Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια το γραφω και εδω μηπως ξερει καποιος κατι.Εχω το εξης θεμα..Οταν κανω αποτυπωση οθονης με το πενακι μου δειχνει σε αυτο που αποθηκευει και το μενου εντολη χωρις επαφη...Παραθετω εικονα για να καταλαβετε....Το κανει σε ολους αυτο?

Οταν βγαλω το πενακι απο την θηκη του και επιλεξω γραφη οθονης δεν το κανει.Οταν ομως εχω εξω απο την θηκη του το πενακι και πατησω το κουμπι και επιλεξω γραφη οθονης τοτε μου το κανει

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα. Σκευτομαι αύριο να περασω την aryamod 7.2, εχω κατεβάσει το zip της rom 1.6gb σε μέγεθος απλα στην σελίδα της rom στο xda έκτος την rom έχει αλλα 2 αρχεία για κατέβασμα . Μήπως ξέρει κάποιος τι είναι αυτά . Κάτι λέει για xposed (το μέγεθός τους είναι γυρω στα 53mb το ενα και 8 το αλλο). Πρέπει να τα εγκαταστήσω και αν ναι με τι σειρά. ??? Ευχαριστώ.

Καλησπέρα. Σκευτομαι αύριο να περασω την aryamod 7.2, εχω κατεβάσει το zip της rom 1.6gb σε μέγεθος απλα στην σελίδα της rom στο xda έκτος την rom έχει αλλα 2 αρχεία για κατέβασμα . Μήπως ξέρει κάποιος τι είναι αυτά . Κάτι λέει για xposed (το μέγεθός τους είναι γυρω στα 53mb το ενα και 8 το αλλο). Πρέπει να τα εγκαταστήσω και αν ναι με τι σειρά. ??? Ευχαριστώ.

Για τη ρομ εισαι καλυμμενος με το 1.6,τα αλλα ειναι προαιρετικα.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Μηπως ξέρεις απλα τι κάνουν τα άλλα?

Είναι το μόντεμ και ο bootloader της ρομ. Αν είσαι σε kit kat καλό είναι να τα περάσεις, αν είναι σε lolipop δεν είναι απαραίτητο. Οδηγίες εγκατάστασης υπάρχουν στην πρώτη σελίδα της ρομ, για κάθε περίπτωση και καλό είναι να τις ακολουθήσεις.

Είναι το μόντεμ και ο bootloader της ρομ. Αν είσαι σε kit kat καλό είναι να τα περάσεις, αν είναι σε lolipop δεν είναι απαραίτητο. Οδηγίες εγκατάστασης υπάρχουν στην πρώτη σελίδα της ρομ, για κάθε περίπτωση και καλό είναι να τις ακολουθήσεις.

Ευχαριστώ πολύ

Ποια ΡΟΜ (αν το ρουτάρο) αξίζει να βάλω αλλά να δουλεύουν όλα στο κινητό ? Edited by agriniopk

Ποια ΡΟΜ (αν το ρουτάρο) αξίζει να βάλω αλλά να δουλεύουν όλα στο κινητό ?

Εγώ έχω omega και μια χαρά πάει, όπως όλες οι omega

Όλα καλά.

I am back bitches! !! Έχω χάσει το μέτρημα πόσα νοτελια έχουν περάσει από τα χέρια μου..και είναι το μόνο αρουταριστο..και έρχεται το δίλημμα..το ρουταρεις? Αυτή η nordic μαμά που διαβάζω αξίζει να την βάλω και να κάτσω στα αυγά μου η να ρουταρω και βουρ για άρια? Κάνει την διαφορά σε ταχύτητα και μπαταρία οι καστομιες τι λέτε?

Ενώ έχω περάσει audax L την τελευταία έκδοση με κλεαρ ινσταλλ το κιν παει σφαίρα αλλά όταν πάω να κάνω reboot δεν ανοίγει και μένει κολλημένο στο σήμα της ρομ. Μόνο με wipe cache and davlik ξανα ανοίγει

Ενώ έχω περάσει audax L την τελευταία έκδοση με κλεαρ ινσταλλ το κιν παει σφαίρα αλλά όταν πάω να κάνω reboot δεν ανοίγει και μένει κολλημένο στο σήμα της ρομ. Μόνο με wipe cache and davlik ξανα ανοίγει
Δοκίμασε άλλον κέρνελ.

Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με το Note 3. Εχω την temasek-hlte ROM στην τελευταία έκδοση (16.1 και κατεβάζει την 16.2). Εχω βάλει το Greenify και με εξαίρεση τα whatsApp, Viber, Messenger, Facebook και Google+ όλα τα έχω greenified. Επίσης έχω ολες τις ρυθμίσεις στο FauxClock οπως τις αναφέρει ο temasek εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60707433&postcount=13637

Παρόλα αυτά η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα. Και οκ κατά την διάρκεια της ημέρας είναι λογικό (μόνιμα ανοικτό LTE ή WiFi, μουσική, games κτλ). Αλλά κατά την διάρκεια την νύχτας (όλα κλειστά πλην WiFi) είναι τραγικό. Ξαπλώνω πχ στις 12 με το κινητό στο 95% και ξυπνάω στις 8 με την μπαταρία στο 30-33%. Έκανα reset μήπως κάτι έκανα λάθος αλλά το ίδιο. Δοκίμασα άλλες μπαταρίες (εργοστασιακή και μια Anker 6400) και το ίδιο. Στο XDA δεν είμαι μέλος και δεν μπορώ να ρωτήσω τον ιδιο (έκανα account και με πέταξε σε αλλο post). Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει;

Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Έβαλα άρια με σιβατο όταν πατάω το παουερ μπατον και ανάβει η οθόνη για μικισεκοντ ανάβει τέρμα φωτεινή και μετά παιφτει στο νορμαλ πως φτιάχνεται αυτό?

Καλησπέρα. Έχω πρόβλημα με το Note 3. Εχω την temasek-hlte ROM στην τελευταία έκδοση (16.1 και κατεβάζει την 16.2). Εχω βάλει το Greenify και με εξαίρεση τα whatsApp, Viber, Messenger, Facebook και Google+ όλα τα έχω greenified. Επίσης έχω ολες τις ρυθμίσεις στο FauxClock οπως τις αναφέρει ο temasek εδω http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60707433&postcount=13637

Παρόλα αυτά η μπαταρία αδειάζει πολύ γρήγορα. Και οκ κατά την διάρκεια της ημέρας είναι λογικό (μόνιμα ανοικτό LTE ή WiFi, μουσική, games κτλ). Αλλά κατά την διάρκεια την νύχτας (όλα κλειστά πλην WiFi) είναι τραγικό. Ξαπλώνω πχ στις 12 με το κινητό στο 95% και ξυπνάω στις 8 με την μπαταρία στο 30-33%. Έκανα reset μήπως κάτι έκανα λάθος αλλά το ίδιο. Δοκίμασα άλλες μπαταρίες (εργοστασιακή και μια Anker 6400) και το ίδιο. Στο XDA δεν είμαι μέλος και δεν μπορώ να ρωτήσω τον ιδιο (έκανα account και με πέταξε σε αλλο post). Ξέρει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει;

Βάλε αυτή την εφαρμογή wakelockdetector και θα δεις τη σου τρώει την μπαταρία.

Αν δεν είναι κάποια δική σου εφαρμογή που σου κάνει την δουλειά και είναι από το σύστημα πρέπει να κάνεις καθαρή εγκατάσταση.

Γενικά όμως οι cm δεν έχουν καλή μπαταρία σε σχέση με τις TW αλλά όχι όπως τα περιγράφεις.

Το βράδυ όπως το γράφεις έπρεπε να χάσεις 5% με 6% στην χειρότερη περίπτωση.

Παίδες αξίζει να δοκιμάσετε την DarkLordS6.v3.0 .

Την έχω βάλει από το πρωί με τον stock kernel που έχει στο άρωμα (τον έχει πειράξει λίγο ο dev)και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Είναι πιο γρήγορη από την arya .

Παίδες αξίζει να δοκιμάσετε την DarkLordS6.v3.0 .

Την έχω βάλει από το πρωί με τον stock kernel που έχει στο άρωμα (τον έχει πειράξει λίγο ο dev)και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά.

Είναι πιο γρήγορη από την arya .

Ρε συ μενιο ποση ωρα σ παιρνει ν βαλεις μια καινουρια ρομ;γιατι εγω το βλεπω ολοκληρη διαδικασια,αντε ν παρεις μπακ απ απ ολο το τηλεφωνο με το titanium backup,να τα μεταφερω ολα στην καρτα μνημης,ν περασω την καινουρια ρομ,να επαναφερω επιλεγμενα εφαρμογες κτλ απο το titanium backup,να ξανα περασω τα mail γιατι δν τ παιρνει και να ελεγξω οτι ολα ηταν οπως πριν..συνολο 1.5 με 2 ωρες περιπου..

iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra

iPad Pro M4

Garmin Fenix 7X Sapphire Solar

Apple Airpods Pro 2

Ρε συ μενιο ποση ωρα σ παιρνει ν βαλεις μια καινουρια ρομ;γιατι εγω το βλεπω ολοκληρη διαδικασια,αντε ν παρεις μπακ απ απ ολο το τηλεφωνο με το titanium backup,να τα μεταφερω ολα στην καρτα μνημης,ν περασω την καινουρια ρομ,να επαναφερω επιλεγμενα εφαρμογες κτλ απο το titanium backup,να ξανα περασω τα mail γιατι δν τ παιρνει και να ελεγξω οτι ολα ηταν οπως πριν..συνολο 1.5 με 2 ωρες περιπου..
Κάνα δύο ώρες όπως λες αλλά πίστεψε με αξίζει ο κόπος.

Η ρομ είναι τέλεια και πανέμορφη με όλα τα καλούδια από το S6 edge :cool:

Κάνα δύο ώρες όπως λες αλλά πίστεψε με αξίζει ο κόπος.

Η ρομ είναι τέλεια και πανέμορφη με όλα τα καλούδια από το S6 edge :cool:

Και ετοιμάζει Note 5 port ο Darkera.

Προσωπικά λατρεύω την Arya για τα τόσα πολλά και όμορφα μοντάκια και δε βλέπω να την αλλάζω γιατί συνεχώς βελτιώνεται.

Για έναν περίεργο λόγο έχωντας Audax kernel v2.6 με interactive governor ανέβασα τη συχνότητα στα 2.7 χωρίς να πειράξω τα ρεύματα και η διαχείριση συχνοτήτων βελτιώθηκε με αποτέλεσμα να έχω καλύτερη μπαταρία.

Και ετοιμάζει Note 5 port ο Darkera.

Προσωπικά λατρεύω την Arya για τα τόσα πολλά και όμορφα μοντάκια και δε βλέπω να την αλλάζω γιατί συνεχώς βελτιώνεται.

Για έναν περίεργο λόγο έχωντας Audax kernel v2.6 με interactive governor ανέβασα τη συχνότητα στα 2.7 χωρίς να πειράξω τα ρεύματα και η διαχείριση συχνοτήτων βελτιώθηκε με αποτέλεσμα να έχω καλύτερη μπαταρία.

Χα χα θα δούμε παπάδες στο N3 .Κράτησε backup την arya και δοκίμασε την V3 με τον stock kernel θα πάθεις πλακά είναι πιο γρήγορη από την arya .

Πάγωσα και αρκετές εφαρμογές και πάει τρένο, τεράστια διαφορά από την V2 που είχα δοκιμάσει.

Μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση root χωρίς να γράψει 1. Δεν θέλω να αλλάξω ροομ μόνο πρόσβαση για κάποιες εφαρμογές. Γίνεται και πως?

Είμαι με LP

Edited by agriniopk

Μπορώ να αποκτήσω πρόσβαση root χωρίς να γράψει 1. Δεν θέλω να αλλάξω ροομ μόνο πρόσβαση για κάποιες εφαρμογές. Γίνεται και πως?
LP η KK ???

Αν είσαι σε lolipop δες εδώ.

ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΝΟΧ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Πέρασα την lollipop όταν έγινε διαθέσιμη χωρίς να κάνω factory reset είτε πριν είτε μετα. Κυρίως γιατί δεν είχα (έχω) όρεξη να χάσω δίωρο για να ξαναστησω το τηλέφωνο όπως το είχα. Αποτέλεσμα, να έχω lag κολλήματα (όχι πάντα αλλά με εκνευρίζει πολυ) και γενικώς μια λειτουργία που δεν ταιριάζει σε τέτοια συσκευή.

Αποφάσισα λοιπόν να το πειράξω αφού θα πρέπει να κάνω reset να γίνουν όλα μαζί...

Οι rom που αναφέρετε έχουν όλες τις λειτουργίες Note όσον αφορά την πένα;

Δημήτρης

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις