Jump to content

[Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια μια βοηθεια θα ηθελα!! ποιος μπορει να μου δωσει τα σωστα βηματα

1)ροοτ

2)custom recovery

3)custom rom

ειμαι με την 4.3 ακομα

• Απαντήσεις 14,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μενιο ακυρη η χαρα τελικα...μολις επανεφερα το backup παλι επεσε στα 1497ghz...το εχω ταιριαξει 2φορες...εικονιδια,προγραμματα...πωω εχω κουραστει...τι να θελει τωρα???λες παλι wipe απο το recovery και να μην περασω το backup η υπαρχει αλλη λυση??? (και οποιος το βλεπει και μπορει να βοηθησει ακομα καλυτερα)

Κάνε full wipe από recovery και μετά πέρνα με odin την rom σου

λοιπον εγω εχω βολευτει αυτην εδω CivZ_FlexKat_Rev2.1 + SnapKat_Rev2.6.1

μεσα απο τον αρομα πεταξα τα παντα και κρατησα μονο αυτα που ηθελα , στην συνεχεια εβαλα και το τιτανιουμ και freezαρα απο την λιστα που υπαρχει και οτιδηποτε αλλο . το κινητο ουτως η αλλως παει σφαιρα . μπαταρια με τον κερνελ που εχει αριστη (civato ) . αν θελω να αλλαξω κερνελ αργοτερα να τεσταρω και το lean που ολοι μιλανε , μπορω να τον φλασαρω πανω στην ρομ που εχω ??? Επισης χθες μου εκανε ενα κουλο αλλα νομιζω οτι εφταιγε καποιο απο τα module στο xposed. μετα απο κλεισει εμεινει το εικονιδιο του τηλεφωνου πανω αριστερα ,και οταν καποια στιγμη εχασα σημα και ξαναβρηκα εμεινε το τριγωνο με το θαυμαστικο . full wipe ακομα και το συστημα μεσω twrp recovery και εκανα εγκατασταση ξανα την ρομ σβηνοντας τα παντα που εδινε και η ρομ απλα και μονο γιατι εχω βολευτει και μου αρεσει το στοκ γραφικο περιβαλλον . με τον κερνελ παλι ολα καλα θα ελεγα . μου εκανε κατι restart οταν τα volt ηταν -20 αλλα το πηγα -15 χωρις overclock και ολα τελεια . για μπαταρια μην σας πω . εκανα ποσες εγκαταστασεις χθες και ειχα να φοτισω απο σαββατο βραδυ . σχετικα με τις aospk (πως λεγονται ) ρομ δεν εχω ιδεα και με τρομαζουν που εχουν ενα καρο πραγματακια μεσα .

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

λοιπον εγω εχω βολευτει αυτην εδω CivZ_FlexKat_Rev2.1 + SnapKat_Rev2.6.1

μεσα απο τον αρομα πεταξα τα παντα και κρατησα μονο αυτα που ηθελα , στην συνεχεια εβαλα και το τιτανιουμ και freezαρα απο την λιστα που υπαρχει και οτιδηποτε αλλο . το κινητο ουτως η αλλως παει σφαιρα . μπαταρια με τον κερνελ που εχει αριστη (civato ) . αν θελω να αλλαξω κερνελ αργοτερα να τεσταρω και το lean που ολοι μιλανε , μπορω να τον φλασαρω πανω στην ρομ που εχω ??? Επισης χθες μου εκανε ενα κουλο αλλα νομιζω οτι εφταιγε καποιο απο τα module στο xposed. μετα απο κλεισει εμεινει το εικονιδιο του τηλεφωνου πανω αριστερα ,και οταν καποια στιγμη εχασα σημα και ξαναβρηκα εμεινε το τριγωνο με το θαυμαστικο . full wipe ακομα και το συστημα μεσω twrp recovery και εκανα εγκατασταση ξανα την ρομ σβηνοντας τα παντα που εδινε και η ρομ απλα και μονο γιατι εχω βολευτει και μου αρεσει το στοκ γραφικο περιβαλλον . με τον κερνελ παλι ολα καλα θα ελεγα . μου εκανε κατι restart οταν τα volt ηταν -20 αλλα το πηγα -15 χωρις overclock και ολα τελεια . για μπαταρια μην σας πω . εκανα ποσες εγκαταστασεις χθες και ειχα να φοτισω απο σαββατο βραδυ . σχετικα με τις aospk (πως λεγονται ) ρομ δεν εχω ιδεα και με τρομαζουν που εχουν ενα καρο πραγματακια μεσα .

Η rom είναι συμπαθητική. Ο kernel είναι μάλλον ασταθής για τα γούστα μου. Δεν παίρνει πολύ UV η kitkat γιατί είναι ήδη από μαμά -25mV σε σχέση με την 4.3.

Έμενα τελευταία μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις η Omega. Εξαιρετικά σταθερή.

Odin υπάρχει μόνο για Windows

Ας καλωσορίσουμε λοιπόν το JOdin για Mac & Linux και μάλιστα μέσω web browser

https://builds.casual-dev.com/jodin3/

http://casual-dev.com/2014/01/04/jodin3-web-browser-or-offline-flashing-tool/

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Δες αν έχεις ενεργοποιημένο το power saving.

λες να ειναι απο την εξοικονομηση ενεργειας???αν ειναι τοσο απλο...κατσε δοκιμαζω και σου λεω....

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

λες να ειναι απο την εξοικονομηση ενεργειας???αν ειναι τοσο απλο...κατσε δοκιμαζω και σου λεω....

........μπραβο ρε πασχαλη...ευχαριστω πολυ....εστρωσε μολις εκλεισα την εξοικονομηση....στην 4.3 ομως δεν το εκανε αυτο η κανω λαθος???

είναι δοκιμασμένο αυτό; το έχεις εγκαταστήσει σε κάτι δικό σου φίλε μου;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

........μπραβο ρε πασχαλη...ευχαριστω πολυ....εστρωσε μολις εκλεισα την εξοικονομηση....στην 4.3 ομως δεν το εκανε αυτο η κανω λαθος???

Νομίζω πως υπήρχε και στην 4.3. Άλλωστε αυτό κάνει το power saving, κατεβάζει τη συχνότητα του επεξεργαστή.

Η sammy εδωσε τα sources για NC5 κερνελ. Ηδη ο αυτος που βγαζει το lean το δουλευει. Οποτε συντομα θα αλλαξουμε παλι

Τελικά ο lean kernel 2.2 παιδιά είναι όλα τα λεφτά...

όντος είναι πολύ καλός πολύ σταθερός και ταχύτατος σε όλα

ακόμα και στο ταπαταλκ βλέπεις την διαφορά για μπαταρία δεν έχω ακόμα εικόνα αλά σε στανμπαι δεν τρώει τίποτα.

341 το έχω ανοιχτό 40 ώρες με 3,5 ώρες οθόνη στο 34%

Έκανες κάποιες ρυθμίσεις ή τον άφησες στοκ;

μόνο αυτό εχω πειράξει .

Frequency profil min 300

αλλά θα το βάλω πάλι στην προεπιλογή για να δω συμπεριφορά...

Και σε εμένα με πολύ βαριά χρήση με τον ίδιο συνδυασμό Ρομ κερνελ έβγαλε 7 ώρες οθόνη με wifi κυρίως σε 18 ώρες λειτουργίας...

Πραγματικά πολύ καλός ο κερνελ παιδιά.

Είχα να δω τέτοια μπαταρία από το note 2 πριν ένα χρόνο...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

είναι δοκιμασμένο αυτό; το έχεις εγκαταστήσει σε κάτι δικό σου φίλε μου;

Προς ενημέρωση το έγραψα.

Αν σε ενδιαφέρει περισσότερα εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2598203

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Κοσμά ο SnapKat_Rev2.7 τα σπάει ,είναι βράχος . Εκανα και τις ρυθμίσεις τις υπογραφής μου και έχω πάθει πλακά.

ευχαριστω εκανα μλκ και εβαλα την AOSP και δεν ανοιγε το κινητο.Εχουμε ρυθμησεις η να το αφησω οπως ειναι;

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Χμμμμ. Θα το σκεφτώ :) Ακόμα το ψάχνω

ευχαριστω εκανα μλκ και εβαλα την AOSP και δεν ανοιγε το κινητο.Εχουμε ρυθμησεις η να το αφησω οπως ειναι;

Οχι αστα default όλα στον lean

Κοσμά ο SnapKat_Rev2.7 τα σπάει ,είναι βράχος . Εκανα και τις ρυθμίσεις τις υπογραφής μου και έχω πάθει πλακά.

πω αλλαζεις τις ρομ σαν τα πουκαμισα !! μαγκια !! μακαρι να ειχα χρονο και ορεξη να φτιαχνω ρυθμισεις καθε φορα . με τι κερνελ παιζεις τωρα ? τι προτινεις ?

Phone : LG D802 G2 16gb

Rom : CloudyG3 2.0

Kernel : Dorimanx 8.5

πω αλλαζεις τις ρομ σαν τα πουκαμισα !! μαγκια !! μακαρι να ειχα χρονο και ορεξη να φτιαχνω ρυθμισεις καθε φορα . με τι κερνελ παιζεις τωρα ? τι προτινεις ?
ο χρόνος βρίσκεται. Όρεξη πρέπει να υπάρχει. Ας είναι καλά το titanium backup, το πολύ σε μία ώρα είσαι έτοιμος στημένος.

κερνελ τής υπογραφής μου αλλά μαμά ρυθμίσεις γιατί είχα reboots.

Αύριο θα αγοράσω το Note 3 και θα ήθελα να ρωτήσω , όπως γνώριζω εχει έρθει ήδη το kit kat update για το Note 3, εγώ θα πρέπει να το λειτουργήσω όπως είναι για μερικές ημέρες και μετά να κανω update η να το κανω αμεσως?

Αύριο θα αγοράσω το Note 3 και θα ήθελα να ρωτήσω , όπως γνώριζω εχει έρθει ήδη το kit kat update για το Note 3, εγώ θα πρέπει να το λειτουργήσω όπως είναι για μερικές ημέρες και μετά να κανω update η να το κανω αμεσως?

Δεν έχει έρθει σε όλους... Πχ στις ελληνικές συσκευές όχι ακόμα. Αν όμως εσύ δεις update κανε το. Μην περιμένεις πρώτα να στήσεις το τηλέφωνο γιατί ίσως χρειαστείς επαναφορά ρυθμίσεων οπότε θα τα χάσεις όλα.

• The title was changed to [Note 3] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις