Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μήπως υπάρχει ευκαιρο κάποιο Λίνκ από την 2η leaked ;

εχθες που κοιταξα το ειχαν κατεβασει!! αυτο ηταν το λινκ http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/galaxy-note-3-sm-n9005-android-lollipop-t3021112

Edited by nickomarko

Ναι δεν υπάρχει για αυτό ρωτάω μήπως το έχει κρατήσει κανείς σε κάποιο mega ή Google drive πχ

Ναι δεν υπάρχει για αυτό ρωτάω μήπως το έχει κρατήσει κανείς σε κάποιο mega ή Google drive πχ

εχω απλα ενα buck up αλλα δεν ξερω αν μπορω να το ανεβασω κ πως!

Το έχω στον υπολογιστή μου και θα το ανεβάσω στο MEGA. To βράδυ ή αύριο πιστεύω ότι θα είναι έτοιμο. :)

Edited by kouros17

Το έχω στον υπολογιστή μου και θα το ανεβάσω στο MEGA. To βράδυ ή αύριο πιστεύω ότι θα είναι έτοιμο. :)

Ευχαριστώ πολύ φίλε. Αναμένω

http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/general/galaxy-note-3-sm-n9005-android-lollipop-t3021112/page16

Έχει 3 Google drive - mega -one drive.το mega είναι ΟΚ.

Edited by villlis

Αυτό είναι το "πειραγμένο" σε μορφή zip και όχι το "καθαρό" δεύτερο leak. Βγάζει αρκετά προβλήματα.

Αυτό είναι το "πειραγμένο" σε μορφή zip και όχι το "καθαρό" δεύτερο leak. Βγάζει αρκετά προβλήματα.

Καταρχήν να ευχαριστήσω και τον Villlis και τον kouros17 για την άμεση βοήθεια. Μια ερωτηση προς τον κουρος17:

Το πειραγμενο δεν είναι που υποτίθεται λύνει τα οποία προβλήματα υπήρχαν; πχ με 3g data κλπ;

Μπερδεύτηκα και δεν ξέρω τι να κάνω.

Να κατεβάσω αυτό από το μεγκα ή να περιμένω αυτό που θα ανεβάσεις;

Edited by christou

Πολυ battery drain η masic 4 και η official μιλαω σε συνεχωμενη λειτουργια

Αν έχεις ενεργοποιημένες τις πληροφορίες καιρού στην οθόνη κλειδώματος απενεργοποίησε τες. Αν όχι κατέβασε την εφαρμογή Wakelock detector, για να δούμε τι προκαλεί το drain της μπαταρίας. Η lolipop γενικά έχει καλή μπαταρία.

Καταρχήν να ευχαριστήσω και τον Villlis και τον kouros17 για την άμεση βοήθεια. Μια ερωτηση προς τον κουρος17:

Το πειραγμενο δεν είναι που υποτίθεται λύνει τα οποία προβλήματα υπήρχαν; πχ με Bluetooth κλπ;

Μπερδεύτηκα και δεν ξέρω τι να κάνω.

Να κατεβάσω αυτό από το μεγκα ή να περιμένω αυτό που θα ανεβάσεις;

Στη αρχή ανέβασε ένα stock lolipop leak, που τώρα δεν το έχει πια και μετά έφτιαξε μια δική του ρομ βασισμένη σ'αυτό το leak που την πείραξε αρκετά, και δημιούργησε διάφορα προβλήματα. Εκείνο που λύνει τα προβλήματα είναι το καθαρό stock leak και αυτό σου ανεβάζω στο mega. Μέχρι τα μεσάνυχτα λογικά θα είναι έτοιμο. Οπότε λίγο υπομονή ακόμα. :)

Αν έχεις ενεργοποιημένες τις πληροφορίες καιρού στην οθόνη κλειδώματος απενεργοποίησε τες. Αν όχι κατέβασε την εφαρμογή Wakelock detector, για να δούμε τι προκαλεί το drain της μπαταρίας. Η lolipop γενικά έχει καλή μπαταρία.

Στη αρχή ανέβασε ένα stock lolipop leak, που τώρα δεν το έχει πια και μετά έφτιαξε μια δική του ρομ βασισμένη σ'αυτό το leak που την πείραξε αρκετά, και δημιούργησε διάφορα προβλήματα. Εκείνο που λύνει τα προβλήματα είναι το καθαρό stock leak και αυτό σου ανεβάζω στο mega. Μέχρι τα μεσάνυχτα λογικά θα είναι έτοιμο. Οπότε λίγο υπομονή ακόμα. :)

Τα ειχα και στη crash αυτα χωρις προβλημα και εβγαζε πολλες ωρες οθονη.Το gps το εχω κλειστο

Τα ειχα και στη crash αυτα χωρις προβλημα και εβγαζε πολλες ωρες οθονη.Το gps το εχω κλειστο

Έχει παρατηρηθεί από πολλούς στην lolipop, ότι όταν ο καιρός είναι ενεργοποιημένος στην οθόνη κλειδώματος προκαλεί μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.

Γρηγορη ερωτηση γενικού περιεχομενου.καθε φορα που βαζω μια ρομ κανω παντα battery calibration με το ομώνυμο προγραμμα.βεβαια καθε φορα που αλλαζω τομ κανω παντα clean install δλδ wipe system internal data cache dalvik cache και format.το αρχειο batterystats.bin νομιζω βρίσκεται στο system αρα τζαμπα κανω με το προγραμμα καλυμπραρισμα γιατί ουτως η αλλως με το clean install το διαγραφω το αρχειο..τα σκεφτομαι καλα η...?

Καποιος που εχει masik μπορει να μου δωσει ενα screenshot απο τις επιλογες που εχει στις διαφορες γραμματοσειρες
DEVICES OMNIA,SGSI(I9000),SGSII(I9100),SGSIII(I9300), SGSIII(I9305),SGSIV,NOTEIII iPHONE6,LgG3,SGS7 SGS7EDGE,SGS8!!:D

Έχει παρατηρηθεί από πολλούς στην lolipop, ότι όταν ο καιρός είναι ενεργοποιημένος στην οθόνη κλειδώματος προκαλεί μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας.

Auto refresh καθε 6 ωρες το χω με κλειστο gps

Καποιος που εχει masik μπορει να μου δωσει ενα screenshot απο τις επιλογες που εχει στις διαφορες γραμματοσειρες

παιδια η masik 4 einai basismenh sthn οφισιαλ?

και οποιος την περασε ας πει αποψη...

Auto refresh καθε 6 ωρες το χω με κλειστο gps

Δοκίμασε να το απενεργοποιησεις, μήπως και φτιάξει η μπαταρία. Μπορείς να εγκαταστήσεις κάποιο widget για τον καιρό. Εσύ μπορεί να το έβαλες να ανανεώνεται κάθε έξι ώρες, αλλά ίσως αυτό να το κάνει πολύ πιο συχνά. Μπορεί βέβαια να μην φταίει και αυτό.

παιδια η masik 4 einai basismenh sthn οφισιαλ?

και οποιος την περασε ας πει αποψη...

Όχι, είναι βασισμένη στο πρώτο leak.

Γρηγορη ερωτηση γενικού περιεχομενου.καθε φορα που βαζω μια ρομ κανω παντα battery calibration με το ομώνυμο προγραμμα.βεβαια καθε φορα που αλλαζω τομ κανω παντα clean install δλδ wipe system internal data cache dalvik cache και format.το αρχειο batterystats.bin νομιζω βρίσκεται στο system αρα τζαμπα κανω με το προγραμμα καλυμπραρισμα γιατί ουτως η αλλως με το clean install το διαγραφω το αρχειο..τα σκεφτομαι καλα η...?

μαγκα μου τι ειναι το καλυμπραρισμα;; κ αν μπορεις πες μασ κ πως γινετε;;

μαγκα μου τι ειναι το καλυμπραρισμα;; κ αν μπορεις πες μασ κ πως γινετε;;

Γραψε στο playstore battery calibration και θα σου βγαλει μια εφαρμογη.η εφαρμογη ουσιαστικα διαγραφει το αρχειο batterystats.bin που βρίσκεται στο system και δημιουργει ενα καινουριο.αν εχεις κανει πολλα dirty flash στην ρομ που εχεις αυτο βοηθαει ας πουμε στη σωστοτερη αποτυπωση των ποσοστων της μπαταρίας.

Οδηγειες.

Φορτιζεις το κινητο μεχρι 100%

Δεν βγαζεις το καλώδιο και ανοιγεις την εφαρμογη.

Παραχωρεις δικαιωματα ρουτ.

Πατας το κουμπι battery calibration.

Βγαζεις το καλωδιο Και εισαι κομπλε.

Ο προγραμματιστης προτείνει(χωρις να ειναι απαραιτητο) να χρησιμοποιησεις το κινητο μεχρι να σου κλεισει απο μπαταρια.να το βαλεις μετα για φορτιση χωρις να το.διακοψεις μεχρι να φορτισει 100% και εισαι κομπλε.

Edited by kyriasgr87

Γραψε στο playstore battery calibration και θα σου βγαλει μια εφαρμογη.η εφαρμογη ουσιαστικα διαγραφει το αρχειο batterystats.bin που βρίσκεται στο system και δημιουργει ενα καινουριο.αν εχεις κανει πολλα dirty flash στην ρομ που εχεις αυτο βοηθαει ας πουμε στη σωστοτερη αποτυπωση των ποσοστων της μπαταρίας.

Οδηγειες.

Φορτιζεις το κινητο μεχρι 100%

Δεν βγαζεις το καλώδιο και ανοιγεις την εφαρμογη.

Παραχωρεις δικαιωματα ρουτ.

Πατας το κουμπι battery calibration.

Βγαζεις το καλωδιο Και εισαι κομπλε.

Ο προγραμματιστης προτείνει(χωρις να ειναι απαραιτητο) να χρησιμοποιησεις το κινητο μεχρι να σου κλεισει απο μπαταρια.να το βαλεις μετα για φορτιση χωρις να το.διακοψεις μεχρι να φορτισει 100% και εισαι κομπλε.

ευχαριστω για τον χρονο σου!!

αν δεν μου αρεσει κατι στην μπαταρια μετα το καλιμπραρισμα.. κ κανω full wipe και ενα restore στο παλιο μου back up θα ειμαι οπως κ πριν ;;

Edited by nickomarko

ευχαριστω για τον χρονο σου!!

αν δεν μου αρεσει κατι στην μπαταρια μετα το καλιμπραρισμα.. κ κανω full wipe και ενα restore στο παλιο μου back up θα ειμαι οπως κ πριν ;;

Ουσιαστικα ναι αλλα μην τρελαίνεσαι 4 χρονια και μετα απο καμια 300αρια φορες που αλλαξα ρομ πλεον για μενα ειναι must για να εχω το κεφαλι μου ησυχο οτι ολα εγιναν σωστα οντας ψυχ :D

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις