Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά από το site της Nova μπορείς να κάνεις register καινούριο account;
Μέχρι τώρα αποτυχαίνει πλήρως το σύστημα να ανταποκριθεί.
Πρέπει και για αυτό να περάσουμε από τοπικό μαγαζί;

http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

2 ώρες πριν, paanos said:

Αν ενεργοποιήθηκες σήμερα, περίμενε 1-2 μέρες 

Βασικά τo λάθος βγαίνει όταν πας να βάλεις τον κωδικό επαλήθευσης που σου στέλνει στο κινητό.
Η sim κάρτα δουλεύει εδώ και 20 μέρες κανονικά.

Edited by skiabox
http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif

Αν είσαι σε iOS, βάλε τον κωδικό με το χέρι και όχι πατώντας την αυτόματη συμπλήρωση που σου εμφανιζει στο πληκτρολόγιο. 

Καλημερα . Υπάρχει κάπου στη σελίδα της νοβα φόρμα επικοινωνίας; εχω ψάξει 10 φορές εκτός απο chat και τηλεφωνο δε μπορώ να βρω κάτι. Ευχαριστω

2 ώρες πριν, arxif said:

Καλημερα . Υπάρχει κάπου στη σελίδα της νοβα φόρμα επικοινωνίας; εχω ψάξει 10 φορές εκτός απο chat και τηλεφωνο δε μπορώ να βρω κάτι. Ευχαριστω

δοκιμασε εδω

https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/apostoli-aitimatos

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

3 ώρες πριν, HEO said:

Σ ευχαριστω πολυ

Επειδή βαρέθηκα και εγώ και οι γονείς μου να δίνουμε 62€μήνα για 100αρα + cosmote tv, είπα να κάνω μια κρούση στη Nova. 

Πήρα την παρακάτω προσφορά:

-5G Home Internet με εσωτερικό εξοπλισμό 

-EON+

Στα 45€/μήνα και 3 πάγια δώρο. Τα πάγια δώρο δεν κατάλαβα αν είναι μόνο για την τηλεόραση ή για όλο το πακέτο, υποθέτω μόνο τηλεόραση. 

Κλείσαμε την προσφορά, ελπίζω να μην μας βγει ξινό.

Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO

Συσκευή: POCO X7 Pro

4 minutes ago, marios239 said:

Επειδή βαρέθηκα και εγώ και οι γονείς μου να δίνουμε 62€μήνα για 100αρα + cosmote tv, είπα να κάνω μια κρούση στη Nova. 

-EON+

Στα 45€/μήνα και 3 πάγια δώρο. Τα πάγια δώρο δεν κατάλαβα αν είναι μόνο για την τηλεόραση ή για όλο το πακέτο, υποθέτω μόνο τηλεόραση. 

Το 5g της Nova στο σπίτι σου είναι οκ;

Just now, cu2goup said:

Το 5g της Nova στο σπίτι σου είναι οκ;

Δίνει 700-900 Mbps, έχω δει και πάνω από gigabit, και μιλάω για το σημείο που θα μπει το ρούτερ το οποίο δεν είναι και ιδανικό. 

Λογικά μια χαρά θα είναι, αλλά με τη συγκεκριμένη εταιρία έχω πάντα κάποιες αμφιβολίες.

15 minutes ago, marios239 said:

-EON+

Μια χαρά θα βγει σχεδόν δίπλα στη κεραία αν θυμάμαι καλά είστε. Δε νομίζω να χρειαστεί ο εξωτερικός εξοπλισμός.

15 minutes ago, elkons said:

Μια χαρά θα βγει σχεδόν δίπλα στη κεραία αν θυμάμαι καλά είστε. Δε νομίζω να χρειαστεί ο εξωτερικός εξοπλισμός.

Στο δωμάτιο που θα μπει το ρούτερ υπάρχει οπτική επαφή απ'τη μπαλκονόπορτα με την κεραία. Ελπίζω να είναι οκ, γιατί μετά θα έχω full-time εργασία tech support😂😂

Άλλαξαν το Router του 5G internet. 4G δυστυχώς ακόμα η ίδια βλακεια παραμένει. 

Δεν βρήκα περισσότερες πληροφορίες για τον κατασκευαστή,  εάν είναι ZTE ίσως είναι το καινούργιο που περιμένει και η Cosmote στο αντίστοιχο πρόγραμμα. 

Χμμ πρώτη φορά το βλέπω. Brovi H153-381. Ενδιαφέρον μηχανηματάκι, ακριβούτσικο.

Αυτό δεν έχει αναφερθεί πουθενά ή απλά εγώ το έχασα;

Screenshot_2025-09-13-01-43-18-333_org.mozilla.firefox.thumb.jpg.5274e9e38c8780c2c1b46c58fdac6670.jpg

8 ώρες πριν, elkons said:

Άλλαξαν το Router του 5G internet. 4G δυστυχώς ακόμα η ίδια βλακεια παραμένει. 

Δεν βρήκα περισσότερες πληροφορίες για τον κατασκευαστή,  εάν είναι ZTE ίσως είναι το καινούργιο που περιμένει και η Cosmote στο αντίστοιχο πρόγραμμα. 

Χμμ πρώτη φορά το βλέπω. Brovi H153-381. Ενδιαφέρον μηχανηματάκι, ακριβούτσικο.

Αυτό είχα 

Λήγει το σταθερό στο σπίτι των γονιών μου στις 2 Ιανουαρίου και έχουν στείλει 3-4 μηνύματα σχετικά με αυτό,αλλά δεν έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο και παραπέμπουν στο app για την ανανέωση. Θυμάμαι παλαιότερα στους 5-6 μήνες πριν την λήξη ξεκινούσαν τα τηλέφωνα

7 ώρες πριν, Gv2008 said:

Αυτό είχα 

Μπορείς να γράψεις κάποιες εντυπώσεις; Κυρίως η σταθερότητα και αν είχε αποσυνδέσεις με ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ!

8 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Λήγει το σταθερό στο σπίτι των γονιών μου στις 2 Ιανουαρίου και έχουν στείλει 3-4 μηνύματα σχετικά με αυτό,αλλά δεν έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο και παραπέμπουν στο app για την ανανέωση. Θυμάμαι παλαιότερα στους 5-6 μήνες πριν την λήξη ξεκινούσαν τα τηλέφωνα

Στον λογαριασμό που βγήκε στον πατέρα της δικιάς μου υπάρχει μήνυμα στην πίσω σελίδα "Καλέστε το 210ΧΧΧ για να πάρετε την προσφορά σας". Καλέσαμε από περιέργεια να πάρουμε προσφορά νομίζοντας ότι καλούμε στο τμήμα προσφορών της NOVA και τελικά ήταν μηχάνημα το οποίο ζήτησε στοιχεία ταυτότητας, ονοματεπώνυμο και αριθμό σύνδεσης και στο τέλος έδωσε την προσφορά που έχει βγει στο app από το καλοκαίρι (Unlimited All χωρίς κόφτη που τώρα δίνει 31€ λόγω επιδότησης 300€, τώρα του το δίνουν με τον κόφτη στα 34!!) - όταν είπαμε να μην αποδεχτούμε την προσφορά, απλά το έκλεισε. 

Και μιλάμε για άτομο που έχει 2 συνδέσεις κινητού, 1 σταθερή 100mbps και EON Full Pack και δίνει κοντά στα 90€ κάθε μήνα. 

Edited by ParafronGR

Κρίση στην United Group, 12 στελέχη ζητούν την απομάκρυνση του CEO.

Ανώτατα στελέχη της United Group ζητούν την απομάκρυνση του CEO Stan Miller, καταγγέλλοντας κατάχρηση εξουσίας, μετά από αποκάλυψη ηχητικού ντοκουμέντου, σύμφωνα με το Private Equity News.

9 ώρες πριν, ParafronGR said:

Στον λογαριασμό που βγήκε στον πατέρα της δικιάς μου υπάρχει μήνυμα στην πίσω σελίδα "Καλέστε το 210ΧΧΧ για να πάρετε την προσφορά σας". Καλέσαμε από περιέργεια να πάρουμε προσφορά νομίζοντας ότι καλούμε στο τμήμα προσφορών της NOVA και τελικά ήταν μηχάνημα το οποίο ζήτησε στοιχεία ταυτότητας, ονοματεπώνυμο και αριθμό σύνδεσης και στο τέλος έδωσε την προσφορά που έχει βγει στο app από το καλοκαίρι (Unlimited All χωρίς κόφτη που τώρα δίνει 31€ λόγω επιδότησης 300€, τώρα του το δίνουν με τον κόφτη στα 34!!) - όταν είπαμε να μην αποδεχτούμε την προσφορά, απλά το έκλεισε. 

Και μιλάμε για άτομο που έχει 2 συνδέσεις κινητού, 1 σταθερή 100mbps και EON Full Pack και δίνει κοντά στα 90€ κάθε μήνα. 

Πάει Cosmote με φορητότητα… λιγότερα λεφτά θα δίνει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

On 13/9/2025 at 1:44 ΠΜ, marios239 said:

Αυτό δεν έχει αναφερθεί πουθενά ή απλά εγώ το έχασα;

Screenshot_2025-09-13-01-43-18-333_org.mozilla.firefox.thumb.jpg.5274e9e38c8780c2c1b46c58fdac6670.jpg

Μου ζητάει promo code, το κατάφερε κανένας;

On 12/9/2025 at 10:07 ΜΜ, marios239 said:

Δίνει 700-900 Mbps, έχω δει και πάνω από gigabit, και μιλάω για το σημείο που θα μπει το ρούτερ το οποίο δεν είναι και ιδανικό. 

Λογικά μια χαρά θα είναι, αλλά με τη συγκεκριμένη εταιρία έχω πάντα κάποιες αμφιβολίες.

Η εταιρεία έχει ανοδική πορεία τόσο στο δίκτυο όσο και στους μετόχους. Άσε που θα πωληθεί το 2026.

19 ώρες πριν, elkons said:

Κρίση στην United Group, 12 στελέχη ζητούν την απομάκρυνση του CEO.

Ανώτατα στελέχη της United Group ζητούν την απομάκρυνση του CEO Stan Miller, καταγγέλλοντας κατάχρηση εξουσίας, μετά από αποκάλυψη ηχητικού ντοκουμέντου, σύμφωνα με το Private Equity News.

By BC Partners! Να δούμε πότε και σε ποιόν θα πουλήσει τα Ευρωπαϊκά Assets;

Edited by Chrischal1908

On 14/9/2025 at 9:35 ΜΜ, VIPdriver said:

Θα ξαναπουληθει η νοβα;

21 ώρες πριν, Chrischal1908 said:

Για 2 δις θα πωληθεί πιστεύω...

Ας οργανωθούν πρώτα λίγο στην εξυπηρέτηση πελατών. Μου είπαν στο τσατ πως θα με καλέσουν σήμερα μετά τις 15:00 για να μου δώσουν την προσφορά που εμφανίζεται στο app για την σταθερή τηλεφωνία και ακόμα περιμένω