Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην v1 ειχα βρει πως να εμφανιζεται το σημα και το wifi στην οθόνη κλειδωματος..στην v2 δεν μπορω..τι κανω λαθος;;

Edit το βρηκα

Edited by arxontas2323

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως έχεις παλιό μόντεμ?

Δες φωτογραφία από το δικό μου

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/076794d01eb3a4e41783803d8ea16c4d.jpg

Δεν είναι από τα τελευταία αλλά δεν έχω τα θέματα που γράφεις.

Πάντως αυτή η ρομ έδωσε άλλο αέρα στο τηλέφωνο και ας καεί λίγο μπαταρία παραπάνω.

Οχι φιλε δεν εχω αλλαξει modem απο τοτε που το ειχα ρουταρει και περασα twrp λογικα ειμαι με τα στοκ, επειδη περναει μεσω odin αν δεν κανω λαθος και δεν θυμαμαι την διαδικασια και δεν θελω να κανω καμια ''πατατια'' εξαλλου τοσες ρομ εχω αλλαξει και πρωτη φορα μου εκανε αυτα τα ''κολπακια'' και η v1 δουλευε μια χαρα πριν.

http://prnt.sc/cojryl

Edited by xloupas
Screenshot added
Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc.

Οχι φιλε δεν εχω αλλαξει modem απο τοτε που το ειχα ρουταρει και περασα twrp λογικα ειμαι με τα στοκ, επειδη περναει μεσω odin αν δεν κανω λαθος και δεν θυμαμαι την διαδικασια και δεν θελω να κανω καμια ''πατατια'' εξαλλου τοσες ρομ εχω αλλαξει και πρωτη φορα μου εκανε αυτα τα ''κολπακια'' και η v1 δουλευε μια χαρα πριν.

http://prnt.sc/cojryl

Δεν υπάρχει περίπτωση πατάτας.

Κατέβασε το μόντεμ από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2842806

Το μυστικό είναι να μπεις χειροκίνητα σε download Mode θα βάλεις το αρχείο στο cp και το τρέχεις.

Μετά δες με το Samsung info αν το πέρασε.

Δεν υπάρχει περίπτωση πατάτας.

Κατέβασε το μόντεμ από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2842806

Το μυστικό είναι να μπεις χειροκίνητα σε download Mode θα βάλεις το αρχείο στο cp και το τρέχεις.

Μετά δες με το Samsung info αν το πέρασε.

:) Ενταξει λοιπον θα το προσπαθησω ελπιζω να το περασω σωστα, πρωτα το modem.bin και μετα το NON-HLOS.BIN

Θα χρειαστει μετα την διαδικασια να ξανα περασω την ρομ ή οχι?

:) Ενταξει λοιπον θα το προσπαθησω ελπιζω να το περασω σωστα, πρωτα το modem.bin και μετα το NON-HLOS.BIN

Θα χρειαστει μετα την διαδικασια να ξανα περασω την ρομ ή οχι?

κατέβασε αυτό http://www.megafileupload.com/rckY/PB2_modem.zip?pt=xcnYKCPNUTWJ5wq6ibhFl8caUKoOyUhhOPCZXj2fyMU%3D

Εκεί που λέει free user

Βάλε το αρχείο στο ODIN στο cp και και πάτα κουμπί να τρέξει το αρχείο.

Δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα άλλο, σε περίπτωση που κάτι πάει λάθος βγάζεις μπαταρία και είσαι εντάξει.

Παιδιά στη Phronesis MM Rom v2.0 συνεχίζει το πρόβλημα με την 64G SD τις Samsung δεν την αναγνωρίζει η την βλέπει για λίγο και μετά την χάνει .Ενώ την 32G τις kingston δουλεύει μια χαρά, αλλα είναι 32G .....καμία ιδέα ??

Κατά τα αλλα για αυτά που δουλεύω μια χαρά και ιδιαίτερα με τον Kernel που μου πρότεινε ο menioseten (DarkLord-Kernel-Marshmallow-NewUX-hlte-eur-V2.0) όλα....πολύ..... καλά ...

Γιατί δεν βρίσκω πως μπορώ να αλλαξω φώτο στην Οθόνη Κλειδώματος ?

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

Γιατί δεν βρίσκω πως μπορώ να αλλαξω φώτο στην Οθόνη Κλειδώματος ?

Αρχική οθόνη,πάτησε στο κενό

να βγει το μενού

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/66fd7346d6d0f967791a6c91f5b4327c.jpg

Διαλέγεις εικόνα

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161001/281903f09e19c1fd55db2354f6e519de.jpg

Ετοιμος :cool:

Αρχική οθόνη,πάτησε στο κενό

να βγει το μενού

Ετοιμος :cool:

Είσαι αρχηγός ....menioseten ...

Για την SD έχουμε καμία ιδέα (διάβασα στο XDA ,κάτι για αλλαγη δικαιωμάτων) αλλα δεν κατάλαβα και πολλά .

.....

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

Είσαι αρχηγός ....menioseten ...

Για την SD έχουμε καμία ιδέα (διάβασα στο XDA ,κάτι για αλλαγη δικαιωμάτων) αλλα δεν κατάλαβα και πολλά .

.....

Εγώ έχω την 128αρα της Samsung χωρίς προβλημα. Μήπως η κάρτα πάει για χαλασμα?

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

Εγώ έχω την 128αρα της Samsung χωρίς προβλημα. Μήπως η κάρτα πάει για χαλασμα?

Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στον PC την βλέπει και την δουλεύει μια χαρά ...την φόρμαρα στο PC αλλα πάλι τίποτα ..

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

Στον PC την βλέπει και την δουλεύει μια χαρά ...την φόρμαρα στο PC αλλα πάλι τίποτα ..

Δεν έχεις backup από άλλη Rom για να δεις αν στο κάνει και εκεί

Δεν έχεις backup από άλλη Rom για να δεις αν στο κάνει και εκεί

Όχι αλλα μέχρι εχτές δούλευε με X-Note V21

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

Αν μία τη βλέπει και μία τη χάνει πιθανότατα η κάρτα να έχει πρόβλημα. Μέσα από το recovery τη βλέπει ή όχι; Δοκίμασες να την μορφοποιήσεις μέσα από τη συσκευή; Edited by aopvet

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Καλημέρα σας! Επειδή έχω πολύ καιρό να μπω στο φόρουμ πείτε μου μια καλή και απροβληματιστη ρομ να περάσω. Είμαι με aryamod 8.1 lollipop τώρα. Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κατέβασε αυτό http://www.megafileupload.com/rckY/PB2_modem.zip?pt=xcnYKCPNUTWJ5wq6ibhFl8caUKoOyUhhOPCZXj2fyMU%3D

Εκεί που λέει free user

Βάλε το αρχείο στο ODIN στο cp και και πάτα κουμπί να τρέξει το αρχείο.

Δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα άλλο, σε περίπτωση που κάτι πάει λάθος βγάζεις μπαταρία και είσαι εντάξει.

Το προσπαθησα σημερα το πρωι αφου αποσυμπιεσα τα bin αρχεια αλλα ενω εδειχνε οτι περασαν με επιτυχια στο samsung info δεν αλλαξε το bootloader σιχτιριαστικα και περσα παλι την v1 phroenesis

Το προσπαθησα σημερα το πρωι αφου αποσυμπιεσα τα bin αρχεια αλλα ενω εδειχνε οτι περασαν με επιτυχια στο samsung info δεν αλλαξε το bootloader σιχτιριαστικα και περσα παλι την v1 phroenesis
Μπήκες χειροκίνητα σε

download mode?

Μπήκες χειροκίνητα σε

download mode?

ναι Μενιο κανονικα vol- , home , power on εβαλα πρωτα το modem.bin απενεργοποιησα και το auto reboot στο odin μετα το αλλο bin στο cp εγραψε pass αλλα nada δοκιμασα και με το auto reboot on αλλα πριν προλαβει να γραψει pass εκανε boot to κινητοωσπου στο τελος τσατιστικα :lol:και περασα παλι τη V1, σιγουρα κατι κανω λαθος αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι

Edited by xloupas

ναι Μενιο κανονικα vol- , home , power on εβαλα πρωτα το modem.bin απενεργοποιησα και το auto reboot στο odin μετα το αλλο bin στο cp εγραψε pass αλλα nada δοκιμασα και με το auto reboot on αλλα πριν προλαβει να γραψει pass εκανε boot to κινητοωσπου στο τελος τσατιστικα :lol:και περασα παλι τη V1, σιγουρα κατι κανω λαθος αλλα δεν μπορω να καταλαβω τι
Όπως κατέβασες zip το αρχείο βάλτο στο cp και θα το πάρει.

Βγάλε την μπαταρία για λίγα δευτερόλεπτα και μετά μπες σε download mod

Βγάλε την μπαταρία για λίγα δευτερόλεπτα και μετά μπες σε download mod

θα το δοκιμασω και αυτο που λες liam εννοεις πρι ξεκινησω την διαδικασια πρωτα να βγαλω μπαταρια μετα να μπω σε download mod

και μετα να φλασαρω μεσω odin τα 2 bin αρχεια.

Αν μία τη βλέπει και μία τη χάνει πιθανότατα η κάρτα να έχει πρόβλημα. Μέσα από το recovery τη βλέπει ή όχι; Δοκίμασες να την μορφοποιήσεις μέσα από τη συσκευή;

Στο Recovery και εκεί μια τη βλέπει μια όχι και προσπάθησα να την μορφοποιήσω και μέσα από Recovery αλλα και μέσα από την συσκευή

στο Recovery απλός προσπαθεί και στο τέλος με λέει κάτι για "error umund" και στη συσκευή κολάι στο 20% και μετά την χάνει ....

>>>>>Παιδιά ξέρει κανείς στη Phronesis MM Rom v2.0 πως κάνουμε τo status bar σε μαύρο ή άλλο χρώμα από διαφανές ?>>>>>>παιδιά αυτό το βρήκα ...

Και έχετε και εσείς το πρόβλημα με την Camera που καταλαμβάνει το 3/4 τις οθόνης ?

Edited by sv2bzq

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

Όπως σου είπαν ήδη, πρέπει να βάλεις το zip ως έχει και να μην είναι επιλεγμένο το auto reboot. Αφού τελειώσει η εγκατάσταση και γράψει pass δεν κάνεις επανεκκίνηση αλλά κλείνεις τη συσκευή για λίγο. Προσωπικά, δε χρειάστηκε ποτέ να βγάλω τη μπαταρία αλλά κάθε κινητό έχει την "προσωπικότητά" του :)

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Είμαι με phronesis note 5 port 6.5 και κάνω εγκατάσταση το WiFi recovery .κάνω restore τους αποθηκευμενους κωδικούς από ΈΝΑ back up που έχω κρατήσει με το ίδιο πρόγραμμα.κάνει το restore και από κει και πέρα το WiFi απλά δεν ανοίγει. Αναγκάζομαι να περάσω πάλι με dirty flash την rom για να ξαναδούλέψει το WiFi.

Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra

Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7"  

Samsung Tab A 2019 10.1''

Όπως σου είπαν ήδη, πρέπει να βάλεις το zip ως έχει και να μην είναι επιλεγμένο το auto reboot. Αφού τελειώσει η εγκατάσταση και γράψει pass δεν κάνεις επανεκκίνηση αλλά κλείνεις τη συσκευή για λίγο. Προσωπικά, δε χρειάστηκε ποτέ να βγάλω τη μπαταρία αλλά κάθε κινητό έχει την "προσωπικότητά" του :)

φιλε μου στο cp δεν με αφηνει εμενα να βαλω zip δεν ξερω ισως και για αυτο δεν περναει γραφει tar,bin και κατι αλλο που δεν το θυμαμαι αυτη την στιγμη,

φιλε μου στο cp δεν με αφηνει εμενα να βαλω zip δεν ξερω ισως και για αυτο δεν περναει γραφει tar,bin και κατι αλλο που δεν το θυμαμαι αυτη την στιγμη,

Βάλε πρώτα αυτό boot loader

https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424943850

Και μετά αυτό modem

https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424943851

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις