Jump to content

Περί... Nova γενικά

ng78
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα!

Εγω τη βρηκα τη καμερα. 99 ευρω η αγορα και 9 ευρω το μηνα για 500 λεπτα βιντεοκλησεων. Τι λετε; Στη Χαλκιδικη στο εξοχικο θελω να τη βαλω οπου τουλαχιστον ειναι τσεκαρισμενο το Wind Plus. Αρα 3G εχουμε...

Ερωτηματικο ομως ειναι η ποιοτητα της καμερας και στη περιπτωση που ειναι σκοταδι (αμυδρο φως)...

Για πειτε κανεις εντυπωσεις...

Don't ask, what your country can do for you!

Ask what you, can do for your country!

Παιδια καλησπερα!

Εγω τη βρηκα τη καμερα. 99 ευρω η αγορα και 9 ευρω το μηνα για 500 λεπτα βιντεοκλησεων. Τι λετε; Στη Χαλκιδικη στο εξοχικο θελω να τη βαλω οπου τουλαχιστον ειναι τσεκαρισμενο το Wind Plus. Αρα 3G εχουμε...

Ερωτηματικο ομως ειναι η ποιοτητα της καμερας και στη περιπτωση που ειναι σκοταδι (αμυδρο φως)...

Για πειτε κανεις εντυπωσεις...

το 3g δεν ειναι απαραιτητη προυποθεση για το wind plus. ψαξτο λιγο καλυτερα πριν κανεις κινηση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπέρα. Μόλις το πήρα. (Μετρήστε μέρες έτσι;) Από τότε που μου είπε πως έρχεται πέρασαν κοντά 10 μέρες αν θυμάμαι καλά. Μάλλον το έφερναν από άγιο όρος με γαιδαράκο.

Οκ το έφτιαξαν αλλά δεν γλύτωσε τις "παράπλευρες απώλειες". Τι εννοώ; Γρατζουνιές σε γωνίες (σαν να προσπάθησαν να το ανοίξουν με κατσαβιδιά) μικρογρατζουνιές στην οθόνη κλπ.

Εννοείτε πως το χαρτί στο οποίο ηταν τυλιγμένο οταν ήρθε μαρτυρούσε πως το κινητό δεν πήγε στην Alphacopy αλλά σε ένα άσχετο service (δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα).

Στην ζωή μου είναι η τρίτη φορά που στέλνω κινητό για service και ήταν η χειρότερη.

Μαλλον εκεί στη Wind δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν ήθελα να τσακωθώ γιατί με κούρασε η ιστορία πολύ, απλά δεν θα ξαναψωνίσω ΠΟΤΕ από τέτοια αστεία εταιρία ξανα. Ούτε handsfree δεν ξαναγοράζω από τους γελοίους.

Σκέφτομαι να παω στην ΤΙΜ αλλά πραγματικά τρέμω με την αφερεγγυότητα της.

ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΣ!

Καλύτερα πάρα κανά περιστέρι να το μάθεις να στέλνει μηνύματα (SFMS*)

*SHORT FLIGHT MESSAGING SERVICE

Οταν υπαρξει επισημα το iphone στην Wind τα ξαναλεμε.......ο καθενας γραφει το μακρυ και το κοντο του εδω μεσα.

Θα παραμείνω στο μήνυμα του Κώστα παραπάνω. Όταν υπάρξει κάτι επίσημο ή κάτι σίγουρο (με στοιχεία) να το πείτε. Διαφορετικά μπορείτε να κάνετε chat με ΡΜ και όχι δημόσια.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Καλέ μου Πετρο, προτού «εξαφανίσεις» ορισμένα μηνύματα (δεν βρίσκω τα δικά μου στο θέμα, οπότε και υποθέτω ότι τα «έφαγε» η σκούπα), ίσως, έπρεπε να σκεφθείς ότι.... δεν ήταν τόσο ανεπίσημα τα όσα είπαμε περί του iPhone από την WIND. Ήδη προσφέρεται σε εταιρικούς πελάτες, επίσημα, από την Wind, το μόνο «κόλλημά» μας στο να μιλήσουμε δημόσια και με όσα ξέρουμε (π.χ. εγώ θα το πάρω σε λίγες ημέρες), έγκειται στο ότι δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση με δελτίο τύπου.

... το ότι εγώ δεν μπήκα στην διαδικασία να εξηγήσω όλα όσα έμαθα, δεν σημαίνει οτι η WIND δεν φέρνει τελικά το iPhone (τουλάχιστον για μία μερίδα καταναλωτών, το έχει ήδη). Και επειδή ανήκεις στο team μιας -ΚΑΙ- δημοσιογραφικής ιστοσελίδας, θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι πολλάκις οι «ανεπίσημες» πληροφορίες είναι αυτές που επιτυγχάνουν την πρωτιά στην ενημέρωση. Αν τις «σκουπίζαμε» έτσι απλά...

Υ.γ. Δεν κάναμε chat, για να εμπίπτουμε στους γνωστούς κανόνες. Κάναμε δημόσια συζήτηση, παρέχοντας ανεπίσημες, μεν, πληροφορίες δε. Απο την άλλη, ποιος είμαι εγώ, ένα απλό μέλος..... προφανώς άλλοι έχουν το πεπόνι και το μαχαίρι.

πρεπει να δινω 5ε καθε μηνα οποτε ακυρο.ευχαριστω παντως.

γιατι πρεπει να δινεις 5 ευρω καθε μηνα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

πρεπει να δινω 5ε καθε μηνα οποτε ακυρο.ευχαριστω παντως.

Δεν καταλαβαινεις βλεπω...5 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ το πακετο F2G σου λεει .Αυτο που εχει την καρτα sim.Αν ψαξεις και καλυτερα το βρισκεις και με 1 ευρω 'η και με 50 λεπτα.:p Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1 ΛΕΠΤΟ ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΙΠΟΤΑ καθε μηνα.Δεν προπληρωνεις.Απλα θα χρεωνεσαι 1cent το λεπτο προς τους 2 αριθμους wind που εχεις επιλεξει.Και πολυ απλα θα αφαιρουνται απο το υπολοιπο σου πχ μιλας 10 λεπτα θα εχεις χρεωση 10cent..:rolleyes: Κοιτα και εδω http://www.wind.com.gr/pages.fds?pageID=1415&langID=1

υπαρχει και το πακετο που με 5ευρω εχεις 600λεπτα+μηνυματα προς ενα αριθμο WIND(συμβολαιο ήκαρτοκινητο).

α απ οτι ειδα το παιδι δε θελει να δινει 5ευρω καθε μηνε στανταρ οποτε ακυρο αυτο που πα...αν και θα ταν πολυ πιο οικονομικο διοτι θα μπορουσε να χει και τις χρεωσεις του F2G1 !

Καλέ μου Πετρο, προτού «εξαφανίσεις» ορισμένα μηνύματα (δεν βρίσκω τα δικά μου στο θέμα, οπότε και υποθέτω ότι τα «έφαγε» η σκούπα), ίσως, έπρεπε να σκεφθείς ότι.... δεν ήταν τόσο ανεπίσημα τα όσα είπαμε περί του iPhone από την WIND. Ήδη προσφέρεται σε εταιρικούς πελάτες, επίσημα, από την Wind, το μόνο «κόλλημά» μας στο να μιλήσουμε δημόσια και με όσα ξέρουμε (π.χ. εγώ θα το πάρω σε λίγες ημέρες), έγκειται στο ότι δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση με δελτίο τύπου.

... το ότι εγώ δεν μπήκα στην διαδικασία να εξηγήσω όλα όσα έμαθα, δεν σημαίνει οτι η WIND δεν φέρνει τελικά το iPhone (τουλάχιστον για μία μερίδα καταναλωτών, το έχει ήδη). Και επειδή ανήκεις στο team μιας -ΚΑΙ- δημοσιογραφικής ιστοσελίδας, θα έπρεπε να γνωρίζεις οτι πολλάκις οι «ανεπίσημες» πληροφορίες είναι αυτές που επιτυγχάνουν την πρωτιά στην ενημέρωση. Αν τις «σκουπίζαμε» έτσι απλά...

Υ.γ. Δεν κάναμε chat, για να εμπίπτουμε στους γνωστούς κανόνες. Κάναμε δημόσια συζήτηση, παρέχοντας ανεπίσημες, μεν, πληροφορίες δε. Απο την άλλη, ποιος είμαι εγώ, ένα απλό μέλος..... προφανώς άλλοι έχουν το πεπόνι και το μαχαίρι.

Επειδή όμως ποστ του τύπου

Λυπάμαι Κωστή μου, για ευνόητους λόγους δε μπορώ να πω περισσότερα (και μάλιστα δημόσια)....
παραπέμπουν σε κουτσομπολίστικο άρθρο και όχι σε κάτι σοβαρό, δεν είναι αποδεκτά. συνεχίζουμε on topic και υπενθυμίζω χωρίς καυγάδες μεταξύ σας σχετικά με το ποιος λέει αλήθεια και χωρίς λόγια που δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

α απ οτι ειδα το παιδι δε θελει να δινει 5ευρω καθε μηνε στανταρ οποτε ακυρο αυτο που πα...αν και θα ταν πολυ πιο οικονομικο διοτι θα μπορουσε να χει και τις χρεωσεις του F2G1 !

το 1 λεπτο το λεπτο ειναι το ιδανικοτερο για την περιπτωση σου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επισκέπτης
Δεν τιθεται θεμα καυγα! (σιγα να μην καυγαδισω για το iphone:p) Η μια και μοναδικη αληθεια ειναι οτι δεν υπαρχει επισημως στην εταιρεια η συγκεκριμενη συσκευη.

μου εχουν ερθει καποια περιεργα sms και απο την wind αλλα και απο 2 φιλους μου, και ειναι της μορφης @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

ξερετε τι μπορει να παιζει? σιγουρα συμπτωση δεν νομιζω να ειναι γιατι μου εχουν ερθει και σε 2 διαφορετικα κινητα το ενα με vodafone kaime wind

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

τι μαρκα ειναι το κινητο σου;

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Εμπειρία από service του HD μου μέσω WIND:

Αφού είχα δώσει το HTC μου για επισκευή σε κατάστημα της WIND, πήρα το ίδιο πίσω μετά από 11 εργάσιμες μέρες και όχι νέο όπως διαφημίζεται από την εν λόγω εταιρεία, αν το τηλέφωνο δεν έχει επισκευαστεί σε 7 εργάσιμες μέρες. Ανοίγοντάς το, είδα έκπληκτος να εμφανίζεται μπροστά μου το σήμα της COSMOTE (με SIM της WIND πάντα μέσα). Πιθανώς το service πέρασε ROM της COSMOTE και οι τεχνικοί ούτε καν ασχολήθηκαν από εκεί και πέρα. Και προφανώς το πήρα πίσω χωρίς να έχει επιλυθεί το πρόβλημα. Υπάρχει χειρότερη δυσφήμηση για μια εταιρεία από το να σου επισκευάζει κινητό και να στο γυρνάει πίσω προβάλλοντας το logo ανταγωνιστικής εταιρείας; Ελεεινό.

Καλό δεν ακούγεται;

Και έπεται συνέχεια...

Εμπειρία από service του HD μου μέσω WIND:

Αφού είχα δώσει το HTC μου για επισκευή σε κατάστημα της WIND, πήρα το ίδιο πίσω μετά από 11 εργάσιμες μέρες και όχι νέο όπως διαφημίζεται από την εν λόγω εταιρεία, αν το τηλέφωνο δεν έχει επισκευαστεί σε 7 εργάσιμες μέρες. Ανοίγοντάς το, είδα έκπληκτος να εμφανίζεται μπροστά μου το σήμα της COSMOTE (με SIM της WIND πάντα μέσα). Πιθανώς το service πέρασε ROM της COSMOTE και οι τεχνικοί ούτε καν ασχολήθηκαν από εκεί και πέρα. Και προφανώς το πήρα πίσω χωρίς να έχει επιλυθεί το πρόβλημα. Υπάρχει χειρότερη δυσφήμηση για μια εταιρεία από το να σου επισκευάζει κινητό και να στο γυρνάει πίσω προβάλλοντας το logo ανταγωνιστικής εταιρείας; Ελεεινό.

Καλό δεν ακούγεται;

να πας στο καταστημα που το παρεδωσες, να τους το δειξεις και να τους ξεφτιλισεις. ειμαι πολυ περιεργος να δω τι δικαιολογια θα σου πουνε

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο,τι να`ναι τελικά..κάθε πέρσι και καλύτερα για την wind

Εγώ πάντως -άω/ώ, και ας λέτε εσείς ό,τι θέλετε!!! Δε ζητώ, απλά νιώθω...και πολύ γουστάρω....;)

Δεν υπήρξε δικαιολογία... η υπάλληλος και ο υπεύθυνος αλληλοκοιτάχτηκαν και χαμογελούσαν αμήχανα...

Από εκεί και μετά μου είπαν να το ξαναστείλουμε στο service, αλλά τους απάντησα ότι δεν είναι δουλειά αυτή και εννοείται πως τους ενημέρωσα ότι θα το ανεβάσω στο internet...

Δεν υπήρξε δικαιολογία... η υπάλληλος και ο υπεύθυνος αλληλοκοιτάχτηκαν και χαμογελούσαν αμήχανα...

Από εκεί και μετά μου είπαν να το ξαναστείλουμε στο service, αλλά τους απάντησα ότι δεν είναι δουλειά αυτή και εννοείται πως τους ενημέρωσα ότι θα το ανεβάσω στο internet...

να κανεις επισημη καταγγελια σε καποια καταναλωτικη οργανωση και βεβαιως να ζητησεις αντικατασταση της συσκευης με μια καινουρια

[sIGPIC][/sIGPIC]

ο,τι να`ναι τελικά..κάθε πέρσι και καλύτερα για την wind

Όταν όμως θέλεις να θεωρήσε σοβαρή εταιρεία κάνεις και μια προσπάθεια... δεν τρέχει με αυτόματο πιλότο το θέμα...

Αλλά θα το ψάξω όσο μπορώ... μακάρι να μπορέσει να τους απαγορευτεί να διαφημίζουν τη "δέσμευση επισκευής" και να παραπλανούν τον κόσμο...

να κανεις επισημη καταγγελια σε καποια καταναλωτικη οργανωση και βεβαιως να ζητησεις αντικατασταση της συσκευης με μια καινουρια

Την καταγγελία θα την κάνω μόλις αποφασίσω να σπαταλήσω λίγο παραπάνω χρόνο γι' αυτό το θέμα... η συσκευή τελικώς επισκευάστηκε στην αντιπροσωπεία της HTC στο Ηράκλειο... άλλαξαν μητρική οι άνθρωποι... προφανώς αυτοί έδω ξέρουν να κάνουν τη δουλειά τους...

Θελω να διακοψω την συνδεση μου στην wind. Πηγα λοιπον σε ενα καταστημα wind και μου ανελυσαν την πολιτικη τους σε αυτες τις περιπτωσεις οπου την βρισκω απαραδεκτη.

Να ξεκινησω με καποια δεδομενα πρωτα οσον αφορα την συνδεση μου

Η συμβαση που εχω υπογραψει εληξε στις 20/9/09

Οπως σε ολα τα συμβολαια εχω προπληρωσει το παγιο του μηνα που διανυουμε. Δηλαδη εχω προπληρωσει περιπου 30 ευρω για να εχω την συνδεση-γραμμη μεχρι τις 20/10/09

Το θεμα τωρα ειναι πως εχω ξενερωσει απιστευτα, για προσωπικου λογους, με την wind και θελω να φυγω σημερα κιολας χωρις να τους δωσω ουτε ενα ευρω παραπανω.

Το ζητουμενο μου ειναι να ακυρωσω την συνδεση μου σημερα και να κρατησουν αναλογικα τα χρηματα απο το παγιο που εχω προπληρωσει αλλα να μου επιστρεψουν τα υπολοιπα απο την στιγμη που ΔΕΝ ΘΕΛΩ να κανω αλλο χρηση των υπηρεσιων τους και ΔΕΝ δεσμευομαι πλεον απο κανενα συμβολαιο.

Η απαντηση τους ηταν πως για να γινει η διακοπη πρεπει να περασει 1 μηνας απο την ημερομηνια της αιτησης διακοπης.

Στην ερωτηση μου για ποιον λογο γινεται αυτο η απαντηση που πηρα ειναι "ετσι ειναι"

Αν κανω την αιτηση διακοπης σημερα θα χασω τα χρηματα που εχω προπληρωσει και θα χρειαστει να πληρωσω και 10 μερες επιπλεον παγιο απο την στιγμη που η αιτηση διακοπης θα γινει δεκτη 30/10/09 (θυμηζω πως προπληρωνω το παγιο του επομενου μηνα καθε 20 του μηνα)

Αν κανω αιτηση φορητοτητας θα παρει περιπου 20 ημερες για να ολοκληρωθει αρα παλι τα ιδια.

Δεν καταλαβαινω για πιο λογο δεν μου διακοπτουν την συμβαση αμεσα απο την στιγμη που δεν υπαρχει συμβολαιο πλεον που να με δεσμευει.

Πιστευετε οτι θα εχει βαση μια καταγγελια στην EETT

Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στις άλλες δύο εταιρίες. Μπορείς να κάνεις αίτηση διακοπής του συμβολαίου σου και να το χρησιμοποιείς μέχρι τις 30/10, αλλά θα πρέπει να πληρώσεις τον λογαριασμό που θα βγει μετά τις 20/10. Αν δεν είναι ο αριθμός που έχεις συμβόλαιο ο κύριος αριθμός σου, σε συμβουλεύω να πάρεις ένα καρτοκινητό, να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου το συμβόλαιο ώστε να πληρώσεις μόνο 3 ευρώ και κάτι που είναι ο φόρος και τα τέλη κινητής. Αν, όμως,το πρόγραμμα συμβολαίου σου είναι Flexy ή έχει πάγιο τότε αναγκαστηκά θα πρέπει να πληρώσεις όλο το πάγιο. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στη Vodafone. Στην Cosmote δεν ξέρω τι ισχύει.

σε όλες τις εταιρίες το ιδιο ισχύει θέλει 30 μέρες για να γίνει η διακοπή και δεν ειναι κάτι καινούργιο αυτο ισχύει πολλά χρονιά

!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

opois breis pios ine pm!!

ειναι η γνωστη αλητεια των εταιριων. δεν μπορεις να κανεις κατι. θα το υποστεις για να ξεμπερδεψεις οσο πιο γρηγορα μπορεις
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Περί... Wind γενικά
  • The title was changed to 2 κεραιες εκκχο της nova σε αποσταση ενος τετραγωνου μεταξυτ τους ειναι φυσιολογικο; εκπεμπουνε πολυ; .
  • The topic was pinned
  • The topic was locked