liam69 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Μου ήρθε μήνυμα να αλλάξω την συσκευή μου για την ασφάλεια μου. Οπότε παίδες όσοι έχετε N7 ρομ από εβδομάδα θα τα λέμε στο Ν7 θέμα. Και σε εμένα :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 μου ήρθε μήνυμα από την Samsung για ανάκληση της συσκευής N7. Αν έχεις N7 rom λογικά θα έρθει και σε εσένα, δεν σου ήρθε μήνυμα για αυτό δεν κατάλαβες τη λέω. Αααα μάλιστα... εμένα δεν μου ήρθε τίποτα (έχω Samsung account) Όταν με το καλό έρθει θα πάω αλλά θα φορέσω και τη στολή ώστε να μην πολύκαταλαβαίνω το ξύλο που θα μου ρίχνουν...:rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2016 Θα απενεργοποιήσει τα Νοτε 7 στις 30 σεπτεμβρίου. Πάρτε κανένα μπακαπ καλού κακού. Μη σας κάψουν τη συσκευή... πορτ ξεπορτ, δεν ξέρω τι εντολές στέλνουν αυτοί... Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mefistofelis Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Το κάνουν με βάση το ΙΜΕΙ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Έβαλα και εγώ λοιπόν την N2oN7 ROM φαίνεται αρκετά καλή αν και την έχω μόλις λίγες ώρες, αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι το always on display ξεκινάει και μετά από λίγα δευτερόλεπτα κλείνει και ανοίγει μονο του σε άτακτα διαστήματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Γίνεται με αυτή τη ρομ να κάνουμε scoll τις αρχικές οθόνες είτε δεξιά είτε αριστερά χωρίς να σταματάνε όμως και να πρέπει να πηγαίνουμε από την ανάποδη πάλι?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Γίνεται με αυτή τη ρομ να κάνουμε scoll τις αρχικές οθόνες είτε δεξιά είτε αριστερά χωρίς να σταματάνε όμως και να πρέπει να πηγαίνουμε από την ανάποδη πάλι?:confused: Δεν το βρήκα, μάλλον δεν γίνεται.... αυτό όμως που είδα είναι ότι δείχνει να έχει πολύ καλή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Δεν το βρήκα, μάλλον δεν γίνεται.... αυτό όμως που είδα είναι ότι δείχνει να έχει πολύ καλή μπαταρία. Ναι έχει πολύ καλή μπαταρία και τους χρόνους που έχω δει με αυτη την ρομ δεν έχω δει με καμιά άλλη ρομ ούτε με την stock Έβγαλε και v3 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακομα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Έβγαλε και v3 αλλά δεν την έχω δοκιμάσει ακομα Που είναι να της σκάσω ένα "dirty" :lol: μπας και στρώσουν τα ψιλοθεματάκια που έχω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ολοι οσοι εχετε την lite με το πενακι ειστε ενταξει;και με την έξυπνη επιλογη; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ολοι οσοι εχετε την lite με το πενακι ειστε ενταξει;και με την έξυπνη επιλογη; Εγώ είμαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Και εγώ με N2O lite v3 σχεδόν Όλα δουλεύουν σωστά. Πολύ καλή μπαταρία. Το Samsung notes αργούν λίγο να ανοίξουν μόνο. Επίσης το bleutooth με το headset έχει το κλασικό θέμα που έχουν όλες οι Note 7 port. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Που είναι να της σκάσω ένα "dirty" :lol: μπας και στρώσουν τα ψιλοθεματάκια που έχω... Εδω είναι http://n2orom.blogspot.gr/2016/09/n2odarklordn7litev30.html#comment-form Αλλά καλό είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση αυτή ήταν και η απάντηση που μου έδωσε ο KiLL-SwitCH που τον ρώτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. September 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2016 Ok ευχαριστώ. Κατεβάζω και βλέπουμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Για το θέμα με το always on display βρήκατε κάτι; Γιατί σε μένα όπως έγραψα πιο πάνω δεν λειτουργεί. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Δοκίμασα και εγώ τη v3 port αλλά βγήκε κατευθείαν.Ο λόγος πολλα μικρά bug και μετα το boot για περιπου 5 λεπτά δε μου διάβαζε τη sim και επίσης crashare η εφαρμογή τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Για το θέμα με το always on display βρήκατε κάτι; Γιατί σε μένα όπως έγραψα πιο πάνω δεν λειτουργεί. Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν δουλεύει σε όλες τις συσκευές, κανείς δεν ξέρει γιατί. Ο μόνο τρόπος είναι αν το βάλεις σε usb και φορτίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Δεν δουλεύει σε όλες τις συσκευές, κανείς δεν ξέρει γιατί. Ο μόνο τρόπος είναι αν το βάλεις σε usb και φορτίζει. Έτσι δουλεύει, αλλά εκεί κάνω την δουλειά μου και με το day dream, το θέμα είναι να δουλέψει κανονικά ;) Στάλθηκε από το SM-N930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fraggreg Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλημέρα μήπως καμιά λύση το s note μου τα βγάζει πιο μεγάλα από την οθόνη https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160915/60a9c67ed55efc7c083695175729cd4c.jpg Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Εμένα μου το έκανε αυτό το πρόβλημα όταν άλλαξα τα dpi στα 420 που το έχω τώρα επανήλθε Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλημέρα παιδιά. Χρησιμοποιώ τη phronesis 2,5 με kernel lss 3.5. Αργεί να "ξυπνήσει" η οθόνη όταν με καλούν: Ακούω τον ήχο κλήσης και ξυπνάει μετά από 3-4 δεπτερόλεπτα. Το ίδιο κάνει και κάποιες φορές και όταν είναι σε stand by με κλειστή την οθόνη και πατάω το κεντρικό κουμπί.. Καμιά ιδέα? Το ίδιο έκανε και με τον προηγούμενο Kernel, επίσης Lss (3,3 από όσο θυμάμαι). Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Δοκίμασα και εγώ τη v3 port αλλά βγήκε κατευθείαν.Ο λόγος πολλα μικρά bug και μετα το boot για περιπου 5 λεπτά δε μου διάβαζε τη sim και επίσης crashare η εφαρμογή τηλεφώνου. Κάτι δεν έγινε σωστά. Checkαρεις το md5 όταν καταβαζεις ρομ? Πάντως πέρασα πάνω από την No2 lite την Delirium UX του Ιταλού και πάει σαφέστατα πιο γρήγορα. Μακάρι να γυρίσει ο darkera γιατί όλοι ψιλοupdates βγάζουν στο ίδιο υπαρχον Base. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Κάτι δεν έγινε σωστά. Checkαρεις το md5 όταν καταβαζεις ρομ? Πάντως πέρασα πάνω από την No2 lite την Delirium UX του Ιταλού και πάει σαφέστατα πιο γρήγορα. Μακάρι να γυρίσει ο darkera γιατί όλοι ψιλοupdates βγάζουν στο ίδιο υπαρχον Base. Το Samsung notes αργεί όπως στις άλλες rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Το Samsung notes αργεί όπως στις άλλες rom Αργεί ναι. Αλλά έβαλα ένα άλλο Samsung notes και πηγαίνει αρκετά καλύτερα. Ειδικά αν το έχεις ανοικτό και βγαίνεις με το home button στην επαναφορά του δεν το φορτώνει και το πετάει αμέσως. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
note_takias Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Κάτι δεν έγινε σωστά. Checkαρεις το md5 όταν καταβαζεις ρομ? Πάντως πέρασα πάνω από την No2 lite την Delirium UX του Ιταλού και πάει σαφέστατα πιο γρήγορα. Μακάρι να γυρίσει ο darkera γιατί όλοι ψιλοupdates βγάζουν στο ίδιο υπαρχον Base. Τελικά είχα θεμα με τη σύνδεση και κάτι δε πήγε καλα στο κατέβασμα θα ξαναδοκιμασω σύντομα και ελπιζω αυτη τη φορα να αξίζει.Ποια rom περασες με dirty flash? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts