liam69 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Βάζεις CivZ-Lollipop_Xplorer-Rev4.4_που έχει βάση POF3 κατεβαζεις το synapse κάνε μόνο αυτή την ρύθμιση https://www.dropbox.com/s/2420g1qflbzoh1f/Screenshot_2015-08-07-21-52-13-1.jpg?dl=0 και είσαι εντάξει :cool: για να το βάλω θα έπρεπε στην εγκατάσταση της aryamod να είχα επιλέξει κάτι γιατί κάπου είχε μια επιλογή που έλεγε αν θέλω να βάλω αλλο κερνελ να το από επιλέξω και εγώ δεν το έκανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 για να το βάλω θα έπρεπε στην εγκατάσταση της aryamod να είχα επιλέξει κάτι γιατί κάπου είχε μια επιλογή που έλεγε αν θέλω να βάλω αλλο κερνελ να το από επιλέξω και εγώ δεν το έκανα Μπορείς να ξαναεγκαταστήσεις τη ρομ και να επιλέξεις ότι θέλεις κάνοντας μόνο wipe cache, system. Αν δεν κάνεις wipe data δεν θα πειραχτούν οι εφαρμογές και οι ρυθμίσεις που έχεις. Και καλό είναι πάντα να έχουμε ένα backup της ρομ από recovery (nandroid backup). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Καλησπέρα παιδιά..Σε aryamod v5.4 δεν μου λειτουργεί η S view θήκη...Τι πρέπει να κάνω? Να αλλάξω έκδοση της Rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Από μπαταρία πως είναι γιατί εγώ βλέπω σε αναμονή να μου πέφτει η μπαταρια ενώ με stock rom σε αναμονή έπεφτε 1% σε 8 ώρες ενώ τώρα βλέπω να καταναλώνει 5% σε 2 ώρες Μια χαρά την βλέπω την μπαταρία. . Εσύ έχεις ακόμη θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Πέρασα audax L 6.2 και το xposed δεν είναι εγκατεστημενο. Στις επιλογές το πέρασα όμως. Τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Μια χαρά την βλέπω την μπαταρία. . Εσύ έχεις ακόμη θέμα? Εγώ είχα θέμα από το 100% έως το 92% που κατέβηκε σε 2.5 ώρες από το 92% έως το 31% που είμαι τώρα όλα μια χαρά έχω 3.5 ώρες οθόνη και 80 λεπτά κλήσεις τθα να πω θα το δω στην επόμενη φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. August 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2015 Εγώ είχα θέμα από το 100% έως το 92% που κατέβηκε σε 2.5 ώρες από το 92% έως το 31% που είμαι τώρα όλα μια χαρά έχω 3.5 ώρες οθόνη και 80 λεπτά κλήσεις τθα να πω θα το δω στην επόμενη φόρτιση Εγώ δεν κρατήθηκα, έβαλα civato. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Όσοι έχετε βάλει lollipop και έχετε costum recovery καλό είναι να κάνετε εγκατάσταση αυτό το fix https://www.dropbox.com/s/6kzo6f1b25txfyv/AryaMod_v7.x_StageFright_Fix-1.zip?dl=0 για να κλείσει ένα κενό ασφαλείας που εντοπίστηκε πριν μια εβδομάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Όσοι έχετε βάλει lollipop και έχετε costum recovery καλό είναι να κάνετε εγκατάσταση αυτό το fix https://www.dropbox.com/s/6kzo6f1b25txfyv/AryaMod_v7.x_StageFright_Fix-1.zip?dl=0 για να κλείσει ένα κενό ασφαλείας που εντοπίστηκε πριν μια εβδομάδα Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Τι κενό ασφαλείας είναι αυτό αν επιτρέπεται; Και μια 2η ερώτηση : μπορώ να βάλω greenify χωρίς exposed? Θα παίξει; Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Τι κενό ασφαλείας είναι αυτό αν επιτρέπεται; Και μια 2η ερώτηση : μπορώ να βάλω greenify χωρίς exposed? Θα παίξει; Διάβασε εδώ https://en.m.wikipedia.org/wiki/Stagefright_(bug) όσο για το greenify θα δουλέψει μόνο για τις εφαρμογές που έχεις βάλει εσύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirgab Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Διάβασε εδώ https://en.m.wikipedia.org/wiki/Stagefright_(bug) όσο για το greenify θα δουλέψει μόνο για τις εφαρμογές που έχεις βάλει εσύ Να σαι καλά Παράθεση Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 Τι κενό ασφαλείας είναι αυτό αν επιτρέπεται; Κοίτα επίσης και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2015 ειμαι ακομα με την x-note kitkat και θελωνα βαλω lolipop. εχω κατεβασει την AryaMod_V7.1_Public.ειναι η σωστη? επισης εχω κατεβασει το BL_N9005XXUGPOF3.tar,το CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005 και το Odin3 v3.09. πρεπει να φλασαρω πρωτα μια official rom και μετα την arvamod? πρεπει ολα να γινουν με odin? η γινεται κατι και απο recovery? αν πρεπει οπωσδηποτε να μεσολαβησει η official,εχετε καποιο link να την κατεβασω?γιατι παλαιοτερα που εψαχνα ηταν τοσες πολλες που δεν ηξερα ποια ειναι η σωστη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 (edited) ειμαι ακομα με την x-note kitkat και θελωνα βαλω lolipop. εχω κατεβασει την AryaMod_V7.1_Public.ειναι η σωστη? επισης εχω κατεβασει το BL_N9005XXUGPOF3.tar,το CF-Auto-Root-hlte-hltexx-smn9005 και το Odin3 v3.09. πρεπει να φλασαρω πρωτα μια official rom και μετα την arvamod? πρεπει ολα να γινουν με odin? η γινεται κατι και απο recovery? αν πρεπει οπωσδηποτε να μεσολαβησει η official,εχετε καποιο link να την κατεβασω?γιατι παλαιοτερα που εψαχνα ηταν τοσες πολλες που δεν ηξερα ποια ειναι η σωστη. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΤΟ BACKUP ΣΟΥ!! Κατέβασε το TWRP καλύτερα. Και την official rom εδώ. Flashareis τη rom μεσω odin (αν θες κανεις hard reset πριν και μετα) (εγω κανω φορματ τον εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο, κατι που δεν ξερω αν επηρεαζει τα modem bootloader κλπ, αν ξερει καποιος ας κανει μια ενημερωση). Τσεκαρεις πώς είσαι από σημα δικτυου, 3-4G, wifi, κι αν εχεις καποιο θεμα ξαναπερνα τη rom. Mετα φλασαρε το TWRP, και μετά μέσω αυτού flashareis aryamod με full wipe. Edited August 10, 2015 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vga Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Για να απαλαγούμε από τις διαφημήσεις τι κάνουμε? Παράθεση Nokia 9000, Palm Visor Pro, Palm Tungsten T, Qtec 9000, OMNIA SGH-i900, Acer neoTouch S200 (ACER F1) [έσκασε η οθόνη του], OMNIA II, Note 1, Note 3, Nexus 6, Note 5 (SM-N920CD) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Για να απαλαγούμε από τις διαφημήσεις τι κάνουμε? Ψάχνεις στην google για το adaway.apk το κατεβάζεις και το ενεργοποιείς. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtsag Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Ξαναπέρνα bootloader & modem. Τι ρομ είχες πριν? Εδώ είσαι, γράφει knox 0x1 με αυτή τη μέθοδο. Υπάρχει και αυτή για 0x0, αλλά δεν έχει εμφανιστεί κάποιος που να την δοκίμασε εδώ. Αν θέλετε κάντε το πείραμα μιας και είναι 0x0 η συσκευή να μας πείτε. Μετά από την διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει backup της rom μέσω του twrp ώστε να την επαναφέρω σε περίπτωση που δεν μου αρέσει αυτή που θα φλασάρω σωστά; Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Μετά από την διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει backup της rom μέσω του twrp ώστε να την επαναφέρω σε περίπτωση που δεν μου αρέσει αυτή που θα φλασάρω σωστά; Εννοείται και είναι κάτι που επιβάλλεται να κάνεις. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. August 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2015 Παιδιά υπάρχει το εφέ κλειδώματος για το κιν μας που έχει το lg g3 που όταν κλείνει μοιάζει σαν παλιά οθόνη με την γραμμή στη μέση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Έχει κάποιος από εσάς το usb driver το αρχείο πρόχειρο γιατί το χρειάζομαι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 Το τελευταίο link για shinto kernel ποιο είναι; μπήκα στη σελίδα τους αλλά δεν μπορώ να βρω το download Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Το τελευταίο link για shinto kernel ποιο είναι; μπήκα στη σελίδα τους αλλά δεν μπορώ να βρω το download Εδώ είναι η πρώτη σελίδα. Υπάρχουν τρεις ακόμα. Αν πας στην τελευταία (την τέταρτη δηλαδή) θα βρεις το download link. Είναι εδώ. Αφού έχω δοκιμάσει όλα τα kernel από αρκετές φορές το καθένα (lean, audax, civato, shinto), τώρα δοκιμάζω το τελευταίο arter (7.2) που ανέβηκε σήμερα. Αν και οι διαφορές στα kernel είναι πλέον ελάχιστες και όλα είναι εξίσου καλά, μου φαίνεται ότι το τελευταίο arter είναι το πιο καλό απ'όλα σε απόδοση και μπαταρία. Θα το βρείτε εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Εδώ είναι η πρώτη σελίδα. Υπάρχουν τρεις ακόμα. Αν πας στην τελευταία (την τέταρτη δηλαδή) θα βρεις το download link. Είναι εδώ. Αφού έχω δοκιμάσει όλα τα kernel από αρκετές φορές το καθένα (lean, audax, civato, shinto), τώρα δοκιμάζω το τελευταίο arter (7.2) που ανέβηκε σήμερα. Αν και οι διαφορές στα kernel είναι πλέον ελάχιστες και όλα είναι εξίσου καλά, μου φαίνεται ότι το τελευταίο arter είναι το πιο καλό απ'όλα σε απόδοση και μπαταρία. Θα το βρείτε εδώ. Ευχαριστώ kouros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Εδώ είναι η πρώτη σελίδα. Υπάρχουν τρεις ακόμα. Αν πας στην τελευταία (την τέταρτη δηλαδή) θα βρεις το download link. Είναι εδώ. Αφού έχω δοκιμάσει όλα τα kernel από αρκετές φορές το καθένα (lean, audax, civato, shinto), τώρα δοκιμάζω το τελευταίο arter (7.2) που ανέβηκε σήμερα. Αν και οι διαφορές στα kernel είναι πλέον ελάχιστες και όλα είναι εξίσου καλά, μου φαίνεται ότι το τελευταίο arter είναι το πιο καλό απ'όλα σε απόδοση και μπαταρία. Θα το βρείτε εδώ.Από το πρωί δείχνει πολύ καλά σημάδια :cool: Σε ταχύτητα μπορώ να πω μισό κλικ πάνω από CivZ. Μπαταρία είναι νωρίς ακόμη. Άλλαξα μόνο τις θερμοκρασίες όπως προτείνει ο faux. https://www.dropbox.com/s/yw2ig0jz02z62np/Screenshot_2015-08-12-13-42-46-1.jpg?dl=0 Εκτός την τελευταία core throttling. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liam69 Δημ. August 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2015 (edited) Μια ερώτηση όταν κάνω backup με το twrp μπορώ να έχω τικαρισμενο την συμπίεση γιατί διαφορετικά μου κάνει αντίγραφο γύρω στα 6 gb ή θα έχω θέμα στην επαναφορά ( πρώτη φορά έβαλα twrp σε κινητό πάντα είχα το philz recovery ) Edited August 13, 2015 by liam69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts