Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχεις κάρτα μνήμης στο τηλέφωνο σου; Αν ναι, βγάλτη και ξαναδοκίμασε..

δεν εχω καρτα μνημης φιλε

Υπάρχει τίποτε νεότερο με το χάσιμο των κωδικών του wifi μετά τις τελευταίες αναβαθμίσεις;

Εχει διορθωθεί. Τουλάχιστον εγω πλησιαζω το 2μηνο που εχω να τους χασω.

Αυτο που με χαλάει εμένα σε ολες τις 4.4.2 ειναι η προβληματικη εναλλαγη δικτύων απο gsm σε αυτοματο και το αντιστροφο.Μιλω οταν το εχουμε σε gsm η αυτοματο και το αλλαξουμε μεσα απο τις ρυθμισεις.Παρ'ολο που η επιλογη γινεται αμεσα ενεργη αυτο οποτε θυμαται αλλαζει και οπως του ερθει.Ελεγα μπας και με τα τελευταια updates το διορθωσουν αλλα δυστυχως...!!! Θυμαμαι το πρώτο μου note 3 με την 4.3 που εκανε τις αλλαγες σε χρονο dt. Edited by truckman

Εμένα αυτό που μου αρέσει στην kitkat είναι ότι σταμάτησε να πετάγεται σαν την τσουτσου το "περιοδικό":mad: όταν πατάμε το home button:D:D
IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Ερώτηση: Αν φλασαρω με Odin μια official stock rom άλλης χώρας από το original csc μου, ο Knox counter θα γράψει ή όχι;

Ερώτηση: Αν φλασαρω με Odin μια official stock rom άλλης χώρας από το original csc μου, ο Knox counter θα γράψει ή όχι;

Οχι δεν θα γραψει.

Εχω θεμα με την μπαταρια.. Τον τελευταίο καιρό ρουφαει την μπαταρια απιστευτα γρηγορα.. Παλια δεν το εκανε. Τι μπορει να φταει? Δεν δειχνει να τρεχει κατι απο κατω.

Εχω θεμα με την μπαταρια.. Τον τελευταίο καιρό ρουφαει την μπαταρια απιστευτα γρηγορα.. Παλια δεν το εκανε. Τι μπορει να φταει? Δεν δειχνει να τρεχει κατι απο κατω.

Δώσε μας στοιχεία κατανάλωσης. Πόσες ώρες οθόνης έχεις ; τί χρήση κάνεις;

Παίδες μηπως μπορει καποιος να μου ανεβασει το νεο samsung keyboard με τους τονους στα γραμματα που προαναφερθηκε; Θελω να δω αν εχει διορθωθει το conflict με τα aaccessibility και την αλλαγη γλωσσας. Ή ας το δει και κανεις αν δε βαριεται.

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Παίδες μηπως μπορει καποιος να μου ανεβασει το νεο samsung keyboard με τους τονους στα γραμματα που προαναφερθηκε; Θελω να δω αν εχει διορθωθει το conflict με τα aaccessibility και την αλλαγη γλωσσας. Ή ας το δει και κανεις αν δε βαριεται.

Ελα Πετρο εδω εισαι, σου εχω βαλει και το odex μεσα στο φακελο σε περιπτωση που θελεις να το περασεις στο συστημα.

https://www.dropbox.com/sh/ckdoldq6acr0ftl/AACCd7fnLWI3-ONzauFUlYg8a

Ελα Πετρο εδω εισαι, σου εχω βαλει και το odex μεσα στο φακελο σε περιπτωση που θελεις να το περασεις στο συστημα.

https://www.dropbox.com/sh/ckdoldq6acr0ftl/AACCd7fnLWI3-ONzauFUlYg8a

Thanks Παρη! :)

Ελπιζω να εχει λυθει το θεματακι με τη γλωσσα επιτελους!

Δυστυχως δεν εβγαλα ακρη, τα πεταξα στο system/app κλασικα εδωσα permissions και reboot αλλα δεν εγκατασταθηκε η εφαρμογη.. :(

Edited by Prattein_Aloga

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Τωρα κατεβηκε και σε μενα η μικρη αναβαθμιση των 19.92 ΜΒ.Τωρα κανει επανεκκινηση.

Τηλεφωνο Γαλλικο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

δεν εχω καρτα μνημης φιλε

Όταν βάζεις τη συσκευή σε download mode στο status τι σου δείχνει; Official ή custom;

Νικος

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα,

Έχω ένα θέμα με την default εφαρμογή για τα e-mails, εδώ και 2-3 μέρες δε μου εμφανίζει τον αριθμό των νέων μηνυμάτων (δεξιά-πάνω, κόκκινο νούμερο) στο εικονίδιο. Ξέρει κανείς πώς λύνεται;

Ευχαριστώ.

Past devices: Nokia 7110, Nokia 7650, Nokia N95, HTC Touch Pro2, Samsung Galaxy Note 3, Apple iPhone XS Max

Current device: Apple iPhone 13 Pro Max

Μόνο εμένα ενοχλεί η καινούρια λειτουργία του gps με το νέο update ng1; Σε προηγούμενα update μπορούσα να έχω κατά προσέγγιση εντοπισμό θέσης έχοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Τώρα πρέπει να ενεργοποιείς το gps και το default είναι το μεγάλη ακρίβεια. Δεν ξέρω αλλά το βρίσκω λίγο δύσχρηστο και μου θυμίζει χαλεπούς καιρούς που είχα iphone..

Μόνο εμένα ενοχλεί η καινούρια λειτουργία του gps με το νέο update ng1; Σε προηγούμενα update μπορούσα να έχω κατά προσέγγιση εντοπισμό θέσης έχοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις. Τώρα πρέπει να ενεργοποιείς το gps και το default είναι το μεγάλη ακρίβεια. Δεν ξέρω αλλά το βρίσκω λίγο δύσχρηστο και μου θυμίζει χαλεπούς καιρούς που είχα iphone..

Η αληθεια ειναι οτι το gps βελτιωθηκε πολυ με το update,κλειδωνει για πλάκα χωρίς δεδομένα και τα συναφή.

Μόλις μου ήρθε η ειδοποίηση και ξεκίνησε να κατεβάζει μια αναβάθμιση 189 ΜΒ περίπου.

Ολανδική συσκευή. Ίδωμεν....

Περίεργο πράγμα τα όνειρα....

Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς.

Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις....

Η αληθεια ειναι οτι το gps βελτιωθηκε πολυ με το update,κλειδωνει για πλάκα χωρίς δεδομένα και τα συναφή.

Επειδη εχω κι εγω απο σημερα το NG1,εννοεις τι ακριβως;Το GPS,δεν ειναι αυτο που γραφει τωρα τοποθεσια;(Εγω το εχω μονιμως πατημενο,μιας και δεν κανω πολυ μεγαλη χρηση και δεν με πειραζει αν τρωει παραπανω μπαταρια).

Πρεπει να κανω κατι παραπανω;

Μη γελας,αλλα εχεις ακουσει εκεινο το παλιο,που λεει,"πως πανε οι στραβοι στον Αδη";Μα,ο ενας πισω απ'τον αλλο",ερχεται η απαντηση.

Ε,εγω ειμαι ο ...τελευταιος.:lol:

Δυστυχως,οι πιο μεγαλοι στην ηλικια,προσπαθουμε πολυ να πλησιασουμε το θεμα των ψηφιακων.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

παιδες τον ιουλιο πηρα τν NG1 και σημερα πηρα ενα ακομα update 19MB. Παλι NG1 εχω. Τι κανει αυτη η αναβαθμιση;

Εχω Γαλλικο Note 3.

TCe

Παιδες καλησπερα.μπορουμε ν αφαιρεσουμε το bootlogo απο το κινητο με καποιο τροπο??ειναι τις Ο2 κ ειναι σπαστικο.κ αν υπαρχει τροπος να περασουμε καποιο δικο μας

Επειδη εχω κι εγω απο σημερα το NG1,εννοεις τι ακριβως;Το GPS,δεν ειναι αυτο που γραφει τωρα τοποθεσια;(Εγω το εχω μονιμως πατημενο,μιας και δεν κανω πολυ μεγαλη χρηση και δεν με πειραζει αν τρωει παραπανω μπαταρια).

Πρεπει να κανω κατι παραπανω;

Μη γελας,αλλα εχεις ακουσει εκεινο το παλιο,που λεει,"πως πανε οι στραβοι στον Αδη";Μα,ο ενας πισω απ'τον αλλο",ερχεται η απαντηση.

Ε,εγω ειμαι ο ...τελευταιος.:lol:

Δυστυχως,οι πιο μεγαλοι στην ηλικια,προσπαθουμε πολυ να πλησιασουμε το θεμα των ψηφιακων.

Θόδωρε,διαβάζω συχνά ποστ σου σε διάφορα νήματα και πραγματικά χαίρομαι την όρεξη σου για μάθηση και την συνεχή συμμετοχή σου σε τεχνολογικό φόρουμ.Κανεις μας δεν γεννήθηκε με μια ηλεκτρονικη συσκευή στα χερια και κανεις μας δεν ειναι παντογνώστης.Ανταλλάζουμε απόψεις, γνωσεις, γνωμες και εμπειρίες προσπαθωντας ολο και κατι καινούριο να μαθαίνουμε. Οσο για το ηλικιακο, η πλειοψηφια αυτων που εχουμε note δεν ειμαστε τιποτα πιτσιρικάδες ;)

Στο θεμα του gps που ρωτησες, οχι δεν χρειαζεται να κάνεις κατι περισσότερο απο οτι εκανες μεχρι τώρα. Εγω απλα επεσημανα οτι μετα το update στην NG1 εχει βελτιωθει πολυ ο χρονος κλειδώματος του gps (δηλαδη ο χρονος ευρεσης δορυφόρων και καθορισμος στίγματος του χρηστη) οταν ανοιξουμε καποια εφαρμογή που θα το χρειαστεί (sygic, igo, navigon, google maps κλπ).

παιδες τον ιουλιο πηρα τν NG1 και σημερα πηρα ενα ακομα update 19MB. Παλι NG1 εχω. Τι κανει αυτη η αναβαθμιση;

Εχω Γαλλικο Note 3.

Και γω επειδή έχω το γαλλικό τον Ιούλιο πήραμε την FNG2 και σήμερα την GNG1. Ένα που είδα είναι ότι έβαλε τόνους στο πληκτρολόγιο.

Και ένα κακό που είδα είναι ότι πατώντας το κουμπί από το πενάκι στην οθόνη δεν βγάζει το μενού που έβγαζε.

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Και γω επειδή έχω το γαλλικό τον Ιούλιο πήραμε την FNG2 και σήμερα την GNG1. Ένα που είδα είναι ότι έβαλε τόνους στο πληκτρολόγιο.

Και ένα κακό που είδα είναι ότι πατώντας το κουμπί από το πενάκι στην οθόνη δεν βγάζει το μενού που έβγαζε.

"Εντολή χωρίς επαφή". Ενεργοποίησε το

"Εντολή χωρίς επαφή". Ενεργοποίησε το

Φίλε ευχαριστώ. Έχεις δίκιο. Με την αναβαθμιση άλλαξε η επιλογή , ενω το είχα ενεργοποιημένο απενεργοποιήθηκε. Είπα και γώ...

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)