nnik_1969 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Αντωνη πραγματικα το ρολογακι αυτό περα από το ότι είναι ομορφο στο χερι, είναι και λειτουργικοτατο. Ακομα και στην περιπτωση που φυγεις για ωρες από το σημειο που εχεις το κινητο, όταν επιστρεψεις με ένα αγγιγμα (ελεω nfc) η συνδεση αποκαθίσταται αστραπιαια. Μπραβο στη σονυ για τα εξαιρετικα αξεσουαρ που εδωσε... Να σου πω την αλήθεια στην αρχή φοβόμουν τις αποσυνδέσεις, αλλά το ρολόι δεν μου έχει αποσυνδεθεί ποτέ εκτός αν έχω φύγει μακριά από το κινητό, στο σπίτι ας πούμε όταν πηγαίνω στον κήπο και μόλις μπω μέσα, συνδέεται άμεσα μόνο του, δεν θέλει ούτε καν άγγιγμα. Δεν έχω δοκιμάσει να το αφήσω χωρίς σύνδεση με το κινητό για ώρες. Το κινητό το βγαζω από την τσέπη σχεδόν μόνο για browsing. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Μετά από τρεις συνεχόμενες ημέρες χρήσης του Sony SmartWatch 2, να επιβεβαιωσω την άριστη συνεργασία με το Νοτε 3. Αυτόματη σύνδεση, αυτόματη επανασύνδεση, καμία αποσύνδεση. Βλέπεις από το ρολόι κλήσεις, επαφές, μέιλ, ειδοποιήσεις, ότι θέλεις τέλος πάντων και μπορείς αν θες να μιλήσεις στο αυτοκίνητο σου, τον Κιτ και να έρθει μόνο του εκεί που είσαι. Αντώνη δυο ερωτήσεις. SW2. Έχει και ήχο όταν έχεις μια ειδοποίηση η κλήση? Το SBH-50 παίρνει τον ήχο που έχεις ορίσει στην συσκευή η έχει μόνο τον δικό του? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Αντώνη δυο ερωτήσεις. SW2. Έχει και ήχο όταν έχεις μία οποίηση η κλήση? Το SBH-50 παίρνει τον ήχο που έχεις ορίσει στην συσκευή η έχει μόνο τον δικό του? Έχει δόνηση αν θες, οπότε δεν χάνεις καμιά κλήση. Το sbh50 δεν το έχω πια, γιατί δεν το χρειαζόμουν αφού έχω το SmartWatch αλλά αν θυμάμαι καλά είχε τον δικό του. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Έχει δόνηση αν θες, οπότε δεν χάνεις καμιά κλήση. Το sbh50 δεν το έχω πια, γιατί δεν το χρειαζόμουν αφού έχω το SmartWatch αλλά αν θυμάμαι καλά είχε τον δικό του. Σωστά, δόνηση ακόμα καλύτερα. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Σωστά, δόνηση ακόμα καλύτερα. Η δόνηση μάλιστα είναι πολύ διακριτική, δεν είναι σαν ηλεκτροσοκ, ούτε σε τρομάζει και μπορείς να την απενεργοποιησεις εύκολα. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 (edited) Η δόνηση μάλιστα είναι πολύ διακριτική, δεν είναι σαν ηλεκτροσοκ, ούτε σε τρομάζει και μπορείς να την απενεργοποιησεις εύκολα. Χθες που αγόρασα το 52 ήταν εκεί δίπλα και το SW 2. To σκέφτηκα για λίγα δευτερόλεπτα αλλά με κράτησε(προς το παρόν :), το ότι δεν έχει speaker και mic ειδικά για κάποια ηχητική σημείωση η ακόμα και για κάποια απάντηση κλήσης, οπότε χρειάζεται πάντα η χρήση του ΒΤ. edit: Δεν μιλάω ποτέ σε οποιαδήποτε συσκευή χωρίς ΒΤ και όχι για το θέμα SAR , αλλά γιατί με βολεύει. Edited October 27, 2013 by Jig edit: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Χθες που αγόρασα το 52 ήταν εκεί δίπλα και το SW 2. To σκέφτηκα για λίγα δευτερόλεπτα αλλά με κράτησε(προς το παρόν :), το ότι δεν έχει speaker και mic ειδικά για κάποια ηχητική σημείωση, οπότε χρειάζεται πάντα η χρήση του ΒΤ. (δεν μιλάω ποτέ σε οποιαδήποτε συσκευή χωρίς ΒΤ και όχι για το θέμα SAR , αλλά γιατί με βολεύει) Το ρολόι είχα αποφασίσει να το πάρω έτσι κι αλλιώς. Είχα ήδη το Sony mw 600 το οποίο έκανε αποσυνδέσεις αλλά απρόσμενα λειτουργεί καλά με το Νοτε 3, οπότε είχα bluetooth με ραδιόφωνο. Δεν μου αρέσει η ιδέα να μιλάω με ανοιχτή ακρόαση οπότε δεν με πειράζει η έλλειψη μικροφώνου στο ρολόι. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Το ρολόι είχα αποφασίσει να το πάρω έτσι κι αλλιώς. Είχα ήδη το Sony mw 600 το οποίο έκανε αποσυνδέσεις αλλά απρόσμενα λειτουργεί καλά με το Νοτε 3, οπότε είχα bluetooth με ραδιόφωνο. Δεν μου αρέσει η ιδέα να μιλάω με ανοιχτή ακρόαση οπότε δεν με πειράζει η έλλειψη μικροφώνου στο ρολόι. Μα εσύ φυσικά και καλά έκανες που το αγόρασες, αφού είναι εξαιρετική συσκευή. Απλά κάποιες σκέψεις δικές μου έκανα, που με έχουν αποτρέψει από την αγορά του, τουλάχιστον προς το παρόν. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Αντωνη πραγματικα το ρολογακι αυτό περα από το ότι είναι ομορφο στο χερι, είναι και λειτουργικοτατο. Ακομα και στην περιπτωση που φυγεις για ωρες από το σημειο που εχεις το κινητο, όταν επιστρεψεις με ένα αγγιγμα (ελεω nfc) η συνδεση αποκαθίσταται αστραπιαια. Μπραβο στη σονυ για τα εξαιρετικα αξεσουαρ που εδωσε... Βαγγέλη έχεις χρησιμοποιήσει και το Gear? Αν ναι, σε σύγκριση μεταξύ τους ποιο υπερτερεί κατ 'εσένα? [Εξαίρεσε την τιμή και ότι το Gear δουλεύει (προς το παρόν) μόνο με Samsung]. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Ειδικά σε σχέση με την μπαταρία πιο υπερτερεί; κάτι άκουσα ότι το gear κρατά με το ζόρι 2 ημέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Ειδικά σε σχέση με την μπαταρία πιο υπερτερεί; κάτι άκουσα ότι το gear κρατά με το ζόρι 2 ημέρες. Σωστά άκουσες. Έτσι λένε όλα τα τεστ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Λογικό βέβαια αφού έβαλαν επεξεργαστή 800MHz και camera με μονο 315mAh μπαταρία Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Ειδικά σε σχέση με την μπαταρία πιο υπερτερεί; κάτι άκουσα ότι το gear κρατά με το ζόρι 2 ημέρες. Το gear για λιγα λεπτα μονο το ειδα από φιλο που το αγορασε. Αυτό που δε μου αρεσε είναι ότι δεν προβαλλει το σωμα του μηνυματος (ουτε την κεφαλιδα) σε ένα λογαριασμο email (gmail, exchange κλπ). Αν το βρω σε καλη τιμη θα το δοκιμασω. Από αυτά που μου μετεφερε, ναι, βγαζει λιγοτερο από 2 ημερες. Αντίθετα το σονυ αντεχει ανετα ένα 3ημερο, αν και εχει λιγοτερες δυνατότητες. από την άλλη είναι αρκετα φθηνοτερο, είναι αδιαβροχο, συνεργάζεται και με άλλες συσκευες και τελικα είναι καλυτερο σαν ένα ωραιο ρολογακι - γκατζετακι σαν συνολικο πακετο. Αν όμως πωλουνταν στην ιδια τιμη, τοτε προσωπικα εστω και με τα limitations του gear θα πηγαινα σε αυτό, γιατι μου αρεσει λιγο περισσοτερο το design κι η οθονη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Μια ερώτηση για τους κατόχους του sbh52. Μπορείς να μιλήσεις με ανοικτή ακρόαση σε αυτό, έχει ηχείο δηλαδή περα από το ακουστικο πάνω στο σώμα της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) Μια ερώτηση για τους κατόχους του sbh52. Μπορείς να μιλήσεις με ανοικτή ακρόαση σε αυτό, έχει ηχείο δηλαδή περα από το ακουστικο πάνω στο σώμα της συσκευής; Ναι έχει, όχι όμως για τις κλήσεις αλλά για μουσική και ειδοποιήσεις. Είναι σαν να έχεις ένα μικρο ''τηλεφωνάκι'' http://tinyurl.com/o9jvjak Edited October 28, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Εγώ το Sony SmartWatch 2 δεν το αλλάζω. Πρώτον πολύ καλύτερη μπαταρία Δεύτερον πιο όμορφο, κατά τη γνώμη μου βέβαια. Τρίτον, αδιάβροχο, οδηγώ και μηχανή και έχει τη σημασία του. Τέταρτον, απροβλημάτιστο και συνεργαζομενο με οποιοδήποτε κινητό. Πεμπτον, δείχνει τα πάντα πάνω στο ρολόι, δηλαδή ολόκληρο το SMS ας είναι και μεγάλο. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Ναι έχει, όχι όμως για τις κλήσεις αλλά για μουσική και ειδοποιήσεις. Είναι σαν να έχεις ένα μικρο ''τηλεφωνάκι'' http://tinyurl.com/o9jvjak Χμμ κρίμα θα ήταν χρήσιμο να μιλάς με ανοικτή ακρόαση από αυτό σε κάποιες περιπτώσεις @Αντωνη Ναι συμφωνώ μαζί σου και αν συμπεριλάβεις και τη συγκρατημένη τιμή τότε είναι ενα πολύ χρήσιμο γκατζετακι... Σκέφτομαι να καταργησω το απλό ΒΤ που έχω και να αγοράσω το sbh52 που μαζί με το ρολοι θα είναι κορυφαίος συνδυασμός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 (edited) δείχνει τα πάντα πάνω στο ρολόι, δηλαδή ολόκληρο το SMS ας είναι και μεγάλο. Aυτο και η μπαταρια ειναι τα δυο πραγματα που δεν μου αρεσουν στο Gear Ειναι παντως απιστευτο που σου λεει να πας στην συσκευη για να διαβασεις π.χ. το email σου και να μην στο δειχνει στην οθονη του. Στο SBH-52 οχι μονο το βλεπεις αλλα στο διαβαζει κιολας(επικεφαλιδα). Edited October 28, 2013 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Aυτο και η μπαταρια ειναι τα δυο πραγματα που δεν μου αρεσουν στο Gear Ειναι παντως απιστευτο που σου λεει να πας στην συσκευη για να διαβασεις π.χ. το email σου και να μην στο δειχνει στην οθονη του. Στο SBH-52 οχι μονο το βλεπεις αλλα στο διαβαζει κιολας(επικεφαλιδα). ακριβως, αυτό είναι ένα από τα μεγαλα μειον του gear. Θεωρω , βεβαια, πως καποια στιγμη θα το φτιαξουν αυτό, αλλα μιλαμε για κατι βασικο που θα επρεπε να καθυστερήσει το release της συσκευης μεχρι να λυθει... Στο smartwatch 2 δε βλέπεις μονο το heading, αλλα και το κυριως σωμα του μηνυματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 χεχε :p https://www.youtube.com/watch?v=LzPorAgInco Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Ενώ μου αρέσουν και τα 2 ρολόγια ρε ****το μου φαίνονται λίγο τεράστια και θα περιμένω την επόμενη γενιά, ειδικά το πάχος δεν μου αρέσει Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Ενώ μου αρέσουν και τα 2 ρολόγια ρε ****το μου φαίνονται λίγο τεράστια και θα περιμένω την επόμενη γενιά, ειδικά το πάχος δεν μου αρέσει To συμβατικο μου ρολοϊ είναι πιο μεγαλο και παχυ, οποτε μαλλον μικρο μου φαινεται το smartwatch 2 :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 To συμβατικο μου ρολοϊ είναι πιο μεγαλο και παχυ, οποτε μαλλον μικρο μου φαινεται το smartwatch 2 :lol: Μη λέω ψέματα, δεν τα έχω δει από κοντά, σε έξοδα με βλέπω πάλι αν και θέλω να κρατηθώ μέχρι τα Χριστούγεννα να μου το πάρω δώρο. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Παιδιά περιμένω αυτές τις 3 μπαταρίες http://www.ebay.co.uk/itm/200979362224?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/121200958813?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 http://www.ebay.co.uk/itm/131029200772?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Περισσότερο για τεστ μήπως καμία είναι λίγο καλύτερη από τη μαμά μπαταρία.. οπότε σε κάνα 20ήμερο που έχω αποτελέσματα από μετρήσεις. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Ενώ μου αρέσουν και τα 2 ρολόγια ρε ****το μου φαίνονται λίγο τεράστια και θα περιμένω την επόμενη γενιά, ειδικά το πάχος δεν μου αρέσει To συμβατικο μου ρολοϊ είναι πιο μεγαλο και παχυ, οποτε μαλλον μικρο μου φαινεται το smartwatch 2 :lol: Έτσι, υπάρχουν συμβατικά ρολόγια πολύ πιο ογκώδη, το δε SmartWatch είναι και πολύ ελαφρύ. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts