aektzhs 1 Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 43 minutes ago, p_k said: Τώρα που ανανέωσα στο ίδιο πρόγραμμα, δηλαδή στο Unlimited All, δηλαδή στις ίδιες παροχές, φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με αναλογίες δεδομένων, χρόνου ομιλίας, μηνυματων, από τη στιγμή που όλα είναι απεριόριστα. Σωστά; Κάνω χρήση των παροχών κανονικά Σε τι τιμή;;;; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 (edited) 29.99 Unlimited all + EU Το χρησιμοποιεί ένα από τα παιδιά που είναι κάτω των 29 ετών. Επομένως έχει απαλλαγή τελών κινητής και βγαίνει στα 27,27 ευρώ. Edited November 24, 2023 by p_k 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 1 hour ago, p_k said: Τώρα που ανανέωσα στο ίδιο πρόγραμμα, δηλαδή στο Unlimited All, δηλαδή στις ίδιες παροχές, φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα με αναλογίες δεδομένων, χρόνου ομιλίας, μηνυματων, από τη στιγμή που όλα είναι απεριόριστα. Σωστά; Κάνω χρήση των παροχών κανονικά Σωστά. Όπως και να έχει, ο μετρητής ενημερώνεται άμεσα οπότε αν αλλάξεις πρόγραμμα θα ξέρεις εξαρχής από πότε και πόσα λεπτά/ ΜΒ σου αναλογούν. Δεν πας στα τυφλά 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2023 2 minutes ago, paanos said: Σωστά. Όπως και να έχει, ο μετρητής ενημερώνεται άμεσα οπότε αν αλλάξεις πρόγραμμα θα ξέρεις εξαρχής από πότε και πόσα λεπτά/ ΜΒ σου αναλογούν. Δεν πας στα τυφλά Ευχαριστώ φίλε μου 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 7 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Άρα επιβεβαιώνονται όλοι όσοι έλεγαν ότι από τον Δεκέμβριο ξεκινάει και η Nova esim. Μάλλον από 27/11 ή 04/12 θα γίνει εμπορικά διαθέσιμη Και το νέο Nova app;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 9 ώρες πριν, paanos said: Ένα από τα διαφημιστικά banner στο νέο nova account (ακόμα σε δοκιμαστική μορφή). Δεν οδηγεί κάπου αλλα σημαίνει ότι προχωράμε Αυτό που ακριβώς το βρήκες; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Στο δοκιμαστικό nova account όπως είπα.. δεν είναι ακόμα για ευρεία διάθεση. Μπορείτε να δείτε ένα μέρος του στο nova.gr/account αλλα είναι μερικές εκδόσεις πίσω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Ενημερώθηκε και η εφαρμογή με τη νέα ημερομηνία λήξης του συμβολαίου. Αυτό που λέγαμε χθες. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 Πιστεύετε μπορεί να διαθέσει η NOVA ένα ποσό πάνω από 110 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα; https://dailymedia.com.gr/media/sports-media/51083/champions-europa-kai-conference-league-poio-kanali-pairnei-ta-dikaiomata-gia-tin-trietia-2024-2027.html 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2023 1 hour ago, Antonio21 said: Πιστεύετε μπορεί να διαθέσει η NOVA ένα ποσό πάνω από 110 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα; https://dailymedia.com.gr/media/sports-media/51083/champions-europa-kai-conference-league-poio-kanali-pairnei-ta-dikaiomata-gia-tin-trietia-2024-2027.html Μάλλον Cosmote θα πάνε και το 2024-2027 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 https://www.capital.gr/epixeiriseis/3752221/sunexistikan-oi-zimies-kai-to-2022-gia-tis-etaireies-tis-nova-omixli-gia-to-2023/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 6 minutes ago, damierom said: https://www.capital.gr/epixeiriseis/3752221/sunexistikan-oi-zimies-kai-to-2022-gia-tis-etaireies-tis-nova-omixli-gia-to-2023/ Κλασσική λάσπη από το καρτέλ 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 6 minutes ago, VIPdriver said: Κλασσική λάσπη από το καρτέλ Είπαμε το καρτέλ δεν πετάει τέτοια. Τα συμφέροντα των media πετάνε την λάσπη. Επίσης το capital ξέρω ότι δεν ανήκει ή στον Όμιλο Κυριακού ή στον Όμιλο Μαρινάκη. Θα δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Κάποιον τον πολεμούν επειδή τους κάνει ζημιά. Αλλιώς δε θα ασχολούνταν. Προσωπική μου άποψη. Εγώ, όσο τον πολεμούν, θα τον στηρίζω. Ηδη ετοιμάζω 2 κοσμοτε και 2 βονταφον προς φορητότητα μεχρι το τελος του έτους. 1 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Κάποιον τον πολεμούν επειδή τους κάνει ζημιά. Αλλιώς δε θα ασχολούνταν. Προσωπική μου άποψη. Εγώ, όσο τον πολεμούν, θα τον στηρίζω. Ηδη ετοιμάζω 2 κοσμοτε και 2 βονταφον προς φορητότητα μεχρι το τελος του έτους. Ούτε εγώ είμαι απόλυτος,απλά δεν θεωρώ ότι οι άλλες εταιρείες κινητής την πολεμάνε. Θεωρώ ότι πρόκειται για τους γνωστούς-άγνωστους βαρόνους των media. Παρόλα αυτά οι καθημερινές προσπάθειες για την καλυτέρευσή του δίκτυο για εμένα λένε πολλά 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 https://typologies.gr/ateleiotos-o-quot-polemos-quot-united-group-kai-proedroy-voytsits-sti-servia/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Κάποιον τον πολεμούν επειδή τους κάνει ζημιά. Αλλιώς δε θα ασχολούνταν. Προσωπική μου άποψη. Εγώ, όσο τον πολεμούν, θα τον στηρίζω. Ηδη ετοιμάζω 2 κοσμοτε και 2 βονταφον προς φορητότητα μεχρι το τελος του έτους. Δεκτό ότι κάνουν πόλεμο. Απλά να αναφέρω ότι δεν βγάζουν fake news ή φήμες. Απλά αναδημοσιεύουν τις οικονομικές καταστάσεις που εκδίδει η ίδια η Nova και εξηγούν τα νούμερα του ισολογισμού σε πιο κατανοητή γλώσσα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Όλα έχουν μια βάση. Δεν νομίζω πως είπαν έτσι θα ξεκανουμε τον όμιλο united, ειδικά στη Σερβία. Ή το χρησιμοποιεί για προβολή της ή κάτι δεν πάει καλά καθόλου. Αντισυστημικος όμιλος με εκατομμύρια σε τράπεζες, πρώτη φορά που θα έχω δει πραγματικά. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 καλησπερα εκανα ebill σε λογαριασμο σταθερης της γιαγιας μου και βλεπω οτι στις προσφορες μου δινει την δυνατοτητα με 20,89 ευρω να ανανεωσω το συμβολαιο που ληγει 27/01/2024 μεσα απο το nova my account , αμα το πατησω ανανεωνεται αυτοματα στην ιδια τιμη; για 2 χρονια; ή οχι; . Επισης πια ειναι η τιμη για double play 24 οταν ληγει η δεσμευση του συμβολαιου; . 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 1 hour ago, johnny_htc said: Όλα έχουν μια βάση. Δεν νομίζω πως είπαν έτσι θα ξεκανουμε τον όμιλο united, ειδικά στη Σερβία. Ή το χρησιμοποιεί για προβολή της ή κάτι δεν πάει καλά καθόλου. Αντισυστημικος όμιλος με εκατομμύρια σε τράπεζες, πρώτη φορά που θα έχω δει πραγματικά. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το ένα δεν αποτρέπει το άλλο 3 1 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. November 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2023 Στην εφαρμογή my account δε μπορώ να μπω. Βάζω σταθερό, παίρνω κωδικό και παράλληλα το μήνυμα ότι κάτι πηγε στραβα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 7 ώρες πριν, hercoulis said: Στην εφαρμογή my account δε μπορώ να μπω. Βάζω σταθερό, παίρνω κωδικό και παράλληλα το μήνυμα ότι κάτι πηγε στραβα.. Τι έγινε πάλι... Μήπως βγαίνει η καινούρια; 3 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 9 ώρες πριν, hercoulis said: Στην εφαρμογή my account δε μπορώ να μπω. Βάζω σταθερό, παίρνω κωδικό και παράλληλα το μήνυμα ότι κάτι πηγε στραβα.. Στα σταθερά τον τελευταίο καιρό μπαίνεις μόνο με username password 13 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said: καλησπερα εκανα ebill σε λογαριασμο σταθερης της γιαγιας μου και βλεπω οτι στις προσφορες μου δινει την δυνατοτητα με 20,89 ευρω να ανανεωσω το συμβολαιο που ληγει 27/01/2024 μεσα απο το nova my account , αμα το πατησω ανανεωνεται αυτοματα στην ιδια τιμη; για 2 χρονια; ή οχι; . Επισης πια ειναι η τιμη για double play 24 οταν ληγει η δεσμευση του συμβολαιου; . Αν το πατήσεις ανανεώνεται. Δεν ξέρουμε την ίδια τιμή. Αν σου λέει 20,89, τόσο θα είναι. Αναλογα το πρόγραμμα. Στον λογαριασμό μπορείς να δεις την αρχική τιμή, είναι η τιμή συμβολαίου χωρίς εκπτώσεις και φόρους. Σε αυτή τη τιμή προσθέτεις φόρους και βρίσκεις το ποσό τιμοκαταλόγου (εκτός δέσμευσης). προσοχη: στα χαρτιά χρεώνεσαι την τιμή τιμοκαταλόγου όταν είσαι εκτός δέσμευσης αλλά στην πράξη πολλές φορές διατηρείς την ίδια έκπτωση για αόριστο χρονικό διάστημα χωρίς δέσμευση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 Εγώ προς το παρόν δεν ανανεώνω παρόλο που το συμβόλαιο λήγει τέλη Ιανουαρίου. Τις άλλες φορές πάντα έδιναν κάτι καλό στην ανανέωση,τώρα τίποτα. Είναι η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που είμαι συνδρομητής που δεν ανανεώνω. Προς το παρόν θα μείνω ως αορίστου χρόνου 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2023 43 minutes ago, aektzhs 1 said: Εγώ προς το παρόν δεν ανανεώνω παρόλο που το συμβόλαιο λήγει τέλη Ιανουαρίου. Τις άλλες φορές πάντα έδιναν κάτι καλό στην ανανέωση,τώρα τίποτα. Είναι η πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια που είμαι συνδρομητής που δεν ανανεώνω. Προς το παρόν θα μείνω ως αορίστου χρόνου Προσεξε μετά τη λήξη μην σταματήσουν οι εκπτώσεις. 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts