), μόνο που είναι free. Συμμαζεμένος, χωρίς πολλά κοκοψίνια, έχει τα δικά του widgetακια και είναι γενικά κάτι το διαφορετικό, αν βαριέσαι να κάνεις τις δικές σου customιές. Τον MiHome που πέρασα από περιέργεια είναι όμορφος αλλά με πολλά lag ακόμα. Έχει όμως μέλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Νοva Prime. Παραμετροποιήσιμος χωρίς να σε πονοκεφαλιάζει με τις υπερβολικές ρυθμίσεις, σταθερότατος, γρήγορος και ελαφρύς. Δοκιμάζω συνέχεια καινούριους launchers αλλά πάντα γυρνώ στον αγαπημένο μου Nova. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Nova Prime κι εγώ, έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα, και κατέληξα στον Nova Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Terminator Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Πάντως τα κινεζομάγαζα όταν αντιμετωπίζεις πρόβληματα με lag στα κινητα που σου πουλάνε προτείνουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Nova. Διαβαζοντας σχετικα forum ΟΛΟΙ υποστηριζουν πως με τον Nova εξαφανίστηκαν τα lag. Ισχύει? Εχει δει καπιος διαφορα πριν και μετα? Εγω δεν μπορω να το δοκιμασω γιατι το δικό μου κινεζοεργαλείο (Star b94m) θερίζει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dyannisb Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Τελικά βάζοντας τα σε μια λίστα, ποιος είναι πιο alagaristos? Σε σχέση με αυτους τους έξι καΙ τους στοκ android,touchwiz,sense ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Apex Launcher Pro,απο τις λίγες εφαρμογές που έχω αγοράσει,την έχω χρόνια σε όλα μου τα κινητά και δεν το έχω μετανιώσει.Κανένα lag,ελάχιστα κρασαρίσματα,ελαφρύς κ γρήγορος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lokokokakau Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Όποιος ενδιαφέρεται για τον themer beta ας δοκιμάσει τον κωδικό MSTRCD . Ήμουν και εγώ στην αναμονή μέχρι που έβγαλαν τον κωδικό αυτό για 40.000 ενεργοποιησεις. Ακόμα valid ο κωδικός! Θενκς Edited October 16, 2013 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση ο Κόκκινος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainMorgan Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 12:30 ώρα Ελλάδος ακόμα ισχύει ο κωδικός που έδωσε ο euro_2004, μόλις κατέβασα και αρχίζω δοκιμές :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Μα καλά κανείς (πλην ενός συμφορουμίτη) δεν έχει tsf? Θα μου πείτε 12€ είναι αρκετά αλλά στο galaxy s3 πριν και τώρα στο note2 έχει κολήσει μόνιμα. Ένας λόγος που έκανα root ( για μια και μοναδική φορά στη ζωή μου) ήταν για να εξαφανίσω το ui καρκίνωμα της samsung(και λοιπές εφαρμογές της) και να έχω μόνιμα tsf. Αλλά το σκρολάρισμα και η παντελής έλειψη lag στον nova δεν υπάρχει πουθενά. Κάτι σε συνδυασμό Tsf με nova να υπήρχε και θα είχαμε λύση το θέμα ui για πάντα. Επίσης buzz launcher, είναι παρόμοιο με το themer αλλά και τα δύο θέλουν τουλάχιστον 80-100mb. Edited October 16, 2013 by kostas701 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Trebuchet launcher!!!τι αλλο θελει κανεις;;; :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KanenasXR Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 ADW ρε παιδιά...ADW ρε παιδιά...!!!! :P Μην ξεχνάτε τους παλιούς Ο πιό παραμετροποιήσημος για παλιό android...Αλλιώς Nova :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillyK Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Κι εγώ nova έχω αλλά δε βρίσκω λόγο ακόμα να πάω στον prime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
la_tribut_de_dan Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εχω τον apex και ειναι πολυ ευχαριστημένος συν οτι κοπιασα για να το στήσω οπως το θελω και δεν εχω διάθεση για πειραματισμους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts