Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε δεν έχει νόημα το torrent στο κινητό. Email και surfάρισμα συν οτι εφαρμογές κατεβάζω για το iphone. Εκεί καταναλώνονται βασικά. Αλλά είμαι πολύ έξω και το email είναι επαγγελματικό....

Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;"

Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;"

Μάλιστα... Κατάλαβα.........

Πάντως η υπηρεσία 1212 ούτε σήμερα (22/09/2010) είναι διαθέσιμη.....

http://img192.imageshack.us/img192/8724/htcquietlybrilliant1.gif

Μάλιστα... Κατάλαβα.........

Πάντως η υπηρεσία 1212 ούτε σήμερα (22/09/2010) είναι διαθέσιμη.....

Σήμερα έστειλα 2-3 φορές να δω τις χρεώσεις μου και η υπηρεσία δεν ήταν διαθέσιμη. Στο τελευταίο μάλιστα μήνυμα μου η απάντηση ήταν.

Έχετε ξεπεράσει την μέγιστη καθημερινά επιτρεπτή χρήση της υπηρεσίας. Παρακαλώ δοκιμάστε πάλι αύριο. :ninja::cry::X

:lol::lol:

Μόλις λήξει το συμβόλαιο μου θα τους εξηγήσω εγώ προς τα που θα δοκιμάσω. :lol:

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Σήμερα έστειλα 2-3 φορές να δω τις χρεώσεις μου και η υπηρεσία δεν ήταν διαθέσιμη. Στο τελευταίο μάλιστα μήνυμα μου η απάντηση ήταν.

Έχετε ξεπεράσει την μέγιστη καθημερινά επιτρεπτή χρήση της υπηρεσίας. Παρακαλώ δοκιμάστε πάλι αύριο. :ninja::cry::X

:lol::lol:

Μόλις λήξει το συμβόλαιο μου θα τους εξηγήσω εγώ προς τα που θα δοκιμάσω. :lol:

Εμένα πάντως έχει λήξει. Αλλά πάλι στη wind θα πάω. Δυστυχώς έχει τις καλύτερες προσφορές κινητού - σταθερού........

Τώρα αν την υπηρεσία ενημέρωσης υπολοίπου με το 1212 σκοπεύει να την καταργήσει, τότε αλλάζει το θέμα.

Εκτός βέβαια αν την επόμενη φορά που λειτουργεί η υπηρεσία και στείλουμε κενό μήνυμα στο 1212 μας έρθει απάντηση που θα λέει:

ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ 1345' ΚΑΙ 1466 SMS ΠΡΟΣ ΚΙΝΗΤΑ WIND, Q ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΑ, 45' & 34 SMS ΠΡΟΣ ΛΟΙΠΑ ΔΙΚΤΥΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ 130 MB ΓΙΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 12-10-2010.

Έτσι για να δείξει ότι μας σέβεται σαν πελάτες συμβολαίου, την στιγμή που γνωρίζουμε ότι το κάνει στα καρτοκινητά.... Λίγο σεβασμός ρε ****το..... Δεν βλάπτει.... Πελάτες σου είμαστε ρε wind και μάλιστα συμβολαίου, όχι απλώς κάρτας..... Εμείς σε σεβόμαστε πληρώνοντας τους λογαριασμούς στην ώρα τους κ.τ.λ.. Δείξε και εσύ έστω και αργά ότι έχεις ένα Α επίπεδο....

Edited by energeiakos

Κάποια αναβάθμιση κάνουν βρε παιδιά. Μην τα παραλέμε :-P

Κάποια αναβάθμιση κάνουν βρε παιδιά. Μην τα παραλέμε :-P

Ξέρεις τίποτα; Μήπως η αναβάθμιση που λέω επάνω ή τα παραλέω;

Σήμερα λειτούργησε κανονικά παιδιά.

Προτεραιότητα στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της στην αγορά της Ινδίας και όχι σε μεγάλες εξαγορές δίνει η νορβηγική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Telenor

Αρνείται, δε, να σχολιάσει τις πληροφορίες περί ενδιαφέροντός της για τη Wind Hellas.

«Εστιάζουμε την προσοχή μας στις υφιστάμενες δραστηριότητές μας, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Ινδία. Αυτή είναι η βασική μας αποστολή φέτος και το 2011» σημείωσε στο Reuters ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Γιον Φρέντρικ Μπακσάας.

Από την πλευρά του ο οικονομικός διευθυντής της Telenor Ριτσαρντ Άα, σε ερώτηση δημοσιογράφων για το εάν η εταιρεία ενδιαφέρεται να εξαγοράσει μερίδιο στη Wind Hellas, αρκέστηκε να απαντήσει ότι δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο για τέτοια ζητήματα.

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1870255

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παρά την ιδιαίτερα αρνητική συγκυρία για την Ελλάδα, η διοίκηση της Wind Hellas αισθάνεται αισιόδοξη ότι η εταιρεία τελικά θα επιβιώσει και θα βρει έναν αξιόπιστο μέτοχο. Η αναδιάρθρωση του δανειακού χρέους, η οποία και ενεργοποίησε τη διαδικασία αλλαγής ιδιοκτησίας στην εταιρεία, συνάντησε ζωηρό ενδιαφέρον, δεδομένου ότι προσείλκυσε τέσσερις νέους ενδιαφερόμενους, πέραν των όσων αναμένονταν να εκφράσουν ενδιαφέρον – δηλαδή του μέχρι πρότινος μετόχου της εταιρείας κ. Ναγκίμπ Σαουίρις και των ομολογιούχων - δανειστών της επιχείρησης.

Ωστόσο, από τους έξι ενδιαφερόμενους μόνον τρεις φαίνεται ότι συνεχίζουν στη διαδικασία διεκδίκησης της επιχείρησης. Πρόκειται για τη νορβηγική εταιρεία τηλεπικοινωνιών Telenor, την αμερικανική επενδυτική εταιρεία Saban Capital Group (SCG) και τέλος, τους ομολογιούχους, οι οποίοι ήδη ελέγχουν ώς ένα βαθμό την επιχείρηση. Οι τελευταίοι είναι οι μεγάλοι χαμένοι από την αναδιάρθρωση της κεφαλαιακής δομής της Wind Hellas, αφού οι εγγυημένες ομολογίες τους ύψους 1,22 δισ. ευρώ αναμένεται να περικοπούν (haircut) στο 40% της ονομαστικής τους αξίας, ενώ στο 6% αναμένεται να περικοπούν μη εγγυημένες ομολογίες που έχει εκδώσει η Wind Hellas ύψους 0,35 δισ. ευρώ.

Οι ομολογιούχοι εκτιμάται ότι θα διατηρήσουν τον έλεγχο της επιχείρησης, αλλά βρίσκονται ήδη σε επαφή με στρατηγικούς (αλλά και μη στρατηγικούς επενδυτές), προκειμένου να περιορίσουν τις απώλειές τους. Οι συζητήσεις αφορούν τους υποψήφιους ενδιαφερόμενους (Telenor και SCG), ενώ δεν αποκλείεται να βρίσκονται σε επαφή και με τρίτους (π. χ. Forthnet). Η Wind Hellas, σύμφωνα με την αξία διαπραγμάτευσης των ομολογιών στις διεθνείς αγορές, αποτιμάται σε 700 έως 800 εκατ. ευρώ, όταν η ίδια έχει δανεισμό ύψους 1,8 δισ. ευρώ.

Πηγές κοντά στη διαδικασία αναφέρουν ότι τις υψηλότερες πιθανότητες, είτε για μετοχική συνεργασία είτε για πώληση της εταιρείας από τους ομολογιούχους, συγκεντρώνουν η Telenor και η SCG. Η Telenor διαθέτει και τεχνογνωσία, αλλά και «βαθιές τσέπες». Με κεφαλαιοποίηση κοντά στα 20 δισ. ευρώ και εμπειρία σε πολλές αγορές του κόσμου, η νορβηγική εταιρεία μπορεί να δώσει «πνοή μακράς διαρκείας» στην πολύπαθη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας. Παράλληλα, μια τέτοια κίνηση θα «ταρακουνήσει» την ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών, καθώς, μετά την απόκτηση των αδειών κινητής τηλεφωνίας το 1992, για πρώτη φορά θα εισέλθει σ’ αυτήν ένας παγκόσμιας κλάσης παίκτης στις τηλεπικοινωνίες.

Σημειώνεται ότι η Telenor γνωρίζει την ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας, ως μέτοχος μειοψηφίας στην Cosmote. Η εταιρεία επένδυσε το 1996 περίπου 26 δισ. δρχ. (περίπου 76 εκατ. ευρώ) και το 2003 πούλησε τη συμμετοχή της αποκομίζοντας υπεραξίες της τάξης των 800 εκατ. ευρώ.

Η SCG δεν έχει τεχνογνωσία στις τηλεπικοινωνίες, αλλά έχει βαθιές τσέπες. Η επενδυτική εταιρεία έχει στο ενεργητικό της 5 δισ. δολ. για επενδύσεις και συνιστά μια αξιόπιστη λύση για τη Morgan Stanley, που έχει αναλάβει την αναδιάρθρωση του χρέους της Wind Hellas. H εταιρεία επενδύει κυρίως στον τομέα των επικοινωνιών και της ψυχαγωγίας.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_26/09/2010_416394

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν τους βάλουν "στόχους" για τις "ΔΕΗ" θα τους αρέσει όμως!!! χεχε!!

(αν δεν κάνω λάθος έχω δει αντίστοιχες διαφημίσεις και σε καταστήματα Vodafone)

lalista.gr

Αν τους βάλουν "στόχους" για τις "ΔΕΗ" θα τους αρέσει όμως!!! χεχε!!

(αν δεν κάνω λάθος έχω δει αντίστοιχες διαφημίσεις και σε καταστήματα Vodafone)

να σου πω κι εγω...εχω δει σε καταστημα βονταφον να λεει εξοφλουνται λογαριασμοι δεη!

Never Give Up:!:

Join friend!

καλή φάση θα ήταν αν μπορούσαμε να τους ξοφλάμε και με τις κάρτες bonus, που μέχρι πρότεινος μας ζάλιζαν να τις εκδώσουν...μιλάμε για καλούς πόντους

μέχρι πριν 20 μέρες δεν έπαιζε...για να δούμε..

καλή φάση θα ήταν αν μπορούσαμε να τους ξοφλάμε και με τις κάρτες bonus, που μέχρι πρότεινος μας ζάλιζαν να τις εκδώσουν...μιλάμε για καλούς πόντους

μέχρι πριν 20 μέρες δεν έπαιζε...για να δούμε..

Δεν πρόκειται να το δεις αυτό!

Είναι λίγο περίεργα τα πράματα με τη ΔΕΗ.

Απλώς, καλό θα ήταν οι εταιρίες όπως βρήκαν εναλλακτικές λύσεις σταθερής τηλεφωνίας (εκτός ΟΤΕ) να βρουν και κάποια λύση για το ρεύμα (εκτός ΔΕΗ).

Δεν νομίζω πως είματσε μακριά!

Απλώς, καλό θα ήταν οι εταιρίες όπως βρήκαν εναλλακτικές λύσεις σταθερής τηλεφωνίας (εκτός ΟΤΕ) να βρουν και κάποια λύση για το ρεύμα (εκτός ΔΕΗ).

Δεν νομίζω πως είματσε μακριά!

Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι πως θα είναι η ζωή μας αν η εταιρείες ρεύματος είναι όπως η wind/tellas

[sIGPIC][/sIGPIC]

σε τηλεφωνική επικοινωνία πάντως με το 1268 (με χρέωση:whip:) ο υπάλληλος με διαβεβαίωνε πως δεν υπάρχει εντολή να ΜΗΝ γίνεται αυτό...όταν βέβαια στο τέλος καταλήξαμε ότι είναι θέμα καταστήματος και τον ρώτησα αν πρέπει να τα πάρω με τη σειρά για να εξυπηρετηθώ με τον τρόπο που θέλω, κατάλαβε ότι έλεγε απίθανα πράγματα και συμφώνησε στο ότι το θέμα πρέπει να προωθηθεί και να βγει σχετική ανακοίνωση σε όλους για το αν γίνεται ή όχι...

εκτιμώ ότι πρόβλημά τους είναι η ενσωμάτωση της προμήθειας στο σύστημα πληρωμής...και νομίζω σύντομα θα δωθεί λύση...:)

Για να καταλάβω, γίνεται να πληρώνεται ο λογ/μός της ΔΕΗ σε κατάστημα wind με χρέωση μέσω πιστωτικής κάρτας; Όχι πάγια εντολή :)

Για να καταλάβω, γίνεται να πληρώνεται ο λογ/μός της ΔΕΗ σε κατάστημα wind με χρέωση μέσω πιστωτικής κάρτας; Όχι πάγια εντολή :)

Μόνο μετρητά!

Κανένα κατάστημα δεν δέχεται πιστωτική σε λογαριασμούς ΔΕΗ.

Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι πως θα είναι η ζωή μας αν η εταιρείες ρεύματος είναι όπως η wind/tellas

Έχουν ξεκινήσει και άλλοι εναλλακτικοί πάροχοι ρεύματος δειλά δειλά.

Καλά τόσα χρόνια πληρώνομαι τόσα λεφτά στον ΟΤΕ.

Δεν λέω οτι προσφέρουν και τις καλύτερες υπηρεσίες, αλλά οτι πληρώνεις παίρνεις.

Τουλάχιστον θα υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις.

Αύξηση ζήτησης - μείωση τιμών

Edited by Petros the Great
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση!

Ναι αλλά ο ΟΤΕ σου έκανε 5 χρόνια να σου βάλει σταθερό!!! Μόλις ήρθε ο ανταγωνισμός από την κινητή , τότε άριχσε να βγάζει υπηρεσίες (καρτοτηλέφωνα, ISDN κτλ)

Μόλις μπήκε και ο ανταγωνισμός στη σταθερή , έβγαλε απεριόριστα προς σταθερά , τα οποία αν τα χρεωνόσουνα κανονικά θα πλήρωνες πολύ υψηλά ποσά....

Όσο για το θέμα της ΔΕΗ η προσωπική μου άποψη είναι ότι είμαστε ακόμη πολύ μακριά από την εξόφληση λογαριασμών της μέσω πιστωτικής κάρτας (και είμαστε στην Ευρώπη του 2010)

Η μόνη περίπτωση αυτό να συμβεί είναι να έρθει κάποια οδηγία από Βρυξέλλες όπως έγινε στα κινητά με την μείωση τελών τερματισμού κλήσης ή την μείωση εξόδων περιαγωγής...

Αλλιώς η ΔΕΗ σιγά μη τη νοιάξει να εξυπηρετήσει τον πελάτη της....

Ο ΟΤΕ όμως όταν πια δεν ήταν μονοπώλιο το έκανε!

lalista.gr

• 2 weeks later...

Wind:Στην τελική ευθεία...

Εντός της εβδομάδας είναι πολύ πιθανό να λήξει το θέμα της πώλησης της Wind Ελλάς με τους ομολογιούχους να χαρακτηρίζονται το μεγάλο φαβορί να αποκτήσουν την ελληνική εταιρεία. Το colpo grosso είναι όμως ότι οι δανειακές υποχρεώσεις της Wind Ελλάς θα μειωθούν και άλλο και εκτιμάται ότι θα πέσουν κάτω από τα 800 εκατ. ευρώ από 1,8 δισ. ευρώ που είναι τώρα και από 3,2 δισ. ευρώ που ήταν πριν από λιγότερο από 12 μήνες!

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, η διαδικασία πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 14 Οκτωβρίου. Όμως, η αίσθηση είναι πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα ληφθεί η απόφαση. Το πρακτορείο Bloomberg έγραφε την περασμένη εβδομάδα ότι οι ομολογιούχοι έχουν προβάδισμα. Η πρόταση της νορβηγικής Telenor είναι αποδεκτή από τους πιστωτές της Wind Ελλάς, δηλαδή αυτούς προς τους οποίους οι δανειακές υποχρεώσεις είναι στα 250 εκατ. ευρώ περίπου και είναι αυτοί που δεν θα χάσουν με τίποτα τα χρήματα τους. Όμως, οι ομολογιούχοι δεν έχουν ξετρελαθεί με την πρόταση των Νορβηγών, οπότε μπορεί να την πάρουν μόνοι τους τη Wind Ελλάς. Εκτός και αν υπάρξει μία μίνι έκπληξη και δούμε τους ομολογιούχους μαζί με την Telenor να αποκτούν τώρα τον έλεγχο της Wind Ελλάς με μία συμφωνία για οριστική πώληση της εταιρείας στους Νορβηγούς στο προσεχές μέλλον. Είναι ένα σενάριο που απ’ ότι ακούγεται έχει πέσει στο τραπέζι.

Ομολογιούχοι και Telenor δείχνουν να είναι ψηλά στη λίστα της Morgan Stanley, ενώ από κοντά είναι και η Saban Capital Group, το αμερικανικό επενδυτικό fund, το οποίο έχει επιδείξει έντονο ενδιαφέρον. Και εδώ υπάρχει η πιθανότητα συνασπισμού ομολογιούχων με τη Saban.

Από εκεί και πέρα, η Weather Investments δείχνει –τουλάχιστον σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις- να είναι εκτός παιχνιδιού, εκτός και αν ο Naguib Sawiris βγάλει κανέναν άσο από το μανίκι του. Πράγμα λίγο δύσκολο, δεδομένων ότι έχει ανοικτό το θέμα των συζητήσεων με την Vimpelcom.

Όσο για τις προτάσεις του Argo Capital και των Ελλήνων επιχειρηματιών, δεν δείχνουν να έχουν και πολύ μεγάλη τύχη.

Από ημέρα σε ημέρα η ανακοίνωση για τη WindΕλλάς

Θέμα ημερών ενδεχομένως και ωρών είναι η ανακοίνωση για τον επόμενο κύριο μέτοχο της WindΕλλάς με τους ομολογιούχους να είναι πλέον το μεγάλο φαβορί. Η επίσημη προθεσμία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας λήγει στις 14 Οκτωβρίου, δηλαδή την προσεχή Πέμπτη και η εκτίμηση που υπήρχε ότι το θέμα θα έκλεινε μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου δεν έχει επιβεβαιωθεί ούτε στο ελάχιστο.

Με βάση τις υπάρχουσες πληροφορίες, η ομάδα των κατόχων ομολόγων είναι διατεθειμένη να είναι εκείνη που θα αποκτήσει τον έλεγχο. Ορισμένοι από τους πιστωτές της WindΕλλάς, όπως οι τράπεζες που έχουν δώσει κάποια «κλασικής μορφής» δάνεια και όχι ομόλογα, προτιμούν τους Νορβηγούς της Telenor ή το SabnCapitalGroup, το αμερικανικό fund, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, έχει αρκετά καλό όνομα στην επενδυτική «πιάτσα». Όμως, οι ομολογιούχοι επιμένουν και τις τελευταίες ημέρες υπήρχε ένα σενάριο που ανέφερε ότι οι ομολογιούχοι θα αποκτήσουν μεν τον έλεγχο αλλά μαζί με την Telenor ή τη Saban. Με αυτό τον τρόπο θα καθησυχάζονταν και οι φόβοι εκείνων που θεωρούν ότι δεν θα πέσουν άμεσα κεφάλαια στην εταιρεία, τα οποία είναι απαραίτητα προκειμένου να ενισχύσει τις υποδομές της αλλά και να μπορεί να απαντήσει σε οποιαδήποτε επιθετική κίνηση των ανταγωνιστών της.

http://www.telecomnews.gr/top-story/732---------wind.html

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Λιγότερο από 48 ώρες για το νέο ξεκίνημα της Wind !!

Μακάρι να ξεμπερδέψει από τα βαρίδια του παρελθόντος και να πάει μπροστά!!

lalista.gr

Και εγώ κανονικά στέλνω , αλλά το 1212 να ξέρετε είναι δωρεάν όταν στέλνετε μέχρι 2 την ημέρα / κάθε μέρα , μηνύματα για να δείτε πόσο υπόλοιπο έμεινε. Δηλαδή πάνω απο 3 χρεώνεσαι κανονικά.

Μα δεν μπορείς να λάβεις πάνω απο 2, έτσι δεν είναι ? σου λέει ότι δεν γίνεται !

με λιγα λογια..κλεινει με τους ομολογιουχους.

Never Give Up:!:

Join friend!

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked