vgiozo Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Οι επίσημες αργίες για την Σιγκαπούρη αυτή τη περίοδο είναι 31/2 και 1/2 Περισσότερα εδώ http://publicholiday.org/calendar/singapore-public-holidays-2014/ ευχαριστώ πολύ, αλλα ο σύνδεσμος που έδωσες με μπέρδεψε περισσότερο...από εκεί ακολούθησα άλλο σύνδεσμο που λέει πως η κινεζική πρωτοχρονιά είναι από 31-1 και ο εορτασμός μπορεί να φτάσει μέχρι και 14 φλεβάρη.. http://publicholiday.org/calendar/chinese-new-year/ Τα κινεζομάγαζα όμως κλείνουν από 25 Γενάρη το νωρίτερο μέχρι 8 φλεβάρη το αργότερο.... ...μήπως λοιπόν αναφέρεται με πολύ στενή έννοια στις εορταστικές περιόδους όταν λέει από 31-1 έως 1-2, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις άδειες από την εργασία που χορηγούνται αυτή τη περίοδο; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To tracking προς το παρόν δίνει κάπως αντιφατικές πληροφορίες Στη σελίδα της SG αναφέρει "received item from customer": δηλωτικό της παραλαβής από το ταχυδρομείο των πακέτων Στη σελίδα των ΕΛΤΑ αναφέρει "Κλείσιμο από IPS: δηλωτικό της αναχώρησης από το αεροδρομιο του εξωτερικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 ευχαριστώ πολύ, αλλα ο σύνδεσμος που έδωσες με μπέρδεψε περισσότερο...από εκεί ακολούθησα άλλο σύνδεσμο που λέει πως η κινεζική πρωτοχρονιά είναι από 31-1 και ο εορτασμός μπορεί να φτάσει μέχρι και 14 φλεβάρη.. http://publicholiday.org/calendar/chinese-new-year/ Τα κινεζομάγαζα όμως κλείνουν από 25 Γενάρη το νωρίτερο μέχρι 8 φλεβάρη το αργότερο.... ...μήπως λοιπόν αναφέρεται με πολύ στενή έννοια στις εορταστικές περιόδους όταν λέει από 31-1 έως 1-2, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τις άδειες από την εργασία που χορηγούνται αυτή τη περίοδο; ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- To tracking προς το παρόν δίνει κάπως αντιφατικές πληροφορίες Στη σελίδα της SG αναφέρει "received item from customer": δηλωτικό της παραλαβής από το ταχυδρομείο των πακέτων Στη σελίδα των ΕΛΤΑ αναφέρει "Κλείσιμο από IPS: δηλωτικό της αναχώρησης από το αεροδρομιο του εξωτερικού Αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να το γνωρίζω, υποθέτω όμως πως θα είναι πιο λίγες ημέρες κλειστά από ότι τα ιντερνετομαγαζα. Παίδες έχει παραγγείλει κανείς αρχές Ιανουαρίου και έχει παραλάβει; Γιατί εγώ ακόμα περιμένω από 2/1 που έγινε despatched και τα ταχυδρομεία μου δίνουν αντιφατικές πληροφορίες. Το μεν της Σιγκαπούρης ότι ήρθε Ελλάδα, τα δε ΕΛΤΑ ότι δεν ήρθε... Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evaggelos1 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παίδες έχει παραγγείλει κανείς αρχές Ιανουαρίου και έχει παραλάβει; Γιατί εγώ ακόμα περιμένω από 2/1 που έγινε despatched και τα ταχυδρομεία μου δίνουν αντιφατικές πληροφορίες. Το μεν της Σιγκαπούρης ότι ήρθε Ελλάδα, τα δε ΕΛΤΑ ότι δεν ήρθε... Παραγγελεια 4/1 και δεν εχει ελθει ακομη, απλα φαινεται οτι εχει αναχωρησει. παραγγελεια 8/1, απο το ιδιο μαγαζι, ιδιο αντικειμενο, το παρελαβα την περασμενη Πεμπτη. Παράθεση Με εκτιμηση Ευαγγελος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παραγγελια απο Aliexpress εγινε κανονικα, πληρωνω και μετα απο 2-3 μερες μου ερχεται το email: The seller failed to ship Order No. 608.......626 before 2014.01.28 00:43. Therefore, the order has been automatically cancelled. We will refund your payment as soon as possible. Γιατι συνεβη αυτο; λογω εορτων; ή υπαρχει κανενας κανονισμος που λεει οτι πρεπει να το στειλει ο πωλητης μεσα σε 2 μερες; Εχω κανει 100αδες παραγγελιες απο ολο τον κοσμο, πρωτη φορα συμβαινει αυτο. 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παραγγελια απο Aliexpress εγινε κανονικα, πληρωνω και μετα απο 2-3 μερες μου ερχεται το email: The seller failed to ship Order No. 608.......626 before 2014.01.28 00:43. Therefore, the order has been automatically cancelled. We will refund your payment as soon as possible. Γιατι συνεβη αυτο; λογω εορτων; ή υπαρχει κανενας κανονισμος που λεει οτι πρεπει να το στειλει ο πωλητης μεσα σε 2 μερες; Εχω κανει 100αδες παραγγελιες απο ολο τον κοσμο, πρωτη φορα συμβαινει αυτο. Στο Aliexpress έχει ένα όριο για την αποστολή της παραγγελίας μετά το πέρας του οποίου η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα, αν δεν έχουν προχωρήσει οι διαδικασίες. Δεν είναι όμως τόσο μικρό, 2-3 μέρες...πιθανότατα πέρασαν 2-3 και μετά ο πωλητής "έκλεισε" για τις γιορτές (που διαρκούν μέχρι 15 μέρες περίπου), οπότε ακύρωσε την αγορά ο ίδιος ή το σύστημα αυτόματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παραγγελεια 4/1 και δεν εχει ελθει ακομη, απλα φαινεται οτι εχει αναχωρησει. παραγγελεια 8/1, απο το ιδιο μαγαζι, ιδιο αντικειμενο, το παρελαβα την περασμενη Πεμπτη. Δηλαδή τι παίζει με τις παραγγελίες από αρχές Ιανουαρίου; τι σκατά έχουν κάνει SingPost και ΕΛΤΑ; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Δηλαδή τι παίζει με τις παραγγελίες από αρχές Ιανουαρίου; τι σκατά έχουν κάνει SingPost και ΕΛΤΑ; Το θέμα πρέπει να οφείλεται στα ΕΛΤΑ γιατί το ίδιο συμβαίνει και με αποστολές τις Sweden Post. Αποστολές που ξεκίνησαν αργότερα έχουν φτάσει και κάποιες που ξεκίνησαν νωρίτερα δεν έχουν φανεί ακόμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Με τα ΕΛΤΑ άκρη δεν βγάζω, τουλάχιστον οι Σιγκαπουρινοί μου λένε τι μπορώ να κάνω, άσχετα που δεν μπορώ γιατί το σύστημα τους μου πετάει error. Στα ΕΛΤΑ είναι κάθετοι, δεν το παραλάβαμε .- , πάνε πνίξου μην μας ενοχλείς άλλο. Στο θέμα με το SingPost τώρα, μου λένε οι άγιοι άνθρωποι να κάνω REGISTERED ARTICLE ENQUIRY [ http://www.singpost.com/registered-article-enquiry.html ]. Πολύ ωραία μέχρι εδώ, αλλά στο Date Field ότι ημερομηνία και να βάλω μου πετάει Error "The posting date entered is invalid." . Τους το λέω και μου λένε ότι βάζω λάθος ημερομηνία :blink: , σήμερα τους έκανα video μπας και το καταλάβουν. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXALHS_LAR Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδιά όλα είναι σχετικά και θέμα τύχης θα έλεγα... εγώ παρέλαβα σε 14 μόλις μέρες... Βέβαια πρόκειται για Bluetooth δλδ μικρό δέμα και δε ξέρω αν αυτό παίζει ρόλο... 1 Παράθεση BORN TO BE AEL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Δεν είναι θέμα τύχης, είναι θέμα First Come First Serve, δεν γίνεται πακέτα μεταγενέστερα πακέτα να έχουν εξυπηρετηθεί πριν τα προγενέστερα, άμα δούλευαν έτσι με θέμα τύχης δεν θα παραλαμβάναμε πότε :blink: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tuvlus Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εμένα εδώ και 2 μέρες στο signpost μου έχει receive from costumer, ενώ τα ΕΛΤΑ κλείσιμο IPS, αν δεν κάνω λάθος δεν έχει πάει ακόμα αεροδρόμιο, το δέμα θα φύγει μετα τις γιορτές ή έχει φύγει και απλά δεν έχουν κάνει update στο status ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εμένα εδώ και 2 μέρες στο signpost μου έχει receive from costumer, ενώ τα ΕΛΤΑ κλείσιμο IPS, αν δεν κάνω λάθος δεν έχει πάει ακόμα αεροδρόμιο, το δέμα θα φύγει μετα τις γιορτές ή έχει φύγει και απλά δεν έχουν κάνει update στο status ? Κλείσιμο από IPS σημαίνει ότι έχει αναχωρήσει αεροπορικώς για τη χώρα προορισμού Received item from customer σημαίνει μόνο παραλαβή του πακέτου από το ταχυδρομείο Ποιό από τα δύο ισχύει τώρα, τρέχα γύρευε...θα φανεί τις επόμενες μέρες. Είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος, γιατί η Σιγκαπούρη παρότι έχει πολλούς πολίτες κινεζικής καταγωγής δεν είναι Κίνα, έτσι μπορεί να μην επηρεάζεται το ίδιο από τις κινεζικές αργίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ειχα παει ταχυδρομειο τωρα για αλλη δουλεια και ειπα να ρωτησω εκει τον διευθυντη να μου πει αν ξερει για τις καθυστερησεις. Λεει αν αργει παραπανω απο το κανονικο μπορει να περναει τελωνειο , γι αυτο ... Ισχυει ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 οχι, ειπε οτι ξερει κιαυτος για να βρει μια πειστικη απαντηση. 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parsifal Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Ε, ένας απ' τους πιθανούς λόγους καθυστέρησης θα είναι σίγουρα κι αυτός, όχι όμως κι ο μοναδικός! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Μήπως εννοεί αυτό το site : http://www.thlmobilestore.com/ ? ναι. εκανα τροποποιηση αλλα δεν την εμφανισε. :X 1 Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTAS_FILIPPOY Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδια και εγω εχω μια αποστολη απο τις 10/1/2014 που μου γραφει despached to overseas στο SG Post και αυτοχρονα κλεισιμο απο IPS στα Ελτα και ακομα τιποτα.Οτι σακο θελουν ανοιγουν αυτοι εκει και οχι μαλλον με σειρα οπως θα επρεπε 1 Παράθεση Just Perfect...NEXUS 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παιδια και εγω εχω μια αποστολη απο τις 10/1/2014 που μου γραφει despached to overseas στο SG Post και αυτοχρονα κλεισιμο απο IPS στα Ελτα και ακομα τιποτα.Οτι σακο θελουν ανοιγουν αυτοι εκει και οχι μαλλον με σειρα οπως θα επρεπε Παρεα ειμαστε...πτηση 4009 απο Σιγκαπουρη...ετσι μου ειπανε οι Σιγκαπουρεζοι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παρεα ειμαστε...πτηση 4009 απο Σιγκαπουρη...ετσι μου ειπανε οι Σιγκαπουρεζοι. Πως σου το είπανε, τι διαδικασία ακολούθησες; Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapy13 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Πως σου το είπανε, τι διαδικασία ακολούθησες; Αποστολη νο 4009 , οχι πτηση σορρυ. Τους ειχα στειλει μειλ να τους πω οτι καθυστερει το δεματακι και μου απαντησαν Please be informed that the registered article has been despatched to Greece on 10 January 2014 via despatch no. 4009. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Παρεα ειμαστε...πτηση 4009 απο Σιγκαπουρη...ετσι μου ειπανε οι Σιγκαπουρεζοι. Nα κρατηθουμε ολοι μαζι χερι-χερι :clap: Μου ηρθε μια ειδοποιηση που λεει "2 φακελοι", το μονο που μπορει να ειναι, ειναι 2 θηκες που πηρα ΜΕΤΑ την παραγγελια του κινητου. Και ελεγα κοιτα να δεις που θα ερθουν πρωτες... 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Αποστολη νο 4009 , οχι πτηση σορρυ. Τους ειχα στειλει μειλ να τους πω οτι καθυστερει το δεματακι και μου απαντησαν Please be informed that the registered article has been despatched to Greece on 10 January 2014 via despatch no. 4009. Και μένα γιατί μου βγάζουν το λάδι οι %#$@$!@##! :mad: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Άμα είστε ακόμα μέσα στο χρόνο που προβλέπεται, γιατί το κάνετε θέμα; Που να καθυστερήσει δηλαδή... 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Άμα είστε ακόμα μέσα στο χρόνο που προβλέπεται, γιατί το κάνετε θέμα; Που να καθυστερήσει δηλαδή... Εγώ το κάνω θέμα γιατί άλλες παραγγελίες που φτάσανε στο ταχυδρομείο της Σιγκαπούρης μετά την δική μου έχουν ήδη έρθει Ελλάδα, αλλά η δική μου τίποτα.. αγνοείτε :O Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 Εγώ το κάνω θέμα γιατί άλλες παραγγελίες που φτάσανε στο ταχυδρομείο της Σιγκαπούρης μετά την δική μου έχουν ήδη έρθει Ελλάδα, αλλά η δική μου τίποτα.. αγνοείτε :O Πραγματικά δε μου λέει κάτι αυτό. Κι εγώ σε αποστολές με μια βδομάδα διαφορά, έχω λάβει πρώτα τη δεύτερη και μάλιστα 20 μέρες πριν από αυτή που ξεκίνησε πρώτη! Όσο είσαι ακόμα στο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να κάνεις υπομονή. Κάνοντας συνέχεια ποστ που είναι η παραγγελία, ανησυχώ κ.λ.π. μόνο κουράζει αυτό. Αν δεν έχετε υπομονή μη παραγγέλνετε από την άλλη άκρη του κόσμου. 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts