Jump to content

Ντοπέ και ο Σαμπάνης ???

Wappy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 221
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (20 Αύγ. 2004 , 16:34)

Αυτό που συμβαίνει είναι απίστευτο:

Ξηλώνουν και γκρεμίζουν όλη την ελληνική ολυμπιακή ομάδα που δημιουργήσαμε σαν λαός με τόσο κόπο τα τελευταία 10 και πάνω χρόνια :!:

Με τι κουράγιο, με τη ηθικό θα αγωνιστεί αύριο ο Πυρρος; :(

Ναι, αν ειναι ντοπαρισμενοι να την ξηλωσουν όσο δεν παίρνει και πολύ καλα θα κανουν!! Τι είναι δηλαδή αυτοι, οι θεοί μας;;;; :wacko:

Και όσο για το υποκείμενο της φράσης σου "ξηλώνουν..." τι υπονοείς;; Οτι και αν υπονοείς, αν "αυτοί" χρησιμοποιούν εναν απόλυτα νομιμο, 1000% σωστο και αναμφισβητητο ελεγχο ειναι μαγκες που το κανουν! Θα επρεπε να το είχαμε κάνει πρώτοι εμεις!

Και όσο για "αυτους", να υπενθυμίσω πως κάποιοι απο "αυτους" ξηλωσαν τη μιση ολυμπιακη τους ομάδα στιβου σε ελεγχους που εκαναν μονοι τους... Μπραβο τους και μαγκια τους που προσπαθούν να κανουν κατι καλο.

Και αν ο καθε Πυρρος είναι και αυτος ντοπαρισμενος, να αγωνιστεί με το χειρότερο ηθικο, δεν με νοιάζει. Αν είναι καθαρος, τοτε παω στοιχημα πως το ηθικό του θα είναι στο μεγιστο σημείο, θα θελει να αποδείξει πως ο καθαρος ελληνικος αθλητισμός δεν φοβάται τιποτα.

Παντα φιλικα και χωρις κανενα τονο επιθεσης.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexel (20 Αύγ. 2004 , 18:34)

Ως Έλληνες πολίτες δεν έχουμε παρά να στηρίξουμε τους αθλητές μας που κατηγορούνται και να πιέσουμε προς πάσα κατέυθυνση για απόλυτη δικαιοσύνη για όλους.

Οχι, ως ελληνας πολίτης δεν εχω καμμια υποχρέωση να στηρίξω οποιονδήποτε ελληνα αθλητη που αμαυρωσε το ιστορικο παρελθον της πατριδας του χρησιμοποιώντας αθεμιτα μεσα για να πετύχει τη διακριση.

Απολυτη δικαιοσύνη για όλους μάλιστα, αλλα όχι να παραπονιόμαστε που αυτή η δικαιοσύνη χτυπάει και εμάς!!

φυσικά κ δεν έχω υποχρέωση να τους στηρίξω αν είναι ντοπέ γιατί με τα λεφτά μας πάνε για προετοιμασία στις μπαχάμες κ στο κατάρ κτλπ γίνονται δημόσιοι υπάλληλοι (στρατό , αστυνομία , πυροσβεστική )

είναι σα να κάνεις επένδυση κ δεν σου βγαίνει...

:D

Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πω.. με κάθε επιφύλαξη και εάν οι κατηγορίες είναι βάσιμες τότε ξεφτιλίστε τους, το αξίζουν και με το παραπάνω, ναι μας έδωσαν μετάλλια αλλά δεν ξέραμε το «πως» και εγώ προσωπικά δεν θέλω ένα τέτοιο μετάλλιο.

Το ότι «το κάνουν όλοι» δεν είναι δικαιολογία, είναι σαν να επιβραβεύουμε την ενέργεια τους με το να γινόμαστε όμοιοι τους.. μια καλή αρχή για να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα μπορεί να είναι η μείωση των οικονομικών προνομίων που απολαμβάνουν οι Ολυμπιονίκες (και οι πέριξ αυτών..), οπότε όσοι αγωνίζονται ας αγωνίζονται για την ιδέα, και αν αγωνίζονται για αυτήν να είστε σίγουροι ότι θα έρθει και η νίκη δίχως φθηνά τρικ ή chemical patches ;)

Old programmers never die. They just terminate and stay resident.

Να διευκρινησω κατι..οταν λεμε για δευτερο δειγμα δεν εννοουμε δευτερη εξεταση,οταν γινεται ο ελεγχος ντοπινγκ ο αθλητης παραδιδει δυο μπουκαλακια τα οποια σφραγιζονται παρουσια του.Σημερα ανοιχτηκε το πρωτο και φανηκε η τεστοστερονη,αυριο θα ανοιχτει το δευτερο το οποιο περιεχει το ιδιο δειγμα με το πρωτο και οπως γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις κατα 99.9% το αποτελεσμα ΔΕΝ αλλαζει.Το θεμα πλεον ειναι αν το παραγει ο οργανισμος του ή αν το προηλθε απο αλλα παρασκευασματα που τυχον πηρε και δεν ηξερε οτι περιειχαν μεσα τεστοστερονη.

Δειτε και αυτα:

Ιακώβου: "Δεν αποκλείω τίποτα..."

Κατηγορηματικός ήταν ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Χρήστος Ιακώβου, ότι ο χάλκινος Ολυμπιονίκης στα 62 κιλά, Λεωνίδας Σαμπάνης δεν έχει κάνει ποτέ χρήση της τεστοστερόνης. "Οι αθλητές της Αρσης Βαρών έχουν περάσει από τρία τεστ και μερικοί από αυτούς από επιπρόσθετα οut οf competition tests" , δήλωσε ο κ.Ιακώβου στο δελτίο ειδήσεων του ALPHA και συμπλήρωσε: "Εχουμε κάποιο "κρυφό χαρτί", κάτι που είναι δικό μου, μεταξύ εμένα και του Σαμπάνη. Ενδεχομένως πρόκειται για δολιοφθορά, δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα. θα μεταβώ με τον Λεωνίδα στο εργαστήριο για την εξέταση του δεύτερου δείγματος" .

Οσον αφορά την ψυχολογική κατάσταση του Σαμπάνη: "Είναι πολύ άσχημα. Είναι στενοχωρημένος. Θα ήταν τρελό να κάνει χρήση τεστοστερόνης ο Λεωνίδας, το αποκλείω! Μου το ορκίστηκε και ο ίδιος".

------------------------------------------------

Ο αθλητής έχει επιδείξει πρότερο "έντιμο" βίο οσον αφορά στα αναβολικά καθώς δεν έχει δώσει ποτέ την αφορμή ούτε καν για υπόνοια γεγονός που εκτιμά η ΔΟΕ. Η τεστοστερόνη, εξάλλου, δεν θεωρείται από τα βαριά αναβολικά και ειδικά στην άρση βαρών, ενώ ο Σαμπάνης την περασμένη Δευτέρα δεν έκανε κάποιο ρεκόρ αλλά σήκωσε λιγότερα κιλά από όσα είχε σηκώσει στο Σίδνεϊ.

Η άλλη εκδοχή που υπάρχει είναι ο Σαμπάνης να έχει πάρει κάποιο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο να μην ανέγραφε πάνω ότι περιείχε τεστοστερόνη και ο αθλητής μας να την... πάτησε. Γι' αυτό το λόγο η ελληνική ολυμπιακή επιτροπή έστειλε στην ΔΟΕ όλα τα συμπληρώματα διατροφής και τα σκευάσματα που πήρε ο Σαμπάνης τις τελευταίες ημέρες.

εγω τον εβλεπα να κανει δηλωσεις μετα το μεταλλιο κι ελεγα μεσα μου "τι μαζεμενο παιδι ειναι τουτο". Τωρα επεσα απο τα συννεφα (πως πεφταμε τοτε με τη 17 Νοεμβρη; Ετσι!). Οκ, δεν εχουμε αθλητικη υποδομη και ιστορια για να βγαλουμε υπεραθλητες, αλλα εδω μιλαμε για παιδια που μας ηρθαν ετοιμα απεξω... Θελω να ειμαι αισιοδοξη και να πιστευω οτι τελικα θα βγει καθαρος...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/princessofthedawn/11956/308444/0/101_0139.jpg

Lord, let me be the person my dog thinks I am

Γιαυτόν είμαι σίγουρος 100% πως ΔΕΝ έχει ντοπαριστεί.μετά από πάρα πολύ καιρό επειδή κλονίστηκα τόσο πολύ σαν άνθρωπος και σαν Ελληνας,παρακολούθησα τηλεόραση και μάκλιστα ΟΛΑ τα κανάλια σε τρελό ζάπιγκ κλείνοντας το μαγαζί.

Συμπέρασμα γιατρών και διατροφολόγων:είχε κάνει εξέταση πριν 5 μόλις μέρες Από αυτήν και είχε βγεί καθάριος .Αυτή την εξέταση την έκανε μέσα στις προγραμματισμένες για τους 4 πρώτους εξέταση ντόπινγκ.!!Α)στόχευαν για μετάλιο,οπότε θα γινόταν η εξέταση ,θαπαιρνε τεστοστερόνη που είναι και η πιο ΕΥΚΟΛΑ ανιχνεύσιμη ντόπα??Β)Ο θόρυβος από Κεντέρη-Θάνου ήταν αρκετός για να σείσει τον πλανήτη.Υπάρχει αθλητής που από τότε(ΕΣΤΩ) δεν πίνει καθαρό γάλα και μόνον?? Γ)με δηλώσεις ΟΛΩΝ ανεξαιρέτως γιατρών και ειδικών του αθλήματος,είμαστε κατηγορηματικοί στο συμπέρασμα ότι η τεστοστερόνη ΔΕΝ βοηθάει ΚΑΘΟΛΟΥ στην αρση βαρών.Αλλά και να υπάρχει κάποιος που πιστεύει ότι βοηθάει,σύμφωνα ΚΑΙ μετο παραπάνω άρθρο που λινκάρατε αλλά και ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ που παρέλασαν από την τηλεόραση σήμερα,ΘΕΛΕΙ 3 βδομάδες γιανα επιδράσει.Αυτός πριν 5 μέρες ήταν καθαρός .Οπότε ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ?? Δ)Το επίπεδο ήταν στο 12!!!Αυτό είναι τρελό ,σημαίνει ότι ο άλλος πήρε χαπάκι 3-4 ώρες νωρίτερα,ΠΡΑΓΜΑ ΑΧΡΗΣΤΟ και απίθανο για τον αθλητή!!!

ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?? Να τρελαθούμε??ΜΗΝ σας φαίνονται τίποτα πια απίστευτο,ουτε θα είμαι γραφικός να πω ότι κάποιοι μιας και είδαν ότι οργανώσαμε (τολμήσαμε εμείς οι μικροί-ασήμαντοι Ελληνες)γαμώ τους Ολυμπιακούς,ΒΑΛΘΗΚΑΝ να μας χαλάσουν την γιορτή και να το φυσάμε και να μην κρυώνει χρόνιααααα!!!πιστεύω ότι όλα είναι κανονισμένα,και αν και είμαι πολύ καχύποπτος ΓΕΝΙΚΑ ,αν κάποιος έλεγε για δολιοφθορά θα τον κορόιδευα..τώρα είμαι σχεδόν σίγουρος...Βγάζουν με μέθοδο εναν -εναν έξω ,για Αμερικανό Αγγλο ντόπινγκ δεν εχω ακούσει τίποτα,και φυσικά οι κοωλοφυλλάδες σαν την Sunday κάνουν πανηγύρι γιατί...<τα λέγαμε εμείς>ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΔΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ!!! :mad: :!: ΠΕΤΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ!!!

Μα την Παναγία εγώ θα προτεινα να αποχωρήσει ΟΛΗ η Ολυμπιακή αποστόλή η Ελληνική σε ενδειξη διαμαρτυρίας.κριτες μας σφάζουν ,όλοι ασχολούνται μόνο με μας και τους αθλητές μας,πριν για την ασφάλειά μας και ΤΩΡΑ με ΤΗΝ υποτιθέμενη ντροπή μας και το κλού??????????Βγαίνει Ο Γκρην στο Μέγκα και κάνει δήλωση του στύλ:Οι άλλοι μπο΄ρεί να κάνουν ντόπα εγώ όμως είμαι καθαρός και θα πάρω και 2 χρυσά μετάλλια!! :eek: Ε Λ Ε Ο Σ!!!

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

σωστα τα εγραψε παραπανω..τεστοτερονη μονο ερασιτεχνες παιρνουν ετσι οπως τα περιεγραψαν..

---

μιας κ γινεται ξαφνικα πολυ συζητηση αυτες τις μερες ,καλο θα ταν να ελεγαν στον κοσμο οτι αυτα γινονται ακομη κ απο εποχη ναζι κτλ...αν βρει κανεις info ας γραψει.

η μεγαλυτερη Μ@λακια που εχω ακουσει μεχρι τωρα ειναι οι απαντησεις της κυβερνησης που λενε οτι θα παταξουμε το ντοπινκγ,αναβολικα κτλ.απο παντου...ΕΛΕΟΣ τι αλλο θα ακουσουμε..εδω δεν μπορουν να περιορισουν τα ναρκωτικα στα αναβολικα κτλ.τους πειραξαν?.

Δεν ξερω αν το εχουν παρει χαμπαρι αυτοι που τα λενε αυτα, αλλα το ιδιο το κρατος/ομοσπονδιες τα δινουν(κ αν δεν παιζουν λεφτα οι χορηγοι),μιας κ αν δεν το κανουν δεν προκειται να δουν ποτε θεση της προκοπης.!!!

οποιος εχει τα καλυτερα φαρμακα+προπονηση νικαει...

ο πρωταθλητισμος τα συμπεριλαμβανει ολα αυτα πλεον..

--

περι αναβολικων

αναβολικα στο παρελθον...

Μπορεί να είναι όπως τα λέει ο κινητοειδήμονας για Σαμπάνη και χρησιμότητα της συγκεκριμένης υποτιθέμενης ντόπας αλλά ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ.

Πληρώσαμε για τους γ@μ..νους τους Ολυμπιακούς,κάνουν τσάμπα διακοπές Ελλάδα οι της WADA,

μας γ@μησαν με τον κεντέρη οτι παράδειγμα ήταν να δώσουν το έδωσαν,

μόνο χάλκινο πήρε ένας ήδη καταξιωμένος αθλητής μας όχι χρυσό να πεις οτι έκλεψε κανενός τη δόξα,

του βρίσκουν ανθρώπινη ορμόνη απλά σε αυξημένα όρια(άρα σώνεται το θέμα).

Είναι ΣΤΗΜΕΝΟ.

Να παν να γ@μηθούν που μετά θέλουν και θεατές να χειροκροτούν τους δικούς τους "καλά" ντοπαρισμένους.

Κανονικά με τόσα που έχουμε κάνει θα έπρεπε να κατουράει ο Ρογκ για του Έλληνες.

Και για όσους λένε οτι το ντόπινγκ είναι το θέμα και όχι οι Έλληνες για σκεφτείτε και τον Κακλαμανάκη που του ακύρωσαν την πρώτη ιστιοδρομία(δεν λέω για Παπαθανασίου γιατί μάλλον έφταιγε)

αμερικανοι αμερικανοι αμερικανοι να δειτε που οταν θα πανε να κανουν ελενχο στους αμερικανους και ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ολοι θα πουν οτι ειναι αρρωστοι οτι εχουν πονοκεφαλο η θα εχουν παρει βιταμινες οπως κανουν παντα τελικα η ελλαδα ειναι παντου πρωτη και με αυτα που κανουν καποια στιγμη θα ερθει και η σειρα μας...να τους δειξουμε πως το κανουνε οι ελληνες

Στο σημερινό Φίλαθλο, στην τελευταία σελίδα ο Γαλούπης έχει ένα κατά τη γνώμη μου πολύ ενδιαφέρον άρθρο.....

ΥΓ. Κινητοειδήμονα μέσα είσαι, αλλά η αποχώρηση ή αντίστοιχες κινήσεις μάλλον είναι το ζητούμενο από όσους οργάνωσαν αυτή την επίθεση....

ΥΓ2. Λέτε να βγει ντοπέ και ο Παπαϊωάννου?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro (21 Αύγ. 2004 , 12:42)

αμερικανοι αμερικανοι αμερικανοι να δειτε που οταν θα πανε να κανουν ελενχο στους αμερικανους και ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ ολοι θα πουν οτι ειναι αρρωστοι οτι εχουν πονοκεφαλο η θα εχουν παρει βιταμινες οπως κανουν παντα τελικα η ελλαδα ειναι παντου πρωτη και με αυτα που κανουν καποια στιγμη θα ερθει και η σειρα μας...να τους δειξουμε πως το κανουνε οι ελληνες

Συμφωνω απολυτα φιλε μου.Ας παρουμε για παραδειγμα τον Michael Phelps.Το ατομο μεσα σε 6-7 μερες εχει τρεξει συνολικα γυρω στις 20 κουρσες!!!100,200,4 Χ 200 κτλ.....Δεν γινεται ρε παιδια να τα κανει αυτα τα πραγματα ενας ανθρωπος χωρις να εχει παρει κατι. :whistle:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (21 Αύγ. 2004 , 12:53)

Συμφωνω απολυτα φιλε μου.Ας παρουμε για παραδειγμα τον Michael Phelps.Το ατομο μεσα σε 6-7 μερες εχει τρεξει συνολικα γυρω στις 20 κουρσες!!!100,200,4 Χ 200 κτλ.....Δεν γινεται ρε παιδια να τα κανει αυτα τα πραγματα ενας ανθρωπος χωρις να εχει παρει κατι. :whistle:

Γιατι; Και ο Σπιτς δεν εκανε το ίδιο πριν απο 30 χρονια;; Όλοι σχεδόν οι κολυμβητές δεν το κανουν αυτό σε κάθε ολυμπιάδα; Οι τενιστες δηλαδή που παίζουν 3 ωρους αγώνες τεννις καθε μερα επι μια βδομάδα τι είναι, θεοί η ντοπε όλοι;; :wacko:

Παιδια δεν ξερω αν ο Σαμπανης είναι αθωος ή ενοχος. Το θεμα είναι πως στον αγωνα ήταν πια 100% ντοπε. Δεν ξερω γιατι, δεν ξερω το πως, αλλα για να εχει απαγορεψει η ΔΟΕ την συγκεκριμενη ουσία καποιος είναι ο λόγος. Εαν η ουσια αυτη παρθηκε κατα λάθος τοτε είναι αξιος της μοιρας του, πρωταθλητες δεν κανουν τέτοια λαθη. Αν τωρα την παράγει ο οργανισμός του στο χερι του είναι να το αποδείξει.

Και εγω τρέφω για το προσωπο του μεγάλη συμπάθια. Αυτο όμως δεν πάει να πει απολύτως τίποτα.

Και δεν καταλαβαινω ρε γαμωτο όλο αυτό το ντορο για την "επιθεση στην Ελλαδα", "συνωμωσια των Αμερικάνων και των Αγγλων", "θέλουν να χτυπήσουν τους αγώνες μας". Ελεος, η Ελλάδα δεν ειναι το κεντρο του κοσμου. Αν θυμαστε, όταν πήραμε τους Αγωνες το 1997, τους πήραμε με την υπόσχεση να τους φέρουμε κοντα στο αρχαίο τους πνεύμα, να καταπολεμήσουμε το dopping. Τωρα γιατι αυτό μας πειρζει επειδή αποδεικνύεται οτι και δικοι μας αθλητές ήταν dope δεν το καταλαβαίνω, Και παρτε το χαμπάρι, καθε μερα βγαίνουν πόσοι ντοπαρισμένοι, ΟΧΙ μονο Ελληνες! Ελεος!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (21 Αύγ. 2004 , 13:11)

Γιατι; Και ο Σπιτς δεν εκανε το ίδιο πριν απο 30 χρονια;; Όλοι σχεδόν οι κολυμβητές δεν το κανουν αυτό σε κάθε ολυμπιάδα; Οι τενιστες δηλαδή που παίζουν 3 ωρους αγώνες τεννις καθε μερα επι μια βδομάδα τι είναι, θεοί η ντοπε όλοι;; :wacko:

Ναι το κανουν ή μαλλον προσπαθουν να το κανουν.Παντως δεν συμβαινει και σε καθε Ολυμπιακους Αγωνες καποιος να παιρνει 7 μεταλλια τα 5 χρυσα,να κανει παγκοσμια και ολυμπιακα ρεκορ.Οσο για τον Σπιτς πριν 30 χρονια ηταν τελειως διαφορετικες οι συνθηκες και δεν τιθεται θεμα συγκρισης.

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (21 Αύγ. 2004 , 13:11)

.

Και δεν καταλαβαινω ρε γαμωτο όλο αυτό το ντορο για την "επιθεση στην Ελλαδα", "συνωμωσια των Αμερικάνων και των Αγγλων", "θέλουν να χτυπήσουν τους αγώνες μας". Ελεος, η Ελλάδα δεν ειναι το κεντρο του κοσμου. Αν θυμαστε, όταν πήραμε τους Αγωνες το 1997, τους πήραμε με την υπόσχεση να τους φέρουμε κοντα στο αρχαίο τους πνεύμα, να καταπολεμήσουμε το dopping. Τωρα γιατι αυτό μας πειρζει επειδή αποδεικνύεται οτι και δικοι μας αθλητές ήταν dope δεν το καταλαβαίνω, Και παρτε το χαμπάρι, καθε μερα βγαίνουν πόσοι ντοπαρισμένοι, ΟΧΙ μονο Ελληνες! Ελεος!

Eδώ κάνεις ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος φίλε μου.Η Ελλάδα με την δυσανάλογη του μεγέθους της μεγάλη ανάπτυξη ,με την επιτυχία της στην οργάνωση των <Ολυμπιακών αγώνων,με την επιτυχία της στο Euro,με τις όποιες επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών και φυσικά με την αιώνια φαγούρα που έχουν για την ομορφιά της,τον ήλιο της και το εκνευριστικό γιαυτούς,ενώ έχουμε το λιγότερο κατα κεφαλήν εισόδημα,να γλεντάμε όσο κανείς άλλο την ζωή μας,ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ποιοί είμαστε εμείς που τολμάμε να σηκώνουμε κεφάλι και να καταστρατηγούμε τους κανόνες και την ζωή των πλουσιοτέρων χωρών και να βλάπτουμε τα συμφέροντά τους?ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΑΦΕΛΗΣ papajohn.Μην φοβάστε ότι θα σας πουν κυρία Λουκά ή γραφικούς.Δεν μπορούμε πια να κλείνουμε τα μάτια παιδιά.Κάτι βρωμάει χοντρά και δεν είναι τα πόδια των αθλητών από τα αθλητικά παπούτσια... ;) :lol: :lol:

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Συμπληρωματικά σου λέω ότι το τί τάξαμε το 1997 και τι παιχνίδια παίχτηκαν στο παρασκήνιο με τις κατασκευαστικές ελληνικές και ξένες εταιρείες,θα πληροφορηθείται σε 10-15 χρόνια.Και να φροντίσετε να είστε ψύχραιμοι,καλά να μαστε ελπίζω ως τότε... :(

Πηγή Sportime.gr

Μετά και το δεύτερο «θετικό» δείγμα του χάλκινου Ολυμπιονίκη μας, η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι βρίσκεται στα χέρια της ΔΟΕ.Μοναδική περίπτωση να αθωωθεί, είναι να αποδειχθεί ότι ο οργανισμός του παράγει μεγάλη ποσότητα της ουσίας, όπως είχε γίνει και στην υπόθεση του Θοδωρή Ζαγοράκη

Τα συμπεράσματα δικά σας

Be the first to know

Και πάνω που νόμιζα ότι εδώ τουλάχιστον το θέμα θα το χειρίζονταν με ωριμότητα και δεν θα γίνονταν το πανηγύρι με τον Κεντέρη άρχισαν πάλι τα... χαριτωμένα: προβοκάτσια, κάποιος έβαλε κάτι στο ποτήρι με το νερό μας... :rolleyes:

Εάν πιστεύουμε ότι είναι ο οργανισμός του Σαμπάνη που παρήγαγε την τεστοστερόνη ή ότι ήταν κάτι στα φάρμακα που έπερνε τότε έχουμε κάθε δικαίωμα να ζητήσουμε τα δέοντα από την ΔΟΕ.

Επίσης δεν μπορώ να πω ότι συμμερίζομαι αυτό το κλίμα του κατατρεγμένου (χωρίς να αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένο, γενικά μιλάω) και της συνωμοσίας. Τα κανάλια πετάνε κάτι φοβερά "διαμάντια" που δεν στέκουν με τίποτα. Ενώ η πραγματικότητα είναι διαφορετική... Τεράστια ονόματα αμερικανών και βρετανών δεν ήρθαν στους Ολυμπιακούς, μιλάμε για ονόματα που είχαν το χρυσό στο τσεπάκι τους, ακριβώς επειδή είτε τους βρήκαν ντοπέ οι δικοί τους, είτε, μυστυριωδώς, αποκλείστηκαν από τα δικά τους προκριματικά... Κατά τα άλλα μόνο εμάς κατατρέχουνε... Δεν νομίζω ρε παιδιά. Απλώς εμείς κάναμε λάθη στους χειρισμούς, όπως έκαναν και άλλοι αλλά μερικοί κάνανε λιγότερα. Προσωπικά δεν θα μου προξενούσε καμία εντύπωση εάν ο Σαμπάνης ήταν ντοπέ. Πολλά γραφικά ακούω από τα κανάλια και δεν νομίζω ότι ούτε ευσταθούν ούτε κάνουν καλό στην Ελλάδα και στους Έλληνες.

Εδώ ιθύνοντας της ομοσπονδίας άρσης βαρών δήλωσε ότι σκεφτόταν να αφαιρέσει την άρση βαρών από τους Ολυμπιακούς για δύο τρεις Ολυμπιακούς ώστε να "καθαρίσει" το άθλημα γιατί η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο... Επίσης ήταν πολλά τα σημάδια ότι η ΔΟΕ θα ήταν αμείλικτη στους Ολυμπιακούς της Αθήνας. Γι'αυτό πολλές ομάδες απέκλεισαν μόνες τους τους "υπεραθλητές" τους...

Κατά τα άλλα 3 φορές περισσότερος κόσμος παρακολούθησε την έναρξη των Ολυμπιακών της Αθήνας σε σχέση με του Σϊντνεϊ και η οργάνωση μας καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Καλή επιτυχία στους αθλητές μας και σε όλους τους αθλητές και όσοι βρεθούν ντοπέ και αποδειχθεί ότι έτσι είναι χαιρετίσματα.

Μολις τωρα ανεφερε ο Sport-FM οτι το δευτερο δειγμα του Σαμπανη βγηκε με πολυ χαμηλοτερα ποσοστα τεστοστερονης.Δεν ειναι ακομα κατι επισημο αλλα μαλλον την γλιτωνει και ηταν κατι οργανικο.Αυτα ανεφεραν πριν απο 5 λεπτα. :)

Teleutaia enhmerwsh apo MEGA...symfwna me epibebaiwmenes plhrofories to deutero deigma edixe entelws diaforetikh timh testosteronhs sto aima tou Sampanh(pio xamhlo) opote an ontos symbainei kati teteio eiparxoun megales pithanotites na einai lathos to prwto test kai na athowthei...makari na einai etsi...perimenoume na doume

Πριν λίγο το Μέγκα μετέδωσε ότι λέει επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που μετέδωσε πριν λίγο ότι λέει υπάρχει τεράστια διαφορά στην ποσότητα τεστοστερόνης στο δεύτερο δείγμα του Σαμπάνη...

Τι να σημαίνει αυτό άραγε? Ότι θα οργιάσει η παραφημοφιλολογία...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (21 Αύγ. 2004 , 14:39)

Πριν λίγο το Μέγκα μετέδωσε ότι λέει επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που μετέδωσε πριν λίγο ότι λέει υπάρχει τεράστια διαφορά στην ποσότητα τεστοστερόνης στο δεύτερο δείγμα του Σαμπάνη...

Τι να σημαίνει αυτό άραγε? Ότι θα οργιάσει η παραφημοφιλολογία...

arghses ligaki Trobocop :)