Arinos Δημ. Χθες στς 10:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:24 πμ Δεν βγαίνουν... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Χθες στς 12:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:11 μμ "94" 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. Χθες στς 03:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:37 μμ Έκανα λογαριασμό στο δωρεάν EON που τρέχει για ένα μήνα και έχω μια απορία. Είναι δυνατό να έχει τόσο λίγο on-demand περιεχόμενο; Μήπως δίνουν τόσο λίγο στους δωρεάν της προσφοράς λογαριασμούς; 6 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 ώρα πριν, cmvr said: Έκανα λογαριασμό στο δωρεάν EON που τρέχει για ένα μήνα και έχω μια απορία. Είναι δυνατό να έχει τόσο λίγο on-demand περιεχόμενο; Μήπως δίνουν τόσο λίγο στους δωρεάν της προσφοράς λογαριασμούς; Sugar παραγωγές έχει τουλάχιστον; 5 Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 4 ώρες πριν, cmvr said: Έκανα λογαριασμό στο δωρεάν EON που τρέχει για ένα μήνα και έχω μια απορία. Είναι δυνατό να έχει τόσο λίγο on-demand περιεχόμενο; Μήπως δίνουν τόσο λίγο στους δωρεάν της προσφοράς λογαριασμούς; Βάλτε μας ένα screen να το συγκρίνουμε με το μη δωρεάν να δούμε στην πράξη. 4 ώρες πριν, cmvr said: Έκανα λογαριασμό στο δωρεάν EON που τρέχει για ένα μήνα και έχω μια απορία. Είναι δυνατό να έχει τόσο λίγο on-demand περιεχόμενο; Μήπως δίνουν τόσο λίγο στους δωρεάν της προσφοράς λογαριασμούς; Βάλτε μας ένα screen να το συγκρίνουμε με το μη δωρεάν να δούμε στην πράξη. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts