ackel Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 ουτε εσενα σε βολευε η χρηση με το 1 χερι στο σ4?? :p και εκτος απο αυτο εχω σπαστει με τη σαμσουνγκ...ποσες φορες ανοιγω wifi και ξαφνικα αρχιζει και κατεβαζει κατι εφαρμογες χωρις να το θελω δικες τους..καταταλα το κινητο πεταει κακα τα ψεμματα δεν εχει κανενα προβλημα..απλα αυτο ειναι η χρηση με το 1 χερι..ποσες φορες ειμαι ξαπλωμενος το βραδυ στο κρεβατι και το κινητο πεφτει πανω μου...:lol: αμα μου αρεσει και απο κοντα και γενικοτερα η αισθηση στο χερι το τσιμπαω γιατι μου φαινεται οτι εχω αρχισει και γινομαι ψειρας...σαν επαγγελματιας φωτογραφος κανω...:X και κατι αλλο τι ειναι αυτα που διαβαζω σχετικα με τον ζελατινα προστασιας που εχει..αν τη βγαλεις αφαιρειται και το σημα της σονυ απο πανω? wtf Και εγώ αυτό το θέμα με το ένα χέρι είχα! Με κούρασαν τα μεγάλα κινητά πολύ. Αυτό με την ζελατίνα που λες το έχουν βάλει ώστε αν σπάσει το γυαλί να μην γίνει θρύψαλα και κόψει κάποιον, για καλό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Και εγώ αυτό το θέμα με το ένα χέρι είχα! Με κούρασαν τα μεγάλα κινητά πολύ. Αυτό με την ζελατίνα που λες το έχουν βάλει ώστε αν σπάσει το γυαλί να μην γίνει θρύψαλα και κόψει κάποιον, για καλό είναι. εγω να δεις ποσο κουραστηκα..μπορω να πω οτι με πεισατε παντως..οχι οτι ηθελα και πολυ..ενα απλο τσακ...απογευματακι παω να του ριξω μια ματια να τελειωνουμε..παντως στα βιντεο φαινεται λιγο μεγαλουτσικο...:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 εγω να δεις ποσο κουραστηκα..μπορω να πω οτι με πεισατε παντως..οχι οτι ηθελα και πολυ..ενα απλο τσακ...απογευματακι παω να του ριξω μια ματια να τελειωνουμε..παντως στα βιντεο φαινεται λιγο μεγαλουτσικο...:lol::p επειδη εχω και το Ζ1 και το Z1compact σπιτι (το 1ο ειναι το δικο μου), στο χερι ειναι αψογο!! ειμαι στο τσακ να το τσιμπησω και εγω, απλα περιμενω και Ζ2 γιατι με τρωει το ατιμο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 αν κανω την μεταβαση τελικα πολυ δυσκολα νομιζω θα ξαναγυρισω στις 5 ιντσες...:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Πάντως αυτό με τα γυαλιά και τα τζάμια και τα ρέστα δεν μου πολυαρέσει να πω την αλήθεια. 3.5 χρόνια με το Ν8 που έχει Gorilla Glass δε διανοήθηκα να βάλω screen protector, και το αποτέλεσμα είναι μόνο μια μικροσκοπική γρατζουνιά τώρα τελευταία. Το να έχει μια συσκευή αντιχαρακτικό γυαλί κι από πάνω μεμβράνη που δεν είναι προστατευμένη κατά των γρατζουνιών, και να πρέπει να βάλεις και επιπλέον μεμβράνη, δεν το θεωρώ πρόοδο. Προσωπικά πριν τσιμπήσω τη συσκευή, θα παραγγείλω ένα ζευγάρι Rhino Shield για μπρος-πίσω, και μια θήκη καουτσούκ με ενίσχυση στις γωνίες, κι ελπίζω να είμαι καλυμμένος για 1-2 χρόνια. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Πάντως αυτό με τα γυαλιά και τα τζάμια και τα ρέστα δεν μου πολυαρέσει να πω την αλήθεια. 3.5 χρόνια με το Ν8 που έχει Gorilla Glass δε διανοήθηκα να βάλω screen protector, και το αποτέλεσμα είναι μόνο μια μικροσκοπική γρατζουνιά τώρα τελευταία. Το να έχει μια συσκευή αντιχαρακτικό γυαλί κι από πάνω μεμβράνη που δεν είναι προστατευμένη κατά των γρατζουνιών, και να πρέπει να βάλεις και επιπλέον μεμβράνη, δεν το θεωρώ πρόοδο. Προσωπικά πριν τσιμπήσω τη συσκευή, θα παραγγείλω ένα ζευγάρι Rhino Shield για μπρος-πίσω, και μια θήκη καουτσούκ με ενίσχυση στις γωνίες, κι ελπίζω να είμαι καλυμμένος για 1-2 χρόνια. δεν ξερω αν το εχει πει η σονυ οτι αυτος ειναι ο λογος που βαζει την μεμβρανη αυτη, αλλα οπως και να εχει δε μας εμποδιζει κανεις στο να τη βγαλουμε. εγω την εχω αφησει, αλλα αν με ενοχλουσε θα την εβγαζα. δεν το κανω επειδη πουλαω νωρις το κινητο και δε θελω να δυσκολευτω στο να φυγει, αν ομως εχεις σκοπο να το κρατησεις 1-2 χρονια, βγαλτη και τελος. εξαλλου ειναι ανθεκτικη η οθονη σε γρατζουνιες κτλ, ετσι λεει. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 δεν ξερω αν το εχει πει η σονυ οτι αυτος ειναι ο λογος που βαζει την μεμβρανη αυτη, αλλα οπως και να εχει δε μας εμποδιζει κανεις στο να τη βγαλουμε. εγω την εχω αφησει, αλλα αν με ενοχλουσε θα την εβγαζα. δεν το κανω επειδη πουλαω νωρις το κινητο και δε θελω να δυσκολευτω στο να φυγει, αν ομως εχεις σκοπο να το κρατησεις 1-2 χρονια, βγαλτη και τελος. εξαλλου ειναι ανθεκτικη η οθονη σε γρατζουνιες κτλ, ετσι λεει. Δεν ξέρω Νίκο, είμαι αρκετά ψείρας και θέλω τη συσκευή που έχω να δείχνει όμορφη και στυλάτη. Με χαλάει πολύ να έχω ένα τόσο όμορφο Sony και να μην το γράφει πουθενά. Αν δεν αφαιρούνταν το λογότυπο μαζί με την εξωτερική μεμβράνη, μάλλον θα έφευγε με την πρώτη γρατζουνιά. Τώρα μάλλον θα καταφύγω στη λύση της επιπλέον ανθεκτικής μεμβράνης από το πρώτο λεπτό που πάρω τη συσκευή στα χέρια μου. Το αλουμινένιο πλαίσιο γύρω-γύρω να φανταστώ δεν είναι με ανοδιωμένη βαφή, ε; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Δεν ξέρω Νίκο, είμαι αρκετά ψείρας και θέλω τη συσκευή που έχω να δείχνει όμορφη και στυλάτη. Με χαλάει πολύ να έχω ένα τόσο όμορφο Sony και να μην το γράφει πουθενά. Αν δεν αφαιρούνταν το λογότυπο μαζί με την εξωτερική μεμβράνη, μάλλον θα έφευγε με την πρώτη γρατζουνιά. Τώρα μάλλον θα καταφύγω στη λύση της επιπλέον ανθεκτικής μεμβράνης από το πρώτο λεπτό που πάρω τη συσκευή στα χέρια μου. Το αλουμινένιο πλαίσιο γύρω-γύρω να φανταστώ δεν είναι με ανοδιωμένη βαφή, ε; δεν ξερω για τη βαφη, αλλα και να χασεις το logo, μια χαρα ομορφο ειναι το κινητο, μη σου πω πιο ομορφο! Εγω αν ηθελα να το κρατησω χρονια θα το εκανα. απο εκει και περα οκ, με 5-10 ευρω θα εχεις διπλη ζελατινα και τελος. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Νομιζω πλεον ΔΕΝ φευγει το logo αν βγαλεις τη ζελατινα. Ειναι πανω στο κινητο. Googleαρετε βρε παιδια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Νομιζω πλεον ΔΕΝ φευγει το logo αν βγαλεις τη ζελατινα. Ειναι πανω στο κινητο. Googleαρετε βρε παιδια. Αν είναι θέμα όλων των Ζ1c, τότε οκ. Αν όμως είναι ανάλογα με την παρτίδα, πώς να ξέρεις πού θα πέσεις αν παραγγείλεις από σκρουτζομάγαζο; Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Πάντως αυτό με τα γυαλιά και τα τζάμια και τα ρέστα δεν μου πολυαρέσει να πω την αλήθεια. 3.5 χρόνια με το Ν8 που έχει Gorilla Glass δε διανοήθηκα να βάλω screen protector, και το αποτέλεσμα είναι μόνο μια μικροσκοπική γρατζουνιά τώρα τελευταία. Το να έχει μια συσκευή αντιχαρακτικό γυαλί κι από πάνω μεμβράνη που δεν είναι προστατευμένη κατά των γρατζουνιών, και να πρέπει να βάλεις και επιπλέον μεμβράνη, δεν το θεωρώ πρόοδο. Προσωπικά πριν τσιμπήσω τη συσκευή, θα παραγγείλω ένα ζευγάρι Rhino Shield για μπρος-πίσω, και μια θήκη καουτσούκ με ενίσχυση στις γωνίες, κι ελπίζω να είμαι καλυμμένος για 1-2 χρόνια. στειλε τα λινκς για τα ''αξεσουαρ'' να τα εχψ στα υποψη μου να ξερω και ποσα λεφτα θα φυγουν στο συνολο αν τελικα φυγουν...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Αν είναι θέμα όλων των Ζ1c, τότε οκ. Αν όμως είναι ανάλογα με την παρτίδα, πώς να ξέρεις πού θα πέσεις αν παραγγείλεις από σκρουτζομάγαζο; Δεν εχω διαβασει οτι στα μισα γινεται και στα αλλα οχι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 (edited) στειλε τα λινκς για τα ''αξεσουαρ'' να τα εχψ στα υποψη μου να ξερω και ποσα λεφτα θα φυγουν στο συνολο αν τελικα φυγουν...:) Η Rhino Shield είναι ακριβή: http://shopify.evolutivelabs.com/products/rhino-shield-phone Στα 25€ μόνο εμπρός, 30€ μπρος-πίσω. Για θήκη δεν έχω ψαχτεί ακόμα. Έχω ακόμα καιρό μέχρι να τσιμπήσω τη συσκευή. Επίσης περιμένω πότε θα έρθει επίσημα το καλώδιο μαγνητικής φόρτισης στην Ευρώπη, γιατί προς στιγμήν μόνο κινεζικές απομιμήσεις βρίσκω. Το DK-32 charging dock κι αυτό πολύ τσιμπημένο σε τιμή. Edited March 24, 2014 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 απο το βιντεο που ειδα φαινεται να δικαιολογει καπως την τιμη της..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 απο το βιντεο που ειδα φαινεται να δικαιολογει καπως την τιμη της..:D Κι εμένα μπορώ να πω ότι με έπεισε σε μεγάλο βαθμό. :p Καλά, εννοείται ότι το να δώσεις 350-400€ για ένα τέτοιο τούμπανο και να μη δώσεις ένα ψωρο30άρι για να είναι σχεδόν τέλεια προστατευμένο, είναι τσιγκουνιά πιστεύω. ;) Προσωπικά αν είχα λεφτά μόνο για ένα αξεσουάρ, δε θα ήταν ούτε το dock, ούτε το μαγνητικό καλώδιο. Θα ήταν μόνο αυτή η μεμβράνη. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Κι εμένα μπορώ να πω ότι με έπεισε σε μεγάλο βαθμό. :p Καλά, εννοείται ότι το να δώσεις 350-400€ για ένα τέτοιο τούμπανο και να μη δώσεις ένα ψωρο30άρι για να είναι σχεδόν τέλεια προστατευμένο, είναι τσιγκουνιά πιστεύω. ;) true story..:wink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Νομιζω πλεον ΔΕΝ φευγει το logo αν βγαλεις τη ζελατινα. Ειναι πανω στο κινητο. Googleαρετε βρε παιδια. ισχυει, απο το Ζ2 και μετα το οποιο δεν εχει καθολου ζελατινα! στο Ζ1c απο οσο μπορεσα να βρω στο google ειδα οτι φευγει το λογοτυπο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 ισχυει, απο το Ζ2 και μετα το οποιο δεν εχει καθολου ζελατινα! στο Ζ1c απο οσο μπορεσα να βρω στο google ειδα οτι φευγει το λογοτυπο. Κι εγώ να πω την αλήθεια, δε μπόρεσα να βρω καταχώριση που να λέει ότι δε φεύγει το λογότυπο. Όσα θέματα αναφέρονται σ' αυτό το θέμα λένε ότι φεύγει. Αν ο Κωνσταντίνος έχει βρει κάτι συγκεκριμένο κι επίσημο, θα είναι όντως πολύ καλά νέα. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeVeL1 Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Γεια και χαρα, εδω και λιγες μερες ειμαι ενας ευτυχης κατοχος αυτου του θαυμασιου κινητου z1 compact σε κιτρινο. Με την 4.3 εκδοση λοιπον ειχα ενα θεμα και δεν μου αναγνωριζε παντα την καρτα σιμ (την αλλαξα μαλιστα) αν το εκλεινες και το ξαναανοιγες δεν την αναγνωριζε παντα κατι που λυθηκε με την 4.4 εκδοση. Το θεμα μου ειναι οτι με την 4.4 κραταει πολυ λιγοτερο η μπαταρια, εχει καποιος αλλος κανα τετοιο θεμα, αν ειναι να ξαναβαλω την προηγουμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 To πήρα και εγώ τελικά, χωρίς να είμαι 100% σίγουρος γιατί με τράβαγε το Moto X με το ίδιο πάνω-κάτω μέγεθος, αλλά αποφάσισα το Z1 Compact τελικά για την SD card και την αδιαβροχοποίηση! :D Δεν μου βγάζει το update σε 4.4... :( Aλλά κάτι που κανείς δεν έχει γράψει: το κινητό έρχεται με το Google Keyboard εγκατεστημένο! Αρκεί να το ενεργοποιήσετε από τις ρυθμίσεις. Είναι απείρως καλυτερο από το πληκτρολόγιο της Sony! :) Του έβαλα και τον Google Now launcher και δε βλέπω καν τα μενού της Sony. Eίμαι μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστημένος από την αγορά μου. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 να μου λες ομως οτι μονο για αυτο ειναι λογος να μην το παρεις, θεωρω οτι ειναι υπερβολη. Μην το λες. Ο καθένας μας δίνει προτεραιότητα σε κάτι άλλο που το θεωρεί πολύ σημαντικό. Με το Τ9 έχοντας δοκιμάσει με οποιονδήποτε, γράφω σε κάτω απο το μισό του χρόνο. Γράφω εδώ και πολλά χρόνια με κλειστά μάτια. Το swype το χω δοκιμάσει και δεν... Κρίμα... Πάω για άλλο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Μην το λες. Ο καθένας μας δίνει προτεραιότητα σε κάτι άλλο που το θεωρεί πολύ σημαντικό. Με το Τ9 έχοντας δοκιμάσει με οποιονδήποτε, γράφω σε κάτω απο το μισό του χρόνο. Γράφω εδώ και πολλά χρόνια με κλειστά μάτια. Το swype το χω δοκιμάσει και δεν... Κρίμα... Πάω για άλλο. Το swype είναι το Τι χωρίς να σηκώνεις το δάχτυλο.. Άρα δεν μπορεί να είναι πιο γρήγορο.. Απλά συγκρίνεις κάτι που ξέρεις χρόνια με κάτι νέο. Πιστεύω ότι το αδικείς. Από εκεί και πέρα ο καθένας επιλέγει ότι τον βολεύει.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Επειδή βλέπω ότι για πολλούς είναι θέμα το μέγεθος (όπως και για εμένα φυσικά που έχω S2 και είμαι οριακά), έχω να πω μη μένετε μόνο στις διαστάσεις της οθόνης. Ναι είναι 4.3" αλλά η Sony έχει αυτή την χαζή συνήθεια εδώ και κάτι χρόνια να μη την νοιάζει να ξοδέυει χώρο για κενά, λογότυπο, ακουστικό, πλήκτρα, εφέ και χαζομάρες. Στο σύνολο δλδ είναι ελαφρώς μικρότερο στο χέρι από τα 5ιντσα και ίδιο σχεδόν με το G2 mini που κουβαλάει 4.7" οθόνη. Επίσης σε σύγκριση με το S2 που έχω εγώ ,το οποίο να τονίσουμε είναι μοντέλο του 2011(!) είναι ελαφρώς μεγαλύτερο. Και μάλιστα σε μια περίοδο που όλοι πασχίζουν να μαζέψουν τα bezels. Θέλω απλά να πω ότι αν η Sony ήθελε να φτιάξει ένα πραγματικά compact κινητό σε αυτές τις ίντσες, μπορούσε να τα πάει πολύ καλύτερα δεδομένων των αγοραστικών απαιτήσεων. Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Επειδή βλέπω ότι για πολλούς είναι θέμα το μέγεθος (όπως και για εμένα φυσικά που έχω S2 και είμαι οριακά), έχω να πω μη μένετε μόνο στις διαστάσεις της οθόνης. Ναι είναι 4.3" αλλά η Sony έχει αυτή την χαζή συνήθεια εδώ και κάτι χρόνια να μη την νοιάζει να ξοδέυει χώρο για κενά, λογότυπο, ακουστικό, πλήκτρα, εφέ και χαζομάρες. Στο σύνολο δλδ είναι ελαφρώς μικρότερο στο χέρι από τα 5ιντσα και ίδιο σχεδόν με το G2 mini που κουβαλάει 4.7" οθόνη. Επίσης σε σύγκριση με το S2 που έχω εγώ ,το οποίο να τονίσουμε είναι μοντέλο του 2011(!) είναι ελαφρώς μεγαλύτερο. Και μάλιστα σε μια περίοδο που όλοι πασχίζουν να μαζέψουν τα bezels. Θέλω απλά να πω ότι αν η Sony ήθελε να φτιάξει ένα πραγματικά compact κινητό σε αυτές τις ίντσες, μπορούσε να τα πάει πολύ καλύτερα δεδομένων των αγοραστικών απαιτήσεων. επετρεψε μου να διαφωνησω. Μπορει να μην ειναι το μικροτερο κινητο ως προς τα μπεζελ και με οθονη 4,3" να εχει μεγεθος οσο αλλα με μεγαλυτερη οθονη, ομως στο χερι εχει πολυ καλη αισθηση, εμφανως καλυτερη απο το S2 Που το εχει η κοπελα μου και τα εχω συγκρινει πολλες φορες και ασχετως τι λενε οι αριθμοι το κινητο δειχνει πολυ συμπαγες και ποιοτικο και μονο μειον του οτι οι 4.3" ισως ειναι λιγο μικρες για καποιους και να επρεπε να το παει στις 4.5" με ιδιο μεγεθος. ΠΑρολα αυτα, το G2 mini που λες εσυ εχει τα μισα specs, και οι νεες ναυαρχιδες που ερχονται φετος, καθε αλλο παρα μαζεμενες ειναι, ολες τιγκα στα σηματακια κτλ, πλην του G2! Επομενως, το οτι εχει ενα μαζεμενο για αδιαβροχο κινητο ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Τωρα αν καποιος δε θελει specs, ας παρει το προβληματικο S4 mini που ειναι γεματο bugs (δεν το λεω εγω, το διαπιστωσα οταν παρακολουθησα το νημα του λιγο πριν το παρω..και δεν το πηρα!) Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2014 Δεν εχω δει αν φευγει το.λογοτυπο. Ειπα να το κοιταξετε γιατι πιστευα οτι απο το Z1c και μετα δεν φευγει. Τελικα στο Ζ2 το αλλαξανε. Αφου φευγει, απλα περαστε και αλλο ενα απο πανω. Δεν θα εχετε προβλημα στην αποκριση ειδικα στο compact που εχει πολυ ευαισθητη οθονη. (Χρηση ακομα και με γαντια) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts