akoron Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Το αγόρασα λοιπόν, και είμαι κι εγώ μέλος της παρέας. Έρχομαι από το Samsung galaxy note 1. Εντάξει παιδιά, ΔΕΝ έχω λόγια για το κινητό. Υπέρ πολυτελές. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής. Μεγάλη αυτονομία. Completely lag free. Καλή φώτο. Εξαιρετικός ήχος με ακουστικά. Ηχείο, μέτριο. Είμαι εντυπωσιασμένος. Παράθεση VirtusJunxitMorsNonSeparabit Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Ότι βάλεις πάει! :D Εγώ προσωπικα δεν το παίρνω για τα 20mpixel κάμερα (το παίρνω για το ότι είναι compact high end αδιάβροχο με glove mode) εχω dslr και ξέρω ότι τα πολλά mpixel σε μικρό φακό μόνο κακό κανουν! ;) Το ξέρεις αυτό επειδή έχεις dslr? .... Ένα μικρό συγκριτικό δείγμα σε σχέση με μια περίπου ίδια φωτογραφία που είχα ανεβάσει πριν λίγο καιρό στο νήμα του Nexus 5. Eίναι ατόφια κομμάτια από φωτογραφίες με φλάς. Αυτές του Z1C είναι τραβηγμένη στα 8 ΜΡ γιατί στα 21 ΜΡ με φλας καλύτερα να μην τις δείτε. Η επάνω είναι του Ν5 με φλας στο αυτόματο, η μεσαία του Z1C με φλας στο αυτόματο και η κάτω από το Ζ1C με φλάς αλλά με το ISO χειροκίνητα στο 200. haki.....:cry: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Το ξέρεις αυτό επειδή έχεις dslr? .... Το ξέρω γιατί εχω διαβάσει 5 πράγματα κι εχω παρακολουθήσει και 2-3 μαθήματα... ;) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Πηρα χθες το compact και είναι παρα πολύ καλο! Το μόνο θα ήθελα είναι να μου πει κάποιος εάν γίνεται να βάλω τον Internet Explorer? ? Χωρίς να το κάνω ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Πηρα χθες το compact και είναι παρα πολύ καλο! Το μόνο θα ήθελα είναι να μου πει κάποιος εάν γίνεται να βάλω τον Internet Explorer? ? Χωρίς να το κάνω ρουτ :blink: :worry: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Πηρα χθες το compact και είναι παρα πολύ καλο! Το μόνο θα ήθελα είναι να μου πει κάποιος εάν γίνεται να βάλω τον Internet Explorer? ? Χωρίς να το κάνω ρουτ Δεν υπαρχει ο internet explorer στο Android αλλα γιατι θες αυτον συγκεκριμενα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Το έχει κάνει κάποιος από τους κατόχους root ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Δεν υπαρχει ο internet explorer στο Android αλλα γιατι θες αυτον συγκεκριμενα? Δε με βολευει το chome που εχει. Στο s3 που εχω το εχει! Ειναι το εικονιδιο με την γη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Δε με βολευει το chome που εχει. Στο s3 που εχω το εχει! Ειναι το εικονιδιο με την γη. Βρε συ, δεν ειναι ο internet explorer αυτος αλλα ο native browser του Android..:p Δοκιμασε καποιον αλλον. Ο Next και ο Dolphin ειναι απο τους κορυφαιους και για flash περιεχομενο αλλα και ο opera mini εξισου πολυ γρηγορος και απλος και με μικρη καταναλωση data Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmarousakis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Δε με βολευει το chome που εχει. Στο s3 που εχω το εχει! Ειναι το εικονιδιο με την γη. Δεν είναι ο explorer αυτός είναι ο stock browser του android ;) Παράθεση "ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Λοιπόν,το πήρα σήμερα κι εγώ απλά για περιέργειά αφού έδωσα το g2,μην με ρωτήσετε πιο είναι καλύτερό γιατί εννοείται θα πω το g2. Όσο έχω παίξει μαζί του πάντως,δεν έχω δει προβλήματά με ηχείο η ακουστικό. Το ηχείο θα μπορούσε να είναι πιο ποιοτικό,όχι όμως ότι είναι και χάλια.τελικά αν δε το πάρει κάποιος στα χέρια του δεν μπορεί να έχει και σίγουρη άποψη. Η κάμερα τώρα με λίγο σκάλισμα βγάζει αξιόλογες φωτογραφίες.δεν εντυπωσιάζει,δεν σε χαλάει όμως κιόλας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkai27 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 (edited) Γειά σας κ απο μενα. Αγορασα το z1 compact πριν 2 μέρες και ήθελα να σας πω μια μικρή εντύπωση που εχω. Αρχικα εχω και το s3 απλα με κουρασε το μέγεθος του και τα πολλά lag που έκανε. Το z1c είναι μια παρα πολύ καλή συσκευή και δυνατή, σταθερή, χωρίς κολλήματα . Το μόνο 'αρνητικό' που εχω να πω είναι με το θεμα της κάμερας!! Είναι αρκετά Καλές δεν μπορώ να πω,αλλα σαν του s3 δεν ειναι! ειδικά σε επίπεδο με χαμηλό φωτισμό το z1c υστερεί πολύ σε σχέση με το s3 ίσως παίζει ρόλο και το φλας δεν ξέρω. ..Πάντως είναι καλο τηλέφωνο για όποιον ενδιαφέρεται. Edited March 9, 2014 by gkai27 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 ...έτοιμο και το home fix (!?) για το θέμα του flash bleed.... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2671795 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Να ρωτησω απο αναπαραγωγη μουσικης με ακουστικα η ποιοτητα του ηχου ειναι καλη? Φυσικα αυτο εξαρταται κ απο τα ακουστικα, αλλα σε γενικες γραμμες με ενδιαφερει η ενταση κ η ποιοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Προς όσους έχουν εμπειρία από άλλα Xperia, πόσο χρεώνει η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα για την αλλαγή της οθόνης αν σπάσει από πτώση; Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Μπαταριά τούμπανο παιδιά. [ATTACH]42166[/ATTACH] Επίσης κάποιες νυχτερινές φώτο. [ATTACH]42167[/ATTACH] [ATTACH]42168[/ATTACH][ATTACH]42169[/ATTACH][ATTACH]42170[/ATTACH] Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Έχει δοκιμάσει κανένας να κάνει root κι αν ναι με ποια μέθοδο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aliki1984 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 SOSOSOSOSOSOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελικά πήρα το Ζ1 αλλά έχω ΠρΟΒΛΗΜΑ!!! Μήπως ξέρετε πώς να το ρυθμίσω;;; Στα sms μου βγάζει κάθε φορά μια ειδοποίηση που λέει ότι στους ειδικούς χαρακτήρες το όριο μηνύματος είναι οι 70 χαρακτήρες. Μου βγάζει σαν παράδειγμα ειδικών χαρακτήρων κάτιακαταλαβίστικα σύμβολα (τα οποία φυσικά δεν χρησιμοποιώ) αλλά με το που ξεκινάω να γράφω στα ελληνικά μου βάζει μέγεθος μηνύματος 70 χαρακτήρες. Δοκίμασα να γράφω και μόνο με κεφαλαία αλλά το ίδιο μου βγάζει!! Τι να κάνω; Χρεώνομαι το κάθε μήνυμα 2πλό και 3πλό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Προσωπικά χρησιμοποιώ go SMS και ενεργοποιείς στις ρυθμίσεις του προγράμματος λειτουργιά ελληνικών για 160 χαρακτήρες. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 SOSOSOSOSOSOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελικά πήρα το Ζ1 αλλά έχω ΠρΟΒΛΗΜΑ!!! Μήπως ξέρετε πώς να το ρυθμίσω;;; Στα sms μου βγάζει κάθε φορά μια ειδοποίηση που λέει ότι στους ειδικούς χαρακτήρες το όριο μηνύματος είναι οι 70 χαρακτήρες. Μου βγάζει σαν παράδειγμα ειδικών χαρακτήρων κάτιακαταλαβίστικα σύμβολα (τα οποία φυσικά δεν χρησιμοποιώ) αλλά με το που ξεκινάω να γράφω στα ελληνικά μου βάζει μέγεθος μηνύματος 70 χαρακτήρες. Δοκίμασα να γράφω και μόνο με κεφαλαία αλλά το ίδιο μου βγάζει!! Τι να κάνω; Χρεώνομαι το κάθε μήνυμα 2πλό και 3πλό!!! μην πανικοβαλεσαι, ολα τα κινητα ετσι ειναι εφοσον δεν εχουν την ελληνικη ρομ. 2 πραγματα μπορεις να κανεις, 1ον περνας την ελληνικη που ειναι διαδικασια 5 λεπτων, και ξενοιαζεις ή βαζεις μια εφαρμογη, εγω ειχα το handcent sms (κατεβαζεις την εφαρμογη και μετα πληκτρολογεις το ιδιο και προσθετεις greek στην αναζητηση να σου βγαλει και το πακετο ελληνικων) το οποιο ειναι απιστευτα καλο, ελαφρυ, και παραμετροποιησιμο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 SOSOSOSOSOSOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελικά πήρα το Ζ1 αλλά έχω ΠρΟΒΛΗΜΑ!!! Μήπως ξέρετε πώς να το ρυθμίσω;;; Στα sms μου βγάζει κάθε φορά μια ειδοποίηση που λέει ότι στους ειδικούς χαρακτήρες το όριο μηνύματος είναι οι 70 χαρακτήρες. Μου βγάζει σαν παράδειγμα ειδικών χαρακτήρων κάτιακαταλαβίστικα σύμβολα (τα οποία φυσικά δεν χρησιμοποιώ) αλλά με το που ξεκινάω να γράφω στα ελληνικά μου βάζει μέγεθος μηνύματος 70 χαρακτήρες. Δοκίμασα να γράφω και μόνο με κεφαλαία αλλά το ίδιο μου βγάζει!! Τι να κάνω; Χρεώνομαι το κάθε μήνυμα 2πλό και 3πλό!!! Πριν κάνεις αυτά που σου λένε τα παιδιά παραπάνω πήγαινε στην stock εφαρμογή των μηνυμάτων και δες στις Ρυθμίσεις της εφαρμογής αν είναι τσεκαρισμένη η επιλογή Εξοικονόμηση Κόστους. Αν δεν βρίσκεις την επιλογή αυτή σημαίνει ότι η rom που φοράς δεν προοριζόταν για την Ελληνική αγορά οπότε η πιο απλή λύση είναι το Handcent. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Εχω 4 μέρες το κινητό και είναι φανταστικό. Είχα πριν galaxy s4 και iPhone 5s. Η κατασκευή των sony πως τα πάει εσείς που είχατε πάλι κινητό από αυτή την εταιρεία; θέλω να πω είναι ανθεκτικά ή με την πρώτη πτώση έχει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. March 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αν κρίνω από το Neo V είναι σκυλιά! Μάλιστα όσο πέφτει τόσο πιο ανθεκτικό γίνεται!!! :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αυτά τα κινητά δεν είναι για πτώσεις. Το κινητό σαφώς είναι πάρα πολύ ποιοτικό και σίγουρα αριστούργημα στο χέρι. Αφήνει πίσω huawei p6 και κάποια αλλά μοντέλα κινητών. Χώρια δε ότι πάει σφαίρα. Αλλά το θέμα αντοχής σε πτώση δεν είναι και κριτήριο επιλογής. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Αυτά τα κινητά δεν είναι για πτώσεις. Το κινητό σαφώς είναι πάρα πολύ ποιοτικό και σίγουρα αριστούργημα στο χέρι. Αφήνει πίσω huawei p6 και κάποια αλλά μοντέλα κινητών. Χώρια δε ότι πάει σφαίρα. Αλλά το θέμα αντοχής σε πτώση δεν είναι και κριτήριο επιλογής. Διαφωνώ. Θυμάμαι όταν είχε βγει το Xperia Z πως το εριχναν κατω για να διαφημίσουν το πόσο ανθεκτικό είναι. Υπάρχουν βίντεο που το κάνει ο ίδιος ο πωλητής στο stand της Sony. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts