Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια σε καποιους απο μας ειναι κολλημενο απ τις 17/11. ελπιζω να μην εχετε την ιδια τυχη.

Και εγώ από 17/11 είμαι κολλημένος στο arrival

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

και εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι.

Καλό θα ήταν να ανοιχτεί ένα θέμα με τους "παθόντες" του GEARBEST "EU WAREHOUSE"+HUNGARY POST για να έχουμε καλύτερη ενημέρωση.

Εγώ έστειλα ενα μνμ εχτες στην hu post να με ενημερώσει πως έρχονται τα δέματα και γιατι καθυστερεί.

θα ενημερώσω.

Eιμαι και εγω παθων...ενημερωσε φιλε αν βγαλεις ακρη γιατι εγω δεν ξερω τι γινεται πλεον :/ και ειναι ακριβο δεμα...

Edited by Dimitris96

Το ίδιο πρόβλημα και με μενα,.Από τις 21/11 έχει αναχωρήσει από Ουγγαρία και ακόμα να εμφανιστει στα ΕΛΤΑ.Και με τα πόδια να ερχόταν θα είχε φτάσει.Πάντα μιλάω για Gearbest EU Warehouse-Hungary post.

Πάρε τηλέφωνο ΕΛΤΑ να το προλάβεις μπας και...

Τι να προλάβει ρε παιδιά; μη φύγει για Κίνα; Χάχαχα

Προφανώς τα τρακιγνκ είναι εκτός τόπου και χρόνου και θα κάνει πάλι τον κύκλο "άφιξη-κέντρο διαλογης - προς παράδοση)

Προφανώς τα τρακιγνκ είναι εκτός τόπου και χρόνου και θα κάνει πάλι τον κύκλο "άφιξη-κέντρο διαλογης - προς παράδοση)

Να σου πω, αυτό φαντάζομαι/ελπίζω κι εγώ... Το θεωρώ σχεδον απίθανο να γυρίσει πίσω:lol:

Να σου πω, αυτό φαντάζομαι/ελπίζω κι εγώ... Το θεωρώ σχεδον απίθανο να γυρίσει πίσω:lol:

Τι να γυρισει ρε παιδια, φυσικα και δεν παιζει αυτό. Αν υπηρχε καποιο θεμα (πχ λαθος διευθυνση η κατι άλλο) θα παρεμενε σε καποια αποθηκη για ενα σεβαστο χρονικο διάστημα και μετα θα απαξιωνοταν το δεμα (δηλαδή θα καταστρεφονταν)

Το πιθανότερο αυτο είναι αλλά δεν χάνει κάτι να πάρει ένα τηλέφωνο να σιγουρευτεί.

Το πιθανότερο αυτο είναι αλλά δεν χάνει κάτι να πάρει ένα τηλέφωνο να σιγουρευτεί.

Φυσικα να παρει τηλεφωνο, αλλα ας ηρεμησει για να κοιμηθεί και ησυχα σημερα το βραδυ ο ανθρωπος :lol:

Τελικά την πάτησα κι εγώ μια φορά με καθυστέρηση, έχει φτάσει Ελλάδα απο 29 με Postnl κι ακόμα να εμφανιστεί στα ΕΛΤΑ.

Καιρός ήταν.

Edited by adversus

Φυσικα να παρει τηλεφωνο, αλλα ας ηρεμησει για να κοιμηθεί και ησυχα σημερα το βραδυ ο ανθρωπος :lol:

Καλά μια μπαταρία LiPo είναι δε θα πεθάνουμε κιόλας...:p Απλά μου φάνηκε ή επιστροφή στο αεροδρόμιο πολύ περίεργη γι αυτό και το έγραψα εδώ...

Τελικά την πάτησα κι εγώ μια φορά με καθυστέρηση, έχει φτάσει Ελλάδα απο 29 με Postnl κι ακόμα να εμφανιστεί στα ΕΛΤΑ.

Καιρός ήταν.

καλα δεν το λες και καθυστερηση τις 4 μερες.

καλα δεν το λες και καθυστερηση τις 4 μερες.

Άμα έβλεπες τα προηγούμενα μου που χω ανεβάσει :D Γι'αυτό λέω καιρός ήταν.

Συν ότι είναι με priority κι όχι απλό.

Edited by adversus

Λοιπόν, αυτό δεν μου έχει ξανατύχει...

Αφού έκατσε 5 μέρες στο Κέντρο Διαλογής Αττικής χωρίς να γίνει τίποτα, σήμερα μου εμφανίζει "ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ" !!! :wacko:

Τι εννοεί ο ποιητής; Ξαναγυρνάει Κίνα; Τι πίνουν και δεν μας δίνουν; :blink:

Αν δεν είναι λάθος ένδειξη τότε πολύ πιθανόν να μην είναι ευδιάκριτη η διεύθυνση του παραλήπτη και το δέμα γυρνάει πίσω στο αποστολέα..

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Αν δεν είναι λάθος ένδειξη τότε πολύ πιθανόν να μην είναι ευδιάκριτη η διεύθυνση του παραλήπτη και το δέμα γυρνάει πίσω στο αποστολέα..

Παντα υπαρχει και τηλεφωνο επικοινωνιας, αν κι αυτό εχει σβηστει υπαρχει αυτή η πιθανοτητα, αλλα το θεωρω σχεδόν απιθανο...

ΥΓ Κανεις που να εχει παραλαβει τις τελευταίες μερες?

Εχω 4 πακετα εδώ και σχεδόν δεκα μερες (εχουν φτασει όλα με διαφορετικη ημερομηνια) και κανενα δεν εχει κλεισει ακομα από κεντρο διαλογης...

Παντα υπαρχει και τηλεφωνο επικοινωνιας, αν κι αυτό εχει σβηστει υπαρχει αυτή η πιθανοτητα, αλλα το θεωρω σχεδόν απιθανο...

ΥΓ Κανεις που να εχει παραλαβει τις τελευταίες μερες?

Εχω 4 πακετα εδώ και σχεδόν δεκα μερες (εχουν φτασει όλα με διαφορετικη ημερομηνια) και κανενα δεν εχει κλεισει ακομα από κεντρο διαλογης...

Απο την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι και στις 1 του μήνα 4 παρέλαβα εγώ. Με SG και τα τέσσερα.

Απο την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι και στις 1 του μήνα 4 παρέλαβα εγώ. Με SG και τα τέσσερα.

Μυστήρια πράγματα. Που να πιάσουν και τα Χριστούγεννα...

Ρε παιδιά παιζει κάτι με το ελληνικο αεροδρόμιο;

2015-12-01 12:06 Arrival at Destination Post (Country: GR)

2015-11-26 08:23 Despatched to overseas (Country code: GR)

2015-11-23 08:23 Received from Customer

Και στο site των ελτα δεν εχει ενημερωθεί καθόλου... singpost η αποστολή από minideal. 2 δέματα, και τα 2 με μερικά λεπτά διαφορά, λένε τα ιδια.

φτασανε αλλα δε τα στειλανε στα κεντρα διαλογης. αυτο καταλαβαινω

Αυτό εννοώ. κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν ανοιχτεί οι σάκοι αφου έφτασαν ελλάδα και τα εμφάνισε το συστημα του singapore post; στο ελτα μου δείχνει το εξής:

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 23-11-2015 08:23 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

δεν θα έπρεπε να εχει έστω ενημερωθεί;

Αυτό εννοώ. κανονικά δεν θα έπρεπε να έχουν ανοιχτεί οι σάκοι αφου έφτασαν ελλάδα και τα εμφάνισε το συστημα του singapore post; στο ελτα μου δείχνει το εξής:

δεν θα έπρεπε να εχει έστω ενημερωθεί;

αυτο μπορει να διαρκεσει παρα πολλες μερες. εμενα στο singpost λεει οτι εφτασε 17΄/11 και στο ελτα λεει αντικειμενα σε συσκευασια σιγκαπουρη 11/11 ακομα

Υπαρχουν άλλοι που τους ειναι κολλημενο απο τις 17/11/15 στο αεροδρόμιο...

Οπως εμένα καλη ωρα..

αυτο μπορει να διαρκεσει παρα πολλες μερες. εμενα στο singpost λεει οτι εφτασε 17΄/11 και στο ελτα λεει αντικειμενα σε συσκευασια σιγκαπουρη 11/11 ακομα

Πω ρε... αυτό συμβαίνει μόνο στην συγκεκριμένη ταχυδρομική ή ανεξαρτητoυ κουριερ; ειναι δλδ καθαρά στην τύχη πότε θα ανοιχτεί ο σάκος σου;

Θα πάω αύριο ταχυδρομείο να δω μήπως ήρθε τίποτα και αν δεν θα στείλω μήνυμα στο banggood μήπως γίνεται να τα ξανά στείλουν. Είμαι σε χωριο και δεν περνάει κανείς ταχυδρόμος πρέπει να πάμε εμείς να τα πάρουμε.

Πω ρε... αυτό συμβαίνει μόνο στην συγκεκριμένη ταχυδρομική ή ανεξαρτητoυ κουριερ; ειναι δλδ καθαρά στην τύχη πότε θα ανοιχτεί ο σάκος σου;

Γιατί έχετε υπογράψει κανά συμβόλαιο με τα ΕΛΤΑ για το πότε θα παραδωθεί το πακέτο; :blink:

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

Γιατί έχετε υπογράψει κανά συμβόλαιο με τα ΕΛΤΑ για το πότε θα παραδωθεί το πακέτο; :blink:

Αυτό κατάλαβες εσύ απο αυτό που ρώτησα; Για το αν ανοιγουν τους σάκους αναλογα με το ποτε ήρθαν ή η επιλογή είναι τυχαία ρωτάω.. Έλεος ώρες ωρες μερικοι εδω μέσα ψάχνουν να πετάξουν την εξυπνάδα τους..