Jump to content

Οδηγός αποστολής αγορών από Κίνα [ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ]

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά.Χρόνια πολλά.

Ξέρουμε τι είναι το Μ.Δ;

Μου γράφει ότι είναι στο Μ.Δ Ηρακλείου Κρήτης.

• Απαντήσεις 44χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ξέρουμε τι είναι το Μ.Δ;

Το Μ.Δ σημαίνει μονάδα διαλογής

Καλησπερα ρε παιδια και Καλα Χριστουγεννα!

Εχω παραγγειλει απο merimobiles.com το ZOPO ZP950+ με EMS. Εδω και 4 μερες λεει "Handover to Airlines" τι παιζει?? Εχω και αλλο ενα πακετο με EMS που εχει κολλησει στο τελωνειο τους(οπως λεει το tracking) και δεν λεει να ξεκολλησει εδω και 15 μερες!!!

EM800508713SG (tracking του ZOPO απο merimobiles)

EA030912071CN (tracking απο ενα αλλο δεμα)

Να πω πως στο tracking number του ZOPO στο site της EMS δεν το αναγνωριζει,μονο απο 17track.net δειχνει.

Edited by liljim1234

Remove before flight :!:

HTC Desire Z

ZOPO ZP950+

Xiaomi Redmi Note 2 Prime

Ξέρουμε τι είναι το Μ.Δ;

μονάδα διαλογης

κι εμένα αυτό έγραφε εχτές κ επειδή δεν άντεχα άλλο να περιμένω τους πήρα τηλέφωνο και πήγα και το πήρα μόνος μού...

Edited by kyriakos2

μονάδα διαλογης

κι εμένα αυτό έγραφε εχτές κ επειδή δεν άντεχα άλλο να περιμένω τους πήρα τηλέφωνο και πήγα και το πήρα μόνος μού...

Και που είναι η μονάδα διαλογής;

Πρίν από αυτό ήταν στο ΚΔ ( Κέντρο διαλογής άν δεν κάνω λάθος ).

Πόσες φορές θα περάσει διαλογή; :p

η μονάδα διαλογής είναι στη βιομηχανική περιοχή.

κι ένα τα ίδα έγραφε γι'αυτό κ τους πήρα τηλέφωνο εχτές κ τώρα κάνω χριστούγεννα με το ταμπλετάκι μου...

την παρασκευή το πρωί πάρε τους τηλέφωνο γιατί αν περιμένεις να στο φέρουν καλή πρωτοχρονιά...

Ξέρουμε τι είναι το Μ.Δ;

Το Μ.Δ. δεν είναι μονάδα διαλογής αλλά διανομής. Σε απλά Ελληνικά είναι ο Ταχυδρόμος. Το πακέτο το έχει παραλάβει ο ταχυδρόμος της περιοχής σου. Η θα σου το φέρει στο σπίτι ή θα σου αφήσει χαρτάκι. Αν δεις να αλλάζει από Μ.Δ. Ηρακλείου σε ΕΛΤΑ Ηρακλείου τότε θα το έχει πάει στο ταχυδρομείο και σίγουρα δεν θα σου το φέρει αλλά θα σου αφήσει χαρτάκι για να το παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ.

Παιδια καλησπέρα και χρονια πολλα σε ολους εγω εκανα μια παραγγελια απο minideal στης 13-12-13 και στης 16-12-13 μου λεει κλεισιμο απο ips στα ελτα. Sg post μου λεει Despatched to overseas (Country code: GR ποτε να περιμενω να ερθει? Δεν εχουνε κανει αλλη ενημεροση για να δω που βρισκεται το δεμα λογο εορτων θα το παρω με το νεο ετος?

Το Μ.Δ σημαίνει μονάδα διαλογής

μονάδα διαλογης

Το Μ.Δ. δεν είναι μονάδα διαλογής αλλά διανομής. Σε απλά Ελληνικά είναι ο Ταχυδρόμος. Το πακέτο το έχει παραλάβει ο ταχυδρόμος της περιοχής σου. Η θα σου το φέρει στο σπίτι ή θα σου αφήσει χαρτάκι. Αν δεις να αλλάζει από Μ.Δ. Ηρακλείου σε ΕΛΤΑ Ηρακλείου τότε θα το έχει πάει στο ταχυδρομείο και σίγουρα δεν θα σου το φέρει αλλά θα σου αφήσει χαρτάκι για να το παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.Χρόνια πολλά!!!

Παιδια καλησπέρα και χρονια πολλα σε ολους εγω εκανα μια παραγγελια απο minideal στης 13-12-13 και στης 16-12-13 μου λεει κλεισιμο απο ips στα ελτα. Sg post μου λεει Despatched to overseas ( code: GR ποτε να περιμενω να ερθει? Δεν εχουνε κανει αλλη ενημεροση για να δω που βρισκεται το δεμα λογο εορτων θα το παρω με το νεο ετος?

Εμένα από 9/12 Despatched to overseas, 22/12 έφτασε Αθήνα.

Δηλαδη σε 2-3 μερες περιπου θα το εχω ?τελεια κατι ακομα με τη ερχεται με ελτα ή ελτα κουριελ(κοκκινα)

Εχω παραγγείλει απο Αμερικη ενα φορτιστή. Το δεμα ερχεται με APC.Το σαιτ τους μου βγαζει αυτο: Current Status:*12/12 *Parcel Data Received, Shipment In Route To US Export WarehouseΤι σημαίνει;πως μπορω να παρακολουθησω την πορεια του δεματος εκτος και εντος ελλαδας;ποτε να το περιμενω;.ευχαριστω για οποιαδηποτε βοήθεια και συγνωμη εαν είμαι οφ τοπικ

αλλα δε ξερω εαν υπάρχει ειδικό θεμα για αποστολές απο Αμερικη

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Εχω παραγγείλει απο Αμερικη ενα φορτιστή. Το δεμα ερχεται με APC.Το σαιτ τους μου βγαζει αυτο: Current Status:*12/12 *Parcel Data Received, Shipment In Route To US Export WarehouseΤι σημαίνει;πως μπορω να παρακολουθησω την πορεια του δεματος εκτος και εντος ελλαδας;ποτε να το περιμενω;.ευχαριστω για οποιαδηποτε βοήθεια και συγνωμη εαν είμαι οφ τοπικ

αλλα δε ξερω εαν υπάρχει ειδικό θεμα για αποστολές απο Αμερικη

Δεν πρόκειται να δεις τίποτα άλλο ...

Δικό μου δέμα έχει ακόμη την ίδια ακριβώς ένδειξη και ήδη το περέλαβα. Πάντως να ξέρεις ότι αργεί.

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Ευχαριστω για την απαντηση.Περιπου ποτε να το περιμενω;

Το δικό μου έκανε έναν μήνα περίπου ... :blink:

Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!.

Δεν είχα δει τον οδηγό σου Σταύρο, δεν τον χρειάζομαι-πια- αλλά για κάποιον που δεν έχει παρε-δωσε συχνά είσαι σωτήρας. Εύγε!

το εχει παραλαβει και το εχει που;γτ και μενα ειναι σε κατασταση κλεισιμο απο μ.δ. αλλα στα ελτα της περιοχης μου δεν το ειχανε ακομα.ξερει κανεις αν μπορω να το παρω πριν φτασει ταχυδρομιο;

το εχει παραλαβει και το εχει που;γτ και μενα ειναι σε κατασταση κλεισιμο απο μ.δ. αλλα στα ελτα της περιοχης μου δεν το ειχανε ακομα.ξερει κανεις αν μπορω να το παρω πριν φτασει ταχυδρομιο;

στο ταχυδρομίο πάει ματά την μονάδα διανομής.

εγώ το πήρα από την μονάδα διανομής μ'ένα τηλέφωνο που τους έκανα λέγοντας τους ότι θα πάω να το παραλάβω μόνος μου.

μπορείς να το κάνεις κι εσύ με την προυπόθεση βέβαια να το έχουν ακόμα εκεί και να το βρουν.

Item in conta IPS 16/12/2013

Ρε παιδιά ακόμα δεν έχει αλλάξει το στάτους...Λέτε να έπεσε τελικά το αεροπλάνο???:blink:

Να γινότανε επιτέλους πράξη,Ένα τραγούδι τον κόσμο να αλλάξει..

Να απλωνότανε να τους τρομάξει παντού...Σαν την φωτιά..

παιδια γεια χαρα σας, ειμαι καινουργιος εδω περα... θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, εχω παραγγειλει απο minideal και ερχεται με singpost εχτες μου εγραφε:INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) και σημερα αυτο: Received from Customer τι εννοει??? :what:

:blink::blink::blink::blink:Να σου την αληθεια το ιδιο λεει και εμενα και ιδια ημερομηνια.16-12-2013.ισως λογο εορτων αλλα πιστευω απο δευτερα κατι θα δουμε αλλιως του χρονου θα το παρουμε.εγω απο minideal περιμενω εσυ? Edited by iirbatman

Καλησπερα σε ολους...Ειναι η 4η φορα που παραγγελνω απο minideal,και ενω παντα μου εμφανιζε despatched to overseas,τωρα μου εβγαλε μυνημα despatched to ATC...Γνωριζει καποιος τι ειναι αυτο?Ευχαριστω...

παιδια γεια χαρα σας, ειμαι καινουργιος εδω περα... θα ηθελα να κανω μια ερωτηση, εχω παραγγειλει απο minideal και ερχεται με singpost εχτες μου εγραφε:INFORMATION RECEIVED (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) και σημερα αυτο: Received from Customer τι εννοει??? :what:

Οτι το καταστημα εχειστειλει την παραγγελια στο εκει ταχυδρομειο και το παρελαβε ο μεσολαβητης,ο οποιος θα το στειλει τωρα σε εσενα...Μια χαρα παει...Απο εδω και περα κανετε υπομονη μεχρι να σας ερθει...

Καλησπερα σε ολους...Ειναι η 4η φορα που παραγγελνω απο minideal,και ενω παντα μου εμφανιζε despatched to overseas,τωρα μου εβγαλε μυνημα despatched to ATC...Γνωριζει καποιος τι ειναι αυτο?Ευχαριστω...

το ίδιο πράγμα είναι..

Xiaomi 12 Pro