Sotos_GTA Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παραλαβη σημερα 9-1-14, παραγγελια στις 15-12-13, απο minideal, και ενω το track δειχνει το δεμα ακομα στα κεντρικα των ελτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Σε συνεχεια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5129030#post5129030 Κυπρο περιμενω το τηλέφωνο και τα ταχυδρομεια δεν μπορουν να δουν κατι μεχρι να φτασει. Για να κανω dispute περιμενω μεχρι να κλεισουν 40 μερες? Ενημερωνω το to2c για το dispute? Dispute κάνεις όποτε θες μέχρι 45 μέρες μετά την πληρωμή. Επειδή το πακέτο φαίνεται να χει ξεχαστεί στο ταχυδρομείο σιγκαπούρης ή στον agent αποστολών, άνοιξε τώρα dispute, μπας επικοινωνήσει το κατάστημα με τον agent και το ταχυδρομείο για να βρεθεί το πακέτο. ζήτα refund ,κι αυτοί να παρουν το δέμα τους πίσω Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xray120683 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Πως κάνουμε dispute οεο? 1 Παράθεση Να γινότανε επιτέλους πράξη,Ένα τραγούδι τον κόσμο να αλλάξει.. Να απλωνότανε να τους τρομάξει παντού...Σαν την φωτιά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Πως κάνουμε dispute οεο? Μπαίνεις στον λογαριασμό σου στο paypal. Πηγαίνεις στο "resolution senter" Κάνεις κλικ στο "open dipute" Βάζεις στο "transaction id" τον αριθμό που σου έστειλε το paypal όταν έκανες την συναλλαγή, και γράφεις τον λόγο γιά τον οποίο κάνεις dispute. Από εκεί θα ακολουθήσεις αυτά που θα σου πούν .... 1 Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773 Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Εχω κανει dispute και μου ηρθε ενα email απο to2c. τι μπορει να σημαινει και μου στειλαν ξανα αποδειξη με ιδιο αριθμο παραγγελιας? Edited January 10, 2014 by PAN_10 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Εγώ θα προτείνω την εφαρμογή deliveries Με υποστήριξη ELTA,SGPOST, κτλπ , με Holo UI και δυνατότητα Sync μεταξύ συσκευών... :O https://play.google.com/store/apps/details?id=de.orrs.deliveries Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 (edited) Γεια σε ολους, δεν ξερω αν εχει απαντηθει, αλλα εχω κανει εκατονταδες αγορες απο το εξωτερικο, αν και οχι ποτε κινητο απο Κινα, αλλα μικροπραματα απο Κινα στο ebay. Παρολα αυτα, παρηγγειλα κινητο στις 7-1 και μολις σημερα (10-1) γραφει στο status Received from Customer !! χωρις φυσικα να το εχω παραλαβει. Ειναι δυνατον να εχει παραδωθει αλλου και μαλιστα μεσα σε 3 μερες (με singpost)? Υπαρχει αλλη περιπτωση να βγαζει αυτο το μηνυμα? Απαντηση: Received from Customer means the Air compapy received our goods Edited January 10, 2014 by Roid_rage 1 Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMOH Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Γεια σε ολους, δεν ξερω αν εχει απαντηθει, αλλα εχω κανει εκατονταδες αγορες απο το εξωτερικο, αν και οχι ποτε κινητο απο Κινα, αλλα μικροπραματα απο Κινα στο ebay. Παρολα αυτα, παρηγγειλα κινητο στις 7-1 και μολις σημερα (10-1) γραφει στο status Received from Customer !! χωρις φυσικα να το εχω παραλαβει. Ειναι δυνατον να εχει παραδωθει αλλου και μαλιστα μεσα σε 3 μερες (με singpost)? Υπαρχει αλλη περιπτωση να βγαζει αυτο το μηνυμα? Απαντηση: Received from Customer means the Air compapy received our goods ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ/ Receive Item From Customer...Το πακέτο παραληφθηκε από τον αποστολέα στο ταχυδρομείο της χώρας αποστολής 1 Παράθεση SURF UNTIL YOU DIE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 μια βοηθεια αν μπορειτε. εκανα dispute στο paypal γιατι απο 2/12 δε εχω ακομη παραλλαβει το δεμα μου απο το to2c . αν το παω se claim υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα μου αν αποφασισει το paypal εναντιον μου; συνηθως τι αποφαση βγαζει για τετοιες περιπτωσεις; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχω κανει dispute και μου ηρθε ενα email απο to2c. τι μπορει να σημαινει και μου στειλαν ξανα αποδειξη με ιδιο αριθμο παραγγελιας? μου ηρθε και εμενα ενα τετοιο μειλ . δε ξερω αν σημαινει κατι μια βοηθεια αν μπορειτε. εκανα dispute στο paypal γιατι απο 2/12 δε εχω ακομη παραλλαβει το δεμα μου απο το to2c . αν το παω se claim υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα μου αν αποφασισει το paypal εναντιον μου; συνηθως τι αποφαση βγαζει για τετοιες περιπτωσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xray120683 Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Μπαίνεις στον λογαριασμό σου στο paypal. Πηγαίνεις στο "resolution senter" Κάνεις κλικ στο "open dipute" Βάζεις στο "transaction id" τον αριθμό που σου έστειλε το paypal όταν έκανες την συναλλαγή, και γράφεις τον λόγο γιά τον οποίο κάνεις dispute. Από εκεί θα ακολουθήσεις αυτά που θα σου πούν .... Σ'ευχαριστώ αδερφέ.. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=17773 Σταύρο αυτό για μένα το postαρες νομίζω..Thanx! 1 Παράθεση Να γινότανε επιτέλους πράξη,Ένα τραγούδι τον κόσμο να αλλάξει.. Να απλωνότανε να τους τρομάξει παντού...Σαν την φωτιά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Εγώ θα προτείνω την εφαρμογή deliveries Με υποστήριξη ELTA,SGPOST, κτλπ , με Holo UI και δυνατότητα Sync μεταξύ συσκευών... :O https://play.google.com/store/apps/details?id=de.orrs.deliveries Ωραίος, προστέθηκε:happy: μια βοηθεια αν μπορειτε. εκανα dispute στο paypal γιατι απο 2/12 δε εχω ακομη παραλλαβει το δεμα μου απο το to2c . αν το παω se claim υπαρχει περιπτωση να χασω τα λεφτα μου αν αποφασισει το paypal εναντιον μου; συνηθως τι αποφαση βγαζει για τετοιες περιπτωσεις;Από τη στιγμή που χεις απόδειξη το tracking number του καταστήματος, ότι δεν παρέλαβες, θα δικαιωθείς. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Από τη στιγμή που χεις απόδειξη το tracking number του καταστήματος, ότι δεν παρέλαβες, θα δικαιωθείς. ευχαριστω σταυρο. και μια ερωτηση ακομη. σου εχει τυχει να ειναι κολημενο στο ινφορματιον ρεσιβε ενα δεμα και παρολα αυτα να το παραλαβεις; αν ναι να περιμενω μεχρι δευτερα τριτη αλλιως να προχωρησω αμεσα σε claim. μου φαινεται περιεργο να παραλαβω ομως γιατι 10/1 ελαβα δεμα που ειχα παραγγειλει στο ιδιο καταστημα 20/12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εγώ θα προτείνω την εφαρμογή deliveries Με υποστήριξη ELTA,SGPOST, κτλπ , με Holo UI και δυνατότητα Sync μεταξύ συσκευών... :O https://play.google.com/store/apps/details?id=de.orrs.deliveries Αδερφέ ευχαριστώ, είσαι θεός ήλιος καλοκαιρινός, σου κάνω άγαλμα τρέχω να την βάλω... Sync yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::D:rolleyes::w00t::yahoo: Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalisleo Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εγώ θα προτείνω την εφαρμογή deliveries Με υποστήριξη ELTA,SGPOST, κτλπ , με Holo UI και δυνατότητα Sync μεταξύ συσκευών... :O Πολυ καλη η εφαρμογη ,, ευχαριστω Romanos .. δεν μπορω να βρω το china post μηπως δεν το υποστηριζει ?? 1 Παράθεση Xiaomi miMax -- Samsung galaxy Note 2 - Samsung galaxy j5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 ευχαριστω σταυρο. και μια ερωτηση ακομη. σου εχει τυχει να ειναι κολημενο στο ινφορματιον ρεσιβε ενα δεμα και παρολα αυτα να το παραλαβεις; αν ναι να περιμενω μεχρι δευτερα τριτη αλλιως να προχωρησω αμεσα σε claim. μου φαινεται περιεργο να παραλαβω ομως γιατι 10/1 ελαβα δεμα που ειχα παραγγειλει στο ιδιο καταστημα 20/12 Καπου εχει κολλησει το δεμα οποτε κανεις claim σιγουρα. Απλα καλο ειναι να το κανεις 1-2 μερες πριν το οριο των 45 ημερων για να δειξεις οτι το περιμενες και οτι εδωσες στο καταστημα ολο το περιθωριο για να σου στειλει το δεμα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην δικαιωθεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmasave Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Εγώ είμαι κολημένος στο: Thu 02.01.2014 17:36 Departure from border point of origin country Swiss Post SINGAPORE Πότε να ανησυχήσω; Το επόμενο Update θα είναι από ΕΛΤΑ? Έχω παραγγείλει από 15/12 ebay και ο πωλητής το έστειλε 23/12 μου έστειλε το χαρτί της αποστολής να το δω και 10$ για την καθυστέρηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMOH Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 (edited) ποιος πωλητησ ειναι? μπορεις να δωσεις λινκ του μαγαζιου του? Edited January 11, 2014 by GMOH 1 Παράθεση SURF UNTIL YOU DIE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmasave Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 ποιος πωλητησ ειναι? μπορεις να δωσεις λινκ του μαγαζιου του? milyonline Γιατί ρωτάς; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 milyonline Γιατί ρωτάς; το να σου στέλνει 10$ ενώ δεν έχουν περάσει ούτε 2 βδομαδες από οταν το στειλε, ειναι απίστευτο Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ θα προτείνω την εφαρμογή deliveries Με υποστήριξη ELTA,SGPOST, κτλπ , με Holo UI και δυνατότητα Sync μεταξύ συσκευών... :O Πολυ καλη η εφαρμογη ,, ευχαριστω Romanos .. δεν μπορω να βρω το china post μηπως δεν το υποστηριζει ?? Όπως φαίνεται στη εικόνα υποστηρίζεται κανονικά. [ATTACH]39831[/ATTACH] Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knkonnou Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 παιδια γεια σας. Καλη χρονια. Παραγγελια 25 δεκεμβριου. 8 ιανουαριου γραφει GRATH despatched to ATC. 13 Ιανουαριου γραφει despatched to ATC .τι εννοει? ευχαριστω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Καπου εχει κολλησει το δεμα οποτε κανεις claim σιγουρα. Απλα καλο ειναι να το κανεις 1-2 μερες πριν το οριο των 45 ημερων για να δειξεις οτι το περιμενες και οτι εδωσες στο καταστημα ολο το περιθωριο για να σου στειλει το δεμα. Δεν υπαρχει περιπτωση να μην δικαιωθεις. απο τη στιγμη που κανει καποιος claim και αφορα τη μη παραλλαβη του δεματος ξερει κανεις ποσο χρονο θελει να βγαλει αποφαση το paypal; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimagr6 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 καλησπερα, εχω στειλει για επισκευη ενα ταμπλετ στο geekbuying αλλα στο track number παιρνουμε απαντηση οτι η διευθυνση του παραληπτη δε μπορει να εντοπιστει? Γιατι συμβαινει αυτο? Μηπως το εχουν παραλαβει και δειχνει λαθος το συστημα track? Κατι πατατια θα εκαναν τα ελτα, αν ξερει καποιος ας μου πει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrmasave Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 το να σου στέλνει 10$ ενώ δεν έχουν περάσει ούτε 2 βδομαδες από οταν το στειλε, ειναι απίστευτο Ναι και η αλήθεια είναι ότι δεν ζήτησα κάτι τέτοιο.Απλά η πρώτη αποστολή του γύρισε πίσω και η δεύτερη αποστολή δεν ηταν ανιχνεύσιμη για μια βδομάδα. Πίστεψέ με θα προτιμούσα να το χα τώρα στα χέρια μου, παρά τα 10$..... πρέπει να ανησυχήσω; είναι 10+ μέρες π εχει φύγει από Σινγκαπούρη και ακόμα να σκαναριστεί στην Ελβετία. Thu 02.01.2014 17:36 Departure from border point of origin country Swiss Post SINGAPORE 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts