skiabox Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Παιδιά από το site της Nova μπορείς να κάνεις register καινούριο account; Μέχρι τώρα αποτυχαίνει πλήρως το σύστημα να ανταποκριθεί. Πρέπει και για αυτό να περάσουμε από τοπικό μαγαζί; 1 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Αν ενεργοποιήθηκες σήμερα, περίμενε 1-2 μέρες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiabox Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου (edited) 2 ώρες πριν, paanos said: Αν ενεργοποιήθηκες σήμερα, περίμενε 1-2 μέρες Βασικά τo λάθος βγαίνει όταν πας να βάλεις τον κωδικό επαλήθευσης που σου στέλνει στο κινητό. Η sim κάρτα δουλεύει εδώ και 20 μέρες κανονικά. Edited 11 Σεπτεμβρίου by skiabox 1 Παράθεση http://s9.postimg.org/hxs222dsf/ezgif_com_crop.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Σεπτεμβρίου Αν είσαι σε iOS, βάλε τον κωδικό με το χέρι και όχι πατώντας την αυτόματη συμπλήρωση που σου εμφανιζει στο πληκτρολόγιο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Καλημερα . Υπάρχει κάπου στη σελίδα της νοβα φόρμα επικοινωνίας; εχω ψάξει 10 φορές εκτός απο chat και τηλεφωνο δε μπορώ να βρω κάτι. Ευχαριστω 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, arxif said: Καλημερα . Υπάρχει κάπου στη σελίδα της νοβα φόρμα επικοινωνίας; εχω ψάξει 10 φορές εκτός απο chat και τηλεφωνο δε μπορώ να βρω κάτι. Ευχαριστω δοκιμασε εδω https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/apostoli-aitimatos 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxif Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, HEO said: δοκιμασε εδω https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/apostoli-aitimatos Σ ευχαριστω πολυ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Επειδή βαρέθηκα και εγώ και οι γονείς μου να δίνουμε 62€μήνα για 100αρα + cosmote tv, είπα να κάνω μια κρούση στη Nova. Πήρα την παρακάτω προσφορά: -5G Home Internet με εσωτερικό εξοπλισμό -EON+ Στα 45€/μήνα και 3 πάγια δώρο. Τα πάγια δώρο δεν κατάλαβα αν είναι μόνο για την τηλεόραση ή για όλο το πακέτο, υποθέτω μόνο τηλεόραση. Κλείσαμε την προσφορά, ελπίζω να μην μας βγει ξινό. 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 4 minutes ago, marios239 said: Επειδή βαρέθηκα και εγώ και οι γονείς μου να δίνουμε 62€μήνα για 100αρα + cosmote tv, είπα να κάνω μια κρούση στη Nova. Πήρα την παρακάτω προσφορά: -5G Home Internet με εσωτερικό εξοπλισμό -EON+ Στα 45€/μήνα και 3 πάγια δώρο. Τα πάγια δώρο δεν κατάλαβα αν είναι μόνο για την τηλεόραση ή για όλο το πακέτο, υποθέτω μόνο τηλεόραση. Κλείσαμε την προσφορά, ελπίζω να μην μας βγει ξινό. Το 5g της Nova στο σπίτι σου είναι οκ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Just now, cu2goup said: Το 5g της Nova στο σπίτι σου είναι οκ; Δίνει 700-900 Mbps, έχω δει και πάνω από gigabit, και μιλάω για το σημείο που θα μπει το ρούτερ το οποίο δεν είναι και ιδανικό. Λογικά μια χαρά θα είναι, αλλά με τη συγκεκριμένη εταιρία έχω πάντα κάποιες αμφιβολίες. 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, marios239 said: Επειδή βαρέθηκα και εγώ και οι γονείς μου να δίνουμε 62€μήνα για 100αρα + cosmote tv, είπα να κάνω μια κρούση στη Nova. Πήρα την παρακάτω προσφορά: -5G Home Internet με εσωτερικό εξοπλισμό -EON+ Στα 45€/μήνα και 3 πάγια δώρο. Τα πάγια δώρο δεν κατάλαβα αν είναι μόνο για την τηλεόραση ή για όλο το πακέτο, υποθέτω μόνο τηλεόραση. Κλείσαμε την προσφορά, ελπίζω να μην μας βγει ξινό. Μια χαρά θα βγει σχεδόν δίπλα στη κεραία αν θυμάμαι καλά είστε. Δε νομίζω να χρειαστεί ο εξωτερικός εξοπλισμός. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου 15 minutes ago, elkons said: Μια χαρά θα βγει σχεδόν δίπλα στη κεραία αν θυμάμαι καλά είστε. Δε νομίζω να χρειαστεί ο εξωτερικός εξοπλισμός. Στο δωμάτιο που θα μπει το ρούτερ υπάρχει οπτική επαφή απ'τη μπαλκονόπορτα με την κεραία. Ελπίζω να είναι οκ, γιατί μετά θα έχω full-time εργασία tech support😂😂 3 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Άλλαξαν το Router του 5G internet. 4G δυστυχώς ακόμα η ίδια βλακεια παραμένει. Δεν βρήκα περισσότερες πληροφορίες για τον κατασκευαστή, εάν είναι ZTE ίσως είναι το καινούργιο που περιμένει και η Cosmote στο αντίστοιχο πρόγραμμα. Χμμ πρώτη φορά το βλέπω. Brovi H153-381. Ενδιαφέρον μηχανηματάκι, ακριβούτσικο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Σεπτεμβρίου Αυτό δεν έχει αναφερθεί πουθενά ή απλά εγώ το έχασα; 5 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, elkons said: Άλλαξαν το Router του 5G internet. 4G δυστυχώς ακόμα η ίδια βλακεια παραμένει. Δεν βρήκα περισσότερες πληροφορίες για τον κατασκευαστή, εάν είναι ZTE ίσως είναι το καινούργιο που περιμένει και η Cosmote στο αντίστοιχο πρόγραμμα. Χμμ πρώτη φορά το βλέπω. Brovi H153-381. Ενδιαφέρον μηχανηματάκι, ακριβούτσικο. Αυτό είχα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Λήγει το σταθερό στο σπίτι των γονιών μου στις 2 Ιανουαρίου και έχουν στείλει 3-4 μηνύματα σχετικά με αυτό,αλλά δεν έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο και παραπέμπουν στο app για την ανανέωση. Θυμάμαι παλαιότερα στους 5-6 μήνες πριν την λήξη ξεκινούσαν τα τηλέφωνα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, Gv2008 said: Αυτό είχα Μπορείς να γράψεις κάποιες εντυπώσεις; Κυρίως η σταθερότητα και αν είχε αποσυνδέσεις με ενδιαφέρει. Ευχαριστώ! 4 Παράθεση Vodafone FTTH 300mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO Συσκευή: POCO X7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου (edited) 8 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Λήγει το σταθερό στο σπίτι των γονιών μου στις 2 Ιανουαρίου και έχουν στείλει 3-4 μηνύματα σχετικά με αυτό,αλλά δεν έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο και παραπέμπουν στο app για την ανανέωση. Θυμάμαι παλαιότερα στους 5-6 μήνες πριν την λήξη ξεκινούσαν τα τηλέφωνα Στον λογαριασμό που βγήκε στον πατέρα της δικιάς μου υπάρχει μήνυμα στην πίσω σελίδα "Καλέστε το 210ΧΧΧ για να πάρετε την προσφορά σας". Καλέσαμε από περιέργεια να πάρουμε προσφορά νομίζοντας ότι καλούμε στο τμήμα προσφορών της NOVA και τελικά ήταν μηχάνημα το οποίο ζήτησε στοιχεία ταυτότητας, ονοματεπώνυμο και αριθμό σύνδεσης και στο τέλος έδωσε την προσφορά που έχει βγει στο app από το καλοκαίρι (Unlimited All χωρίς κόφτη που τώρα δίνει 31€ λόγω επιδότησης 300€, τώρα του το δίνουν με τον κόφτη στα 34!!) - όταν είπαμε να μην αποδεχτούμε την προσφορά, απλά το έκλεισε. Και μιλάμε για άτομο που έχει 2 συνδέσεις κινητού, 1 σταθερή 100mbps και EON Full Pack και δίνει κοντά στα 90€ κάθε μήνα. Edited 13 Σεπτεμβρίου by ParafronGR 4 Παράθεση myPhone showcase Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Σεπτεμβρίου Κρίση στην United Group, 12 στελέχη ζητούν την απομάκρυνση του CEO. Ανώτατα στελέχη της United Group ζητούν την απομάκρυνση του CEO Stan Miller, καταγγέλλοντας κατάχρηση εξουσίας, μετά από αποκάλυψη ηχητικού ντοκουμέντου, σύμφωνα με το Private Equity News. 1 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 9 ώρες πριν, ParafronGR said: Στον λογαριασμό που βγήκε στον πατέρα της δικιάς μου υπάρχει μήνυμα στην πίσω σελίδα "Καλέστε το 210ΧΧΧ για να πάρετε την προσφορά σας". Καλέσαμε από περιέργεια να πάρουμε προσφορά νομίζοντας ότι καλούμε στο τμήμα προσφορών της NOVA και τελικά ήταν μηχάνημα το οποίο ζήτησε στοιχεία ταυτότητας, ονοματεπώνυμο και αριθμό σύνδεσης και στο τέλος έδωσε την προσφορά που έχει βγει στο app από το καλοκαίρι (Unlimited All χωρίς κόφτη που τώρα δίνει 31€ λόγω επιδότησης 300€, τώρα του το δίνουν με τον κόφτη στα 34!!) - όταν είπαμε να μην αποδεχτούμε την προσφορά, απλά το έκλεισε. Και μιλάμε για άτομο που έχει 2 συνδέσεις κινητού, 1 σταθερή 100mbps και EON Full Pack και δίνει κοντά στα 90€ κάθε μήνα. Πάει Cosmote με φορητότητα… λιγότερα λεφτά θα δίνει. 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis8607 Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου On 13/9/2025 at 1:44 ΠΜ, marios239 said: Αυτό δεν έχει αναφερθεί πουθενά ή απλά εγώ το έχασα; Μου ζητάει promo code, το κατάφερε κανένας; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου (edited) On 12/9/2025 at 10:07 ΜΜ, marios239 said: Δίνει 700-900 Mbps, έχω δει και πάνω από gigabit, και μιλάω για το σημείο που θα μπει το ρούτερ το οποίο δεν είναι και ιδανικό. Λογικά μια χαρά θα είναι, αλλά με τη συγκεκριμένη εταιρία έχω πάντα κάποιες αμφιβολίες. Η εταιρεία έχει ανοδική πορεία τόσο στο δίκτυο όσο και στους μετόχους. Άσε που θα πωληθεί το 2026. 19 ώρες πριν, elkons said: Κρίση στην United Group, 12 στελέχη ζητούν την απομάκρυνση του CEO. Ανώτατα στελέχη της United Group ζητούν την απομάκρυνση του CEO Stan Miller, καταγγέλλοντας κατάχρηση εξουσίας, μετά από αποκάλυψη ηχητικού ντοκουμέντου, σύμφωνα με το Private Equity News. By BC Partners! Να δούμε πότε και σε ποιόν θα πουλήσει τα Ευρωπαϊκά Assets; Edited 14 Σεπτεμβρίου by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Θα ξαναπουληθει η νοβα; 2 1 Παράθεση 27/7/25: Να αγοράσω το Meizu Mblu 21 6/128; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 14 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Σεπτεμβρίου 4 ώρες πριν, VIPdriver said: Θα ξαναπουληθει η νοβα; Για 2 δις θα πωληθεί πιστεύω... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Σεπτεμβρίου On 14/9/2025 at 9:35 ΜΜ, VIPdriver said: Θα ξαναπουληθει η νοβα; 21 ώρες πριν, Chrischal1908 said: Για 2 δις θα πωληθεί πιστεύω... Ας οργανωθούν πρώτα λίγο στην εξυπηρέτηση πελατών. Μου είπαν στο τσατ πως θα με καλέσουν σήμερα μετά τις 15:00 για να μου δώσουν την προσφορά που εμφανίζεται στο app για την σταθερή τηλεφωνία και ακόμα περιμένω 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts