Androides Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Nova Prime σε οποιαδήποτε συσκευή. Smooth όσο δεν πάει αποδεικνύοντας οτι τα όποια λαγκαρίσματα σε scrolling δεν έχουν να κάνουν με το λειτουργικό αυτό καθ'ευατό.:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Δούλευα με nova, με αρέσει πολύ ο themer αλλα αγαπω action launcher!! Με βολευει πολυ το search αν και στο ταπεινό sgs δεν τραβάει πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billeridis Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 MiHome ! δεν μου φαίνεται να αργεί , χωρίς καθόλου Συρτάρι εφαρμογών. Πολύ απλός και όμορφος. Παράθεση Δγιαδόσται !!!11! :https://www.thepressproject.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Οταν ακομα ειχα την στοκ ρομ χρησιμοποιουσα τον 3d next launcher ο οποιος απο εμφανιση ηταν κορυφαιος τωρα που εχω περασει καποιες custom roms με τελευταια την carbon rom και κυνηγαω την καλυτερη αυτονομια χρησιμοποιω τον nova prime. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_Angelos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 NOVA εδω και πολυ καιρο και αφου τον εχω στησει και συνηθισει δε με βλεπω να αλλαζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimi_Gr Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 στοκαρία τελειως εγω, γιατι τους βαριεμαι αλλά μου κινησες την περιεργια mr βλαχακη με τον themer και τον κατεβαζω τωρα :) edit: Στην ουρα λοιπον κι εγω πισω απο 60.000 κοσμο χαχαχαχα Αύριο θα το έχεις. Εγώ είχα σειρά 154.000 και το πήρε σε 3 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nero55 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ρε παιδιά ο themer τα σπάει αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα που πιστεύω ότι έχει είναι πως δεν υποστηρίζει android 4.0 τουλάχιστον αλλά μόνο 4,1+....Μεγάλη γκάφα αυτή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
euro_2004 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Όποιος ενδιαφέρεται για τον themer beta ας δοκιμάσει τον κωδικό MSTRCD . Ήμουν και εγώ στην αναμονή μέχρι που έβγαλαν τον κωδικό αυτό για 40.000 ενεργοποιησεις. Έχει αρκετές μέρες που βγήκε αλλά μέχρι χθες λειτουργούσε ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactive13042014 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 nova οταν βγάζω το της htc sence για αλλαγή στο μάτι κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 αν κατεβάσω έναν launcher το τηλ. θα ξεκινάει αυτόματα με αυτόν όταν θα το ανοίγω; Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 15, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 αν κατεβάσω έναν launcher το τηλ. θα ξεκινάει αυτόματα με αυτόν όταν θα το ανοίγω; Ναι από τη στιγμή που θα έχεις ορίσει αυτόν σαν προεπιλεγμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Όποιος ενδιαφέρεται για τον themer beta ας δοκιμάσει τον κωδικό MSTRCD . Ήμουν και εγώ στην αναμονή μέχρι που έβγαλαν τον κωδικό αυτό για 40.000 ενεργοποιησεις. Έχει αρκετές μέρες που βγήκε αλλά μέχρι χθες λειτουργούσε ακόμα. λειτουργει ο κωδικος.. μολις τωρα τον εβαλα... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Nova και από μένα. Τον έχω σε κινητό και τάμπλετ!! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ρε παιδιά ο themer τα σπάει αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα που πιστεύω ότι έχει είναι πως δεν υποστηρίζει android 4.0 τουλάχιστον αλλά μόνο 4,1+....Μεγάλη γκάφα αυτή Φίλε μου η πλάκα είναι ότι ακόμα και στην 4.1.+ υποστηρίζει συγκεκριμένες αναλύσεις οθόνης και δεν παίζει σε όλα τα κινητά. Ας πούμε στο δικό μου optimus G δεν παίζει διότι δεν υποστηρίζει την ανάλυση του, αν είναι δυνατόν μεγάλο Χ από μένα μέχρι να έρθουν στο σημείο να μην γελοιοποιούνται !!!!!! Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Φίλε μου η πλάκα είναι ότι ακόμα και στην 4.1.+ υποστηρίζει συγκεκριμένες αναλύσεις οθόνης και δεν παίζει σε όλα τα κινητά. Ας πούμε στο δικό μου optimus G δεν παίζει διότι δεν υποστηρίζει την ανάλυση του, αν είναι δυνατόν μεγάλο Χ από μένα μέχρι να έρθουν στο σημείο να μην γελοιοποιούνται !!!!!! Εμένα στο νεξους 4 παιζει ίδια ανάλυση δεν έχουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Nova paid. Έχοντας δοκιμάσει τους περισσότερους, κατέληξα ότι ο Nova paid τα κάνει όλα και πάνω από όλα τα κάνει ΣΩΣΤΑ. Βέβαια δεν είναι free, αλλά πάντα πληρώνω για την πλήρη έκδοση των εφαρμογών που χρησιμοποιώ, αξίζει. Θα ήθελα να δοκιμάσω και τον themer αλλά μόνο από περιέργεια. Κάτι το διαφορετικό και αρκετά καλός (μου αρέσει πολύ η ασθητική και η εργονομία των windows phone), είναι και ο Launcher8 free, αλλά το scroll του δεν είναι όσο smooth θα έπρεπε και αυτό δεν μπορώ να το αποδεχτώ σε htc oneX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Stock και πάλι stock ...εχω δοκιμάσει τον nova(πολυ μαυρίλα) και τον go αλλά επεστρεψα στον καλαίσθητο για μενα touchwiz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakoulakis Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 λειτουργει ο κωδικος.. μολις τωρα τον εβαλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Keepkouking Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 nova launcher σε smartphone 2.3 - tablet 4.0 - google tv stick 4.1 παντού δουλεύει αψογα !!! Παράθεση -το καλό μπορεί πάντα να γίνει καλύτερο -οχι πάντα... -πάντα!!! ψάξτο στο google και θα δεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oiko37 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ξεκίνησα με go, για λιγότερο από μισή μέρα είχα τον tsf:p, ακολούθησε ο next μέχρι που βαρέθηκα τα πολλά εφετζίδικα κόλπα του, και τώρα κατέληξα κι εγώ στην ζεστή και ήρεμη αγκαλιά του nova :D:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Εχω δοκιμασει κατα καιρους Trebuchet, Apex , Nova ... Προσωπικά πιστευω ο Nova Prime ειναι οτι καλυτερο Edited October 15, 2013 by stefanos_79 Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sugardad Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Επειδή ασχολούμαι με MIUI από τη πρώτη ημέρα και επειδή έφαγα το MIUI με το κουτάλι για διάφορους λόγους :whistle: Οπότε λόγω κολλήματος ψηφίζω MILauncher. Γιατί είναι από τους λίγους που ενσωματώνουν *και* custom lockscreen (χωρίς το κατέβασμα έξτρα εφαρμογών) και άμα ξέρεις τι να ψάξεις στο μάρκετ (και έχεις ψυχραιμία (αυτό στανταράκι)) δέν ξεκολάς.. Έχει θέματα lockscreen που συνεργάζονται μέχρι και με το genie widget και "τραβά" απο εκεί τον καιρό και έχεις τον καιρό και στη lock screen με custom theme. Σαν Δεύτερη επιλογή φυσικά GoLauncher (Αλλά έχει αρχίσει να βαραίνει επικίνδυνα και έχει και adware μιξ μαζί με google analytics) οπότε δεν τον πολυπροτιμώ Τρίτη επιλογή φυσικά τον εκάστοτε μαμά launcher, γιατί..... mama είναι μόνο μία! :p Στα υπ'όψιν ο themer .... ;) SPB launcher δεν είδα να αναφέρετε.... καλώς βέβαια γιατί τον βαρέθηκα από τα windows mobile!:lol: Edited October 15, 2013 by sugardad Παράθεση ::LiNK RaMoNe ------------------ Hey, Ho! Let's Go! ------------------- :Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Όποιος ενδιαφέρεται για τον themer beta ας δοκιμάσει τον κωδικό MSTRCD . Ήμουν και εγώ στην αναμονή μέχρι που έβγαλαν τον κωδικό αυτό για 40.000 ενεργοποιησεις. Έχει αρκετές μέρες που βγήκε αλλά μέχρι χθες λειτουργούσε ακόμα. Σωστος ο παικτης :) ο κωδικος δουλευει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 προτιμω τον απεξ παντως..παντα μου φαινοταν γρηγοροτερος απο τον νοβα Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billpoul Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Έχω των buzz και μπορώ να πω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα μου αρέσει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts