Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κατάστημα μου είπε ότι θα το στείλουν στο service για να δουν τί συμβαίνει και σε καμία εβδομάδα περίπου θα έχουμε απάντηση.

Ωραία..... Ξεκινάει ο γολγοθάς μου φαίνεται...

Καλησπέρα. Προχθές αγόρασα το Note 3. Το κινητό ειναι ολλανδικό από όσο έχω καταλάβει από το kies. Έχει kernel 3.4.0-636608 March. Baseband:N9005XXUENC. Μπορώ να rootάρω χωρίς να πειραχτεί ο knox? Ευχαριστώ!

Το κατάστημα μου είπε ότι θα το στείλουν στο service για να δουν τί συμβαίνει και σε καμία εβδομάδα περίπου θα έχουμε απάντηση.

Ωραία..... Ξεκινάει ο γολγοθάς μου φαίνεται...

Αν μπορείς να το πας εσύ , ειναι καλυτέρα και πιο γρήγορα.

Καλησπέρα. Προχθές αγόρασα το Note 3. Το κινητό ειναι ολλανδικό από όσο έχω καταλάβει από το kies. Έχει kernel 3.4.0-636608 March. Baseband:N9005XXUENC. Μπορώ να rootάρω χωρίς να πειραχτεί ο knox? Ευχαριστώ!

Ναι μπορείς με towelroot ,πάντα βέβαια με δικιά σου ευθύνη .

Samsung galaxy s21+

Ποιο ασφαλές δεν γίνεται ,διάβασε και εδω .

Samsung galaxy s21+

Είναι safe ή θα έχουμε πρόβλημα? Πρωτη φορά ασχολούμαι με android.

γιατι να το ρουταρεις ακομη δεν το πηρες? το νοτε δεν στερειται και μνημης για να πεις να το ελαφρωσεις. μηπως να το δουλεψεις λιγο καιρο μαμα και μετα να δεις για ρουτ?

Πήρα για ακόμη μια φορά το note 3 από το kaizershop είναι γερμανικό vodafone και έχει την 4.3 κ λεω να μείνω με αυτήν..εσείς τι λέτε?

Πήρα για ακόμη μια φορά το note 3 από το kaizershop είναι γερμανικό vodafone και έχει την 4.3 κ λεω να μείνω με αυτήν..εσείς τι λέτε?

Να κάνεις τα official updates που θα σου έρθουν!! Δεν έχουν θέματα! Αν δεις και μερικά post πιο πίσω έρχεται και η 4.4.4!

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

Για άλλη μια φορά δοκίμασα την ταχύτητα ενός stock Nexus 5 (ενός φίλου) με ένα stock Note 3 αλλά αλλαγμένες τις βασικές του εφαρμογές + launcher. Τι στο καλό έχει καλύτερο το pure android πέρα από τις γρήγορες αναβαθμίσεις; Η συσκευή μου φαινόταν και πιο γρήγορη και πιο smooth. Φυσικά αν άλλαζα αντίστοιχα στο Nexus 5 όσα έχω κάνει στο Note 3 το ίδιο αποτέλεσμα θα είχαμε. Και ξαναρωτώ: Μήπως τελικά πρέπει να ασχολούνται ορισμένοι λίγο περισσότερο με την android συσκευή τους ανεξαρτήτως εταιρίας; Φυσικά δεν ρωτάω τους χρήστες Note 3 και ίσως θα έπρεπε να ρωτήσω σε πιο κατάλληλο τοπικ γιατί συνεχώς διαβάζουμε για δυνατές android συσκευές που λαγκάρουν, που κάνουν και ράνουν... και μετά οι συγκεκριμένοι χρήστες το ρίχνουν στα μηλοσιρόπια ή στα βαριά. (wp).

Συμφωνώ εδώ πολύ λίγο κόσμος ξέρει να αλλάξει ακόμα και launcher, βέβαια αυτήν την ενασχόληση έπρεπε να την είχε κάνει η ίδια η samsung & να μην δίνει κακογραμμένες βασικές εφαρμογές που εκθέτουν τις συσκευές της.

Με nova δεν βλέπω κανένα κόλλημα σε εναλλαγή μενού, σε κύλιση, σε γραφικά.

Να ρωτήσω αν και είναι off topic dialer έχω exdialer pro, για μηνύματα handcent, gallery το quick pik & browser το boat(αν και ο stock είναι καλός)

Υπάρχουν καλύτερες προτάσεις από αυτές ή πρόταση για κάποια άλλη εφαρμογή?

Έβαλα το exdialer pro, εξαιρετικός-ταχύτατος, καμία σχέση με τον αργό stock.

Μόνο πρόβλημα, όταν ανοίγω αναπάντητη με πετάει αυτόματα στο stock και μετά με στέλνει κατευθείαν(χωρίς να πατήσω κάτι) στον ex, γνωρίζει κανείς πως λύνεται?

Τον έχω ορίσει ως προεπιλεγμένο dialer.

Βαλε το plugin που εχει ο exdialer και ενεργοποιησε το απ τα settings του dialer Το stock θα "χαθει"

Συμφωνώ εδώ πολύ λίγο κόσμος ξέρει να αλλάξει ακόμα και launcher, βέβαια αυτήν την ενασχόληση έπρεπε να την είχε κάνει η ίδια η samsung & να μην δίνει κακογραμμένες βασικές εφαρμογές που εκθέτουν τις συσκευές της.

Να ρωτήσω αν και είναι off topic dialer έχω exdialer pro, για μηνύματα handcent, gallery το quick pik & browser το boat(αν και ο stock είναι καλός)

Κι εγώ handcent είχα αλλά κι αυτός αργούσε λίγο στην εκκίνηση σε σχέση με αυτό που ήθελα και έτσι κατέληξα στο textra sms. Απλούστερο αλλά τώρα που έχει και material L design δεν το αλλάζω με τπτ. Ανοίγει με την μία. Για κάποιον που θέλει κάτι πιο απλό, το συνιστώ.

Πραγματι με νοβα κι εγω δε βλεπω να εχει το παραμικρο θεμα.

Βεβαια κλασσικα η σαμσουνγκ ποτε της δεν εκατσε να φτιαξει gallery-camera-dialer/contacts-sms που να ανοιγουν με την ταχυτητα που αρμοζει σε τετοια συσκευή.

Και δυστυχως ακομα και τα applications που βαζουμε απο πανω ειναι ημιμετρα.

Δλδ κι εγω exdialer εχω ωραιος κλπ, αλλα για να επεξεργαστω επαφη παλι στον μαμα μπαινω τελικα πολλες φορες. Οταν παιρνω τηλ παλι ο μαμα εμφανιζεται στο τελος κατα την κληση και για οποιον δεν εχει κατεβασει αυτα που πρεπει υπηρχε και το θεμα με τις αναπαντητες.

Το quickpic επισης ωραιο αλλα δεν μπορει να συνδεθει με το εικονιδιο πανω αριστερα στην καμερα. Κατα 90% οταν παιρνω φωτογραφίες μετα τις βλεπω στο gallery. E αμα μου ανοίγει το default τι το κατεβασα το γρηγορο? Μισες δουλειες δλδ κι εδω.

Το application των μηνυμάτων δε το εχω αλλάξει δεν εχω καποιο τρομερο παραπονο.

Η καμερα επισης να ανοιγει πιο γρηγορα δεν ξερω πως γινεται, προφανως δε γινεται.

Κι εγω θα ηθελα να πηγαινει σαν το νεξους το κινητο, δεν εχει μεγαλη διαφορα αλλα και η μικρή σε εκνευρίζει οταν εχεις καλυτερα specs. Ισως αν δεν ειχαμε ολο το bloatware και τα απαραιτητα για το πενακι apps να ειχαμε πλεονέκτημα ποιος ξερει.

Στοκ browser δεν αντεχω που δε συγχρονιζει με chrome στο desktop ουτε τα bookmarks. Επισης δεν κανει pan την ιστοσελιδα με δυο δαχτυλα, πραγμα απαράδεκτο. Δλδ οταν κανεις το pinch to zoom και μετα συρεις τα δαχτυλα αριστερα δεξια να βρεις αλλο σημείο δε το κανει.

Edited by General_lee

Ποιο ασφαλές δεν γίνεται ,διάβασε και εδω .

Να προσθέσω εδώ ότι την "τρύπα" που εκμεταλευόταν το towelroot μάλλον την έκλεισαν γιατί στο δικό μου για να ρουταρω άλλαξα σε άλλο kernel, έτρεξα το app και επανέφερα τον δικό μου.

Δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο απλά θέλει λίγο προσοχή.

με towel root κι εγω με ενα κλικ .. περασa titanium . δοκiμαζω exposed wanam , greenify και ειμαι ευχαρισημενος πως παει το κινητο .. ερωτηση ..οταν θελησουμε θα μπορεοσυμε να παρουμε αναβαθμιση οταν βγει?
Tech fusion

με towel root κι εγω με ενα κλικ .. περασa titanium . δοκiμαζω exposed wanam , greenify και ειμαι ευχαρισημενος πως παει το κινητο .. ερωτηση ..οταν θελησουμε θα μπορεοσυμε να παρουμε αναβαθμιση οταν βγει?
μην την κάνεις γιατί μπορεί να χάσεις το root και να έχεις κολλήματα.

Ναι ,κάνοντας unroot μέσα απο su και αφαιρώντας τα xposeds αν εχεις βάλει .

Samsung galaxy s21+

ευχαριστω , μαλλον θα μεινω rooted ..δεν το πιστευω, η μπαταρια εχει μουλαρωσει και δεν λεει να περασει το 53% οταν αλλες μερες ηθελα και δευτερη φορτιση μεχρι το μεσημερι ...

και απο μνημη ολα οκ ...προτεινετε κανα module xposed αν θελετε

Tech fusion

ευχαριστω , μαλλον θα μεινω rooted ..δεν το πιστευω, η μπαταρια εχει μουλαρωσει και δεν λεει να περασει το 53% οταν αλλες μερες ηθελα και δευτερη φορτιση μεχρι το μεσημερι ...

και απο μνημη ολα οκ ...προτεινετε κανα module xposed αν θελετε

Προτείνω αυτό που δίνει την εμφάνιση της status bar του S5 και το κλείσιμο εφαρμογών του tab pro:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2719909

Επίσης είμαι τώρα σε δοκιμές ενός module που κάνει τα google services αντί να δίνουν αναφορά κάθε 60 δευτερόλεπτα και να κρατάνε ΄΄ξύπνιο΄΄ το κινητό να το βάλεις ανα όσο διάστημα εσύ θες με default αρχική ρύθμιση τα 240 δευτερόλεπτα (4 λεπτά). Το άφησα έτσι στα 4 λεπτά και θέλω να δω τι θα γίνει. :p

Ναι το έβαλα κι εγώ , πολυ όμορφο αν και τα recent tabs φαίνονται πιο δύσκολα σε παράλληλη ανάπτυξη .. Εχει πολλές ρυθμίσεις για πειραματισμό ! Υπάρχει τρόπος για infinite scroll στις σελίδες του touchwiz?
Tech fusion

Μιας και έγινα root ανακάλυψα κι εγώ τον κόσμο του xposed installer και του wanam kit. Ποια modules πιστεύετε ότι είναι καλό να εγκαταστήσω για καλύτερη λειτουργία, μπαταρία κλπ.;

Μιας και έγινα root ανακάλυψα κι εγώ τον κόσμο του xposed installer και του wanam kit. Ποια modules πιστεύετε ότι είναι καλό να εγκαταστήσω για καλύτερη λειτουργία, μπαταρία κλπ.;

Εγω εχω αυτα:

[ATTACH]49713[/ATTACH]

[ATTACH]49714[/ATTACH]

Με wanam xposed κανεις τα βασικα. Τα υπολοιπα ειναι μικροβελτιωσεις. Γκουγκλαρε αυτα που βλεπεις να δεις τι κανουν για να καταλάβεις αν σαρεσουν. Σε καποια εχω σημειώσει βιαστικα τι χρησιμοποιω.

Εσάς το ταπατοκ στα συνημμένα την παλεύει?

Edited by Sol_Ballads

Instabridge.Ψαξε στο μαρκετ.

Ναι αλλά το Instabridge δε σε συνδέει κατευθείαν στο δίκτυο. Πρέπει να μπεις μέσω προγράμματος και να συνδεθείς.

Γεια σε όλους

Θα ήθελα εάν ξέρει κανένας εδώ μέσα να πει εάν υπάρχει λύση στο παρακάτω πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Εάν το ονοματεπώνυμο είναι πολύ μεγάλο στην εισερχομένη κλήση δείχνει μόνο το όνομα και λίγους χαρακτήρες από το επίθετο πράγμα απαράδεκτο για 6" κινητό .σε άλλες android συσκευές εκτός samsung δείχνει και όνομα και επίθετο .

Υπάρχει καμιά λύση δεν μπορώ να καταλάβω ποιος με παίρνει τηλέφωνο.

Γεια σε όλους

Θα ήθελα εάν ξέρει κανένας εδώ μέσα να πει εάν υπάρχει λύση στο παρακάτω πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Εάν το ονοματεπώνυμο είναι πολύ μεγάλο στην εισερχομένη κλήση δείχνει μόνο το όνομα και λίγους χαρακτήρες από το επίθετο πράγμα απαράδεκτο για 6" κινητό .σε άλλες android συσκευές εκτός samsung δείχνει και όνομα και επίθετο .

Υπάρχει καμιά λύση δεν μπορώ να καταλάβω ποιος με παίρνει τηλέφωνο.

Είναι καταχωρημένα σε ξεχωριστά πεδία? Ή τα έχεις μαζί γραμμένα... (στο ίδιο κουτάκι)???

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)