Jump to content

[Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενταξει, βασικα μιλαμε για 30κατι ευρώ να πέσει, δε μιλάμε για κανα 100αρι, δε νομίζω να πέσει τόσο σε 15 μερες.. ε;:confused:

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενταξει, βασικα μιλαμε για 30κατι ευρώ να πέσει, δε μιλάμε για κανα 100αρι, δε νομίζω να πέσει τόσο σε 15 μερες.. ε;:confused:

Κατοστάρι δύσκολο το βλέπω,αλλά και το 30άρι που λες είναι μια s-view ή μια κάρτα μνήμης..δεν το λες λίγο,ειδικά αν δεν σου περισσεύουν.Άσε που κατ' εμέ αν πχ πάει 499 σπάει και το ψυχολογικό όριο των 500 ευρώ.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe. (Albert Einstein)

Οκ, ας προχωρήσουμε με θήκες απο το amazon.uk πρώτα κι όταν ερθουν... (πρώτα το σαμάρι και μετά ο γάιδαρος:lol:)

ενδέχεται να βγεί και καμία προσφορά όπως πέρυσι στο note 2 με cash back 250€ απο samsung και πακετο στα 699 gear και Note 3

Καμιά προσφορά για εμάς τους ήρωες που το πήραμε 1ή μέρα κυκλοφορίας και δεν υπήρχαν τότε ρολόγια ούτε τίποτα και τα σκάσαμε και χοντρά θα μας κάνουν ? :D

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Βασικα για το περσινο cashback δεν ειμαι σιγουρος για το ακριβές ποσό. Ενδέχεται αν ήταν 100€ απο την samsung και 150 δωροεπιταγη απο το γερμανό. Σύνολο 250€ νομίζω. Το cashback είναι πρόγραμμα της samsung το οποίο το βγάζει κατα περιόδους για διάφορες συσκευές πχ κινητά, τηλεοράσεις κλπ. Τα χρήματα τα επιστρέφει η ίδια η samsung σε λογαριασμό τραπέζης που δηλώνει ο αγοραστής αρκεί να είναι αγορασμένο απο ελληνική αντιπροσωπεία. Με αυτό το τρόπο δεν μειώνει το περιθώριο κέρδους που έχουν τα τελικά καταστήματα λιανικής και γιαυτό συνδυάζεται με οποιαδήποτε προσφορά έχει εκείνη τη περίοδο το τελικό κατάστημα

Καμιά προσφορά για εμάς τους ήρωες που το πήραμε 1ή μέρα κυκλοφορίας και δεν υπήρχαν τότε ρολόγια ούτε τίποτα και τα σκάσαμε και χοντρά θα μας κάνουν ? :D
Ειδικά σε εσένα που πήρες δυο, ένα ρολογακι το δικαιούσαι πιστεύω.

Α δηλαδή εγώ που θα το πάρω απο skroutzoμαγαζο δλδ δε μου κάνει και τίποτα το cashback αφου πολύ πιθανό να μην είναι ελληνικής αντιπροσωπίας... i see what you did there samsung.....

Α δηλαδή εγώ που θα το πάρω απο skroutzoμαγαζο δλδ δε μου κάνει και τίποτα το cashback αφου πολύ πιθανό να μην είναι ελληνικής αντιπροσωπίας... i see what you did there samsung.....

Μην αποκλείεις απο τη χώρα που το αγόρασε το skroutzoμαγαζο να έχει και εκεί cashback η samsung και να το καρπώνεται το skroutzoμαγαζο

Μην αποκλείεις απο τη χώρα που το αγόρασε το skroutzoμαγαζο να έχει και εκεί cashback η samsung και να το καρπώνεται το skroutzoμαγαζο

αυτο δυσκολα γινετε γιατι το καθε σκρουτζομαγαζο δεν μιλαει με αντιπροσωλειες της καθε χωρας αλλα με καποιους μεσαζοντες οπου κανουν αυτη τη δουλεια και γιαυτο βλεπεις το καθε σκρουτζομαγαζο και δεν εχει παντα π.χ. γερμανικα . αν καποιος τα καρπονεται σε αυτη την περιπτωση θα ειναι αυτοι οι μεσαζοντες.

~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X

Ειδικά σε εσένα που πήρες δυο, ένα ρολογακι το δικαιούσαι πιστεύω.

Το 2ο να δεις πως το προσέχω, δίπλα τζάμια spigen με otterbox defender θήκη και μέσα σε κουτάκι με αφρολεξ.

Πλάκα κάνω αλλά έχω άγχος πλέον χωρίς πλακα

Admin CorollaClub.com

Μετα από καμια 50αρια day 1 αγορες από τη Samsung τα χρονια που ασχολουμαι με το αθλημα, το note 3 ηταν το τελευταιο. Τα επομενα -πρωτα ο Θεος- μονο με γενναιο price drop/ προσφορες με bundle αξεσουάρ τυπου gear κλπ, τελος οι ηρωισμοι... ;)

Ε ναι ρε παιδια, εξ'αλλου έχουν παιδικές ασθένειες όλα αυτά. δεν είναι καιροί και παλικαριές; :lol:

αντε ας περιμενω 10 μερες μπας και πεσει καθολου..

Εγώ πάλι μετά από τόσους γύρους σε άλλα κινητά (G2 32 giga k Nokia 1020 included) δε θα περιμένω άλλο τις γιορτές καθώς όσο και να με στεναχωρησε η καλή μας Samsung με τα κλειδώματα συσκευή αυτή τη στιγμή σα το note 3 για μένα δεν υπάρχει οπότε από εβδομάδα το πήρα.

Έτσι και αλλιώς γύρω στα 530-540 είναι μια χαρά τιμή και στο τέλος τέλος πιο πολλά έδωσα (πέταξα) σε διάφορα άλλα κινητά και ταμπλετ τόσο καιρό που κρατιόμουν να μη το πάρω

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Εγώ δεν κρατήθηκα και το αγόρασα από σήμερα. Note 3 ελληνικό, στα 550 ευρώ. Τί απίστευτη συσκευή είναι αυτή... όμορφη, πολυτελής, γρήγορη, και με μια οθόνη όνειρο...

Εγώ δεν κρατήθηκα και το αγόρασα από σήμερα. Note 3 ελληνικό, στα 550 ευρώ. Τί απίστευτη συσκευή είναι αυτή... όμορφη, πολυτελής, γρήγορη, και με μια οθόνη όνειρο...

Απο ποιο μαγαζί φιλε μου ;

Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!:

Απο ποιο μαγαζί φιλε μου ;

Kaizer Shop παρέλαβα και εγώ σήμερα μαύρο ελληνικό!

Περισσότερα θα γράψω στο θέμα.

Παω για unboxing τώρα! :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

καλησπέρα, διάβασα μολις τώρα όλα τα ποστ για το θέμα και πάω τώρα στο πλαίσιο για μία τελευταία δοκιμή του note 3 και note 10 2014. Είδα που ότι αναφέρατε σχετικά με το extreme-mobile και θέλω μία τελευταία επιβεβαιοση σχετικά με το ευρωπαϊκό μοντέλο, επειδή βλέπω κάτι για french stock. Δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο ή οτιδηποτε αλλο, σωστά? Με ενδοαφέρει απο πλευράς τεχνικών. Απο θέμα γλώσσας και αγγλικά να έχει μόνο, μην σας πω καλύτερα. :P

Ευχαριστώ, περιμένω απάντηση για να το παραγγείλω σήμερα αύριο.

Όπου και να με ψάξετε, θα με βρείτε με το όνομα

stayrosrr

Copyright ® 2013

:tease:

Κανένα πρόβλημα απολύτως δεν έχεις, εύχομαι να είσαι και τυχερός να πάρεις με mj1 firmware για να ρουταρεις χωρίς να πειραχτεί το knox σου φτάνει μόλις το ανάψεις το τηλ να μην κάνεις καμιά αναβάθμιση firmware. Πλάκα πλάκα δεν ξέρω ποσό θα υπάρχουν ακόμα N3 με mj1

Admin CorollaClub.com

Μετά απο 1 ώρα στο πλαίσιο παίζοντας με τις δύο συσκευές, κατάληξα στο Samsung Galaxy Note 3 όπως και έλεγα. Λέω να κάνω τώρα παραγγελία την συσκευή! Απο εγγύηση αν και διαβάζω γενικά στους όρους, στη σελίδα του n3 δεν λέει κάτι. φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα. Απο ότι ακούω πολλά άτομα πήρατε, άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα είτε με εγγύηση είτε με γνησιότητα της συσκευής. Ελπίζω να κάνουν παραδόσεις και το σάββατο για το απολαύσω το weekend όπως και την δευτέρα να μην πάρω τετράδιο στση σχολή :D

Άντε με καλό!!!! :D

stayrosrr

Copyright ® 2013

Μετά απο 1 ώρα στο πλαίσιο παίζοντας με τις δύο συσκευές, κατάληξα στο Samsung Galaxy Note 3 όπως και έλεγα. Λέω να κάνω τώρα παραγγελία την συσκευή! Απο εγγύηση αν και διαβάζω γενικά στους όρους, στη σελίδα του n3 δεν λέει κάτι. φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα. Απο ότι ακούω πολλά άτομα πήρατε, άρα δεν υπάρχει κανένα θέμα είτε με εγγύηση είτε με γνησιότητα της συσκευής. Ελπίζω να κάνουν παραδόσεις και το σάββατο για το απολαύσω το weekend όπως και την δευτέρα να μην πάρω τετράδιο στση σχολή :D

Άντε με καλό!!!! :D

http://img812.imageshack.us/img812/6661/sqch.jpg

Uploaded with ImageShack.us

stayrosrr

Copyright ® 2013

• The title was changed to [Note 3] Διαθεσιμότητα και αγορά