aopvet Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Κι εγώ Θεσσαλονικιος είμαι. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τελικα την ν5 2 την περναμε χωρις full wipe?πανω απο την 1 οπως ειναι ?να το επιχειρησω??:confused: Γιώργο εγώ αρχικά την πέρασα από πάνω χωρίς wipes. Όλα λειτουργουσαν όπως πριν. Δηλαδή είχαν παραμείνει τα bug της 1. Έτσι την εγκατέστησα ξανά με όλα τα wipes και ησυχασα. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Κι εγώ Θεσσαλονικιος είμαι. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιώργο εγώ αρχικά την πέρασα από πάνω χωρίς wipes. Όλα λειτουργουσαν όπως πριν. Δηλαδή είχαν παραμείνει τα bug της 1. Έτσι την εγκατέστησα ξανά με όλα τα wipes και ησυχασα. Τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα δηλαδή??ούτε με το σήμα?δεν θέλει το ζιπ με το φιξ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ρε παιδιά έχει καταφέρει κανείς screen mirroring με την Dark Au? (ή έστω με miracast?). Στις ρυθμίσεις δεν έχει επιλογη screen mirroring. Υπάρχει κανένας τρόπος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Ρε παιδιά έχει καταφέρει κανείς screen mirroring με την Dark Au? (ή έστω με miracast?). Στις ρυθμίσεις δεν έχει επιλογη screen mirroring. Υπάρχει κανένας τρόπος? Δες στα toggles κατεβασε ολη την σελιδα πατωντας την επεξεργασια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artakigeorge Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Δες στα toggles κατεβασε ολη την σελιδα πατωντας την επεξεργασια. Μια ώρα το έψαχνα...Σ ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 (edited) Τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα δηλαδή??ούτε με το σήμα?δεν θέλει το ζιπ με το φιξ??? Το θέλει δυστυχώς. Εννοούσα άλλα bug όπως του πληκτρολογίου που έβγαζε γράμματα πάνω στους αριθμούς. Γενικώς θέλει ακόμη τα μερεμετάκια της αλλά σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή. Edited November 21, 2015 by aopvet Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Λοιπόν, μέχρι στιγμής από Aryamod, Darkau, darklord και Phronesis , καταλήγω στην Phronesis V2 με τα δύο fix. Στο δικό μου κινητό λειτουργεί απροβλημάτιστα και είναι ταχύτατη. Τις άλλες τις δοκίμασα αλλά δεν. Προσωπικά δύο πράγματα που με χάλασαν στις Note 5 port, ήταν η λειτουργία με το ένα χέρι αλά iphone (3πλό πάτημα του home button), το οποίο τωρα επανήλθε όπως πριν και η έξυπνη επιλογή κειμένου ( το T που βγάζει πάνω δεξιά μέσα στο πλαίσιο όταν επιλέξεις περιοχή με κείμενο), το οποίο τελικά δεν αφαιρέθηκε αλλά μεταφέρθηκε μέσα στο βιβλίο αποκομάτων . Για τους τολμηρούς , ψάχνοντας για το δεύτερο έπεσα πάνω σε αυτό . Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 ειμαι με την Remix rom που δεν βασιζεται στην samsung official rom,και δεν εχει samsung accound για να κανω restore τα sms μου.μηπως υπαρχει καποιος τροπος να λυθει αυτο το θεμα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 ειμαι με την Remix rom που δεν βασιζεται στην samsung official rom,και δεν εχει samsung accound για να κανω restore τα sms μου.μηπως υπαρχει καποιος τροπος να λυθει αυτο το θεμα? Αν έχεις πρόσφατο nandroid backup μπορείς να τα επαναφέρεις μέσω της εφαρμογής nandroid manager (δεν ξέρω αν θέλει να έχεις την πληρωμενη έκδοση). Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλησπέρα! Έχω θέμα με την εφαρμογή nova go μου γράφει οτι δεν υποστηρίζει την συσκευή μου .φυσικά είμαι root . καμια ιδέα ? Μήπως κάποια παλιότερη εκδοση να παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aopvet Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Καλησπέρα! Έχω θέμα με την εφαρμογή nova go μου γράφει οτι δεν υποστηρίζει την συσκευή μου .φυσικά είμαι root . καμια ιδέα ? Μήπως κάποια παλιότερη εκδοση να παίζει? Η έκδοση 1.0.0.6 παίζει. Έχεις pm. Παράθεση Άγγελος Samsung Galaxy Note 3 Lollipop custom rom Nexus 7 Stock Rom rooted Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Και σε ote tv go αν κάποιος έχει παλιότερες εφαρμογές που δουλεύει σε ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Η έκδοση 1.0.0.6 παίζει. Έχεις pm. Αν γινεται θα την ηθελα και εγω.Ευχαριστω. tsow69 στο Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Αν γινεται θα την ηθελα και εγω.Ευχαριστω. tsow69 στο Tapatalk Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις :):):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsow Δημ. November 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2015 Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις :):):):):):) Ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δυστηχως στην Phronesis δεν μπορω να την εγκαταστησω.:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregbala Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλημέρα σε όλους Έχω περάσει την dark-au v3.5 εδώ και μια βδομάδα και είναι άψογη σε όλα άλλα έχω ένα θέμα με την κάμερα,ενώ δουλεύει κανονικά κάποιες φορές κολλάει και θέλει restart. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα? Υπάρχει κάποια λύση γιαυτό? Ευχαριστώ Γρηγόρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλημέρα. Και γω ενδιαφέρομαι για έκδοση εφαρμογής OTE tv go που να παίζει σε root. Αν έχεις κάποιος λύση ας πει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Καλημέρα σε όλους Έχω περάσει την dark-au v3.5 εδώ και μια βδομάδα και είναι άψογη σε όλα άλλα έχω ένα θέμα με την κάμερα,ενώ δουλεύει κανονικά κάποιες φορές κολλάει και θέλει restart. Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα? arkdaşalar 04.04.10 güncellemesini yapanlar varmı acaba rus sitesinden kaldırılması kuşku yarattı kafamda? güncellemeyi kendim yaptım fakat + bir durum sezemedim acaba downgare işlemi yapıp 03.20.05 versiyonuna'mı gerimi dönsem diyorum? Υπάρχει κάποια λύση γιαυτό? Ευχαριστώ Γρηγόρης Ποια κάμερα έβαλες στην εγκατάσταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregbala Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Ποια κάμερα έβαλες στην εγκατάσταση Έβαλα τoυ note 3,αλλά δεν θυμάμαι να είχα και άλλη επιλογή αν δεν κάνω λάθος. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Με τον idlekernel 6.5.5 εχει κανεις προβλημα; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 (edited) Με τον idlekernel 6.5.5 εχει κανεις προβλημα; Με arya 8 κανένα απολύτως. edit: (Είμαι με arya 8) Ρε παιδιά, πως μπορώ να ρυθμίσω ποιες εφαρμογές θα μου "προτείνει" όταν συνδέω headset (ενσύρματο). Έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω. Ούτε στο μενού ρυθμίσεις του κινητού, ούτε στο μενού Rom Control της arya.... Edited November 24, 2015 by sirgab Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Με τον idlekernel 6.5.5 εχει κανεις προβλημα; Εγώ τον έχω σε dark-au v3.5 και δεν έχω δει κάτι περίεργο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 ...(Είμαι με arya 8) Ρε παιδιά, πως μπορώ να ρυθμίσω ποιες εφαρμογές θα μου "προτείνει" όταν συνδέω headset (ενσύρματο). Έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω. Ούτε στο μενού ρυθμίσεις του κινητού, ούτε στο μενού Rom Control της arya.... Πηγαίνεις ρυθμίσεις/συσκευή/πίνακας ειδοποιήσεων και από εκεί ενεργοποιείς το "προτεινόμενες εφαρμογές". :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Πηγαίνεις ρυθμίσεις/συσκευή/πίνακας ειδοποιήσεων και από εκεί ενεργοποιείς το "προτεινόμενες εφαρμογές". :) Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Κάτι θέματα που είχαν πει ότι είχε ο 5.0 με memory leaks κλπ υπάρχουν και στις custom τύπου Aryamod; Ή εκεί τα έχουν διορθώσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts