Jump to content

Sony Xperia Z1 Compact

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μα οι ναυαρχιδες θα σταματησουν καποια στιγμη να ανεβαινουν. Πιστευω δεν θα ξεπερασουν τις 5.3 ιντσες γιατι με το ιδιο σκεπτικο το 2020 θα εχουμε το Xperia Z8 στις 7 ιντσες!

Αν θελει να παιξει μπαλα σε μεγαλες ιντσες εχει και το ZU. ;)

με αυτο το σκεπτικο εγγραψα οτι δεν ισχυει η λογικη που λεει οτι αφου ανεβασε το Ζ2 κατα 0,2 θα ανεβασει και το Ζ1 αντιστοιχα. θα μαρεσε στο μεγεθος που ειναι να παει στις 4,5" αλλα θεωρω οτι δεν ειναι συναρτηση της αυξησης των ναυαρχιδων.

Απο εκει και περα, το Ζ1c το μονο θεμα που φαινεται να εχει ειναι η διαχυση στις ανοιχτοχρωμες συσκευες, απο εκει και περα δεν αξιζει να κοιτας αλλη συσκευη σε αυτες τις ιντσες.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 5,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πάντως παρατηρώ τις τελευταίες μέρες τα σκρουτζομάγαζα έχουν μόνο τα τρία χρώματα και έχουν ψιλοξεμείνει από μαύρο. Ελπίζω σύντομα να έχουν νέες παραλαβές και μη μείνουμε με την όρεξη όσοι θέλουμε να το τσιμπήσουμε τώρα... :worry:
Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Πάντως παρατηρώ τις τελευταίες μέρες τα σκρουτζομάγαζα έχουν μόνο τα τρία χρώματα και έχουν ψιλοξεμείνει από μαύρο. Ελπίζω σύντομα να έχουν νέες παραλαβές και μη μείνουμε με την όρεξη όσοι θέλουμε να το τσιμπήσουμε τώρα... :worry:

προφανως γιατι ολοι παιρνουν μαυρο επειδη φοβουνται τη διαχυση..παρολα αυτα εγω το βρισκω σε πολλα, οπως το birdphone, και μαλιστα EU σε καλη τιμη.

Εγω θα ηθελα παντως να κανουμε ενα γκαλοπ εδω, ποσοι το εχουν, σε ποιο χρωμα, και αν εχει προβλημα το φλας.

πραγματικα ειμαι περιεργος, εκτος αν ειμαστε 5 ατομα μονο.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ειναι γνωστο οτι οι περισσοτεροι που εχουν την συσκευη γραφουν σε φορουμ μονο οταν εχουν προβλημα.
[sIGPIC][/sIGPIC]

προφανως γιατι ολοι παιρνουν μαυρο επειδη φοβουνται τη διαχυση..παρολα αυτα εγω το βρισκω σε πολλα, οπως το birdphone, και μαλιστα EU σε καλη τιμη.

Νίκο, το μόνο σε μαύρο που βλέπω στη λίστα του σκρουτζ από birdphone σε καλή τιμή είναι αυτό, που έχει και ένδειξη T-Mobile, που φοβάμαι ότι πιθανόν να είναι κλειδωμένο. Ή ακόμα και να μην είναι, γενικά δεν πολυγουστάρω τις branded συσκευές. ;)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Νίκο, το μόνο που βλέπω στη λίστα του σκρουτζ από birdphone σε καλή τιμή είναι αυτό, που έχει και ένδειξη T-Mobile, που φοβάμαι ότι πιθανόν να είναι κλειδωμένο. Ή ακόμα και να μην είναι, γενικά δεν πολυγουστάρω τις branded συσκευές. ;)

το εχει και στα 420 EU.. αλλα και εδω στα 380:

http://www.mobilehellas.com/index.php?dispatch=products.view&product_id=15686

οπου δεχονται και επιδοτησεις cosmote....

Νίκο, το μόνο σε μαύρο που βλέπω στη λίστα του σκρουτζ από birdphone σε καλή τιμή είναι αυτό, που έχει και ένδειξη T-Mobile, που φοβάμαι ότι πιθανόν να είναι κλειδωμένο. Ή ακόμα και να μην είναι, γενικά δεν πολυγουστάρω τις branded συσκευές. ;)

Βαζεις μια unbranded και εισαι κυριος. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. Μαύρο υπηρχε διάχυση σε κάποιες περιπτώσεις λύθηκε με το κόλπο με τον μαρκαδορο ;)
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Mόλις έλαβα νέο album app.

Υιοθετεί το στυλ της Google με το μενού να εμφανίζεται με σύρσιμο από τα αριστερά της οθόνης.

Και απο κάτω εμφανίζει το flickr (τα άλλα τα έχω διαγράψει, το flickr δεν το βρίσκω να το διαγράψω).

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

1. Μαύρο υπηρχε διάχυση σε κάποιες περιπτώσεις λύθηκε με το κόλπο με τον μαρκαδορο ;)

καταλαβα. αρα ισως να μην εχει σχεση με το χρωμα του κινητου. εγω οποτε εβγαλα απλα ηταν αδυναμο, οχι ομως διαχυση.

Καλημέρα και καλό μήνα στην όμορφη παρέα. Κάτοχος εδώ και δύο μέρες του εργαλείου, αγορασμένο από σκρουυζμαγαζο αλλά δεν λέω ευτυχισμένος διότι όλα καλά με το κινητό αλλά έχω την ατυχία να έχω πρόβλημα με το flash πίσω. Σε αυτή την περίπτωση τι μπορώ να κάνω? Να πάω στην Sony να μου δώσει άλλο? Παίζει τέτοια εκδοχή? Η να προτιμήσω την λύση του εξωτερικού? Δηλαδή να αγοράσω από το xperia z1 f το πίσω γυαλί και να το βάλω? Πάντως να είμαι ξεκάθαρος έχω βάλει πίσω ζελατίνα της zagg και θα την βγάλω το βράδυ να δω αν είναι αυτό το πρόβλημα που δεν φαντάζομαι... Τι προτείνετε?
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και καλό μήνα στην όμορφη παρέα. Κάτοχος εδώ και δύο μέρες του εργαλείου, αγορασμένο από σκρουυζμαγαζο αλλά δεν λέω ευτυχισμένος διότι όλα καλά με το κινητό αλλά έχω την ατυχία να έχω πρόβλημα με το flash πίσω. Σε αυτή την περίπτωση τι μπορώ να κάνω? Να πάω στην Sony να μου δώσει άλλο? Παίζει τέτοια εκδοχή? Η να προτιμήσω την λύση του εξωτερικού? Δηλαδή να αγοράσω από το xperia z1 f το πίσω γυαλί και να το βάλω? Πάντως να είμαι ξεκάθαρος έχω βάλει πίσω ζελατίνα της zagg και θα την βγάλω το βράδυ να δω αν είναι αυτό το πρόβλημα που δεν φαντάζομαι... Τι προτείνετε?

Μαύρο έχεις? Εγώ στο δαχτυλίδι στο φακό δεξιά (δεξιά απ το δαχτυλίδι ) έχω βάλει λίγο μαύρο χρωματακι με μαρκαδορακι και είναι οκ! ;)

Edited by jmarousakis

Μαύρο έχεις? Εγώ στο δαχτυλίδι στο φακό δεξιά (δεξιά απ το δαχτυλίδι ) έχω βάλει λίγο μαύρο χρωματακι με μαρκαδορακι και είναι οκ! ;)

Όχι άσπρο έχω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Όχι άσπρο έχω.

Εμένα μου είπαν αν το κάνει να τους το στείλω πίσω, θα το πάνε arvato αυτοί και εφόσον το κανει θα δώσουν άλλο..

Εμένα μου είπαν αν το κάνει να τους το στείλω πίσω, θα το πάνε arvato αυτοί και εφόσον το κανει θα δώσουν άλλο..

Και να μεινω χωρίς τηλ για 1 μήνα :eek: Αρβατο δεν θα πάρω ευχαριστώ :D

Και να μεινω χωρίς τηλ για 1 μήνα :eek: Αρβατο δεν θα πάρω ευχαριστώ :D

δεν διαβασες τι ειπα, θα το στειλω πισω στο μαγαζι και αυτοι θα αναλαβουν να βγαλουν ακρη με arvato, εγω λογω doa θα παρω αλλο, εκτος αν επισκευαζεται το συγκεκριμενο θεμα που δεν παιζει. ουτε θα αλλαξουν ολη την πλατη..

Τουλαχιστον μου ειπαν οτι θα μου δωσουν αλλο εφοσον η αρβατο πιστοποιησει τη διαχυση, δλδ η διαφορα ειναι οτι απλα δεν το πιστοποιουν αυτοι. Τωρα αν δεν το πιστοποιησουν, εχω και αλλο ενα μαυρο Ζ1 compact στο σπιτι, θα παω να τους δειξω τη διαφορα, αν οντως υπαρχει..

Από ποιο μαγαζί το είχες πάρει που δέχθηκαν να σου το αντικαταστήσουν ακόμα και για την διάχυση του φλας, γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις που αρνούνται να αντικαταστήσουν συσκευή αν δεν έχει ολική βλάβη.

Σόρρυ κι όλας ρε παιδιά, αλλά και να σου δώσουν κι άλλη συσκευή, πώς ακριβώς θα είναι χωρίς διάχυση του φλας; Αφού αυτό είναι γενικό φαινόμενο σε όλα τα μοντέλα, και τα ανοικτόχρωμα και το μαύρο. Κι επίσης η ύπαρξη της έκδοσης με "ανασηκωμένο" το δαχτυλίδι του φακού δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Μήπως μπει σε τσάμπα ταλαιπωρία ο φίλος; ;)

Σόρρυ κι όλας ρε παιδιά, αλλά και να σου δώσουν κι άλλη συσκευή, πώς ακριβώς θα είναι χωρίς διάχυση του φλας; Αφού αυτό είναι γενικό φαινόμενο σε όλα τα μοντέλα, και τα ανοικτόχρωμα και το μαύρο. Κι επίσης η ύπαρξη της έκδοσης με "ανασηκωμένο" το δαχτυλίδι του φακού δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Μήπως μπει σε τσάμπα ταλαιπωρία ο φίλος; ;)

αν ηταν σε ολα θα ειχε γινει χαμος. εγω στο μαυρο που εχω δεν ειναι.. επισης δεν ειδα εδω να διαμαρτυρονται ολοι.. Πιστευω ειναι ενα μεγαλο ισως ποσοστο αλλα δεν νομιζω σε ολα τα κινητα βλεποντας και απο του πατερα μου..

Οσο για αντικατασταση, αν γινει και ξανα εχω θεμα, θα ζητησω αλλο μοντελο, πχ Ζ1 να τελειωνω.

Από ποιο μαγαζί το είχες πάρει που δέχθηκαν να σου το αντικαταστήσουν ακόμα και για την διάχυση του φλας, γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις που αρνούνται να αντικαταστήσουν συσκευή αν δεν έχει ολική βλάβη.

στο birdphone, μου ειπαν οτι εφοσον διαπιστωσεις το συγκεκριμενο θεμα και το επιβεβαιωσει η αρβατο θα αντικατασταθει απο αυτους η συσκευη χωρις να μπλεξω με αρβατο. Απλα να το πιστοποιησει. Τωρα αν η αρβατο πει οτι ειναι οκ, θα παρω το μαυρο Ζ1 που εχω εδω και θα παω να το διαπιστωσουμε παρεα.

Με λίγα λόγια Τρέχα Χαράλαμπε...Αρα να πάω στην λύση αγοράς από το ίντερνετ την πλάτη του xperia z1 compact c και να την περάσει κάποιο servise... Αλλη λύση δεν βλέπω... Και η Sony κάνει τον Κινέζο
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμένα μου φαίνεται άκυρο να βγάλουν "διορθωμένη" έκδοση, μιας και όσοι ήδη το πήραν (που φαντάζομαι παγκοσμίως θα είναι κάμποσοι), θ' απαιτήσουν και με το δίκιο τους δωρεάν αντικατάσταση! Δεν είναι εποχές για οικονομικές χασούρες , άσε που η Sony δεν φημίζεται και πολύ για την γενναιοδωρία της!

Περισσότερο πιθανό μου φαίνεται ένα Z1 Compact Second Edition που θα έχει γυάλινη πλάτη και υπερυψωμένη κάμερα! Έτσι γλυτώνει και τα μερεμέτια της αντικατάστασης!!:p

Με λίγα λόγια Τρέχα Χαράλαμπε...Αρα να πάω στην λύση αγοράς από το ίντερνετ την πλάτη του xperia z1 compact c και να την περάσει κάποιο servise... Αλλη λύση δεν βλέπω... Και η Sony κάνει τον Κινέζο

Αν νομίζεις ότι είναι λύση να σου αλλάξει πλάτη κάποιο σέρβις, καλά κρασιά. Μόνο η Αρβατο στεγανοποιει σωστά

Με τόσο σοβαρά προβλήματα απορώ πως μπαίνετε στη διαδικασία να συζητάτε ακόμα για την αγορά αυτού του κινητού! Εγώ αν είχα μέχρι τώρα μια επιφύλαξη, τώρα απλά είναι black listed!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Με τόσο σοβαρά προβλήματα απορώ πως μπαίνετε στη διαδικασία να συζητάτε ακόμα για την αγορά αυτού του κινητού! Εγώ αν είχα μέχρι τώρα μια επιφύλαξη, τώρα απλά είναι black listed!!!

Δε χρειάζεται να τα βλέπουμε όλα τόσο δραματοποιημένα. Όποιος θέλει αγοράζει τη συσκευή, όποιος δε θέλει, απλά παίρνει κάτι άλλο.

Χμ, μάλλον εγώ θα έχω πάρει άλλο τηλέφωνο ή θα ζω σε ένα παράλληλο σύμπαν!!!

Είναι το πιο απροβλημάτιστο android κινητό που έχει περάσει από τα χέρια μου (και έχουν περάσει αρκετά, μια και ασχολούμαι από την αρχή σχεδόν με το android).

Όσο για το πρόβλημα με τις φωτογραφίες, πόσο και αν προσπάθησα, σε μένα δεν εμφανίστηκε!

Έχω το άσπρο και είναι αγορασμένο από Ελβετία

• The title was changed to Sony Xperia Z1 Compact