sakels Δημ. April 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2006 kala iparxei kosmos pou xrisimopoiei aftes tis ipiresies...?!?! imarton diladi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Ούτε HSCSD ούτε EDGE έχει ενεργοποιηθεί στο δίκτυο της ΤΙΜ. Κρίμα διότι θα ήταν η μόνη που θα τα υποστήριζε. Δεν θα πείραζε τον κάτοχο ενός Communicator 9xxx να τα χρησιμοποιήσει για μεγαλύτερη ταχύτητα... Είναι κρίμα που και η ΤΙΜ ακολούθησε την πεπατημένη των άλλων δικτύων στο θέμα αυτό... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Δυστυχώς για την ανάπτυξη άλλων πιο χρήσιμων υπηρεσιών (όπως 3G στα καρτοκινητά), ναι, υπάρχει κόσμος που πληρώνει χρυσάφι για μια εικόνα/βίντεο/ήχο... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 Δυστυχώς για την ανάπτυξη άλλων πιο χρήσιμων υπηρεσιών (όπως 3G στα καρτοκινητά), ναι, υπάρχει κόσμος που πληρώνει χρυσάφι για μια εικόνα/βίντεο/ήχο... Παιδιά μην τρελενόμαστε κιόλας. Είναι μια αρκετά καλή υπηρεσία για να κατεβάζεις νόμιμα τραγούδια. Αλλά αν δίνουν ένα τραγούδι €5 εεεε δεν αξίζει... Εγώ προσωπικά κατεβάζω νόμιμα τραγούδια από το zuper.gr μόνο με €0.99 και €1.19/τραγούδι. Τι λέμε τώρα.... (όπως καταλάβατε έχω σοκαριστεί με την τιμή που το δίνει η ΤΙΜ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2006 μα γιατί να πληρώσεις τόσα λεφτά για μια τέτοια υπηρεσία ενώ υπάρχει το καλό Internet Που τα κατεβάζεις τζαμπέ και ας μην είναι νόμιμα! σιγά ποιος θα σε πιάσει? τι θα σου πουν??? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 μα γιατί να πληρώσεις τόσα λεφτά για μια τέτοια υπηρεσία ενώ υπάρχει το καλό Internet Που τα κατεβάζεις τζαμπέ και ας μην είναι νόμιμα! σιγά ποιος θα σε πιάσει? τι θα σου πουν??? Ε, δεν είναι ότι θα σε πιάσουν ή θα σου πουν κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Ε, δεν είναι ότι θα σε πιάσουν ή θα σου πουν κάτι... αλλά? υπάρχει λόγος να δώσεις τα λεφτά σου για να κατεβάσεις ένα τραγούδι που θα είναι κλειδωμένο και δεν θα μπορείς ούτε να το κόψεις ούτε τίποτα και να το ακούς μόνο από το κινητό????:wacko: Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Η υπηρεσία απευθύνεται σε αυτούς που δεν έχουν υπολογιστή ή δεν έχουν σύνδεση με το ίντερνετ ή δεν ξέρουν ότι από το ίντερνετ μπορείς να κατεβάσεις τραγούδια ή πολύ απλά δεν ξέρουν τι είναι το ίντερνετ!!! Με τον ίδιο τρόπο δεν πουλάνε και τα real tones; πολλοί είμαστε αυτοί που κόβουμε ένα ΜΡ3 στον υπολογιστή μας και το περνάμε στο κινητό. Οι περισσότεροι όμως τα ακριβοπληρώνουν για να βάλουν ένα τραγούδι σαν ringtone... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2006 Η υπηρεσία απευθύνεται σε αυτούς που δεν έχουν υπολογιστή ή δεν έχουν σύνδεση με το ίντερνετ ή δεν ξέρουν ότι από το ίντερνετ μπορείς να κατεβάσεις τραγούδια ή πολύ απλά δεν ξέρουν τι είναι το ίντερνετ!!! Με τον ίδιο τρόπο δεν πουλάνε και τα real tones; πολλοί είμαστε αυτοί που κόβουμε ένα ΜΡ3 στον υπολογιστή μας και το περνάμε στο κινητό. Οι περισσότεροι όμως τα ακριβοπληρώνουν για να βάλουν ένα τραγούδι σαν ringtone... Καλά άλλο κεφάλαιο και αυτό με τα real tones. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απάτη από τα real tones. Αν είναι δυνατόν να πουλάνε ολόκληρο το τραγούδι €1 και €1.50 και να πουλάνε ένα real tone €3.50 και €4!!!! Αυτή τη λογική δεν την καταλαβαίνω. Πάντως για τα μουσικά κομμάτια εγώ είμαι αντίθετος σε όσα λέγονται. Δεν νομίζω ότι μόνο οι άσχετοι με το internet αγοράζουν από τέτοιες υπηρεσίες. Εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα από το κινητό αλλά από το internet θα πλήρωνα για να αγοράζω ένα τραγούδι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Εκμεταλευόμενοι την νέα υπηρεσία του TIM + για την ελεύθερη πλοήγηση σε sites με 3,5€/μήνα μπορούμε να κάνουμε streaming καποιο ράδιοφωνο?? Είτε καποιο με χαμηλό bitrate για GSM δίκτυο είτε καποιο με μεγάλο για 3G δικτυο. Τι λέτε?? Γίνεται με συσκευη 3G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerios Δημ. April 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2006 Πολύ καλή η ερώτησή σου φίλε ryder. Όποιος ξέρει ας απαντήσει , καλή φάση αν όντως ισχύει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 και εγω το ιδιο ερωτημα εχω αλλα απο σα δοκιμασα με wma/mp3/asf δεν γινεται. Αποτι φαινεται με το Apn του wap ειναι κλειδωμενα τα getaways? Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Και γω το ψαξά, έκανα αναζήτηση και στο wap.google αλλά τίποτα.. Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 θετοντας ως APN το gint.b-online.gr εχουμε κανονικα streaming, αλλα με χρεωση ΤΡΕΛΗ που δε συμφερει κανεναν!!!! (10' να δεις παιζει μετα να χρωστας κανα 30ευρω...) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 θετοντας ως APN το gint.b-online.gr εχουμε κανονικα streaming, αλλα με χρεωση ΤΡΕΛΗ που δε συμφερει κανεναν!!!! (10' να δεις παιζει μετα να χρωστας κανα 30ευρω...) Βάζοντας όμως το streaming (από Mobile TV) που δεν χρεώνει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeikinitos Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Είναι σίγουρο όμως ότι κοστίζει 5€; Παράθεση Can't get enough Can't give it up When you're telling me those white lies Champagne It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RyDeR Δημ. April 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2006 Μεσω ρυθμίσεων πρόσβασης tim+ με την μηνιαία χρέωση έχουμε πρόσβαση μόνο σε wap sites??? Αν έχουμε προσβαση και σε κανονικούς internet servers λογικά θα μπορούμε να ακούσουμε/δούμε π.χ. ένα ράδιο απο τις λίστες του winamp είτε ακόμα και τηλεόραση. Όποιος έχει Tim+ συσκευή ας δοκιμάσει να μπεί σε καποια κανονική (όχι wap) ιστοσελίδα και να δει αν έχει πρόσβαση...... Μέτα βλέπουμε. Προς το παρών χρειάζομαι τις ρυθμίσεις για tim+ να τις περάσω στο V3x και να κάνω δοκιμές. Ανεβάστε τες καποιος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Ρε συ δεν διαβασες ποιο πανω? Σου ειπα με το mpx200 μπηκα, που κανει κανονικα streaming WMA/MP3/ASF/WMV και πολλα αλλα αλλα τπτ ακομα και απο το site της microsoft. Συνδεδεμενο με το pc που εχει ανοικτα τα HTTP ports μπηκε κανονικα. Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Μάλλον κάναμε λάθος... Τελικά ένα full track κοστίζει €1.785, όσο δηλαδή και η Vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. April 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2006 Έμαθα περισσότερα για την υπηρεσία και ιδού… Η υπηρεσία TIM Full Tracks (από το MAD) προσφέρεται αποκλειστικά και μόνο μέσω 3G Συμβατές συσκευές Οι μέχρι τώρα, συμβατές με την υπηρεσία συσκευές είναι οι ακόλουθες: Nokia: N70, N90, 6280, 6630, 6680, Motorola E1000, E1070, Samsung Z300 Χρεώσεις Η χρέωση για την είσοδο στο TIM Plus είναι €0,42/είσοδο. Η χρέωση της υπηρεσίας είναι €1.785/τραγούδι (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) Πρόσβαση Η πρόσβαση στην υπηρεσία είναι εφικτή μόνο μέσω TIM Plus και πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία “Μουσική” Προϋποθέσεις Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι να υπάρχουν ενεργοποιημένες οι υπηρεσίες 3G και ο συνδρομητής να βρίσκεται σε περιοχή κάλυψης δικτύου 3G. (Σχόλιο: άρα προς το παρόν προσφέρεται μόνο για πελάτες με συμβόλαιο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Ειμαι λιγο ασχετος. εχω το N70 και ειμαι στην TIM. πως μπορω να εχω internet στο κινητο μου, οχι αυτο της tim imagine, αλλα κανονικο ωστε να βλεπω HTML σελιδες. μπορει να γινει κατι ωστε να μπαινω δωρεαν στο internet απο την γραμμη adsl του σπιτιου μου; τι χρειαζομαι; γινεται να μοιρασω τις ταχυτητες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fair_lady Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Mπορεις να μπεις στο tim plus και να κατεβασεις το mini opera για να βλεπεις κανονικες internet σελιδες απο το κινητο. Επισης, μπορεις να συνδεσεις το κινητο σου με καλωδιο usb στο pc και να συνδεθεις στο ιντερνετ χρησιμοποιησεις το gprs (κανοντας χρηση του κινητου σου σαν modem). Αυτο γινεται αν περασεις το software του κινητου στο pc και να δημιουργησεις ξεχωριστο εικονιδιο συνδεσης με κωδικους που θα σου δωσουν απο το cc. Ελπιζω να σε καλυψα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giamar Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Έχω φάει τον κόσμο και δεν έχω βρει ανακοίνωση της ΤΙΜ, ούτε στο myphone ούτε στο site της ΤΙΜ. Ισχύει τελικά η επέκταση υπολοίπου; Πόσο πρέπει να είναι το υπόλοιπό μου για να τη χρησιμοποιήσω; Έχει τίποτα προϋποθέσεις, όπως π.χ. η Vodafone έχει την εγγραφή στο point mania (=κατάθεση προσωπικών στοιχείων); Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Έχω φάει τον κόσμο και δεν έχω βρει ανακοίνωση της ΤΙΜ, ούτε στο myphone ούτε στο site της ΤΙΜ. Ισχύει τελικά η επέκταση υπολοίπου; Πόσο πρέπει να είναι το υπόλοιπό μου για να τη χρησιμοποιήσω; Έχει τίποτα προϋποθέσεις, όπως π.χ. η Vodafone έχει την εγγραφή στο point mania (=κατάθεση προσωπικών στοιχείων); Στο pointmania μπορείς να κάνεις εγγραφή και χωρίς να δηλώσεις στοιχεία και η επέκταση υπολοίπου λειτουργεί κανονικά (η διαφορά υπάρχει στο ότι δεν μπορείς να πάρεις κάποια δώρα...). Απλά πρέπει να το ζητήσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. April 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2006 Έχω φάει τον κόσμο και δεν έχω βρει ανακοίνωση της ΤΙΜ, ούτε στο myphone ούτε στο site της ΤΙΜ. Ισχύει τελικά η επέκταση υπολοίπου; Πόσο πρέπει να είναι το υπόλοιπό μου για να τη χρησιμοποιήσω; Έχει τίποτα προϋποθέσεις, όπως π.χ. η Vodafone έχει την εγγραφή στο point mania (=κατάθεση προσωπικών στοιχείων); Για να κάνεις χρήση της υπηρεσίας θα πρέπει το υπόλοιπο σου να είναι από 2 έως -2 ευρώ. Σου προσθέτει 3 ευρώ και σου τα παίρνει πίσω μαζί με τα 0,40 ευρώ που είναι η χρέωση της υπηρεσίας, όταν βάλεις κάρτα. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts