Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κι εγώ Θεσσαλονικιος είμαι.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

τελικα την ν5 2 την περναμε χωρις full wipe?πανω απο την 1 οπως ειναι ?να το επιχειρησω??:confused:

Γιώργο εγώ αρχικά την πέρασα από πάνω χωρίς wipes. Όλα λειτουργουσαν όπως πριν. Δηλαδή είχαν παραμείνει τα bug της 1. Έτσι την εγκατέστησα ξανά με όλα τα wipes και ησυχασα.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κι εγώ Θεσσαλονικιος είμαι.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιώργο εγώ αρχικά την πέρασα από πάνω χωρίς wipes. Όλα λειτουργουσαν όπως πριν. Δηλαδή είχαν παραμείνει τα bug της 1. Έτσι την εγκατέστησα ξανά με όλα τα wipes και ησυχασα.

Τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα δηλαδή??ούτε με το σήμα?δεν θέλει το ζιπ με το φιξ???

Ρε παιδιά έχει καταφέρει κανείς screen mirroring με την Dark Au? (ή έστω με miracast?). Στις ρυθμίσεις δεν έχει επιλογη screen mirroring. Υπάρχει κανένας τρόπος?

Ρε παιδιά έχει καταφέρει κανείς screen mirroring με την Dark Au? (ή έστω με miracast?). Στις ρυθμίσεις δεν έχει επιλογη screen mirroring. Υπάρχει κανένας τρόπος?

Δες στα toggles κατεβασε ολη την σελιδα πατωντας την επεξεργασια.

Δες στα toggles κατεβασε ολη την σελιδα πατωντας την επεξεργασια.

Μια ώρα το έψαχνα...Σ ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!

Τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα δηλαδή??ούτε με το σήμα?δεν θέλει το ζιπ με το φιξ???

Το θέλει δυστυχώς. Εννοούσα άλλα bug όπως του πληκτρολογίου που έβγαζε γράμματα πάνω στους αριθμούς. Γενικώς θέλει ακόμη τα μερεμετάκια της αλλά σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή.

Edited by aopvet

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Λοιπόν, μέχρι στιγμής από Aryamod, Darkau, darklord και Phronesis , καταλήγω στην Phronesis V2 με τα δύο fix. Στο δικό μου κινητό λειτουργεί απροβλημάτιστα και είναι ταχύτατη. Τις άλλες τις δοκίμασα αλλά δεν.

Προσωπικά δύο πράγματα που με χάλασαν στις Note 5 port, ήταν η λειτουργία με το ένα χέρι αλά iphone (3πλό πάτημα του home button), το οποίο τωρα επανήλθε όπως πριν και η έξυπνη επιλογή κειμένου ( το T που βγάζει πάνω δεξιά μέσα στο πλαίσιο όταν επιλέξεις περιοχή με κείμενο), το οποίο τελικά δεν αφαιρέθηκε αλλά μεταφέρθηκε μέσα στο βιβλίο αποκομάτων .

Για τους τολμηρούς , ψάχνοντας για το δεύτερο έπεσα πάνω σε αυτό

.
gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3

ειμαι με την Remix rom που δεν βασιζεται στην samsung official rom,και δεν εχει samsung accound για να κανω restore τα sms

μου.μηπως υπαρχει καποιος τροπος να λυθει αυτο το θεμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειμαι με την Remix rom που δεν βασιζεται στην samsung official rom,και δεν εχει samsung accound για να κανω restore τα sms

μου.μηπως υπαρχει καποιος τροπος να λυθει αυτο το θεμα?

Αν έχεις πρόσφατο nandroid backup μπορείς να τα επαναφέρεις μέσω της εφαρμογής nandroid manager (δεν ξέρω αν θέλει να έχεις την πληρωμενη έκδοση).

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Καλησπέρα! Έχω θέμα με την εφαρμογή nova go μου γράφει οτι δεν υποστηρίζει την συσκευή μου .φυσικά είμαι root . καμια ιδέα ? Μήπως κάποια παλιότερη εκδοση να παίζει?

Καλησπέρα! Έχω θέμα με την εφαρμογή nova go μου γράφει οτι δεν υποστηρίζει την συσκευή μου .φυσικά είμαι root . καμια ιδέα ? Μήπως κάποια παλιότερη εκδοση να παίζει?

Η έκδοση 1.0.0.6 παίζει. Έχεις pm.

Άγγελος

Samsung Galaxy Note 3

Lollipop custom rom

Nexus 7

Stock Rom rooted

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις :):):):):):)

Ευχαριστω πολυ φιλε μου αλλα δυστηχως στην Phronesis δεν μπορω να την εγκαταστησω.:mad:

Καλημέρα σε όλους

Έχω περάσει την dark-au v3.5 εδώ και μια βδομάδα και είναι άψογη σε όλα άλλα έχω ένα θέμα με την κάμερα,ενώ δουλεύει κανονικά κάποιες φορές κολλάει και θέλει restart.

Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα?

Υπάρχει κάποια λύση γιαυτό?

Ευχαριστώ

Γρηγόρης

Καλημέρα. Και γω ενδιαφέρομαι για έκδοση εφαρμογής OTE tv go που να παίζει σε root. Αν έχεις κάποιος λύση ας πει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Καλημέρα σε όλους

Έχω περάσει την dark-au v3.5 εδώ και μια βδομάδα και είναι άψογη σε όλα άλλα έχω ένα θέμα με την κάμερα,ενώ δουλεύει κανονικά κάποιες φορές κολλάει και θέλει restart.

Έχει κανένας παρόμοιο πρόβλημα?

arkdaşalar 04.04.10 güncellemesini yapanlar varmı acaba rus sitesinden kaldırılması kuşku yarattı kafamda? güncellemeyi kendim yaptım fakat + bir durum sezemedim acaba downgare işlemi yapıp 03.20.05 versiyonuna'mı gerimi dönsem diyorum?

Υπάρχει κάποια λύση γιαυτό?

Ευχαριστώ

Γρηγόρης

Ποια κάμερα έβαλες στην εγκατάσταση

Ποια κάμερα έβαλες στην εγκατάσταση

Έβαλα τoυ note 3,αλλά δεν θυμάμαι να είχα και άλλη επιλογή αν δεν κάνω λάθος.

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω?

Με τον idlekernel 6.5.5 εχει κανεις προβλημα;

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Με τον idlekernel 6.5.5 εχει κανεις προβλημα;

Με arya 8 κανένα απολύτως.

edit: (Είμαι με arya 8) Ρε παιδιά, πως μπορώ να ρυθμίσω ποιες εφαρμογές θα μου "προτείνει" όταν συνδέω headset (ενσύρματο). Έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω. Ούτε στο μενού ρυθμίσεις του κινητού, ούτε στο μενού Rom Control της arya....

Edited by sirgab

...(Είμαι με arya 8) Ρε παιδιά, πως μπορώ να ρυθμίσω ποιες εφαρμογές θα μου "προτείνει" όταν συνδέω headset (ενσύρματο). Έχω φάει τον κόσμο και δεν το βρίσκω. Ούτε στο μενού ρυθμίσεις του κινητού, ούτε στο μενού Rom Control της arya....

Πηγαίνεις ρυθμίσεις/συσκευή/πίνακας ειδοποιήσεων και από εκεί ενεργοποιείς το "προτεινόμενες εφαρμογές". :)

Πηγαίνεις ρυθμίσεις/συσκευή/πίνακας ειδοποιήσεων και από εκεί ενεργοποιείς το "προτεινόμενες εφαρμογές". :)

Ευχαριστώ πολύ.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις