zizu21 Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.'Εχω παραγγείλει εδώ και 37 μέρες έν α αντικείμενο απο Κινα και δεν το έχω παραλάβει.Έχω έρθει σ επικοινωνία με τον αποστολέα (ο οποίος στέλνει 100αδες τέτοια αντικείμενα) και μου έιπε να περιμένω λίγο ακόμα πριν 5 μέρες αλλιώς θα το ερευνήσει και να δεί αν μου στείλει άλλο.Του έστειλα πριν λίγο ότι δεν μου έχει έρθει κι ότι έχει καθυστερήσει παρα πολύ και να το κοιτάξει.Τι άλλη ενέργεια μπορώ να κάνω για να διασφαλιστώ; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iirbatman Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα .τιποτα ακομα εχουνε περαση 20 μερες απο την ημερα που μου λεει για την αποστολη σε ελλαδα και εκει κολισε RF192490447SG Edited January 4, 2014 by iirbatman 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2014 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα .τιποτα ακομα εχουνε περαση 20 μερες απο την ημερα που μου λεει για την αποστολη σε ελλαδα και εκει κολισε RF192490447SG φυσιολογικότατο.το πιθανότερο είναι πως έχει φτάσει εδώ απλά είναι ακόμα στο αεροδρόμιο. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.'Εχω παραγγείλει εδώ και 37 μέρες έν α αντικείμενο απο Κινα και δεν το έχω παραλάβει.Έχω έρθει σ επικοινωνία με τον αποστολέα (ο οποίος στέλνει 100αδες τέτοια αντικείμενα) και μου έιπε να περιμένω λίγο ακόμα πριν 5 μέρες αλλιώς θα το ερευνήσει και να δεί αν μου στείλει άλλο.Του έστειλα πριν λίγο ότι δεν μου έχει έρθει κι ότι έχει καθυστερήσει παρα πολύ και να το κοιτάξει.Τι άλλη ενέργεια μπορώ να κάνω για να διασφαλιστώ; Υποθετω οτι αγορασες με paypal. Περιμενεις μεχρι τις 43 ημερες και μετα κανεις dispute και μετα claim (πριν το οριο των 45 ημερων) ζητωντας refund και οταν παρεις τα λεφτα το ξαναπαραγγελνεις ΜΗΝ μπεις στην διαιδκασεια που σου λεει γιατι βγαινεις απο την προστασια του πειπαλ και θα δεις μια αλλαγη στασης του κινεζου που δεν θα πιστευεις στα ματια σου. Οταν κανεις dispute ουσιαστικα κερδιζεις λιγο χρονο και αν ερθει το αντικειμενο ακυρωνεις την διαδικασεια και τελος αλλιως εχεις τα χρηματα σου πισω και ξανα απο την αρχη :lol: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xray120683 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.'Εχω παραγγείλει εδώ και 37 μέρες έν α αντικείμενο απο Κινα και δεν το έχω παραλάβει.Έχω έρθει σ επικοινωνία με τον αποστολέα (ο οποίος στέλνει 100αδες τέτοια αντικείμενα) και μου έιπε να περιμένω λίγο ακόμα πριν 5 μέρες αλλιώς θα το ερευνήσει και να δεί αν μου στείλει άλλο.Του έστειλα πριν λίγο ότι δεν μου έχει έρθει κι ότι έχει καθυστερήσει παρα πολύ και να το κοιτάξει.Τι άλλη ενέργεια μπορώ να κάνω για να διασφαλιστώ; Ρε ρίχ'του ένα negative feedback και θα δεις πόσες π@#€%&*@ες θα σου κάνει μετά...Κι ο άγιος φοβέρα θέλει...:lol: 1 Παράθεση Να γινότανε επιτέλους πράξη,Ένα τραγούδι τον κόσμο να αλλάξει.. Να απλωνότανε να τους τρομάξει παντού...Σαν την φωτιά.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Σημερα το πρωι το δεμα εφτασε Ελλαδα! Αγορα απο minideal στις 15-12-13 2014-01-06 07:34, Receive Item At Office Of Exchange, IPS 2013-12-18 16:08, Item in conta IPS, IPS 2013-12-20 00:00, Despatched to overseas (Country code: GR) 2013-12-18 00:00, Received from Customer 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλημερα και καλη χρονια.Εχω παραγγειλει απο Αμερικη εναν φορτιστη με tracking number NK0001096615 και ερχεται με APC.Εχει φυγει απο 9-12.Τι κανω λαθος στα ΕΛΤΑ και δε μου βγαζει κάτι; http:// http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx.Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλημερα και καλη χρονια.Εχω παραγγειλει απο Αμερικη εναν φορτιστη με tracking number NK0001096615 και ερχεται με APC.Εχει φυγει απο 9-12.Τι κανω λαθος στα ΕΛΤΑ και δε μου βγαζει κάτι; http:// http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85.aspx.Ευχαριστω εκ των προτερων Δεν υποστηριζεται στα ελτα αυτος ο κωδικος. 1 Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Δεν υποστηριζεται στα ελτα αυτος ο κωδικος. Ευχαριστω!να σαι καλα Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iirbatman Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 (edited) 2013-12-16 Item in conta IPS, IPS 2013-12-18 Despatched to overseas (Country code: GR) Απο minideal και εμενα αλλα τιποτα ακομα .για να ειδανε το δικο δεν πρεπει να εχουνε δει και το δικο μου?απο που βλεπεις που βρισκεται?για να δω και εγω Sotos-gta!! Edited January 6, 2014 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Sotos-gta!! Στο site του ΕΛΤΑ κοίταξες;; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iirbatman Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 2013-12-16 Item in conta IPS, IPS 2013-12-18 Despatched to overseas (Country code: GR) Απο minideal και εμενα αλλα τιποτα ακομα .για να ειδανε το δικο δεν πρεπει να εχουνε δει και το δικο μου?απο που βλεπεις που βρισκεται?για να δω και εγω Στο site του ΕΛΤΑ κοίταξες;; Ναι μολις τωρα και τπτ τα ιδια κοιτα και εσυ αμα θες RF192490447SG 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 δεν έχει φτάσει ακόμα ή έχει φτάσει και δεν ανοιχτεί ο σάκος στο αεροδρόμιο. Υπομονή μην ανησυχείς. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotos_GTA Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Στα ελτα το κανω track φιλε iirbatman!!! Λογικα σε4-5 μερες παραλαμβανω! Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 06-01-2014 11:19 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Receive Item At Office Of Exchange 06-01-2014 07:34 IPS Item in conta IPS 18-12-2013 16:08 IPS 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iirbatman Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Στα ελτα το κανω track φιλε iirbatman!!! Λογικα σε4-5 μερες παραλαμβανω! Item in conta Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 06-01-2014 11:19 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Receive Item At Office Of Exchange 06-01-2014 07:34 IPS Item in conta IPS 18-12-2013 16:08 IPS Οκ φιλος;);););) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iirbatman Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Οκ φιλος;);););) Επιτελους σημερα εγινε Κ.Δ αεροδρομιου αντε να παραλαβω τωρα:p 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Έχει νόημα να ανοίξω Dispute για κάτι που περιμένω από Κίνα αλλά χωρίς tracking number; Πέρασαν 40 μέρες και ακόμη δεν παρέλαβα τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Έχει νόημα να ανοίξω Dispute για κάτι που περιμένω από Κίνα αλλά χωρίς tracking number; Πέρασαν 40 μέρες και ακόμη δεν παρέλαβα τίποτα. Φυσικά και θ ανοίξεις. Κι εφόσον ο έμπορος το στειλε χωρις tracking, αυτομάτως δικαιούσαι το refund Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Φυσικά και θ ανοίξεις. Κι εφόσον ο έμπορος το στειλε χωρις tracking, αυτομάτως δικαιούσαι το refund Υπηρχε επιλογη και για αποστολη με tracking number αλλα δεν την εβαλα γιατι ειχε επιβαρυνση και η αγορα ηταν μικρης αξιας, γι'αυτο ρωταω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Υπηρχε επιλογη και για αποστολη με tracking number αλλα δεν την εβαλα γιατι ειχε επιβαρυνση και η αγορα ηταν μικρης αξιας, γι'αυτο ρωταω. Θα κανεις dispute και θα παρεις τα χρήματα πίσω. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Υπηρχε επιλογη και για αποστολη με tracking number αλλα δεν την εβαλα γιατι ειχε επιβαρυνση και η αγορα ηταν μικρης αξιας, γι'αυτο ρωταω. Όση αξία και να έχει, κάνε dispute γιά να είσαι βέβαιος, και μετά μπορείς να περιμένεις αρκετά μετά τις 45 ημέρες. Πάντως μην δεχθείς επαναποστολή, ζήτησε επιστροφή χρημάτων και αγόρασέ το ξανά εφ'όσον το θέλεις. 1 Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evmenis Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Αν ειναι απο το ebay μπορεις να κανεις dispute στο ebay και θα σου κανει refund αμεσα ο πωλητης αν δεις οτι το τραβαει τοτε πας στο paypal. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Θα κανεις dispute και θα παρεις τα χρήματα πίσω. Όση αξία και να έχει, κάνε dispute γιά να είσαι βέβαιος, και μετά μπορείς να περιμένεις αρκετά μετά τις 45 ημέρες. Πάντως μην δεχθείς επαναποστολή, ζήτησε επιστροφή χρημάτων και αγόρασέ το ξανά εφ'όσον το θέλεις. Αν ειναι απο το ebay μπορεις να κανεις dispute στο ebay και θα σου κανει refund αμεσα ο πωλητης αν δεις οτι το τραβαει τοτε πας στο paypal. Ok παιδιά, ευχαριστώ! :) Έκανα dispute με αιτιολογία ότι δεν το έλαβα ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Σε συνεχεια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5129030#post5129030 Κυπρο περιμενω το τηλέφωνο και τα ταχυδρομεια δεν μπορουν να δουν κατι μεχρι να φτασει. Για να κανω dispute περιμενω μεχρι να κλεισουν 40 μερες? Ενημερωνω το to2c για το dispute? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Σε συνεχεια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5129030#post5129030 Κυπρο περιμενω το τηλέφωνο και τα ταχυδρομεια δεν μπορουν να δουν κατι μεχρι να φτασει. Για να κανω dispute περιμενω μεχρι να κλεισουν 40 μερες? Ενημερωνω το to2c για το dispute? Επειδή το κατάστημα το έχει στείλει και δεν προσπαθεί να σε εξαπατήσει θα σου έλεγα να περιμένεις μέχρι 40-42 μέρες από την πληρωμή (το τονίζω: από την πληρωμή) μήπως και φανεί στο tracking. Μετά ενημερώνεις το κατάστημα και ανοίγεις dispute. Αν φανεί όσο είναι ανοικτό το dispute, έχει καλώς. Αν όχι ζητάς full refund από το μαγαζί και αν θέλεις κάνεις ξανά την αγορά από εκεί. Το μαγαζί είναι αρκετά αξιόπιστο και θα το λύσεις το θέμα. Για το συμφέρον σου είναι να πάρεις full refund και καινούρια αγορά και όχι να σου το ξαναστείλουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts