aderfiaZEITE Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 Αγορασα ενα slimport hdmi για το tablet.το συνδεσα με το hdmi της τηλεορασης μου ομως δεν λειτουργησε,μαυρο σκοταδι. Χρειαζονται καποιες ρυθμίσεις στο tablet? Mηπως η τηλεοραση πρέπει να είναι full hd? Το καταστημα με διαβεβαίωσε οτι ειναι δοκιμασμενο και συμβατό με το tablet, βοηθεια. Τελικα δουλευει αλλα μονο σε full hd οθωνη. ξερει κανεις εάν με αυτό http://www.e-shop.gr/usb-data-and-power-cable-p-PER.750608 μπορω να συνδεσω μαζι στο tablet το slimport hdmi+ποντικι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2014 EDIT: Παρέλαβα τελικά μετά από 5 μέρες το gpad στα 205 από pubic. Δεν πολυπίστευα ότι θα το πάρω τελικά στην τιμή αυτή αλλά ήρθε. Φυσικά και δεν ήταν όλα ρόδινα... Η συσκευή που παρέλαβα δεν άνοιγε με κανένα τρόπο. Εντελώς νεκρή. Φυσικά και έγινε άμεση αντικατάσταση και ήμουν τυχερός που είχαν στο κατάστημα stock και δεν χρειάστηκε να περιμένω και άλλο καιρό. Οι πρώτες ώρες με το gpad είναι πολύ όμορφες, άψογο tablet, φυσικά παρόλο του ότι είναι πανίσχυρο κάτι πολύ ελάχιστα ανεπαίσθητα lags βλέπεις που και πού. Όπως και να το κάνουμε, android υλοποίηση που να μην κολλάει με τίποτα μόνο η HTC προσφέρει. Αυτά. Όλα κομπλέ με τη συσκευή, απόλυτα ικανοποιημένος από την σχέση ποιότητας-τιμής. :D Δεν θα ηταν android αν δεν ειχε τα lagακια του! :p Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Γεια! Παρατηρήσατε ότι μετά την αναβάθμιση που έφερε το knock code, το knock on δουλεύει από οποιδήποτε σημείο της οθόνης; Όσο είναι σβηστή και πάω να το ανοίξω, το douple tap θα πιάσει από οποιοδήποτε σημείο κ αν το κάνω. Δεν απαιτεί μόνο κεντρικά πλέον :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Γεγονος. Σιγουρα το knock code έπαιξε ρόλο. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. July 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2014 Παιδάκια ωραίο το G Pad, αλλά επειδή θέλω να τσιμπήσω το Lumia 930 θα το δώσω και ας το πήρα μόλις πριν 3 μέρες. Μια φόρτιση του έχω κάνει μόνο, από το σπίτι δεν έχει βγει, είναι το μαύρο από Public. Όποιος ενδιαφέρεται να το τσιμπήσει ας μου στείλει μήνυμα. Θέλω να το δώσω σε παιδί από το forum. Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Νομιζω υπάρχει θεμα με την sd....ηδη μετραω 2 καμμενες microsd αφότου τις εβαλα στο lg...μια χαρα original ηταν και δουλευαν τωρα νεκρές και δεν διαβαζονται πουθενα ουτε στον υπολιγιστη...νομιζω μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 αρχισαν τα όργανα με τις συνεχεις mount/unmount...να το στειλω στο σερβις?? Δε θελω και τριτη καμμενη καρτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2014 Original τι; Μια φορα μου εκανε unmount την καρτα και αυτο οταν το ειχα σε art. Αρκετο καιρο τωρα που το εχω γυρισει σε dalvik δεν μου εχει κανει κατι. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μάλλον γελοία ερώτηση αλλά θα την κάνω. Πως συνδέω το ταμπλετ με την τηλεόραση για να δω ταινία? Η τηλεόραση παίρνει hdmi. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μάλλον γελοία ερώτηση αλλά θα την κάνω. Πως συνδέω το ταμπλετ με την τηλεόραση για να δω ταινία? Η τηλεόραση παίρνει hdmi. με το slim port! http://gr.slimportconnect.com Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Μπορει κάποιος να ξαναποσταρει ενα δοκιμασμένο slimport wifi απο eBay ?Βρισκω διάφορα αλλα δε θυμάμαι ποιο δουλεύει σίγουρα σύμφωνα με κάποιους που το πήρανε ! Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor_gr Δημ. July 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2014 Original τι; Μια φορα μου εκανε unmount την καρτα και αυτο οταν το ειχα σε art. Αρκετο καιρο τωρα που το εχω γυρισει σε dalvik δεν μου εχει κανει κατι. Original microsd οχι μαιμου απο ebay κλπ... Να έτυχε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Θα με ενδιέφερε κάποιο δοκιμασμένο slimport από ebay γιατί στο σκρουτζ μου έπεσαν τα αυτιά Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Θα με ενδιέφερε κάποιο δοκιμασμένο slimport από ebay γιατί στο σκρουτζ μου έπεσαν τα αυτιά Τα αυτια και η μυτη μαζι. πηρα slimport από σκρουτς 20 ευρω ενώ από ebay εχει 6-7 ευρω. Δεν εχω χρεωστικη καρτα αλλα θα βγαλω,η αγορα από το εξωτερικο επιβάλλεται πλεον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εγω γιατι το βρίσκω στα 15 ευρω; http://www.ebay.com/itm/h295-SlimPort-MyDP-to-HDMI-Adapter-Cable-For-LG-G-Flex-D950-F340-G-Pad-8-3-V500-/380851525172?pt=US_Tablet_AV_Cables_Adapters&hash=item58ac851634 Για στείλε λινκ με τα 7 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εγώ είχα πάρει ένα στα 7 ευρώ από eBay και δουλεύει και με το g pad και με το G2. Δεν υπάρχει λόγος για κάτι πιο ακριβό. Δεν θυμάμαι link, αλλά είναι ένα μαύρο με κόκκινα γράμματα πάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εγω γιατι το βρίσκω στα 15 ευρω; http://www.ebay.com/itm/h295-SlimPort-MyDP-to-HDMI-Adapter-Cable-For-LG-G-Flex-D950-F340-G-Pad-8-3-V500-/380851525172?pt=US_Tablet_AV_Cables_Adapters&hash=item58ac851634 Για στείλε λινκ με τα 7 ευρω κανε στο ebay αναζητηση slimport hdmi και θα δεις ότι ξεκινανε από 6-7 ευρω. Δυστηχως δεν μπορω να σου υποδείξω καποιο και να πω ότι είναι σιγουρα συμβατο με το ταμπλετ. όπως γραφει ο φιλος πιο πανω οσα γραφουν ότι είναι συμβατα με το LG G2 λογικα είναι συμβατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosggg Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ρε παιδια τι ενημερωση λογισμικου ηρθε μολις τωρα παλι;....την εκανε κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Δεν βλέπω καμία νεα ενημέρωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosggg Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Η τελευταια που ειχα κανει ειχε σκεση με το νοκ και αυτη τωρα παλι λεει για ενημερωση του. Knok code Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosggg Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 %5BATTACH%5D47699%5B/ATTACH%5Dφαινονται τα στοιχεια της ενημερωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rufous Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εγω γιατι το βρίσκω στα 15 ευρω; http://www.ebay.com/itm/h295-SlimPort-MyDP-to-HDMI-Adapter-Cable-For-LG-G-Flex-D950-F340-G-Pad-8-3-V500-/380851525172?pt=US_Tablet_AV_Cables_Adapters&hash=item58ac851634 Για στείλε λινκ με τα 7 ευρω http://m.ebay.com/itm/310977749890?nav=SEARCH Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothoms Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Εγώ είχα πάρει ένα στα 7 ευρώ από eBay και δουλεύει και με το g pad και με το G2. Δεν υπάρχει λόγος για κάτι πιο ακριβό. Δεν θυμάμαι link, αλλά είναι ένα μαύρο με κόκκινα γράμματα πάνω κανε στο ebay αναζητηση slimport hdmi και θα δεις ότι ξεκινανε από 6-7 ευρω. Δυστηχως δεν μπορω να σου υποδείξω καποιο και να πω ότι είναι σιγουρα συμβατο με το ταμπλετ. όπως γραφει ο φιλος πιο πανω οσα γραφουν ότι είναι συμβατα με το LG G2 λογικα είναι συμβατα. http://m.ebay.com/itm/310977749890?nav=SEARCH Ευχαριστώ παιδιά. Δεν ηξερα οτι ειναι συμβατο με του G2 και εψαχνα να βρω να γραφει lg pad v500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Αυτο ειναι με καλώδιο .Με σύνδεση wifi που να το εχει δοκιμάσει κάποιος δεν υπάρχει ;; Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aderfiaZEITE Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Ευχαριστώ παιδιά. Δεν ηξερα οτι ειναι συμβατο με του G2 και εψαχνα να βρω να γραφει lg pad v500 Για να είσαι σίγουρος παρε αυτο που σου προτείνει ο rufous,γραφει οτι ειναι συμβατο και με ταμπλετακι μας. Ψάξε λιγο και τη παιζει με την ανάλυση της εικονας,μην την πατησεις όπως την πάτησα εγω. Το πηρα με σκοπο να το συνδεω στην 22 ιντσών οθονη,δυστυχως η οθονη εχει ανάλυση 1360/768 και δεν ειναι συμβατο.Αντιθέτως στην τηλεοραση μου με αναλυση 1920/1080 παιζει μια χαρα.Ειναι 46 ομως και δεν με εξυπηρετεί. Αυτο το slimport εαν κατάλαβα καλα υποστηρίζει ανάλυση 1360/768. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiosggg Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Στικακι για καρτα sim και 3g εχει βρει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts