kalvar Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Και μένα σήμερα το μεσημέρι έδηξε Αττική, πήρε μπρος το σύστημα :happy: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-10-2015 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 20-10-2015 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Επιτέλους κι εμενα πλέον το ιδιο. Αντε να παραλάβουμε με το καλό! :) 1 Παράθεση Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
meletis1_ Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 (edited) μάλλον τελειωσε η άδεια αυτού που ανοίγει τους σάκους στα ελτα) Edited October 20, 2015 by meletis1_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jobous Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 με τα ΕΛΤΑ θα σου έρθει απλα δεν έχεις αριθμό αποστολης εγώ πότε να το περιμένω Ελλάδα; Number (Registered): RL149218037CN Status: Transit Destination: Greece 2015-10-14 15:46 CHINA, ITEMS IN PACKING 2015-10-09 10:04 CHINA, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER Origin: China 2015-10-15 16:23 北京, 启运 2015-10-14 22:30 北京航站, 离开交航 2015-10-14 22:21 北京航站, 到达 2015-10-14 15:47 北京互换局, 已出口直封 2015-10-14 12:13 北京互换局, 已出口开拆 2015-10-12 17:37 厦门互换局, 已出口互封(国内经转) 2015-10-12 17:22 厦门互换局, 已出口开拆 2015-10-09 17:10 泉州市邮政函件局, 离开,下一站【泉州小包】 2015-10-09 14:10 泉州市邮政函件局, 已封发 2015-10-09 10:04 泉州市邮政函件局, 已收寄 ====================================== Powered by http://www.17track.net Εγώ έχω κάτι αντίστοιχο με ημερομηνίες Destination Country - Cache Time:2015-10-20 16:39 - Go to official website 2015-10-05 15:35 CHINA, ITEMS IN PACKING 2015-10-04 21:46 CHINA, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER Origin Country - Cache Time:2015-10-20 16:40 - Go to official website 2015-10-11 13:36 Guangzhou, shipment 2015-10-06 20:57 Guangzhou Terminal, left hand navigation και ακόμα δεν έχει έρθει. Από ότι καταλαβαίνω γιατί έχω και ένα untracked πακέτο πάλι απο China Post που το περιμένω 2 μήνες, η China Post έχει ένα θέμα αυτό τον καιρό ..... Παράθεση VF Giga Unlimited Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 μάλλον τελειωσε η άδεια αυτού που άνοιγε τους σάκους στα ελτα:) αντε να προλαβει να κανει καμια δουλεια γιατι θα ξαναπαρει... χριστουγεννα ερχονται...:cool: Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highrockalelulia Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Εμενα ακομα τα ιδια φιλαρακια :) Number (Registered): ########### Status: Transit Destination: Greece 2015-10-15 14:53 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin: Singapore 2015-10-18 23:27 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-10-17 14:53 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-10-15 14:53 Received from Customer ====================================== Powered by http://www.17track.net 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo13g Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Παίδες και το πρώτο το δικό μου βρίσκεται Αθήνα τώρα.Λογικά αύριο θα το έχω Θεσσαλονίκη.Το δεύτερο που έφτασε Ελλάδα την Κυριακή(18/10) λέτε θα προλάβει την αργία ή όχι;Αγίου Δημητρίου την Δευτέρα... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Number (Registered): @@@@@@@@@@ Status: Transit Destination: Greece 2015-10-15 12:26 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin: Singapore 2015-10-15 12:26 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-10-12 02:07 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) ====================================== Powered by http://www.17track.net εγώ να υπολογίζω καλό Δεκέμβριο? :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2015 Για όποιον κρατάει στατιστικά.. 3 παραγγελίες... Οι δύο:10/10 Despatched και σήμερα παραλαβή-Αθήνα και η τρίτη παραγγελία 7/10 despatched και αύριο παραλαβή (Πάτρα) Ενημερωτικά αυτοί οι χρόνοι είναι από τους πιο σύντομους και το λέω γιατί γενικά κάνω αγορές από Κίνα. Σταματήστε τα παράπονα...Διαβάστε τον οδηγό που έφτιαξε με πολύ κόπο και μεράκι ο Romanos και έχετε υπομονή...Αλλιώς αγορά από εδώ και καπέλο κάμποσα ευρώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koulikou Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 το δικο μου δηλαδει θα ερθει την αλλη εβδομάδα :lol: Status: Transit Destination: Greece 2015-10-14 11:59 SINGAPORE, ITEMS IN PACKING Origin: Singapore 2015-10-18 07:40 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-10-14 11:59 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-10-09 06:18 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) ====================================== Powered by http://www.17track.net και γω το ιδιο να δουμε ποτε θα παραλαβουμε... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Για όποιον κρατάει στατιστικά.. 3 παραγγελίες... Οι δύο:10/10 Despatched και σήμερα παραλαβή-Αθήνα και η τρίτη παραγγελία 7/10 despatched και αύριο παραλαβή (Πάτρα) Ενημερωτικά αυτοί οι χρόνοι είναι από τους πιο σύντομους και το λέω γιατί γενικά κάνω αγορές από Κίνα. Σταματήστε τα παράπονα...Διαβάστε τον οδηγό που έφτιαξε με πολύ κόπο και μεράκι ο Romanos και έχετε υπομονή...Αλλιώς αγορά από εδώ και καπέλο κάμποσα ευρώ.. Ο οδηγος που εχει φτιαχτει ειναι προ CC , και οι χρονοι τελειως διαφορετικοι , καμια συγκριση του τωρα με παλαιοτερα. Ο ογκος δεματων πλεον ειναι παρα πολυ μικρος , ρωτηστε τον ταχυδρομο σας να σας πει ποσα δεματα ειχε πριν και ποσα τωρα. Μια αποστολη που γινεται despatched απο Sing Post στις 10 του μηνος , στις 13 ειναι στο αεροδρομιο . Προ CC οι σακοι παραμεναν στο αεροδρομιο ωσπου να ανοιχτουν 15-25 μερες , το οποιο και παλι ειναι υπερβολικο και απαραδεκτο αλλα αντε πες καπου ψιλοδικαιολογειται λογω φορτου. Με τις παρουσες συνθηκες ομως δεν θα επρεπε να υπαρχει καμια καθυστερηση και οι σακοι να ανοιγονται αμεσα ( 1-2 μερες το πολυ απο την αφιξη τους στο αεροδρομιο ),και η παραγγελια σου που εγινε despatched στις 10 , στις 17 το αργοτερο θα επρεπε να ειναι στα χερια σου. Τωρα εχεις μια παραγγελια απο τις 7 του μηνα despatched και αυριο 22 του μηνα θα παραλαβεις και εισαι κι ευχαριστημενος ??? Σορρυ , αλλα δεν μπορω να το καταλαβω . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 παραγγελία από banggood 28 σεπτεμβριου χωρίς RE και αναμένω. άντε να δούμε πόσο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sb68s Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Έχεις απόλυτο δίκιο, παραγγελία τον προηγούμενο μήνα με SG άφιξη Αθήνα 21/09, και 23/09 το είχα στα χέρια μου (Κέρκυρα), ενώ τώρα άφιξη Αθήνα 10/10 και μόλις σήμερα έγινε κλέισιμο από το Κέντρο Διαλογής Αεροδρομίου και ακόμα περιμένω. Παράθεση Σπύρος Tab S8 - S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Τωρα εχεις μια παραγγελια απο τις 7 του μηνα despatched και αυριο 22 του μηνα θα παραλαβεις και εισαι κι ευχαριστημενος ??? Σορρυ , αλλα δεν μπορω να το καταλαβω . Απόλυτα.Αν υπολογίσεις και την αργία που είχαν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis018 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 παίζει με την αργία των Κινέζων, να είχαν αργία και τα ΕΛΤΑ. Έτσι για συμπαράσταση :lol::p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Ο οδηγος που εχει φτιαχτει ειναι προ CC , και οι χρονοι τελειως διαφορετικοι , καμια συγκριση του τωρα με παλαιοτερα. Ο ογκος δεματων πλεον ειναι παρα πολυ μικρος , ρωτηστε τον ταχυδρομο σας να σας πει ποσα δεματα ειχε πριν και ποσα τωρα. Μια αποστολη που γινεται despatched απο Sing Post στις 10 του μηνος , στις 13 ειναι στο αεροδρομιο . Προ CC οι σακοι παραμεναν στο αεροδρομιο ωσπου να ανοιχτουν 15-25 μερες , το οποιο και παλι ειναι υπερβολικο και απαραδεκτο αλλα αντε πες καπου ψιλοδικαιολογειται λογω φορτου. Με τις παρουσες συνθηκες ομως δεν θα επρεπε να υπαρχει καμια καθυστερηση και οι σακοι να ανοιγονται αμεσα ( 1-2 μερες το πολυ απο την αφιξη τους στο αεροδρομιο ),και η παραγγελια σου που εγινε despatched στις 10 , στις 17 το αργοτερο θα επρεπε να ειναι στα χερια σου. Τωρα εχεις μια παραγγελια απο τις 7 του μηνα despatched και αυριο 22 του μηνα θα παραλαβεις και εισαι κι ευχαριστημενος ??? Σορρυ , αλλα δεν μπορω να το καταλαβω . Φίλε μου ο οδηγός φτιάχτηκε μέσα από εμπειρία πολλών ετών και όχι με βάση επιλεγμένες περιόδους και ρωτώντας τον ταχυδρόμο αν έχει πολλά δέματα ή όχι. Αν είναι να φτιάχνουν οδηγοί για την περίοδο του Πάσχα και Χριστουγέννων. Και μην ξεχνάς ότι είχαν μια εβδομάδα διακοπές στην Κίνα, δεν δούλευε τίποτα και θέλει χρόνο να ομαλοποιηθει η κατάσταση. Λαμβάνεις υπόψη την πληροφορία που σου δίνει η sg post ότι έφτασε Ελλάδα το δέμα, ρωτάς τον ταχυδρόμο και βγάζεις συμπεράσματα χωρίς να γνωρίζεις τι ακριβώς συμβαίνει. Είσαι σίγουρος δηλαδή οτι το δέμα έφτασε Ελλάδα μέσα σε 2 ημέρες? Τόσο πολύ έφτιαξαν τους χρόνους αποστολής δηλαδή οι κινέζοι? Δεν στέλνουν δέματα μόνο Ελλάδα, στέλνουν σε όλο τον κόσμο. Φυσικά και έχει μειωθεί ο χρόνος αυτή τη περίοδο, μέσα σε 2 εβδομάδες κατά μέσο όρο παραλαμβάνονται τα δέματα, δεν είσαι δηλαδή ευχαριστημένος με αυτούς τους χρόνους? Edited October 21, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sarevag Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Τελικά είμαστε πολλοί! 17track.net: Status Date Status Description 10-10-2015 Arrival at Destination Post (Country: GR) 07-10-2015 Despatched to overseas (Country code: GR) 05-10-2015 Received from Customer elta: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 05-10-2015 17:34 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ Παρέλαβα σήμερα αν και χτες το βράδυ γύρω στις μία σε ΕΛΤΑ και 17track.net δεν υπήρχε κάποιο update. Οι 16 μέρες είναι πολύ καλό σκορ σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Φίλε μου ο οδηγός φτιάχτηκε μέσα από εμπειρία πολλών ετών και όχι με βάση επιλεγμένες περιόδους και ρωτώντας τον ταχυδρόμο αν έχει πολλά δέματα ή όχι. Αν είναι να φτιάχνουν οδηγοί για την περίοδο του Πάσχα και Χριστουγέννων. Και μην ξεχνάς ότι είχαν μια εβδομάδα διακοπές στην Κίνα, δεν δούλευε τίποτα και θέλει χρόνο να ομαλοποιηθει η κατάσταση. Λαμβάνεις υπόψη την πληροφορία που σου δίνει η sg post ότι έφτασε Ελλάδα το δέμα, ρωτάς τον ταχυδρόμο ωτάς τον και βγάζεις Φυσικά και έχει μειωθεί ο χρόνος αυτή τη περίοδο, μέσα σε 2 εβδομάδες κατά μέσο όρο παραλαμβάνονται τα δέματα, δεν είσαι δηλαδή ευχαριστημένος με αυτούς τους χρόνους? Καλα αμα δεν μπορεις να καταλαβεις τα αυτονοητα και ποσο δραματικα εχουν μειωθει οι αγορες μετα τα Capital controls και οτι δεν μιλαμε για μεμονωμενες και επιλεγμενες περιοδους οπως λες εσυ ( Πασχα , Χριστουγεννα κτλ ) αλλα για μια εντελως νεα κατασταση , τοτε μην εξηγω αδικα. Οσο για τις διακοπες των Κινεζων που κολλανε εδω ? Αφου σου λεει οτι εγινε despatched στις 7 του μηνα , παει τελειωσε , τοτε εφυγε . ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παρέλαβα σήμερα αν και χτες το βράδυ γύρω στις μία σε ΕΛΤΑ και 17track.net δεν υπήρχε κάποιο update. Οι 16 μέρες είναι πολύ καλό σκορ σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. http://i.imgur.com/PuKQlnH.png Πολυ καλα , μονο 10 μερες το ειχανε στο αεροδρομιο και το κοιταζανε !!! χαχαχα ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- παίζει με την αργία των Κινέζων, να είχαν αργία και τα ΕΛΤΑ. Έτσι για συμπαράσταση :lol::p Χαχαχαχα , σωστος !!!! :lol::lol::lol: Edited October 21, 2015 by snapy13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) Καλα αμα δεν μπορεις να καταλαβεις τα αυτονοητα και ποσο δραματικα εχουν μειωθει οι αγορες μετα τα Capital controls και οτι δεν μιλαμε για μεμονωμενες και επιλεγμενες περιοδους οπως λες εσυ ( Πασχα , Χριστουγεννα κτλ ) αλλα για μια εντελως νεα κατασταση , τοτε μην εξηγω αδικα. Οσο για τις διακοπες των Κινεζων που κολλανε εδω ? Αφου σου λεει οτι εγινε despatched στις 7 του μηνα , παει τελειωσε , τοτε εφυγε . ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πολυ καλα , μονο 10 μερες το ειχανε στο αεροδρομιο και το κοιταζανε !!! χαχαχα Εγώ τα αυτονόητα μια χαρά τα καταλαβαίνω, εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις τα αυτονοητα που θες να παραλαμβάνεις τα δέματα μέσα σε 5 ημέρες. Τόσα χρόνια ποτέ δεν εμφανίζονταν η πληροφορια arrived to country of destination μέσα σε 2 ημέρες, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, δεν νομίζω να άλλαξε αυτό επειδή εμείς έχουμε capital controls, γιατί εξαρτάται από τους κινέζους. Αυτο που άλλαξε είναι οι πληροφορίες που δίνουν τα κινέζικα ταχυδρομεία. Εφόσον τις εμπιστεύεσαι με κλειστά τα μάτια και εφόσον κρατάς και στατιστικά και από τον ταχυδρόμο της γειτονιάς σου για τον αριθμό των δεμάτων που έρχονται από εξωτερικο, φτιάξε έναν νεο οδηγό. Anyway, end off topic από εμένα. Edited October 21, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 Εγώ τα αυτονόητα μια χαρά τα καταλαβαίνω, εσύ μάλλον δεν καταλαβαίνεις τα αυτονοητα που θες να σου έρχονται τα δέματα μέσα σε 5 ημέρες. Τόσα χρόνια ποτέ δεν εμφανίζονταν η πληροφορια arrived to country of destination μέσα σε 2 ημέρες, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, δεν νομίζω να άλλαξε αυτό επειδή εμείς έχουμε capital controls, γιατί εξαρτάται από τους κινέζους. Αυτο που άλλαξε είναι οι πληροφορίες που δίνουν τα κινέζικα ταχυδρομεία. Εφόσον τις πιστεύεις και εφόσον κρατάς και στατιστικά και από τον ταχυδρόμο της γειτονιάς σου, φτιάξε έναν νεο οδηγό. Anyway, end off topic από εμένα. Ειναι αλητες οι Κινεζοι , λενε ψεματα για να εκθεσουν τα ΕΛΤΑ !!!:lol::lol::lol: Ειναι δυνατον σ αυτη την χωρα που ολα λειτουργουν υποδειγματικα να εχω δικιο ??? :lol::lol::lol: Αντε τελος κι απο μενα , παω να δω τον ΕΝΦΙΑ ποσο μου ηρθε τωρα , αυτος σε αντιθεση με τα δεματα μας , ερχεται παντα στην ωρα του. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 και εμενα σημερα μου εβγαλε ενημερωση στο track17 τα ελτα λενε το ιδιο αυτο το τελευταιο σημαινει οτι ηρθε ελλαδα και απλα τωρα περιμενω ποτε θα ανοιχθει ο σακος?ενημερωση στο σαιτ της ελτα ποτε θα κανουν οταν ανοιξουν τον σακο? 2015-10-20 15:06 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-10-15 12:29 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-10-12 01:08 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) 1 Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 και εμενα σημερα μου εβγαλε ενημερωση στο track17 τα ελτα λενε το ιδιο αυτο το τελευταιο σημαινει οτι ηρθε ελλαδα και απλα τωρα περιμενω ποτε θα ανοιχθει ο σακος?ενημερωση στο σαιτ της ελτα ποτε θα κανουν οταν ανοιξουν τον σακο? 2015-10-20 15:06 Arrival at Destination Post (Country: GR) 2015-10-15 12:29 Despatched to overseas (Country code: GR) 2015-10-12 01:08 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Τι σου λεει το site των ΕΛΤΑ ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 στο σαιτ των ελτα λεει Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 15-10-2015 12:29 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ λογικα εφτασε ελλαδα τι να πω η παραγγελια εγινε 8/10/15 1 Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 (edited) στο σαιτ των ελτα λεει Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 15-10-2015 12:29 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ λογικα εφτασε ελλαδα τι να πω η παραγγελια εγινε 8/10/15 Ναι , Ελλαδα ειναι το δεμα σου , απλα εδω δεν το ενημερωνουν . Αν κρινεις απο τα λεγομενα των προηγουμενων , υπολογισε καμια 10αρια μερες μεχρι να το παραλαβεις. Αν και μ αυτους εδω που εχουμε μπλεξει δεν μπορεις ποτε να εισαι σιγουρος , μακαρι να το παρεις και νωριτερα. Στην ιδια φαση ειμαι κι εγω . Εχει ερθει απο χτες Ελλαδα , αλλα εδω τα ξυνουν. Κοιταξε το συνημμενο. Το πρωτο πεδιο ειναι οι πληροφοριες απο τα ΕΛΤΑ , κι εκει η πληροφορηση σταματαει στις 17 του μηνα. Το κατω πεδιο ειναι η πληροφορηση απο SIng post , που αναφερει οτι εφτασε Ελλαδα στις 20 του μηνα. http://i.imgur.com/pDtNcnu.png Edited October 21, 2015 by snapy13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosLA Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 δηλαδη αφου δεν ενημερωνουν μπορει να το παρω και σε απροοπτο χρονο να ερθει ο ταχυδρομος να το φερει?δεν μπορω να καταλαβω πως φαινεται στο singpost οτι εφτασε ελλαδα και δεν φαινεται στα ελτα αφου ειναι ιδιος ο κωδικος και κατα καποιον τροπο συνεργαζονται,τι να πω Ελλαδα εισαι τρελα...ευχαριστω snappy 1 Παράθεση Poco x3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. October 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2015 δηλαδη αφου δεν ενημερωνουν μπορει να το παρω και σε απροοπτο χρονο να ερθει ο ταχυδρομος να το φερει?δεν μπορω να καταλαβω πως φαινεται στο singpost οτι εφτασε ελλαδα και δεν φαινεται στα ελτα αφου ειναι ιδιος ο κωδικος και κατα καποιον τροπο συνεργαζονται,τι να πω Ελλαδα εισαι τρελα...ευχαριστω snappy Με βαση τις τελευταιες μου παραγγελιες , με ενημερωνε μια μερα πριν το site των ΕΛΤΑ , κλεισιμο απο Κ.Δ. Αττικης και την επομενη παραλαμβανα. Δηλαδη μολις δεις καποια μεταβολη στα ΕΛΤΑ , μαλλον την επομενη , μεθεπομενη παραλαμβανεις , τουλαχιστον για Αθηνα . Οχι ομως αν σου βγαλει Κ.Δ. Αεροδρομιου ( που τελευταια δεν το βγαζει , το προσπερναει ) , αλλα Κ.Δ. Αττικης η Λαρισας , οπου εισαι τελος παντων. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts