ismini20 Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Εγώ θα ήθελα τα αυτοκίνητα να ήταν φτιαγμένα από σιλικόνη - ή κάποιο άλλο εύκαμπτο υλικό, δεν ξέρω τώρα - και να μην είχαμε κανένα πρόβλημα με τρακαρίσματα κτλ Παράθεση ...And yet I know the worst is still to come... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbit Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Mia karta MMC 1Tb (tera byte) kai na tin ypostirizei to til mu etsi wste na exw oles tis tainies,mp3,video,jpeg's mu panta kai pantu mazi mu. A!! kai peta sto kinito mpataria pu den teleiwnei pote... :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentoner2000 Δημ. February 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2005 Mia karta MMC 1Tb (tera byte) kai na tin ypostirizei to til mu etsi wste na exw oles tis tainies,mp3,video,jpeg's mu panta kai pantu mazi mu. A!! kai peta sto kinito mpataria pu den teleiwnei pote... :rolleyes: Kαι βεβαια ολα αυτα σε μεγεθος...σπιρτοκουτο :p Και ανδιπλουμενη οθονη! Τι ζηταει ο ανθρωπος.... :X (εμενα εννοω για να μην εχουμε παρεξηγησεις ;) ) LOL Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 Για μενα το ποιο βολικο πραγμα που εχω ακουσει ειναι να ελενχεις καποιες λειτουργιες στο σπιτι μεσω κινητου ή ppc για παραδειγμα πολυ θα με βολευε μιση ωρα πριν παω σπιτι να αναβε απο μακρια το air-condition,η το θερμοσιφονο για μπανιο και διαφορα τετοια. 1. το κανεις με auto start μονο του σε προκαθορισμενο χρονο 2. Βαζεις boiler... Κατι πιο δυσκολο...? :p :p :p Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. February 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2005 εγω θελω μια γυναικα η οποια να μην κανει παραπονα να μην μουρμουραει να μην καθεται στο μπανιο μερες...και να μην μιλαει στο τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. January 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2006 Το ξεθάβω...εγώ είχα δει κάτι πολύ έξυπνο στο geek.com ή κάτι τέτοιο που ουσιαστικά το έπιανες στο χέρι σου και πατούσες ctrl+alt+del συγχρόνως...σαν λαβή με τρεις προεκτάσεις σε συγκεκριμένη απόσταση!!! Για όσους έχουμε microsoft windows σ ί γ ο υ ρ α πολύ χρήσιμο :) Παράθεση "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts