Jump to content

Galaxy Note 3 : Πλήρης οδηγός για Root (De la Vega method from XDA)


BlueChris
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή κάποια παιδιά το ζήτησαν να φτιαχτεί κάποιος οδηγός στα Ελληνικά αποφάσισα να εξηγήσω πως και τι πρέπει να κάνουμε για να κάνουμε Root το κινητό μας χωρίς να έχουμε πρόβλημα με το Knox να μας γίνει 0x1.

 

Εξηγώ πως ευθύς εξαρχής δεν έχω καμία σχέση με την όλη διαδικασία και την δημιουργία της, απλά την είδα, την έκανα επιτυχώς αλλά δεν φέρω καμία ευθύνη για οτιδήποτε μπορεί να πάθει το κινητό σας και ούτε και το φόρουμ. Οποιαδήποτε εγγραφή στο κινητό έχει μέσα ρίσκα τα οποία δεν τα έχουμε αν κάνουμε επίσημες αναβαθμίσεις.

Τα πάντα έχουν προέλθει από το xda developers forum

 

Καταρχήν αν μπορείτε κάντε Backup με όλους τους πιθανούς τρόπους που μπορείτε, εγώ προσωπικά χρησιμοποίησα το Helium μιας που το titanium δεν έτρεχε και το KIES δεν δουλεύει σωστά λόγο του ότι είναι Beta.

 

 

Κατεβάζουμε τα εξής αρχεία:

 

1. Βλέπουμε ποια έκδοση AP και CSC έχει το τηλέφωνο μας και κατεβάζουμε τα αντίστοιχα αρχεία tar από εδώ. Αυτό γίνεται εύκολα αν πάτε στον Dialer και πληκτρολογήσετε *#1234#.

Προσοχή: Εάν έχετε την N9005XXUBMJ3 μην προχωρήσετε με τον οδηγό γιατί υπάρχουν προβλήματα στη συγκεκριμένη έκδοση.

 

Προσοχή 2: Εάν έχετε την N9005XXUBMJ1 και έχετε κάνει ήδη το root και σας πει το κινητό πως υπάρχει αναβάθμιση ΜΗΝ την κάνετε και για μεγαλύτερη ασφάλεια μέχρι να λυθεί το ζήτημα απενεργοποιήστε τις αυτόματες αναβαθμίσεις.

 

2. Root_de_la_Vega.7z

3. 7zip Το χρειαζόμαστε για να αποσυμπιέσουμε το Νο2 αρχείο.

4. EFS Backup/restore Με αυτό κάνουμε backup το EFS του κινητού μας.

 

 

Έχοντας αυτά στον υπολογιστή μας ξεκινάμε τη διαδικασία για Root.

 

1. Φροντίζουμε η ρύθμιση "Κλείδωμα επανενεργοποίησης" να είναι ανενεργή. Την βρίσκουμε στις ρυθμίσεις ---> Γενικά ---> Ασφάλεια. Αυτή χρειάζεται να είναι έτσι γιατί αν είναι ενεργή το ODIN βγάζει λάθη.

2. Εγκαθιστούμε τους USB Drivers Samsung αν δεν τους έχουμε.

3. Τρέχουμε το ODIN το οποίο το βρίσκουμε μέσα στο Root_de_la_Vega.7z

4. Σβήνουμε το κινητό μας και βγάζουμε την εξωτερική κάρτα μνήμης αν έχουμε.

5. Κάνουμε boot το κινητό σε Download mode, για να το πετύχουμε αυτό έχοντας το κινητό κλειστό πατάμε Volume Down + Home Button + power και κατόπιν το συνδέουμε στον υπολογιστή και πατώντας Volume UP θα μας εμφανίσει κάτι σαν 0:[COMx] πάνω αριστερά το Odin και κάτω στο παράθυρο message ένα μήνυμα του στυλ <ID:0/00x> Added!! όπου x είναι ο αριθμός της COM.

6. Πατάμε το κουμπί AP και διαλέγουμε το tar που κατεβάσαμε στο πρώτο βήμα. Αντίστοιχα κάνουμε το ίδιο και για το CSC.

Προσοχή γιατί θα κάνει πολύ ώρα μιας και το ODIN τσεκάρει αν το αρχείο είναι σωστό, αν έχει δηλαδή το σωστό MD5 checksum εμφανίζοντάς μας ένα μήνυμα στο παράθυρο Message.

7. Εφόσον όλα είναι καλά και έχουμε πατημένα μόνο τα Auto Reboot, F. Reset Time και AP πατάμε Start και η διαδικασία εγγραφής ξεκινάει. Μόλις τελειώσει το κινητό θα κάνει μόνο του reboot και εμείς περιμένουμε να ξεκινήσει κανονικά χωρίς να πειράζουμε τίποτα.

8. Αποσυμπιέζουμε το Root_de_la_Vega.zip που υπάρχει μέσα στο Root_de_la_Vega.7z

9. Εφόσον εμφανιστούν οι δίσκοι του κινητού μας στο PC περνάμε στο CARD χύμα τα αρχεία που βρίσκουμε στο αποσυμπιεσμένο Root_de_la_Vega.zip δηλαδή στο root folder της εσωτερικής κάρτας του κινητού θα έχουμε έξτρα ένα φάκελο root_files και ένα αρχείο root_de_la_vega.sh

10. Κάνουμε επανεκκίνηση και μόλις το κινητό ξεκινήσει κανονικά σβήνουμε τα αρχεία που περάσαμε πριν.

11. Κάνουμε επανεκκίνηση και ξαναβάζουμε την εξωτερική κάρτα μνήμης αν έχουμε.

12. Κάνουμε Backup το EFS μας και το κρατάμε για παν ενδεχόμενο με το εργαλείο EFS Backup που κατεβάσαμε πριν.

 

 

Αυτό ήταν, στο κινητό μέσα θα δούμε πως έχουμε μέσα SuperSU κανονικά και έχουμε Root και μπαίνοντας σε recovery mode θα δούμε πως το Knox είναι 0x0.

 

Αν αλλάξει το modem σας βρίσκετε το σωστό αρχείο και το περνάτε με odin .

 

 

Για να γίνει κάποιος UnRoot τρέχει το SuperSu και διαλέγει το "Ολοκληρωτικός αποκλεισμός προσβασιμότητας" ή στα αγγλικά "full unroot". Κατόπιν πηγαίνει στις ρυθμίσεις ---> Γενικά ---> Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ---> Επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων κάτι το οποίο έχει σαν αποτέλεσμα το κινητό μας να γυρίζει στην εργοστασιακή του κατάσταση αλλά με system status custom, οπότε πρέπει να περάσουμε και την μαμά εργοστασιακή rom και όλα είναι oficial.

 

Επίσης στο thread του de la vega αναφέρει πως μπορείς να περάσεις και τη stock Rom μετά το UnRoot αλλά είναι κάτι που δεν το έχω δοκιμάσει.

Edit: Δοκιμάστηκε επιτυχώς από τον @flhti και ξαναγύρισε full official

 

Υ.Γ. Κάποια έξτρα χρήσιμα προγράμματα θα τα γράψω αύριο γιατί πρέπει να φύγω αλλά υπάρχουν σε αυτό το νήμα για όποιον βιάζετε.

Edited by BlueChris

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 615
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

How to CYGWIN

 

Επειδή πολύς κόσμος ειδικά στο XDA δεν μπορούν να το δουλέψουν γράφω εδώ τη διαδικασία για το Cygwin και συγκεκριμένα την 64bit έκδοση γιατί εγώ προσωπικά έχω windows server 2012.

Επίσης το παράδειγμά μου στηρίζετε στην Ολλανδική N9005XXUBMJ3_N9005PHNBMJ3_N9005XXUBMJ2_HOME.tar.md5 και εσείς απλά αλλάζετε τα ονόματα με αυτήν που θέλετε.

 

1. Κατεβάζουμε το Cygwin είτε το κανονικό είτε το 64bit installer αν έχουμε 64bit Windows.

2. Τρέχουμε το εικονίδιο setup-x86_64.exe και πατάμε μετά Next και μετά Install από το Internet. Αφήνουμε το path ως έχει και διαλέγουμε για all Users και μετά πατάμε 3 φορές next ακόμα και μας κατεβάζει την εγκατάσταση αφού διαλέξουμε από την λίστα κάποιο download site, εγώ διάλεξα το 1ο. Σε λίγο μας βγάζει ένα παράθυρο full screen με πολλά packages... δεν πειράζουμε τίποτα και πατάμε Next πάλι και κάνει την εγκατάσταση και τελειώνει.

3. Με βάση τον οδηγό του URDLV έχουμε ένα Universal-RDLV.zip που εγώ συγκεκριμένα το αποσυμπιέζω στον φάκελο c:\n9005.

4. Έχουμε το αρχείο που θέλουμε να μετατρέψουμε χύμα μέσα στο c:\n9005

5. Τρέχουμε το εικονίδιο Cygwin64 Terminal που βρίσκεται στο desktop και μας ανοίγει ένα παράθυρο terminal από Linux.

6. Τώρα λοιπόν εφόσον έχουμε τα πάντα έτοιμα γράφουμε τα εξής commands (φαίνονται και όλα στην επισυναπτόμενη εικόνα).

[b]cd /cygdrive/c/
cd n9005/Universal-RDLV
chmod +x URDLV.bat
./URDLV.bat full c:/n9005/N9005XXUBMJ3_N9005PHNBMJ3_N9005XXUBMJ2_HOME.tar.md5[/b]

 

Εμφανίζεται ο μετατροπέας του @DesignGears όπου περιμένουμε και αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε κανένα μήνυμα λάθους θα μας εμφανιστεί ένα παράθυρο από το φάκελο c:\n9005\Universal-RDLV\output όπου μέσα θα περιέχει το N9005XXUBMJ3_N9005PHNBMJ3_N9005XXUBMJ2_HOME_VEGA.tar.md5 δηλαδή το βασικό αρχείο που είχαμε διαλέξει με έξτρα ένα VEGA που υποδηλώνει την μετατροπή.

 

Προσοχή το αρχείο πρέπει να είναι κατιτίς μικρότερο από το πρωτότυπο αρχείο γιατί ο @DesignGears ξηλώνει από μέσα το modem (χωρίς να έχει καταλάβει κανείς γιατί).

 

Αυτό ήταν.. δώστε μεγάλη προσοχή στο cygwin μην εμφανίσει κάνα λάθος και πάτε να περάσετε με odin το αρχείο και κάνετε ζημιά στο κινητό.

 

Υ.Γ. Παράκληση... μπορεί κάποιος mod αυτό το how to Cygwin συν αυτό το post να τα μεταφέρει στη 2η απάντηση αυτού του νήματος?

Edited by Superuser

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Link to comment
Share on other sites

Universal Root de la Vega

ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!

Ότι κάνουμε με οποιαδήποτε από τις 2 διαδικασίες του DesignGears (RDLV και URDLV που περιγράφω παρακάτω) γίνεται με την συνθήκη πως ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ UPDATE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ ΣΕ MJ3!!!! ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ.

 

1. ΟΤΑ UPDATE

2. KIES UPDATE

3. ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΜΕ MJ3 ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΜΕ

4. ΜΑΣ ΕΠΑΘΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ SERVICE KAI MAΣ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜJ3

 

O λόγος είναι πως από την MJ3 και μετά άλλαξε ο bootloader και υπαρχει πάντα ο κίνδυνος να γίνει το knox 0x1.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Ο @DesignGears έκανε ένα Universal Converter για ότι ROM θέλουμε για το Note 3 N9005 μοντέλο.

 

Η διαδικασία δεν διαφέρει πολύ από την βασική του νήματος στην αρχή απλά εδώ πρέπει να κατεβάσουμε το αρχείο που αντιστοιχεί μόνοι μας από το SamFirmWare και με τα εργαλεία που δίνει ο DesignGears να το κάνουμε HexEdit και να είναι root safe.

 

Επαναλαμβάνω πως η όλη διαδικασία δύναται να κάνει ζημιά στο κινητό σας και δεν φέρω καμία ευθύνη ούτε το φόρουμ για τυχόν προβλήματα.

Την όλη διαδικασία την έκανα στο PC μου στο root μου σε ένα φάκελο Ν9005 όπου μέσα έβαλα όλα τα αρχεία και με βάση αυτό θα εξηγήσω τη διαδικασία.

 

1. Φτιάχνουμε ένα φάκελο στο C:\n9005

2. Κατεβάζουμε το EFS Backup/restore Με αυτό κάνουμε backup το EFS του κινητού μας.

3. Κατεβάζουμε από το νήμα του UDRLV (Universal Root De La Vega) τα 3 αρχεία στο τέλος του 1ου ποστ και τα αποσυμπιέζουμε μέσα στο φάκελο που δημιουργήσαμε ώστε το καθένα αρχείο να βρίσκεται στο δικό του φάκελο.

4. Κατεβάζουμε το firmware που θέλουμε από το SamFirmWare (Επισυναπτόμενη φωτό Νο1). Συγκεκριμένα εγώ κατέβασα το N9005XXUBMJ3_N9005OXXBMJ3_EUR.zip που αποσυμπιέζοντάς το μου έδωσε το N9005XXUBMJ3_N9005OXXBMJ3_N9005XXUBMJ2_HOME.tar.md5 που είναι η επίσημη τελευταία Ελληνική χωρίς carrier και το βάζουμε στο φάκελο c:\n9005 χωρίς να είναι σε κάποιο φάκελο.

5. Κατεβάζουμε το αρχείο του MJ2 modem το οποίο το βάζουμε στο φάκελο n9005 και αυτό αλλά ΔΕΝ το αποσυμπιέζουμε.

6. Ανοίγουμε ένα Command Prompt (start ---> run ---> cmd) και γράφουμε τα εξής:

cd /
cd n9005
cd Universal-RDLV
URDLV.bat full C:\n9005\N9005XXUBMJ3_N9005OXXBMJ3_N9005XXUBMJ2_HOME.tar.md5

Μόλις τελειώσει μέσα στο φάκελο C:\n9005\Universal-RDLV\output θα μας έχει δημιουργήσει ένα αρχείο με όνομα N9005XXUBMJ3_N9005OXXBMJ3_N9005XXUBMJ2_HOME_VEGA.tar.md5 (Προσοχή !!!! αν το αρχείο έχει μέγεθος 11kb και ποιο πριν είδατε στο Dos Παράθυρο ένα μήνυμα λάθους τότε το αρχείο δεν είναι σωστό και μην προσπαθήσετε να το περάσετε και θα εξηγήσω τι πρέπει να κάνετε ποιο μετά)

7. Φροντίζουμε η ρύθμιση "Κλείδωμα επανενεργοποίησης" να είναι ανενεργή. Την βρίσκουμε στις ρυθμίσεις ---> Γενικά ---> Ασφάλεια. Αυτή χρειάζεται να είναι έτσι γιατί αν είναι ενεργή το ODIN βγάζει λάθη.

8. Εγκαθιστούμε τους USB Drivers Samsung αν δεν τους έχουμε.

9. Τρέχουμε το ODIN 3.09

10. Σβήνουμε το κινητό μας και βγάζουμε την εξωτερική κάρτα μνήμης αν έχουμε.

11. Κάνουμε boot το κινητό σε Download mode, για να το πετύχουμε αυτό έχοντας το κινητό κλειστό πατάμε Volume Down + Home Button + power και κατόπιν το συνδέουμε στον υπολογιστή και πατώντας Volume UP θα μας εμφανίσει κάτι σαν 0:[COMx] πάνω αριστερά το Odin και κάτω στο παράθυρο message ένα μήνυμα του στυλ <ID:0/00x> Added!! όπου x είναι ο αριθμός της COM.

12. Πατάμε το κουμπί AP και διαλέγουμε το tar που μετατρέψαμε.

Προσοχή γιατί θα κάνει πολύ ώρα μιας και το ODIN τσεκάρει αν το αρχείο είναι σωστό, αν έχει δηλαδή το σωστό MD5 checksum εμφανίζοντάς μας ένα μήνυμα στο παράθυρο Message.

13. Εφόσον όλα είναι καλά και έχουμε πατημένα μόνο τα Auto Reboot, F. Reset Time και AP πατάμε Start και η διαδικασία εγγραφής ξεκινάει. Μόλις τελειώσει το κινητό θα κάνει μόνο του reboot και εμείς περιμένουμε να ξεκινήσει κανονικά χωρίς να πειράζουμε τίποτα.

14. Εφόσον έχουμε αποσυμπιέσει το root_de_la_vega_sdcard.zip, τα αρχεία τα περνάμε στο κινητό μας στο CARD. Δηλαδή στο root folder της εσωτερικής κάρτας του κινητού θα έχουμε έξτρα ένα φάκελο root_files και ένα αρχείο root_de_la_vega.sh

15. Κάνουμε επανεκκίνηση και μόλις το κινητό ξεκινήσει κανονικά σβήνουμε τα αρχεία που περάσαμε πριν.

16. Κάνουμε επανεκκίνηση και ξαναβάζουμε την εξωτερική κάρτα μνήμης αν έχουμε.

17. Κάνουμε Backup το EFS μας και το κρατάμε για παν ενδεχόμενο με το εργαλείο EFS Backup που κατεβάσαμε πριν.

18.* Ξαναβάζουμε το κινητό σε Download Mode με reboot και στο κουτί CP διαλέγουμε το MJ2_Modem.tar και πριν πατήσουμε start ξεπατάμε το auto reboot πάνω αριστερά και μετά πατάμε start. Μόλις το ODIN τελειώσει την εγγραφή ξανατικάρουμε το Auto Reboot και ξαναπατάμε Start να γραφτεί το modem άλλη μια φορά.

 

Αυτό ήταν. Είμαστε rooted με knox 0x0 και στο MJ3 AP με Modem MJ2 τα τελευταία επίσημα δηλαδή.

 

Επισυνάπτω επίσης ένα λινκ για ένα rar που είναι έτοιμο το αρχείο το δικό μου που πέρασα εγώ N9005XXUBMJ3_N9005OXXBMJ3_N9005XXUBMJ2_VEGA.rar οπότε μπορείτε να παραλείψετε τα στάδια του κατεβάσματος από samfirmware και της μετατροπής στο DOS.

Προσοχή στα CSC παιδιά.

 

*Υ.Γ.1. Επειδή έχω ανάμεικτα συναισθήματα από το modem MJ2 θα έλεγα να μην το περάσετε όσοι δεν έχετε πρόβλημα σήματος ή wifi... στη δουλειά μου που πιάνω με το ζόρι έχω την αίσθηση πως με το MJ1 ήμουν καλύτερα.. και δεν είμαι και σίγουρος αν μπορώ να γυρίσω σε MJ1 μοντεμ ποια.

Υ.Γ.2. Αν μπορεί κάποιος mod να το βάλει στη θέση του 2ου ποστ στο νήμα εκεί που λέω reserved θα ήταν καλύτερα.

 

EDIT: Το MJ2 για μένα είναι απαράδεκτο.. προτείνω να ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ... παρά αν τύχει σε κάποιον βλάβη και να πρέπει να πάει σε σέρβισ τότε να το περάσει για να εχει ότι και η MJ3 η official. Το MJ1 το μόντεμ είναι πολύ καλύτερο..

Edited by Superuser

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Link to comment
Share on other sites

Καλως.....

Αυριο πρωι στο γραφειο εχει φλασαρισματα.......

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλογραμμένος οδηγός! :happy:

 

Μια ερώτηση: Αν μετά το root περαστεί κάποια άλλη custom rom, αλλάζει το knox σε 0x1;

 

Δηλαδή αυτός ο οδηγός θα γλυτώσει μια για πάντα τον χρήστη απο το να αλλάζει η σημαία σε 0χ1, ή πρεπει κάθε φορά να περνούν custom rom οι οποίες θα είναι κατασκευασμένες με αυτόν τον τρόπο και με αυτά τα αρχεία; Ο κίνδυνος του 0x1 θα είναι πάντα ορατός στο μέλλον ή όχι;

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg
Link to comment
Share on other sites

Πολύ καλογραμμένος οδηγός! :happy:

 

Μια ερώτηση: Αν μετά το root περαστεί κάποια άλλη custom rom, αλλάζει το knox σε 0x1;

 

Δηλαδή αυτός ο οδηγός θα γλυτώσει μια για πάντα τον χρήστη απο το να αλλάζει η σημαία σε 0χ1, ή πρεπει κάθε φορά να περνούν custom rom οι οποίες θα είναι κατασκευασμένες με αυτόν τον τρόπο και με αυτά τα αρχεία; Ο κίνδυνος του 0x1 θα είναι πάντα ορατός στο μέλλον ή όχι;

 

Θα είναι πάντα ορατός ..

Εκτός και αν βγάλουν ρεικοβερι και θα φλασαρουμε ρομπότ απτό κινητό κατευθείαν και δεν έχουμε πρόβλημα αυτά προς το παρών είναι επιστημονική φαντασία

Link to comment
Share on other sites

ωραία, ευχαριστώ!

 

το knox και η γρήγορη πτώση της τιμής είναι τα μόνα που με κρατούν μακριά απο την αγορά του...!

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg
Link to comment
Share on other sites

Ερωτηση και απο εμενα.

Για να παρουμε backup το EFS δεν χρειαζετε να ειμαστε ρουτ πρωτα;

Αρα πως θα παρουμε backup και μετα θα κανουμε ρουτ;

Αν μπορεις επισης δωσε και οδηγιες για το Backup του EFS...

Ευχαριστω.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν χρειάζεσαι να είσαι root. Τρέχεις το πρόγραμμα στο pc και σου βγάζει ένα pop-up το κινητό από ότι θυμάμαι για ενεργοποίηση του usb debugging, λες ναι και στο κάνει το backup.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Link to comment
Share on other sites

Μια βασική ερώτηση και ρουταρω αύριο το πρωί η μπαταρία μετά το ρουτ είναι η ίδια ?

Πολύ καλή δουλειά μπράβο σε όσους την φτιάξατε blue Chris γράφεις ιστορία χαχαχ

 

Ερώτηση

1)στο βήμα 7 τα κάνουμε και τα δύο μαζί δλδ τα τρέχουμε μια φορά στο οντιν?

2)με την mj1 που έχω δεν υπάρχει

πρόβλημα ακολουθώ τον ίδιο οδηγό είναι?

Από τον φόβο μου ρωτάω και τα αυτονόητα σορυ

Edited by araditsas
Link to comment
Share on other sites

bluechris τι εννοείς ότι δεν τα έχω?? δλδ πώς θα βρω ποια να βάλω για ρουταρω? MJ1 έχω. συγγνώμη αλλά δεν πολυκατάλαβα όπως μου τάπες πριν. σε ευχαριστώ προκαταβολικα για την βοήθεια σου
Link to comment
Share on other sites

bluechris τι εννοείς ότι δεν τα έχω?? δλδ πώς θα βρω ποια να βάλω για ρουταρω? MJ1 έχω. συγγνώμη αλλά δεν πολυκατάλαβα όπως μου τάπες πριν. σε ευχαριστώ προκαταβολικα για την βοήθεια σου

 

Σε άλλον πήγαινε η απάντησή μου.. εσύ λογικά γράφεις *#1234# όχι στον μαμα dialer.. δηλαδή στην εφαρμογή ΤΗΛΕΦΩΝΟ αλλά σε κάτι άλλο.

 

Μια βασική ερώτηση και ρουταρω αύριο το πρωί η μπαταρία μετά το ρουτ είναι η ίδια ?

Πολύ καλή δουλειά μπράβο σε όσους την φτιάξατε blue Chris γράφεις ιστορία χαχαχ

 

Ερώτηση

1)στο βήμα 7 τα κάνουμε και τα δύο μαζί δλδ τα τρέχουμε μια φορά στο οντιν?

2)με την mj1 που έχω δεν υπάρχει

πρόβλημα ακολουθώ τον ίδιο οδηγό είναι?

Από τον φόβο μου ρωτάω και τα αυτονόητα σορυ

 

1) ναι μπορείς να τα κάνεις όλα μαζί, το μόνο που έχει εμφανιστεί είναι να μην περνάνε τα μοντεμ στο ταυτόχρονα. Βασικά το σημαντικό είναι η rom και το root. Αν γίνει αυτό μετά χαλαρά και ήσυχα περνάς και CSC με άλλο ένα reboot αν δεν θες να το κάνεις μαζί.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Link to comment
Share on other sites

bluechris τι εννοείς ότι δεν τα έχω?? δλδ πώς θα βρω ποια να βάλω για ρουταρω? MJ1 έχω. συγγνώμη αλλά δεν πολυκατάλαβα όπως μου τάπες πριν. σε ευχαριστώ προκαταβολικα για την βοήθεια σου

Ποια ρομ ειχε το κινητο σου?

Link to comment
Share on other sites

Οκ να φανταστώ ότι μετά με τιτανιουμ κανονικά εσβησες την σαβούρα ε? Την εφαρμογή κνοξ να την σβήσω ? Το greenify το δουλεύετε?
Link to comment
Share on other sites

Οκ να φανταστώ ότι μετά με τιτανιουμ κανονικά εσβησες την σαβούρα ε? Την εφαρμογή κνοξ να την σβήσω ? Το greenify το δουλεύετε?

Δεν νομιζω να μπορεις να την σβησεις χωρις να ανεβει ο counter.....Καλυτερα αστην....

Link to comment
Share on other sites

Οκ να φανταστώ ότι μετά με τιτανιουμ κανονικά εσβησες την σαβούρα ε? Την εφαρμογή κνοξ να την σβήσω ? Το greenify το δουλεύετε?

 

Μπααα απλά τα πάγωσα με τιτάνιουμ, δεν τα έσβησα...είμαι οκ εγώ τη βγάζω μια ολόκληρη μέρα οπότε δεν έχει χρειαστεί... λίγο το Go Power έχω δοκιμάσει που είναι μια η άλλη με το greenify.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Link to comment
Share on other sites

ωραία, ευχαριστώ!

 

το knox και η γρήγορη πτώση της τιμής είναι τα μόνα που με κρατούν μακριά απο την αγορά του...!

 

Οκ knox το καταλαβαίνω αλλά γρήγορη πτώση τιμής τι κακό έχει? Από πότε κακό είναι να αγοράζουμε μια συσκευή με μισά λεφτά μετά από 4 μήνες πχ... Εκτός και αν βλέπεις το κινητό σαν επένδυση τότε ΕΛΕΟΣ

Link to comment
Share on other sites

Οκ knox το καταλαβαίνω αλλά γρήγορη πτώση τιμής τι κακό έχει? Από πότε κακό είναι να αγοράζουμε μια συσκευή με μισά λεφτά μετά από 4 μήνες πχ... Εκτός και αν βλέπεις το κινητό σαν επένδυση τότε ΕΛΕΟΣ

 

Δεν είπα ότι είναι κακό.

Το αντίθετο μάλιστα!

 

Όταν βλέπεις ότι μέσα σε 20 μέρες έχει πέσει 130 ευρώ περίπου, με συνεχή πτωτική πορεία, λες "άσε να πέσει κι άλλο να το αγοράσω φθηνότερα". Εσύ θα αγοραζες κάτι εάν έβλεπες ότι κάθε, μα κάθε, μέρα η τιμή πέφτει σφαίρα?

 

Πριν 10 μέρες είχε 650, τώρα έχει 570. Σε ένα μήνα κυκλοφορίας αυτό θα έχει πέσει 200 ευρώ κάτω. Ε καλύτερα να περιμένω μερικές μέρες να σταθεροποιηθεί η τιμή, παρά να δώσω 100-150-200 ευρώ έτσι στον αέρα...

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg
Link to comment
Share on other sites

Αυτα τα δυο αρχεια που φαινεται στην φωτο που επισυναπτω και λεει οτι δεν μπορει να εντοπισει τι ακριβως ειναι;

 

[ATTACH]36653[/ATTACH]

 

Και το backup του EFS εχει ολοκληρωθει τωρα δηλ;

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Link to comment
Share on other sites

Όχι δεν χρειάζεσαι να είσαι root. Τρέχεις το πρόγραμμα στο pc και σου βγάζει ένα pop-up το κινητό από ότι θυμάμαι για ενεργοποίηση του usb debugging, λες ναι και στο κάνει το backup.

 

Χρειάζεται το root για EFS backup

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Link to comment
Share on other sites

Τελικα οντως χρειαζετε πρωτα ρουτ και μετα μπορεις να παρεις backup το EFS.....

 

To αναφερει και εδω: ! Need for backup Root access and debugging USB.

 

Αρα παμε για ρουτ πρωτα.

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Link to comment
Share on other sites

ΗΡΘΕ και άλλη αναβάθμιση σε MJ3 τι κάνουμε? καλύτερα να περιμένω για ρουτ ε? δεν την έχω κάνει ακόμα άλλα δεν ξέρω τι να κάνω.

ξέρουμε τι περισσότερα προσφέρει η MJ3?

Edited by araditsas
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση


×
×
  • Create New...