chris_2005 Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Λογω της νεας καρτας των 3euro εχουμε αλλαγη στην επεκταση υπολοιπου η οποια προσφερει πλεον 2.50euro χρονο ομιλιας και οχι 3euro! Επιλογή ή αναγκαστικά 2.50 έουρος; Eπισης η χρεωση της υπηρεσιας μειωνεται απο 0.40cent σε 0.35cent :rolleyes: :rolleyes: :X :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kateriniotis Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 anagastika Παράθεση Symbian, Die hard Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geang Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Ematha oti ta N95 pou einai afti ti stigmi sta katasimata WIND den kaliptondai apo tin eggisi tis Alpha Copy!:wacko: Dildi an xalasi to Nokia N95 pou exete agorasi apo WIND katastima to pate se katastima WIND kai oxi ston episimo andiprosopo tou kinitou (isxii mono gia to singekrimeno modelo epidi lei exoun erthi apo Congo kai Zair!) Alithevi? gnorizi kanis kati parapano. To exo tsekari apo WIND katastimata. Simera tha to matho kai apo Alpha Copy.:( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeadAngeL Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Ematha oti ta N95 pou einai afti ti stigmi sta katasimata WIND den kaliptondai apo tin eggisi tis Alpha Copy!:wacko: Dildi an xalasi to Nokia N95 pou exete agorasi apo WIND katastima to pate se katastima WIND kai oxi ston episimo andiprosopo tou kinitou (isxii mono gia to singekrimeno modelo epidi lei exoun erthi apo Congo kai Zair!) Alithevi? gnorizi kanis kati parapano. To exo tsekari apo WIND katastimata. Simera tha to matho kai apo Alpha Copy.:( :( den gnorizo apo pou proerxontai alla sigoura den einai apo alphacopy.auto fainetai apo to kouti to opoio exei perierges glosses stin piso pleura kai oxi ellinika,agglika kai alles europaikes glosses.mesa sto kouti fusika exei odigies sta ellinika oi opoies fainetai oti einai fototypia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Ematha oti ta N95 pou einai afti ti stigmi sta katasimata WIND den kaliptondai apo tin eggisi tis Alpha Copy!:wacko: Dildi an xalasi to Nokia N95 pou exete agorasi apo WIND katastima to pate se katastima WIND kai oxi ston episimo andiprosopo tou kinitou (isxii mono gia to singekrimeno modelo epidi lei exoun erthi apo Congo kai Zair!) Alithevi? gnorizi kanis kati parapano. To exo tsekari apo WIND katastimata. Simera tha to matho kai apo Alpha Copy.:( :( μπορεις να πας σε οποιοδηποτε καταστημα Wind και να αγορασεις μια ολοκαινουρια Νοκια Ν95 απο την alpha copy με την εγγυηση κανονικα.:) Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 μπορεις να πας σε οποιοδηποτε καταστημα Wind και να αγορασεις μια ολοκαινουρια Νοκια Ν95 απο την alpha copy με την εγγυηση κανονικα.:) Είναι Η Nokia n95? edit: lol *συσκευή Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Το Κ800 πότε θα μπει στην σχετική λίστα? :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntg1980 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Ερωτησούλα! Μπορώ να στείλω photo μέσω email απευθείας στο κινητό μου? Λέγοντας απευθείας, εννοώ ώστε να λάβω τη photo σαν MMS! Kαι αν ναι, τι βάζω ως διεύθυνση αποστολής στο email? Μου είχανε πει κάποτε από την Telestet (τότε... φανταστείτε πότε:lol: ) πως οι αριθμοί μας μπορούνε να χρησιμοποιηθούνε και ως email, αλλά δεν θυμάμαι με ποιον τρόπο! Κάτι στο στυλ 0931234567@b-online.gr ήταν τότε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Ερωτησούλα! Μπορώ να στείλω photo μέσω email απευθείας στο κινητό μου? Λέγοντας απευθείας, εννοώ ώστε να λάβω τη photo σαν MMS! Kαι αν ναι, τι βάζω ως διεύθυνση αποστολής στο email? Μου είχανε πει κάποτε από την Telestet (τότε... φανταστείτε πότε:lol: ) πως οι αριθμοί μας μπορούνε να χρησιμοποιηθούνε και ως email, αλλά δεν θυμάμαι με ποιον τρόπο! Κάτι στο στυλ 0931234567@b-online.gr ήταν τότε! όχι, μόνο αν ρυθμίσεις το κινητό σου να λαμβάνει τα Mails της κανονικής διεύθυνσής σου, όπου φυσικά ισχύουν οι χρεώσεις internet του δικτύου σου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntg1980 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 όχι, μόνο αν ρυθμίσεις το κινητό σου να λαμβάνει τα Mails της κανονικής διεύθυνσής σου, όπου φυσικά ισχύουν οι χρεώσεις internet του δικτύου σου. Οk! Thanx 4 the info!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tylerd Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Δοκίμασε 6931234567@mms.b-online.gr. Απλά η εικόνα έρχεται σε μικρή ανάλυση... Παράθεση You will respect my authoritah!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geang Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Meta apo tilefoniki epikinonia me alpha copy ondos isxii kati tetoio. Kinita Nokia N95 apo WIND den kaliptondai apo Nokia Shops!!! . As poume oti to kinito den exei sovaro provlima (tilefona kanete, i fotografiki doulevi mia xara, to GPS episis petai, klp..) alla mpikate ston pirasmo na kanete mia anavathmisi apo to internet... ekei arxizi to kalo. Mias kai to kinito den einai gia europi kai einai gia alli ipiro (alli agora) to proto pou xanete einai ta ellinika :) ta opoia amfivalo ean tha ta vazoun sta WIND i kathe fora tha to pigenete sti WIND mipos iparxi kai anavathmisi logismikou, defteron kai kirioteron einai me tous doriforous kai tis diorthosis pou ginondai se aftous poli pithanon tha arxizete na exete arketes apoklisis ston xarti.... Oso gia to na paro apo allou Nokia N95 eksipno alla i epidotisi? giati na tin xaso. Tha perimeno na tous teliosi i partida pou eferan.:) Apo ti vlepo den fenete na enoxlite kai kanis idietera sto Forum. Pandos kalou kakou siga siga arxiste psixologika na etimazeste gia tin psixrolousia ean pathi kati to N95 sas. Tha to exete xrisoplirosi kai tha trexete mia kai dio sti WIND me tin mpakatela pou tha sas exoun dosi mexri na ftiaxti to kinito sas kai tha perimenete... Pandos to gegonos oti ston anipopsiasto pelati ton eksapatoun emena me xalai apistefta, an kai eimai apo tote pou ksekinise i Telestet - Stet- Tim - Wind arxizo na anarotieme pou tha kataliksi oloi afti i koroidia...:mad: :mad: μπορεις να πας σε οποιοδηποτε καταστημα Wind και να αγορασεις μια ολοκαινουρια Νοκια Ν95 απο την alpha copy με την εγγυηση κανονικα.:) Enois na pao se katastima Alpha Copy kai na paro N95. Kai tin epidotisi na tin xaso?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntg1980 Δημ. June 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2007 Δοκίμασε 6931234567@mms.b-online.gr. Απλά η εικόνα έρχεται σε μικρή ανάλυση... Το δοκίμασα αλλά... δεν!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 http://www.wind.com.gr/Listing.fds?langid=1&pageID=410&tablePageID=195&rec=171 Αυτά τα Non-Stop της WIND με stop στα κάτι.... ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Καλημέρα! Σας παραθέτω το mail που έστειλα στην Wind την Παρασκεύη και την απάντηση που έλαβα σήμερα πριν μισή περίπου ώρα: Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο παράπονο που έχω από κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα Wind, αυτό που λειτουργεί στο Super Market Carrefour στην Κηφισίας. Όπως θα καταλάβατε από τον αριθμό του κινητού μου, βρίσκομαι στο δίκτυο της Wind μέσω φορητότητας από άλλο ελληνικό δίκτυο. Ήθελα, λοιπόν, να μεταφερθώ από το καρτοκινητό που είχα στο TIM (ακόμα τότε) F2G. Και επειδή ψωνίζω τακτικά από το εν λόγω κατάστημα, είπα να κάνω εκεί αίτηση για φορητότητα. Δε θυμάμαι το όνομα της κοπέλας που με "εξυπηρέτησε", αλλά και να το θυμόμουν, δε θα το ανέφερα γιατί το ζήτημά μου δεν είναι προσωπικό και δε θέλω να δημιουργήσω κανενός είδους πρόβλημα σε οποιονδήποτε εργαζόμενο. Της ζήτησα να κάνω αίτηση για φορητότητα και επέμενε να μεταφερθώ σε πρόγραμμα συμβολαίου. Της εξήγησα ότι είμαι φοιτήτρια και δεν εργάζομαι, άρα θα ήταν δύσκολο να είμαι συνεπής στις πληρωμές μου και δεν ήθελα ένα τέτοιο άγχος. Παρόλα αυτά επέμενε. Έπειτα μου πρότεινε να πάρω ένα νέο αριθμό. Της εξήγησα ότι δε θέλω να αλλάξω τον αριθμό μου και επιτέλους δέχτηκε να κάνουμε την αίτηση. Κοίταξε στον υπολογιστή της και προφασίστηκε ότι υπήρχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα και δε μπορούσε να γίνει εκείνη τη στιγμή. Σημείωσε τον αριθμό του κινητού μου και είπε ότι θα μου τηλεφωνήσει για να έρθω να κάνω την αίτηση. Ένα τηλεφώνημα που δεν έλαβα ποτέ και το περίμενα 1 εβδομάδα. Τέτοια ήταν η απογοήτευσή μου που είχα δεύτερες σκέψεις σχετικά με τη φορητότητα. Φαντάζομαι πως καταλαβαίνετε! Δεν είναι δυνατόν να ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ για να γίνω συνδρομήτρια ενός δικτύου! Τελικά όμως έκανα τη φορητότητα λόγω του ότι το Non-Stop 500 καλύπτει σημαντικές επικοινωνιακές μου ανάγκες. Όμως, θεωρώ ότι αντιμετωπίστηκα απαράδεκτα. Αποφάσισα να γράψω τελικά το παράπονό μου, αν και έχει περάσει 1 μήνας από τη μεταφορά μου στην Wind, γιατί τώρα με την αλλαγή ονόματος προωθείται ένα πιο φιλόδοξο προφίλ της εταιρίας και ένιωσα την ανάγκη να επισημάνω ότι τέτοια περιστατικά δε συνάδουν με αυτό. Με εκτίμηση, *** Και η Wind απαντάει τα εξής: Αγαπητή κυρία ***, Το e-mail σας έχει ήδη προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα προς ενημέρωση και τυχόν περαιτέρω ενέργειες. Σας ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις σας και λυπούμαστε για την δυσάρεστη θέση στην οποία βρεθήκατε. Η εταιρία μας θα σας προσθέσει στο υπόλοιπο χρόνου ομιλίας της κάρτας σας το ποσό των €10,00. Να σας πω την αλήθεια, περισσότερο έγραψα το mail από περιέργεια για το αν και τι θα απαντήσουν. Δεν το περίμενα ότι θα με αποζημίωναν χρηματικά! Νομίζω ότι είναι μια κίνηση καλής θέλησης από τη Wind και, φυσικά, ανεβαίνει στην εκτίμησή μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Σε ποιον αριθμό πρόσθεσαν τα 10ευρώ? :worry: Αφου δεν αναφέρεται ο αριθμός σου στο e-mail...:blink: :what: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drkaltsas Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Σε ποιον αριθμό πρόσθεσαν τα 10ευρώ? :worry: Αφου δεν αναφέρεται ο αριθμός σου στο e-mail...:blink: :what: Γιατί, το mail το στέλνεις ανυπόγραφο? Δεν λες ποιός είσαι? Από εκεί βρήκαν ποιά είναι κ τον αριθμό της.. Παράθεση http://djchriskaltsas.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Βρε παιδιά, σας μετέφερα μόνο το main body του μηνύματος που τους έγραψα. Για ευνόητους λόγους, δεν παρέθεσα εδώ όλα τα στοιχεία που τους έδωσα, όπως το κινητό μου και το ονοματεπώνυμό μου!!! Εννοείται ότι έκανα επώνυμα το παράπονο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datum Processor Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 drkaltsas νόμιζα οτι το έγραψε απο mail client (ή yahoo.gr ξέρω γω) και μας το μετέφερε αυτούσιο και απλά σε ότι δε χρειαζόταν έβαλε αστεράκια....:O My_immortal sorry που σε αμφισβήτησα, οκ? :cool: Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 drkaltsas νόμιζα οτι το έγραψε απο mail client (ή yahoo.gr ξέρω γω) και μας το μετέφερε αυτούσιο και απλά σε ότι δε χρειαζόταν έβαλε αστεράκια....:O My_immortal sorry που σε αμφισβήτησα, οκ? :cool: OK, δεν το είδα καν σαν αμφισβήτηση. :) Και για να γίνω απόλυτα σαφής και ξεκάθαρη, http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageid=419, εδώ είναι η φόρμα που συμπλήρωσα και μέσω αυτής επικοινώνησα με την Wind. Όμως θεωρώ πως το θέμα ξέφυγε. Σημασία έχει η κίνηση εκ μέρους της Wind και αυτή θα έπρεπε να σχολιάζουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 10? μονο? βαλε αγαπη μου καμια 50αρα να πω μπραβο Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 pali kala...esto k gia ta matia tu kosmou.. alla re paides ontos kanonika etsi prpei na kanume o ka8enas apo emas...giait pleon sthn xora mas oi perissoteroi me ton OX-ADERFISMO epibionoun...pu na trexo tora,ti na kano ti 8a kerdiso ktl...pali kala k bravo su pu brikes to 8arros/xrono/orexi/dia8esi na tus steileis ena mail Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 εχε χαρη που εχουμε χουβαρντα αφεντικο! :lol: α ρε θα τρελαθω! πεταει η ομαδα!! εγω εστειλα ενα μεϊλ παντως απο το site και καμια ενημερωση δεν πηρα...ασε που μου ηρθε και failed...θα ξανακανω μια προσπαθεια να στειλω παλι. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor69 Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Δοκίμασε 6931234567@mms.b-online.gr. Απλά η εικόνα έρχεται σε μικρή ανάλυση... από πότε ισχύει τέτοιο πράγμα????????????????????????????????????????????? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo.gif Α proud member of the Alliance, opposed to members of the Horde! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. June 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2007 Δεν είναι κακή κίνηση... Μακάρι να μην είναι μενομωμένο περιστατικό... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts