spoukos Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Και σε εμένα. Μόλις ήρθε το σήμα και έχω κανονικά και εισερχόμενες και data και sms και εξερχόμενες απλά στις εισερχόμενες δεν έχω volte 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Εγώ θα περιμένω μέχρι το 2047 να κάνει το δίκτυο τζιτζι μέχρι τότε όλα τα συγχωρώ και τα βάζω κάτω από χαλί. Βιβα νοβα και ξερό ψωμί 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Δεν αναφέρομαι στο black out που έγινε γιατί όλες έχουν φάει χαστούκια κατά καιρούς. 2 5 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 , F2G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Χωρίς να γνωρίζω τι φταίει, γιατί Κυριακή; Προφανώς αναβάθμιση θα ήταν αλλά ίσως είναι λίγο επικίνδυνο μια αναβάθμιση να γίνεται ΣΚ. Λογικά φταίει το νέο ποκο του @p_kαπο τότε που δικτυώθηκε έχει πέσει το δίκτυο. 10 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 (edited) 5 minutes ago, mixtri said: Λογικά φταίει το νέο ποκο του @p_kαπο τότε που δικτυώθηκε έχει πέσει το δίκτυο. Φταίω και εγώ πήρα μια ακόμα f2g και μόλις την ενεργοποίησα πάει το δίκτυο τα έπαιξε 🤣 Edited December 10, 2023 by cmvr 8 1 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100 , F2G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 2 minutes ago, cmvr said: Φταίω και εγώ πήρα μια ακόμα f2g και μόλις την ενεργοποίησα πάει το δίκτυο τα έπαιξε 🤣 Ας προσεχες! 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 16 minutes ago, spoukos said: Και σε εμένα. Μόλις ήρθε το σήμα και έχω κανονικά και εισερχόμενες και data και sms και εξερχόμενες απλά στις εισερχόμενες δεν έχω volte Τα ίδια ακριβώς, 5G και VoLTE σε εισερχόμενες… 10 minutes ago, mixtri said: Χωρίς να γνωρίζω τι φταίει, γιατί Κυριακή; Προφανώς αναβάθμιση θα ήταν αλλά ίσως είναι λίγο επικίνδυνο μια αναβάθμιση να γίνεται ΣΚ. Λογικά φταίει το νέο ποκο του @p_kαπο τότε που δικτυώθηκε έχει πέσει το δίκτυο. Ε μωρέ, ποσό λάθος μπορεί να πάει μια αναβάθμιση. Πάντως ο κόσμος στα social media έχει θυμώσει. Αν δεν δώσουν κανένα μήνα δώρο στα συμβόλαια…βλέπω κόσμο να φεύγει. Τραγική αντιμετώπιση. 4 2 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. December 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2023 Στην περίπτωση ενός προβλήματος, το ίδιο το πρόβλημα θεωρώ ότι είναι ένα 50%, το άλλο 50 πέφτει στο πώς το διαχειρίζεσαι και δυστυχώς, η NOVA με τις κονσέρβα απαντήσεις της το έχ@σε τελείως σήμερα. 4 2 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 5 ώρες πριν, ParafronGR said: Όσο δέρμα και αν πετάξεις, Telestet είσαι, δεν αλλάζεις https://www.youtube.com/watch?v=HvJY2lbA1Xs 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 (edited) 2 ώρες πριν, ParafronGR said: Στην περίπτωση ενός προβλήματος, το ίδιο το πρόβλημα θεωρώ ότι είναι ένα 50%, το άλλο 50 πέφτει στο πώς το διαχειρίζεσαι και δυστυχώς, η NOVA με τις κονσέρβα απαντήσεις της το έχ@σε τελείως σήμερα. Ακριβώς! Μπορεί η διαχείριση να καλύψει πολλά σε τέτοιες περιπτώσεις! Άμεση παρέμβαση του τεχνικού προσωπικού της εταιρίας, άμεση επεξηγηματική ανακοίνωση, δωρεάν παροχές στους συνδρομητές μετά το πέρας του προβλήματος. Αλλά δυστυχώς ακόμη ούτε τα καταστήματα τους δεν έχουν καταφέρει να ελέγξουν λείπει η κοινή γραμμή λειτουργίας και εξυπηρέτησης τους ακόμη. Ελπίζω να έχει βελτιωθεί η κατάσταση όσο περνούν οι μήνες. Edited December 11, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2023 4 ώρες πριν, Bas said: https://www.youtube.com/watch?v=HvJY2lbA1Xs Η άτιμη είχε πιάσει όλες τις θέσεις κλειδιά. 4 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 22, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2023 ΚΤΕΛ Μακεδονίας με πολύ κόσμο. Την κεραία δεν την έχουν ακουμπήσει ακόμα.Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά η Nova αναβάθμισε το σταθμό βάσης της στην Κατάρα Μετσόβου. Παίζει αρκετά καλά αλλά όπου πιάνει. Λόγω ανάγλυφου είναι πολύ δύσκολη η κάλυψη 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 On 22/12/2023 at 11:25 ΠΜ, georgeavl3 said: ΚΤΕΛ Μακεδονίας με πολύ κόσμο. Την κεραία δεν την έχουν ακουμπήσει ακόμα. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί, αλλά η Nova αναβάθμισε το σταθμό βάσης της στην Κατάρα Μετσόβου. Παίζει αρκετά καλά αλλά όπου πιάνει. Λόγω ανάγλυφου είναι πολύ δύσκολη η κάλυψη Έχει διαφορετικά πάνελ για Β28 η Nova? Δε φαίνεται να είναι aligned η κάλυψη με 1800/2100. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 Στην 10425 κάτι άλλο παίζει, η 1800 βγαίνει από άλλο PCI?? Δεν έχω καταλάβει Τονίζω ΔΕΝ την έχουν αναβαθμίσει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 34 minutes ago, georgeavl3 said: Στην 10425 κάτι άλλο παίζει, η 1800 βγαίνει από άλλο PCI?? Δεν έχω καταλάβει Τονίζω ΔΕΝ την έχουν αναβαθμίσει Ναι από άλλο PCI διότι από εκεί βγαίνει και για GSM 1800 5Mhz απο τα 15Mhz σύνολο. Η 10425 δεν την έχουν πειράξει αλλά την γειτονική σε One Salonica και προς τα δικαστήρια εχουν τρομερές ταχύτητες… Χθες ήμουν στα μπουζούκια κάτω…πλέον και με Ν78. Εχω ανεβάσει μετρήσεις από nova…σκεψου πιανει και στο -2 στο Parking της Περιφέρειας και στο One Salonica μέσα… 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 Γαζώνει στις περιοχές αυτές, όρεξη να χεις για τεστ. 4 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 (edited) Στο One είναι η μόνη με σημα κυριολεκτικά παντου. Ακόμα και στο υπόγειο έχει 4G. Ποσα micro της Nova υπάρχουν σε όλο το κατάστημα; Edited December 24, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 (edited) 12 minutes ago, panos.k2 said: Στο One είναι η μόνη με σημα κυριολεκτικά παντου. Ακόμα και στο υπόγειο έχει 4G. Ποσα micro της Nova υπάρχουν σε όλο το κατάστημα; Η One επίσης έχει ιδιοκτησιακή συμμετοχή η United Group μέσω της Vivacom. Edited December 24, 2023 by Chrischal1908 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 6 minutes ago, Chrischal1908 said: Η One επίσης έχει ιδιοκτησιακή συμμετοχή η United Group μέσω της Vivacom. Για το One Salonica το κατάστημα στην Θεσσαλονίκη λέω εγώ. Εσυ που αναφέρεσαι; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. December 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2023 1 minute ago, panos.k2 said: Για το One Salonica το κατάστημα στην Θεσσαλονίκη λέω εγώ. Εσυ που αναφέρεσαι; One telecommunications. Πάροχος στην Αλβανία. Πρώην Deutsche Telecom-Cosmote. 1 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 Πλατεία ταχυδρομείου Λάρισα. Δεν έχει 5G 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. December 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2023 5 ώρες πριν, hercoulis said: Πλατεία ταχυδρομείου Λάρισα. Δεν έχει 5G Περίεργο. Πριν μερικούς μήνες που ήμουν εκεί είχε n78 με 500mbps. 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 4 ώρες πριν, dasnowy said: Περίεργο. Πριν μερικούς μήνες που ήμουν εκεί είχε n78 με 500mbps. Μπορεί να έχει κάποιο Micro B7 και να τον συνέδεσε εκεί 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2023 5 ώρες πριν, dasnowy said: Περίεργο. Πριν μερικούς μήνες που ήμουν εκεί είχε n78 με 500mbps. Ο σταθμός είναι στα 50μ από εκεί. Αλλά υπάρχει μάλλον micro που δεν έχει endc με το γομάρι. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Τρομερό Μετα για 1,5 λεπτό ήρθε η ψυχρολουσία. Βέβαια από την Κόρινθο είναι η πρώτη φορά που γυρίζει Παλιό δίκτυο B7+B3+B20 Μέσα σε τούνελ, παλιό δίκτυο Μέσα σε τούνελ. Μόλις βγήκα ξανά 5G Παλιό δίκτυο μετά από αρκετή ώρα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 2 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Ιανουαρίου Παρόλα αυτά, πλήρως λειτουργικό και με καλές ταχύτητες. 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts