Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολοκληρωνεται 5 μερες μετα απο την ημερομηνια που λεει οτι ξανανοιγει καλα το ποσο ειναι ελαχιστο 4 ευρω αλλα ηταν η πρωτη αγορα της γυναικας μου κ εχει απογοητευτει:cry:

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από τι φαίνεται είναι στα ΕΛΤΑ και μάλλον θα σου έρθει χαρτάκι να πας να το πάρεις.

Στο Aliexpress ο πωλητής δηλώνει από πριν για κάθε προϊόν το χρόνο που θέλει να ετοιμάσει την παραγγελία για αποστολή. Μπορείς να το δεις από την αρχή. Και τώρα το βλέπεις να μετράει ο χρόνος αντίστροφα αν μπεις στην παραγγελία σου. Αν ο πωλητής δεν το προλάβει τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα και σου επιστρέφουν τα λεφτά. Συνήθως βάζουν 7 μέρες. Πριν από διακοπές όμως οι πωλητές βάζουν πολύ μεγαλύτερους χρόνους (20-30 μέρες) για να είναι "μέσα" σε περίπτωση που δεν προλάβουν να τα στείλουν πριν κλείσουν. Δες τι χρόνο έχει ακόμα για να το στείλει. Επίσης πολλές φορές σου δίνουν ψεύτικο tracking για να κερδίσουν χρόνο και τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι παρά μόνο να ανοίξεις dispute αν μετά από αρκετές μέρες δεν φανεί το tracking. Το καλό είναι πως δεν χάνεις τα λεφτά σου αλλά σε τραβολογάνε για μέρες.

το θεμα ειναι οτι μιλησαμε 2 φορες τουλαχιστον πριν τοποθετησω την παραγγελια κ με διαβεβαιωσε οτι θα το στειλει πριν κλεισει για διακοπες το γνωριζω για τα του ali οπως κ τον πωλητη αφου εχει κανει αγορες ο αδερφος μου με ικανοποιητικα αποτελεσματα παντως ευχαριστω μου φαινεται θα βολευτω με το τηλ απο minideal κ θα περιμενω ετσι κ αλλιως ολοι κλειστοι ειναι τωρα πια

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ολοκληρωνεται 5 μερες μετα απο την ημερομηνια που λεει οτι ξανανοιγει καλα το ποσο ειναι ελαχιστο 4 ευρω αλλα ηταν η πρωτη αγορα της γυναικας μου κ εχει απογοητευτει:cry:

Αυτό που σου είπα φίλε μου. Πριν τις διακοπές βάζουν πολύ μεγάλους χρόνους για να στείλουν όταν γυρίσουν.

καλησπερα σε ολλους τους ξενυχτιδες... 22/01/2014 μου εδωσαν Track number στο singpost βγαζει INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) η πληρωμη εγινε 10/01/2014... Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν με ποιανει ο καθυστερήσει των εορτών που εχουν η η παραγγειλια συνεχίζετε κανονικα αφου έχει ιδει ταχυδρομηθεί?

Samsung note 8 dual

Samsung note 4

jiayu s3 advance 3GB Ram

Thl T200 2GB Ram

Lenovo S960 2GB Ram

καλησπερα σε ολλους τους ξενυχτιδες... 22/01/2014 μου εδωσαν Track number στο singpost βγαζει INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) η πληρωμη εγινε 10/01/2014... Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν με ποιανει ο καθυστερήσει των εορτών που εχουν η η παραγγειλια συνεχίζετε κανονικα αφου έχει ιδει ταχυδρομηθεί?

To δεμα σου δεν εχει παει καν αεροδρομιο ακομα, τι εχει ταχυδρομηθει;

124 μερες να σου δωσουν tracking number? Too much!!!

Αν στις 40-43 δεν εχεις παραλαβει, claim στο paypal κανε

Κανονικά συνεχίζει. Δεν έχει αργία όλος ο πλανήτης. Σήμερα-αύριο το δέμα σου φτάνει Σιγκαπούρη, έκτος ζώνης αργίας.

To δεμα σου δεν εχει παει καν αεροδρομιο ακομα, τι εχει ταχυδρομηθει;

124 μερες να σου δωσουν tracking number? Too much!!!

Αν στις 40-43 δεν εχεις παραλαβει, claim στο paypal κανε

Tinydeal ειναι τι περιμενεις.... Του ειχα πει οτι αμα δεν το στειλουν το εργοτερο 23/01/2014 ανοιγω dispute στο pyapal...Τωρα απλα περιμενω μπορει να μην εχει και τιποτα μεσα η συσκευασια ΑΝ προλαβουν να το φερουν.... 18/02/2014 claim στο paypal

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κανονικά συνεχίζει. Δεν έχει αργία όλος ο πλανήτης. Σήμερα-αύριο το δέμα σου φτάνει Σιγκαπούρη, έκτος ζώνης αργίας.

Οποτε με το φτωχο μου μυαλουδακη μπορει να ερθει ποιο γρηγορα αφου η κινεζι δεν θα στελνουν δεματα και σε μας θα εχει λιγοτερη δουλεια στο αεροδρομιο...

Samsung note 8 dual

Samsung note 4

jiayu s3 advance 3GB Ram

Thl T200 2GB Ram

Lenovo S960 2GB Ram

Οποτε με το φτωχο μου μυαλουδακη μπορει να ερθει ποιο γρηγορα αφου η κινεζι δεν θα στελνουν δεματα και σε μας θα εχει λιγοτερη δουλεια στο αεροδρομιο...

Σιγά σιγά θα γίνει και αυτό αλλά όχι τόσο για εσένα που έφυγε 22/1/2014. Πιο πολύ θα είναι για αυτούς που θα ξεκινήσουν αμέσως μετά την αργία. Ελπίζω να ξαναδούμε χρόνους που βλέπαμε πριν το Νοέμβρη, 13-17 μέρες με Singapore Post. Από Νοέμβρη έχω να δω χρόνους κάτω από 20 μέρες. Όλα 25+ είχαν γίνει.

Αφού πλήρωσες 10/1/2014 έχεις χρόνο για dispute μέχρι 22-23/2/2014. Μέχρι τότε θα έχει έρθει.

27η ημερα απο την πληρωμη και απο 02\01\14 ''despatched to overseas'' Αυτο που με ενοχλει ιδιαιτερα ειναι οτι δε μου απαντανε απο το minideal. Ενω ειπαν οτι θα επικοινωνησουν μαζι τους να δουν τι εγινε, δε μου απαντανε ουτε στο chat ουτε ακομη στα email. Θα περιμενω ακομη 2-3 μερες και ανοιγω dispute.

27η ημερα απο την πληρωμη και απο 02\01\14 ''despatched to overseas'' Αυτο που με ενοχλει ιδιαιτερα ειναι οτι δε μου απαντανε απο το minideal. Ενω ειπαν οτι θα επικοινωνησουν μαζι τους να δουν τι εγινε, δε μου απαντανε ουτε στο chat ουτε ακομη στα email. Θα περιμενω ακομη 2-3 μερες και ανοιγω dispute.

Παιδιά χαλαρώστε λίγο και κάντε λίγο υπομονή. Τι άλλο να κάνει το minideal. Με το που το πλήρωσες σου το έστειλε. Η μεταφορική το μετέφερε, η Sinapore Post το παρέλαβε και το έστειλε. Το πιο πιθανόν είναι το δέμα σου να περιμένει στο αεροδρόμιο εδώ στην Αθήνα. Να έρθει η υπάλληλος του minideal να ανοίξει το σάκο και να σου το φέρει σπίτι; Ότι πέρναγε από το χέρι του το έκανε. Είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί σου για να σε "ξεφορτωθούν" προφανώς. Εσύ από μόνος σου πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω. Πως να ασχοληθούν με αυτούς που όντως μπορούν να κάνουν κάτι αν έχουν 100 σαν εσένα που απλός αγχώνονται που δεν έχει φτάσει ακόμα το δέμα τους. Ή θα πρέπει να προσλάβουν άλλα 10 άτομα απλός για να σας καθησυχάσουν. Και να ανοίξεις dispute τι θα κερδίσεις; Και το minideal και το PayPal θα σου πουν αυτά που σου λέω εγώ και να περιμένεις. Εκτός από αυτό, όταν θα έρθει το δέμα θα κλείσει το dispute. Τι θα γίνει αν το παραλάβεις μεν το δέμα αλλά σε 5 μέρες το τηλέφωνο παρουσιάσει κάτι; Μην κάνετε κατάχρηση του dispute για το τίποτα, απλός από το άγχος που δεν έχει φτάσει το δέμα. Λογικό είναι και το άγχος σου από την προσμονή για το καινούριο τηλέφωνο (όλοι σχεδόν τα ίδια περνάμε κάθε φορά που αγοράζουμε :lol:) αλλά μην τα βάζεις με το μαγαζί από τη στιγμή που έκανε όσα περνούσαν από το χέρι του. Έχει ειπωθεί πολλές φορές πως οι αγορές από την Κίνα θέλουν πολύ υπομονή.

Την πατήσαμε παιδιά? Να ανησυχώ???

Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην <Περιοχή> ATHENS - GREECE

Παρασκευή, Ιανουάριος 24, 2014 at 11:36

Περιοχή προέλευσης: HONG KONG - HONG KONG - HONG KONG

Προορισμός Αποστολής: ATHENS - ATHENS - GREECE

Παρασκευή, Ιανουάριος 24, 2014 Τοποθεσία Ώρα

10 Ολοκληρώθηκαν οι τελωνειακές διαδικασίες στην <Περιοχή> ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 11:36

9 Αφίχθη στο Κέντρο Διαλογής <Περιοχή> ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 10:21

8 Ενημερωμένο καθεστώς εκτελωνισμού ATHENS - GREECE 07:19

7 Αναχώρησε από το Σταθμό <Περιοχή> LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 05:48

εδωσα παραγγελια 20/1 ενα ταμπλετ απο το merimobiles με singapore post και ενω γραφουν οτι χρειαζονται 2-3 εργασιμες ημερες για να το δωσουν στο ταχυδρομιο , γραφει Order Status: Awaiting Fulfillment.Oποτε παω για 10/2 λογικα;Και Ελλαδα να υπολογιζω 5-10 /3 ?

Παιδιά χαλαρώστε λίγο και κάντε λίγο υπομονή. Τι άλλο να κάνει το minideal. Με το που το πλήρωσες σου το έστειλε. Η μεταφορική το μετέφερε, η Sinapore Post το παρέλαβε και το έστειλε. Το πιο πιθανόν είναι το δέμα σου να περιμένει στο αεροδρόμιο εδώ στην Αθήνα. Να έρθει η υπάλληλος του minideal να ανοίξει το σάκο και να σου το φέρει σπίτι; Ότι πέρναγε από το χέρι του το έκανε. Είπαν ότι θα επικοινωνήσουν μαζί σου για να σε "ξεφορτωθούν" προφανώς. Εσύ από μόνος σου πρέπει να καταλάβεις ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι παραπάνω. Πως να ασχοληθούν με αυτούς που όντως μπορούν να κάνουν κάτι αν έχουν 100 σαν εσένα που απλός αγχώνονται που δεν έχει φτάσει ακόμα το δέμα τους. Ή θα πρέπει να προσλάβουν άλλα 10 άτομα απλός για να σας καθησυχάσουν. Και να ανοίξεις dispute τι θα κερδίσεις; Και το minideal και το PayPal θα σου πουν αυτά που σου λέω εγώ και να περιμένεις. Εκτός από αυτό, όταν θα έρθει το δέμα θα κλείσει το dispute. Τι θα γίνει αν το παραλάβεις μεν το δέμα αλλά σε 5 μέρες το τηλέφωνο παρουσιάσει κάτι; Μην κάνετε κατάχρηση του dispute για το τίποτα, απλός από το άγχος που δεν έχει φτάσει το δέμα. Λογικό είναι και το άγχος σου από την προσμονή για το καινούριο τηλέφωνο (όλοι σχεδόν τα ίδια περνάμε κάθε φορά που αγοράζουμε :lol:) αλλά μην τα βάζεις με το μαγαζί από τη στιγμή που έκανε όσα περνούσαν από το χέρι του. Έχει ειπωθεί πολλές φορές πως οι αγορές από την Κίνα θέλουν πολύ υπομονή.

Εχεις δικιο, πιο πολυ αγχωνομαι γιατι δεν ειναι για μενα...αυτες τις ******** κανω(ευτυχως που εχω το γνωθι σ'αυτον).

Βεβαια μου κανει εντυπωση 2 πραγματα:

1.οτι στα ελτα με βεβαιωνουν οτι δεν εχει φυγει ακομη απο Συγκαπουρη και

2.οτι μια αλλη παραγγελια που εκανα σχεδον 10 ημερες μετα αποαυτην που περιμενω, εχει ηδη ερθει απο προχθες.

Yπομονη .εμενα το πακετο μου,κντ και εγω,γι αυτο εχω φαγωθει γραφει

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 22-01-2014 07:18 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 22-01-2014 09:44 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 23-01-2014 06:14 Μ.Δ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ 23-01-2014 03:59 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Κ Δ

βαση του οδηγου(και μπραβο στπν δημιουργο) βρισκεται στο κεντρο διαλογης.

ελα ομως που πηρα εκει και ακομα δεν ειναι!! οεοοοοοο!!! που ντο που ντο το κινητακι?? αναμεσα στο αεροδρομειο και το ΚΔ τι υπαρχει???

παιδιά, εγώ έκανα το λάθος και παρήγγειλα το Ιnew v3 χτες 23/1 από το To2c.com , μου έρχεται το ειδοποιητήριο της αγοράς και σε ένα σημείο λέει ότι ‘’delivery time by the end of February’’ στέλνω μήνυμα να ρωτήσω τι παίζει, διότι σκέφτηκα ότι ναι μεν μπορεί να χάσω μερικές μέρες από την PayPal αλλά μέχρι να γυρίσουν μπορεί να έχει βγει out of stock. Και μου λέει σήμερα 24/1 ΄΄ we will ship your order max this days ΄΄ Τις έστειλα μήνυμα να δω τι εννοεί αλλά δεν περιμένω απάντηση μέχρι τις 8/2. Ξέρει κάνεις τι παίζει και γιατί το λέει αυτό, μήπως είναι out of stock ? και το κακό είναι ότι εάν το στείλουν όντος τέλος του άλλου μηνά, η PayPal θα έχει μετρήσει ήδη 30+ μέρες, και μετά θα άντε να βρεις ακρη.

Καλησπέρα παιδιά. Ήθελα να μοιραστώ ένα μικρό tip, ίσως φανεί χρήσιμο σε κάποιους.

Πριν λίγες ημέρες, χρησιμοποίησα το site των ΕΛΤΑ για να κάνω track 2 πακέτα που περιμένω αυτήν την περίοδο. Με εκνεύρισε λίγο η ταχύτητα φόρτωσης του site και άρχισα να ψάχνω μήπως δίνουν κάποιο REST API για να περνάς κατευθείαν το tracking number στο URL. Ξετρύπωσα λοιπόν αυτό το PHP script: http://www.elta-courier.gr/webservice_client.php, το οποίο μπορούμε να καλούμε με την παράμετρο br και να περάσουμε το tracking number ως τιμή της παραμέτρου. Παράδειγμα:

http://www.elta-courier.gr/webservice_client.php?br=RF19831XXXXSG

Φορτώνει πάρα πολύ γρήγορα! Καμία σχέση με το να περιμένεις να φορτώσει η σχετική σελίδα του «μητρικού» site http://www.elta.gr και να κληθεί από εκεί το script με έμμεσο τρόπο...

http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RX945053285DE

Παιδιά επειδή για Deutsche Post δεν έχει πολλές πληροφορίες το θέμα.Αυτή η κατάσταση εννοεί ότι έφυγε απο Γερμανία ή είναι ακόμα στο αεροδρόμιο και περιμένει?

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

Παιδιά παρήγγειλα πριν 3 μέρες ένα κινητάκι από minideal. Κοίταξα σήμερα με το tracking number στο site της singapurepost και μου λέει στο status description: received from customer. Στον οδηγό που είναι στην πρώτη σελίδα δεν αναφέρεται όμως η συγκεκριμένη κατάσταση τι σημαίνει. Επίσης έβαλα το ίδιο tracking number στο site των ΕΛΤΑ και μου λέει αυτό: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 24-01-2014 16:36 IPS Τι συμπέρασμα βγάζετε; Γίνεται σε 3 μέρες να έχει φτάσει όντως στα ΕΛΤΑ;

Παιδιά παρήγγειλα πριν 3 μέρες ένα κινητάκι από minideal. Κοίταξα σήμερα με το tracking number στο site της singapurepost και μου λέει στο status description: received from customer. Στον οδηγό που είναι στην πρώτη σελίδα δεν αναφέρεται όμως η συγκεκριμένη κατάσταση τι σημαίνει. Επίσης έβαλα το ίδιο tracking number στο site των ΕΛΤΑ και μου λέει αυτό: ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 24-01-2014 16:36 IPS Τι συμπέρασμα βγάζετε; Γίνεται σε 3 μέρες να έχει φτάσει όντως στα ΕΛΤΑ;

Οι απορίες σου έχουν απαντηθεί σε άλλα posts. Διαβάστε λίγο πριν ρωτήσετε.

Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος.

Όπως λέεει και ο φίλος παραπάνω, λίγο διάβασμα χρειάζεται ... :) . Η ένδειξη σημαίνει ότι 24/1 παρελήφθει από το ταχυδρομείο της Σιγκαπούρης και είναι σε αναμονή γιά να ταχυδρομηθεί.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Αρχίζει και με προβληματίζει πλέον γιατί μία άλλη παραγγελία όπου έκανα 06/01/14 έχει ήδη έρθει στο ταχυδρομείο του Πειραιά και είναι προς παράδοση :

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ 22-01-2014 13:48 ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ 22-01-2014 13:28 ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΚ) - ΕΛΤΑ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ 22-01-2014 13:11 Κ.Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 22-01-2014 07:43 Κ.Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ 22-01-2014 07:03 Κ.Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΦΙΞΗ ΣΕ Κ.Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ 22-01-2014 05:52 Κ.Μ.Δ. ΠΕΙΡΑΙΑ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 22-01-2014 04:30 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 21-01-2014 09:13 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Λογικά αύριο θα παραδοθεί ε...???

ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΚ) είναι το ταχυδρομειο στη Φίλωνος, άρα πας εκεί να το πάρεις

http://www.17track.net/en/result/post.shtml?nums=RX945053285DE

Παιδιά επειδή για Deutsche Post δεν έχει πολλές πληροφορίες το θέμα.Αυτή η κατάσταση εννοεί ότι έφυγε απο Γερμανία ή είναι ακόμα στο αεροδρόμιο και περιμένει?

Λέει αναχώρισε από το κέντρο διαλογής στη Γερμανία, μάλλον έφυγε για Ελλάδα δηλαδή

Εμένα μου έδωσαν σήμερα tracking number αυτό σημαίνει ότι είναι στο αεροδρόμιο ? βασικά η απορία μου είναι η εξής. Όταν λέμε ότι λογo εορτών παγώνουν άλλα στην κινά, αυτό ισχύ και για τις μεταφορικές στα αεροδρόμια, δηλαδή το δέμα θα φύγει από κινά μετά τις 8 του άλλου μηνά ή λειτουργούν κανονικα και θα φύγει αυτές τις μέρες ?

Εμένα μου έδωσαν σήμερα tracking number αυτό σημαίνει ότι είναι στο αεροδρόμιο ? βασικά η απορία μου είναι η εξής. Όταν λέμε ότι λογo εορτών παγώνουν άλλα στην κινά, αυτό ισχύ και για τις μεταφορικές στα αεροδρόμια, δηλαδή το δέμα θα φύγει από κινά μετά τις 8 του άλλου μηνά ή λειτουργούν κανονικα και θα φύγει αυτές τις μέρες ?

Σημαίνει ότι πήραν αριθμό από την μεταφορική εταιρεία η οποία θα το μεταφέρει στο ταχυδρομείο. Δυστυχώς, εάν οι υπάλληλοι πήραν άδεια όπως έτυχε με δικό μου δέμα όταν είχαν άλλη εορτή, θα μείνει στην αποθήκη τους μέχρι να λήξουν οι άδειες ... Το δέμα θα πάει στο ταχυδρομείο όταν σου βγάλει την ένδειξη: "Received from customer".

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Σημαίνει ότι πήραν αριθμό από την μεταφορική εταιρεία η οποία θα το μεταφέρει στο ταχυδρομείο. Δυστυχώς, εάν οι υπάλληλοι πήραν άδεια όπως έτυχε με δικό μου δέμα όταν είχαν άλλη εορτή, θα μείνει στην αποθήκη τους μέχρι να λήξουν οι άδειες ... Το δέμα θα πάει στο ταχυδρομείο όταν σου βγάλει την ένδειξη: "Received from customer".

Δύστυχος περιμένω ακόμα για να μάθω , γιατί ο server του tracking της Singapore post έχει πέσει.

ευχαριστω vasilk

καλησπερα. Παρελαβα 22/1 απο geekbyuing.φοβερη συσκευασια με πλαστικο με αερα.το μονο μειον παρηγγειλα τα κινητα με 2 μπαταριες και μου τα εστειλαν με μια.ξερει κανεις γιατι.ευχαριστω.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων