Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΙΝΚΑ μηπως μαζι με την ηχογραφιση?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

ΙΝΚΑ μηπως μαζι με την ηχογραφιση?

Σιγα μην του δώσουν την ηχογράφιση. Δυστυχως δυσκολα θα βγάλεις ακρη. Επρεπε να δεις την συσκευή πριν να υπογράψεις . Τωρα τρεχα γυρευε στο ελλαδισταν . Εδω κανουν οι εταιρειες κινητης οτι γουστάρουν με τις χρέωσεις με σενα λες να προβληματισουν

Ποιο ειναι το κακο αν τα γραφεια της εταιρειας ειναι στη Θεσσαλονικη? Εγω παντως που δουλευω στο telemarketing του ΟΤΕ (κανονικο τμημα ΟΤΕ μεσα στο κτιριο του ΟΤΕ), βλεπω να γινεται κανονικη δουλεια με τις προσφορες που υπαρχουν και για τα υπολοιπα καταστηματα κ κυριως ειναι οι ιδιες προσφορες με το 134 (βλ πλεον 13888). Δηλ αν ηταν εταιρεια απο Αθηνα ή Πατρα θα ειχε καποια διαφορα? (ενημερωτικα ρωταω no offense)

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Ποιο ειναι το κακο αν τα γραφεια της εταιρειας ειναι στη Θεσσαλονικη? Εγω παντως που δουλευω στο telemarketing του ΟΤΕ (κανονικο τμημα ΟΤΕ μεσα στο κτιριο του ΟΤΕ), βλεπω να γινεται κανονικη δουλεια με τις προσφορες που υπαρχουν και για τα υπολοιπα καταστηματα κ κυριως ειναι οι ιδιες προσφορες με το 134 (βλ πλεον 13888). Δηλ αν ηταν εταιρεια απο Αθηνα ή Πατρα θα ειχε καποια διαφορα? (ενημερωτικα ρωταω no offense)

Απλώς εμένα αν με είχαν κοροιδέψει όπως τον φίλο και τα γραφεία ήταν στην Αθήνα θα μου ήταν πιο εύκολο να πάω από εκεί να τα κάνω *ουρδέλο!

Χωρίς παρεξήγηση, μάγκες από το σύρμα υπάρχουν πολλοί.

Τώρα όσο μεγαλώνει η απόσταση τόσο πιο μάγκας γίνεσαι!

(όλα αυτά μεταξύ αστείου και σοβαρού)

Edited by DemetreKre

Δυστυχως τα γραφεια ειναι στη Θεσσαλονικη και η συνομιλια ειναι καταγεγραμμένη απο την εταιρια...Το θεμα ειναι πως μπορω να παρω αντιγραφο αυτης της συνομιλιας;

Αν πειράξουν την συνομιλία αυτό είναι εύκολο να εξακριβωθεί. Αν το κάνουν, έχουν ποινική ευθύνη για πλαστογραφία (η μαγνητοταινία ή το ηλεκτρονικό μέσο αποτύπωσης της συνομιλίας θεωρούνται σύμφωνα με το νόμο έγγραφα). Σε τέτοια περίπτωση, ο υπεύθυνος θα βρει σοβαρό μπελά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σιγα μην του δώσουν την ηχογράφιση. Δυστυχως δυσκολα θα βγάλεις ακρη. Επρεπε να δεις την συσκευή πριν να υπογράψεις . Τωρα τρεχα γυρευε στο ελλαδισταν . Εδω κανουν οι εταιρειες κινητης οτι γουστάρουν με τις χρέωσεις με σενα λες να προβληματισουν

Κατσε γιατι μπερδευτικα. Την ηχογραφιση δεν την εχει ο ιδιος?

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Αυτό που μου έχει δείξει η όλη ιστορία της κινητής στην Ελλάδα είναι ότι η Telestet-TIM-Wind έχει πράξει ορισμένα σημαντικά λάθη.

Κατ'αρχάς να θυμηθούμε όλοι ότι ήταν η πρώτη εταιρεία που πραγματοποίησε κλήση από κινητό στην Ελλάδα! Άρα ήταν μόνη πρώτη! Πώς λοιπόν ήταν πάντα δεύτερη έως το 1998 και μετά που μπήκε η Cosmote στο παιχνίδι , συνέχεια τρίτη?

Για να μην μιλήσω εκτενώς για την πρώτη περίοδο της κινητής ας σταθούμε λίγο στα τελευταία 5-6 χρόνια.

Η εταιρεία γενικά δεν είχε δημιουργήσει "βάση" δηλαδή να μπορέσει να βρει πολλούς και πιστούς πελάτες . Θεωρώ πώς δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι στον τηλεφωνικό μου κατάλογο τα άτομα με Cosmote / Vodafone είναι τα περισσότερα χωρίς να είναι εύκολο να δεις ποιός είναι πρώτος / δεύτερος , ενώ τα άτομα με Wind είναι με διαφορά τα λιγότερα.

Από εκεί και μετά η Wind έκανε ένα βασικό λάθος κατά τη γνώμη μου : Θέλησε να χτυπήσει τον ανταγωνισμό χτυπώντας αποκλειστικά και μόνο την τιμή.

Η εμπειρεία έχει δείξει ότι γενικά αυτό είναι λάθος τακτική.

Όταν η διαφορά τιμής είναι μεγάλη , τότε στην αντίληψη του κόσμου ,το προϊόν "φτηναίνει" και έτσι δημιουργείται λανθασμένη εντύπωση για την εταιρεία.

Παράλληλα οι "φανατικοί" της εταιρείας , παραμένουν προτάσσοντας κύριο πλεονέκτημα την τιμή η οποία εαν τυχόν αλλάξει , τότε κάλλιστα δεν θα έχουν πρόβλημα να αλλάξουν πάροχο.

Αυτά σε συνδυασμό με πολλά που "ακούγονται" (και βέβαια δεν μπορείς να ξέρεις αν και κατά πόσον ισχύουν) αναφορικά με το σήμα , έχουν δημιουργήσει κακή εντύπωση για την εταιρεία.

Αυτό θεωρώ ότι είναι κάτι που πρέπει να δει η Wind ! Δηλαδή να βρει μηχανισμούς να αλλάξει την κακή εικόνα που έχει η μεγάλη μερίδα του κόσμου για αυτήν.

Λίγο τα χρέη , το σήμα , οι προσφορές που αλλάζουν , οι ηλεκτρονικές ανανεώσεις που "διακόπτονται" και το cc της Wind λέει ότι θα φτιάξει , το sharing που ενώ υπάρχει στη ιστοσελίδα της Wind δεν είναι ακόμη διαθέσιμο , οι περίεργες ανακοινώσεις για "τροποποιήσεις" χρεώσεων που δεν είναι αποσαφηνησμένες, κτλ.... θεωρώ ότι αποτρέπουν σαφώς στο να έρθουν νέοι πελάτες και να είναι αμφιλεγόμενοι οι ήδη υπάρχοντες!!

Η Wind νίωθω ότι δημιουργεί στον κόσμο την αίσθηση της ανασφάλειας , ενώ οι άλλες δύο εταιρείες έχουν πελάτες που αισθάνονται σίγουροι και ασφαλείς .

Η Wind μπορεί να δημιουργήσει θετικά αισθήματα των πελατών απέναντί της και ελπίζω να τα καταφέρει να αλλάξει το παιχνίδι υπερ της !

lalista.gr

Δύσκολο να βρεις άκρη. Αν είναι μια φορά ψιλικατζίδικο η Άπνοια, δέκα φορές χειρότεροι είναι οι εξωτερικοί "συνεργάτες" της, οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα μαραθώνιο τηλε-πωλήσεων επιπέδου "το αφεντικό τρελλάθηκε και τα ξεπουλάει όλα"... Καλύτερα να είμαστε προσεκτικοί...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω γιατί, αλλά πάντοτε η Panafon είχε καλύτερη "φήμη" από την Telestet. Αν είχες Panafon ήσουν "in", αυτή την εντύπωση μου έδινε. Ίσως να είχε καλύτερο διαφημιστικό τμήμα, αν και αμφιβάλλω. Επίσης πλανιόταν η εντύπωση στον κόσμο ότι η Panafon είχε καλύτερο σήμα από την Telestet, παρόλο που αυτό δεν ίσχυε, τουλάχιστον από το 1998 και μετά.

Έπειτα ήρθε η Cosmote η οποία ανέβασε πολύ τον πήχυ σε όλους τους τομείς, αν και όταν πρωτοξεκινησε υπολείπετο πολύ σε υπηρεσίες του ανταγωνισμού της. Η συγγένειά της όμως με τον κρατικό ΟΤΕ την έκανε πολύ δημοφιλή στο ευρύ κοινό, και πάρα πολύς κόσμος αγόρασε για πρώτη φορά κινητό με το δίκτυο της Cosmote.

Τέλος, το brand της Vodafone το οποίο έφερε μια νέα εποχή στην Panafon ενέτεινε πολύ τον ανταγωνισμό και συνέβαλε στο να εμφανιστούν ένα σωρό προσφορές και πακέτα επί πακέτων τα οποία ναι μεν έριξαν τις τιμές, αύξησαν όμως πολύ την πολυπλοκότητα των χρεώσεων.

Η Telestet δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την Cosmote στις νέες συνδέσεις ούτε την Panafon στη διαφημιστική εκστρατεία της και λόγω και της κακής της φήμης έμεινε πολύ πίσω. Στο μεταξύ μετεξελίχθηκε σε TIM και Wind αλλά δεν άλλαξαν και πολλά στην πελατειακή της βάση. Από τότε προσπαθεί με προσφορές και μειώσεις τιμών να επανέλθει αλλά δυστυχώς οι λανθασμένες κινήσεις είναι πολύ περισσότερες από τις σωστές (επιχειρηματικά).

Τα παραπάνω είναι προσωπικές μου απόψεις - είμαι συνδρομητής της εταιρίας από το 1998.

Τελικά είχα η περίπτωση μου είχε αίσιο τέλος και σας ευχαριστώ και για τις απαντήσεις σας!:rolleyes:

Έπειτα από παρέμβαση του τμήματος ελέγχου συνεργατών της WIND που ήταν πολύ εξυπηρετικοί και πολλά δικα μου τηλέφωνα τη Δευτέρα με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του τμήματος συμβολαίων της εταιρίας.Δε μου είπε κάτι για τη συνομιλεια...Της είπα ότι από την αρχή ενδιαφερόμουν μονο για το I9000 και μου είπε ότι η συσκευή δεν περιλαμβάνεται στις υπερεπιδοτούμενες λέει...

Άρα ήταν λάθος της κοπέλας που μου έκλεισε το συμβόλαιο.

Μου προτηνε αν ήθελα να ακυρωθεί το συμβόλαιο ή διάφορες συσκευές που για την εταιρία λέει κόστιζαν 500€ ενώ στο skroutz της βρήκα από 180€ έως και 500.Επειδή λοιπόν εξαρχής ήθελα να κάνω το συμβόλαιο επέλεξα το NOKIA N900 που κοστίζει 500€ και δε βγήκα χαμένος αφού εχω πάγιο 36€ και έδωσα 120€ extra.Το συμπέρασμα είναι ότι στην Ελλάδα και ευκαιρίες να σου τύχουν με τέτοια ανοργανωσιά πάντα κάτι θα πάει στραβά.Σήμερα πήρα το τηλέφωνο και δεν θα το ανοίξω γιατί τώρα πρέπει να το πουλήσω για να πάρω το I9000 και δεν ξέρω πως...Θα ξεκινήσω από τη χρυσή ευκαιρία...

Σήμερα πήρα το τηλέφωνο και δεν θα το ανοίξω γιατί τώρα πρέπει να το πουλήσω για να πάρω το I9000 και δεν ξέρω πως...Θα ξεκινήσω από τη χρυσή ευκαιρία...
Μπορείς να πας σε κάποιο συνοικιακό μαγαζί με κινητά μήπως μπορεί να σου το πάρει ως ανταλλαγή ή κάτι τέτοιο.

Πάλι καλά που έγινε κάτι τελικά, από το τίποτα...

Τους υποψήφιους επενδυτές ετοιμάζεται για να... ξεναγήσει στα οικονομικά της η Wind Hellas, μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους στη διαδικασία αναδιάρθρωσης του δανεισμού και της κεφαλαιακής δομής της.

Ο Αύγουστος, ο μήνας που κατά τον Ουμπέρτο Έκο δεν υπάρχουν ειδήσεις, σηματοδοτεί τις νέες εξελίξεις για την Wind Hellas, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί είναι οι υποψήφιοι που «ανέβηκαν» στο άρμα διεκδίκησης μετοχικής συμμετοχής ή ακόμη και πλήρους εξαγοράς της ελληνικής εταιρείας.

Η προθεσμία υποβολής μη δεσμευτικών προσφορών εξέπνευσε το Σάββατο 31 Ιουλίου και πλέον η διαδικασία εξεύρεσης στρατηγικού επενδυτή σε συνδυασμό με την αναδιάρθρωση της κεφαλαιακής δομής περνά στη δεύτερη φάση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Morgan Stanley θα παραδώσει εντός της ημέρας στο διοικητικό συμβούλιο της Wind Hellas τον φάκελο με τις μη-δεσμευτικές προκαταρκτικές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος, η συνεδρίαση του οποίου έχει οριστεί για το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Αύριο το πρωί αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις από την εταιρεία, χωρίς ωστόσο -και για ευνόητους λόγους- να δηλωθούν επίσημα τα ονόματα των ενδιαφερόμενων επενδυτών, όπως σχολίασαν πηγές προσκείμενες στην Wind.

Οι αρχικές εκτιμήσεις της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, ότι με τη διαδικασία του due diligence θα υπάρξει «πασαρέλα» υποψηφίων επενδυτών προκειμένου να μετέχουν στις σχετικές οικονομικές παρουσιάσεις, δείχνουν να επιβεβαιώνονται από τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος που έχει εισπράξει.

Η αισιοδοξία αυτή ούτως ή άλλως εδραζόταν από την προηγούμενη διαδικασία αναδιάρθρωσης σχεδόν ένα χρόνο πριν: τότε είχαν παραλάβει το φάκελο 29 επενδυτές, εκ των οποίων 7 είχαν καταθέσει μη δεσμευτική προσφορά, όταν ο δανεισμός της εταιρείας είναι σχεδόν τριπλάσιος.

Οι πληροφορίες πάντως, θέλουν και τον Naguib Sawiris, τον Αιγύπτιο μεγιστάνα και ιδιοκτήτη της Wind να μετέχει ενεργά στις διαδικασίες. Οι ίδιες πηγές εκτιμούν πάντως, ότι δεν φαίνεται διατεθειμένος να από-επενδύσει από τη χώρα μας, γι’ αυτό και θα επιδιώξει να ενισχύσει την κεφαλαιακή διάρθρωση του ελληνικού ομίλου του.

Χρονοδιάγραμμα

Οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλεγούν, θα κληθούν να διενεργήσουν πιο λεπτομερή οικονομικό και νομικό έλεγχο (due diligence). Το επόμενο βήμα είναι οι τελικές δεσμευτικές προσφορές, οι οποίες με βάση το χρονοδιάγραμμα της συμφωνίας, θα πρέπει να υποβληθούν το αργότερο ως τις 15 Σεπτεμβρίου 2010. Στη συνέχεια ο όμιλος θα τις αξιολογήσει και θα καθορίσει την πιο πρόσφορη προσέγγιση για την επιτυχή ολοκλήρωση της αναδιάρθρωσης. Η επιλογή της προτιμώμενης προσφοράς θα γίνει το αργότερο ως τις 14 Οκτωβρίου 2010.

Κατόπιν της συμφωνίας με το 88% των ομολογιούχων και με το σύνολο των τραπεζών, ο δανεισμός της Wind αναμένεται να μειωθεί στα 700 - 750 εκατ. ευρώ, γεγονός που σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην διοίκηση κάνει την εταιρεία ιδιαίτερα ελκυστική.

Εξάλλου, και η σύμφωνη γνώμη των ομολογιούχων για την αναδιάρθρωση του χρέους διευκολύνει τις διαδικασίες, αφού η πλειονότητά τους -κάτοχοι του 80,6% της ονομαστικής αξίας των τίτλων (ποσοστό που ξεπερνά το όριο του 75%)- δέχτηκε την αναβολή καταβολής τόκων για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

Εκτός από τη σημαντική μείωση του δανεισμού, τα οικονομικά που «παράγει» δεν είναι ευκαταφρόνητα, όσο και αν η ελληνική αγορά τηλεπικοινωνιών ζορίζεται: τζίρο περί το 1 δισ. ευρώ ετησίως και EBITDA τουλάχιστον 250 εκατ. ευρώ...

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1022116

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Έχω ένα παρόμοιο πρόβλημα κ όποια βοήθεια είναι δεκτή. Έχω wind ADSM (το internet on the go δλδ) κ όταν πάω να συνδεθώ μου βγάζει σφάλμα 619. Το σήμα μου είναι πολύ καλό οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα από αυτήν την άποψη. Μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια πληροφορία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ελληνες επιχειρηματίες, συνεπικουρούμενοι πιθανώς και από άλλα ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, φέρεται να έχουν υποβάλει προσφορές στη διαδικασία αναδιάρθρωσης της Wind Hellas. Πρόκειται για ιδιαίτερα γνωστούς επιχειρηματίες στην ελληνική αγορά των τηλεπικοινωνιών, οι οποίοι έχουν εμπλακεί στο παρελθόν με την ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας.

Eιδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Vodafone Γ. Κορωνιά και τον νυν πρόεδρο της Wind Hellas Σ. Κομινάκη να συμμετέχουν ως επενδυτές στη διαδικασία αναδιάρθρωσης των κεφαλαίων της Wind Hellas. Επίσης, μεταξύ των ενδιαφερομένων φέρεται και γνωστός επιχειρηματίας της πληροφορικής. Είναι άγνωστο αν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες έχουν συμπράξει μεταξύ τους ή μετέχουν σε ξεχωριστές προσφορές.Πηγές της Wind Hellas, διαψεύδουν τα περί συμμετοχής του κ. Κομινάκη στην διαδικασία αναδιάρθρωσης των κεφαλαίων της εταιρείας.

Πάντως, η διαδικασία, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι 14 Οκτωβρίου 2010 το αργότερο, φέρεται ότι έχει προσελκύσει σημαντικό αριθμό ενδιαφερομένων, αφού καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι υπήρξαν τελικά 8 ή 9 προσφορές. Βεβαίως, πρόκειται για προσφορές μη δεσμευτικού χαρακτήρα, με τις δεσμευτικές προσφορές να κατατίθενται στις 15 Σεπτεμβρίου.

Οι δύο ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες έχουν βρεθεί στο παρελθόν πολύ κοντά και έχουν συνεργαστεί με διάφορους τρόπους. Ο κ. Κομινάκης προσελήφθη στη βιομηχανία κινητής τηλεφωνίας από τον κ. Κορωνιά στις εποχές της παντοκρατορίας του τελευταίου στη Vodafone και το 2005 μεταπήδησε στην Wind Hellas (γνωστή τότε ως ΤΙΜ Hellas). O τελευταίος ως μάνατζερ της Wind επιβίωσε μεταξύ τριών μετόχων της εταιρείας, της ΤΙΜ Ιταλίας, της Apax-TPG που απέκτησε την ΤΙΜ Hellas το 2005 και της Weather Investments που απέκτησε την εταιρεία το 2007.

Η νέα αναδιάρθρωση δανειακών κεφαλαίων στη Wind Hellas στοχεύει αποκλειστικά στην αγορά του χρέους της επιχείρησης, σε πολύ χαμηλότερη τιμή (haircut). H διοίκηση της εταιρείας αποσκοπεί σε μια περικοπή των δανειακών υποχρεώσεων κατά τουλάχιστον 60%, ώστε η εταιρεία να καταστεί βιώσιμη μέσα στην οικονομική κρίση. Στη πράξη, στόχος είναι η μείωση του δανεισμού από 1,5 δισ. ευρώ στα 0,7 δισ. ευρώ –δηλαδή σε περίπου 2,5 έως 3 φορές τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων– έτσι ώστε να είναι σε θέση να εξυπηρετηθεί από τις λειτουργικές της δραστηριότητες.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_05/08/2010_410358

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΕΕΕΕ τελικα δεν θα κλεισει εεεεεε.?

Απιστοι Θωμαδες .....γι αυτους που λεγανε οτι θα κλεισει η εταιρια,,,:lol:

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

H αγορά κινητής τηλεφωνίας θα είναι εντελώς διαφορετική μέσα στους επόμενους μήνες. Η αναδιάρθρωση της κεφαλαιακής δομής της Wind Hellas, που αναμένεται να ολοκληρωθεί στα μέσα Οκτωβρίου και η στρατηγική απορρόφησης της Cosmote από τον ΟΤΕ είναι τα γεγονότα που θα αποτελέσουν τους καταλύτες για τον νέο χάρτη όχι μόνον στην κινητή, αλλά στο σύνολο των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Σε ό, τι αφορά την αναδιάρθρωση των κεφαλαίων της Wind Hellas –πρακτικά αναφερόμαστε σε περικοπή (haircut) των δανείων της επιχείρησης– μπορεί να οδηγήσει σε μια σημαντική αλλαγή στις ελληνικές τηλεπικοινωνίες εφ’ όσον υπάρξει πραγματικό στρατηγικό ενδιαφέρον για την επιχείρηση. Αν και όσοι έχουν εκφράσει αρχικό ενδιαφέρον για την εταιρεία δεν έχουν γνωστοποιηθεί, εν τούτοις, φέρεται να υπάρχουν εταιρείες τηλεπικοινωνιών που ενδιαφέρονται για την Wind Hellas. Οι φήμες περί συγχώνευσης των Vodafone και Wind Hellas μάλλον δεν θα επαληθευθούν –παρ’ όλο που συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών υπήρξαν– καθώς εκτιμάται ότι το θέμα θα προσκρούσει σε κανόνες ανταγωνισμού. Αυτόν τον καιρό επικρατεί μεγάλη «ησυχία» στις τάξεις της Vodafone, ενώ το ενδεχόμενο να ασχολείται με το θέμα αποκλειστικά η μητρική εταιρεία (Vodafone Group), αν και δεν αποκλείεται, δεν θεωρείται πιθανό.

Επίσης, δεν αποκλείεται να υπάρξει στρατηγικό ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Για την κυβέρνηση –όπως αναφέρθηκε και σε πρόσφατη συνάντηση του προέδρου της Wind κ. Σ. Κομινάκη με την υπουργό κ. Λούκα Κατσέλη– η καλύτερη λύση θα ήταν αυτή, καθώς η αγορά θα παρέμενε ανταγωνιστική, ενώ επιπλέον θα εξασφαλιζόταν μακροπρόθεσμα η βιωσιμότητα μιας από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με περίπου 1.500 εργαζομένους. Στελέχη της αγοράς, όμως, εκφράζουν φόβους για το κατά πόσον θα υπάρξει ένα τέτοιο ενδιαφέρον μέσα στη συγκεκριμένη συγκυρία για την ελληνική οικονομία. Ενδιαφέρον, πάντως, από Eλληνες επιχειρηματίες για την Wind Hellas υπάρχει, αλλά μένει να φανεί η αποφασιστικότητά τους στη δεύτερη και πιο κρίσιμη φάση, της υποβολής των δεσμευτικών προσφορών, που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Σεπτεμβρίου. Τον τελικό λόγο θα έχουν οι ομολογιούχοι της εταιρείας, οι οποίοι καλούνται να στηρίζουν τη βιωσιμότητά της μέσω μιας νέας γενναίας περικοπής των οφειλομένων τους. Αυτοί κρατούν το «καρπούζι και το μαχαίρι» στην Wind και δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι θα αναλάβουν τη διαχείριση της εταιρείας, ορίζοντας μια δική τους διοίκηση.

Σε ό, τι αφορά τη συγχώνευση ΟΤΕ - Cosmote, θεωρείται νομοτελειακή. Οι Γερμανοί το έχουν πράξει στην έδρα τους και πλέον, αυτή είναι η στρατηγική που ακολουθείται σε όλες τις χώρες όπου η εταιρεία έχει παρουσία στην αγορά τηλεφωνίας. Aλλωστε, όπως επεσήμανε και υψηλόβαθμο στέλεχος του ΟΤΕ σε πρόσφατη συζήτησή του σχετικά με τις δύο υπηρεσίες, «μακροπρόθεσμα μιλάμε για ένα και το αυτό πράγμα».

Ο ΟΤΕ, ωστόσο, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, κυρίως με τις διοικητικές αλλαγές οι οποίες βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Και όσο αυτές καθυστερούν, οι οργανωτικές στον ΟΤΕ δεν θα προχωρήσουν. Η επιμονή της κυβέρνησης για αντικατάσταση του σημερινού προέδρου κ. Π. Βουρλούμη από πρόσωπο που θα αναλάβει και τις δύο θέσεις βρίσκονται σε τέλμα, χωρίς να έχει φανεί ακόμη φως στο βάθος του τούνελ. Επιπλέον, δεν είναι σίγουρο ότι η κυβέρνηση θα απαλλαγεί από τον κ. Βουρλούμη, δεδομένου ότι ο ίδιος δεν αποκλείεται, εφ’ όσον φύγει από τη θέση του επικεφαλής στον ΟΤΕ, να αναβαθμιστεί και να αναλάβει ένα ευρύτερο ρόλο στην Deutsche Telekom, π. χ. επικεφαλής των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε όλη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Eτσι, ακόμη κι αν η κυβέρνηση με τους Γερμανούς τα βρουν σε ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής, δεν αποκλείεται το πρόσωπο αυτό να αναφέρεται στον κ. Βουρλούμη.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economyepix_2_08/08/2010_410794

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας Naguib Sawiris είπε την Τρίτη πως η Weather Investments προέβη σε αρχική πρόταση για την Wind Hellas, που περιλαμβάνει μια εισφορά κεφαλαίου και μερική ανταλλαγή χρέους με μετοχές για τους πιστωτές, μεταδίδει το Dow Jones Newswires

O Sawiris δήλωσε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ότι η πρόταση θα ενισχύσει το κεφάλαιο και θα μειώσει το χρέος, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με το πόσο κεφάλαιο μπορεί να χρειαστεί η ελληνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δεύτερη αναδιάρθρωση χρέους σε οκτώ μήνες.

Η Morgan Stanley, ο οικονομικός σύμβουλος της Wind Hellas, έχει μέχρι στιγμής λάβει περισσότερες από πέντε αρχικές προσφορές από δυνητικούς επενδυτές για την ελληνική εταιρεία τηλεπικοινωνιών, ανέφερε πηγή με γνώση του θέματος.

Η καταληκτική ημερομηνία για την προκαταρκτική εκδήλωση ενδιαφέροντος έληγε στις 31 Ιουλίου. Η προθεσμία για τις τελικές προσφορές είναι η 15η Σεπτεμβρίου, με την προτιμώμενη προσφορά να αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τις 14 Οκτωβρίου. Η διαδικασία πώλησης θα εξελίσσεται παράλληλα με την αναδιάρθρωση της κεφαλαιακής διάρθρωσης Wind Hellas.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιούλιο η Wind Hellas, η οποία εξακολουθεί να έχει χρέος περίπου 1,7 δισ. ευρώ, κατέληξε σε συμφωνία αναβολή καταβολής τόκων με τους δανειστές της.

http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1027235

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα φίλε, μόλις είδα το Θέμα σου και η αλήθεια είναι ότι αγχώθηκα λίγο, γιατί προ ολίγου έκλεισα κι εγώ το Milestone με φορητότητα αριθμού από την εταιρία αυτή...!

Τι να κάνω? Να περιμένω να έρθει το courier και να ελέγξω την συσκευασία αν όντως έχει το Milestone μέσα?? Δεν μπορώ να φανταστώ και τι λάθος μπορεί να έχει γίνει στο όνομα. Ένα είναι το Milestone, και το XT720 δεν το έχουν ακόμα τα μαγαζιά cosmote/vodafone/wind απ'ότι ξέρω.

Να ακυρώσω την παραγγελία? Δεν θα το θελα μιας και μου έκαναν πολύ καλή προσφορά..

--- Sony Xperia 5 II ---

καταρχας ηρεμησε και περιμενε να σου ερθει το κινητο! και μετας βλεπεις... ποση επιδοτηση σου εδωσε;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Θα πληρώσω 200 ευρώ, οπότε 478-200 = 260 ευρώ περίπου. Αρκετά πιο υψηλή από τα 160 που μ έδιναν στην Cosmote και δεν θα είχα την δυνατότητα να πάρω το Milestone που ήθελα.
--- Sony Xperia 5 II ---

Σε τι πρόγραμμα εντάχθηκες και πήρες 260 ευρώ επιδότηση?

Είναι αρκετά καλή αν αναλογιστεί κανείς αυτά που γράφονται περί μείωσης των ποσών επιδότησης...

lalista.gr

Σε τι πρόγραμμα εντάχθηκες και πήρες 260 ευρώ επιδότηση?

Είναι αρκετά καλή αν αναλογιστεί κανείς αυτά που γράφονται περί μείωσης των ποσών επιδότησης...

Πριν 30 ημέρες τα καταστήματα WIND το έδιναν δωρεάν στο L

Πιστεύω πως αυτοι οι dealer παιρνουν σε καλές τιμές και ψιλο-ξεστοκάρουν και τις αποθήκες της κάθε εταιρίας.

Σίγουρα θα αγοράζουν σε διαφορετικές τιμές και θα έχουν περιθώρια για δικές τους προσφορές, αν σκεφτείς αυτοί σε σύγκριση με τα μαγαζιά δεν έχουν ενοίκιο, λειτουργικά έξοδα(δεη) κ.τ.λ

Είναι αυτό που είχαμε συζητήσει και παραπάνω... Αυτοί δεν μπλέκουν με καρτοκινητά χτυπάνε κατ΄ευθείαν στο ψητό (ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ)

Συνεχίζω πάντως να μην το συνιστώ σε κανέναν!!!

PS: Αν παρατηρήσουμε και τις εμφανίσεις του συγκεκριμένου post θα δούμε οτι προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον. Πόσοι από αυτούς την έχουν πατήσει ένας θεός ξέρει!

Edited by DemetreKre

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked