p_k Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Μόλις διάβασα ένα σχετικό άρθρο και επιβεβαιώνει όλα όσα αναφέρεις. 2 1 Παράθεση There's no room for ideals in this mechanical place Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 28 minutes ago, memoriesradio said: Εμένα με ξεπερνάει, ο τρόπος που ξηγιέσαι τα screenshot... Άρχοντας! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 1 2 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 1 hour ago, sonakiasfun said: Υπάρχει τρόπος να φύγεις από την εταιρεία αζημιως για λόγους κατάστασης δικτύου; Ναι, όταν δεν μπορούν να σου παρέχουν τις υπηρεσίες στην διεύθυνση που έχεις δηλώσει έχεις το δικαίωμα να φύγεις από την εταιρεία ατελώς. Εννοείται ότι η συγκεκριμένη είναι και η πιο δύσκολη να το καταφέρεις αυτό αλλά το δικαίωμα το έχεις κανονικά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 9 minutes ago, Arinos said: Ναι, όταν δεν μπορούν να σου παρέχουν τις υπηρεσίες στην διεύθυνση που έχεις δηλώσει έχεις το δικαίωμα να φύγεις από την εταιρεία ατελώς. Εννοείται ότι η συγκεκριμένη είναι και η πιο δύσκολη να το καταφέρεις αυτό αλλά το δικαίωμα το έχεις κανονικά. Ισχύει, εγώ με 2 καταγγελίες στην ΕΕΤΤ το έλυσα το πρόβλημα μου. 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 5 minutes ago, Nikolas14 said: Ισχύει, εγώ με 2 καταγγελίες στην ΕΕΤΤ το έλυσα το πρόβλημα μου. Θυμάμαι που το διάβαζα, αν δεν έγραφες την ιστορία σου με την wind δεν θα το περίμενα ποτέ ότι θα ήταν τόσο δύσκολοι. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου 3 minutes ago, Arinos said: Θυμάμαι που το διάβαζα, αν δεν έγραφες την ιστορία σου με την wind δεν θα το περίμενα ποτέ ότι θα ήταν τόσο δύσκολοι. Και όμως, μέσω call centrer που έδινε προσφορές για συμβόλαια η Wind έκανα την σύνδεση Wind zone FTTH 100/10+Wind Vision Basic δώρο+ W Unlimited 65€ συνολο το πάγιο. 1) ΠΟΤΕ δεν πλήρωσα 65€ πάγιο παρά μόνο 39€ το κινητό και μετά 26€ το Σταθερο. 2) Δυο μήνες αναμονή να πάμε σε οπτική σε οικοδομή που είχε περαστεί εγκατάσταση. Κοινώς υπήρχε box έξω από το διαμέρισμα και έπρεπε να περάσει μέσα η οπτική στο σπίτι. 3) Τραγική η κάλυψη στη Κεφαλονιά που ήμουν εκείνο το διάστημα, καθώς και σε Κυλλήνη Ηλείας και Πάτρα. Θεσσαλονίκη ήταν αρκετά μέτρια, σε σχέση με τώρα που γύρισα σε F2G. 4) Είχα και επιδότηση που η συσκευή άργησε να έρθει διότι δεν την είχαν ετοιμοπαράδοτη και είχα κάνει ήδη την καταγγελία και μου ζήτησαν ρήτρα σύνολο 321€. Να ναι καλά ο άνθρωπος από το τεχνικό τμήμα που ήταν και ο μοναδικός που αναγνώρισε το πρόβλημα ότι προέρχεται από ελλιπή κάλυψη. Η Wind έπαιζε στο σπίτι μου από δυο κεραίες εκτός Αργοστολίου και μια νομίζω μέσα που είχε τότε. Ωστόσο επειδή οι συνδέσεις γίνονται με μικροκυματικά-ασύρματη ζεύξη κατά βάση με κάθε κακοκαιρία(καταιγίδες) σερνόταν τα δεδομένα μέχρι και σε φαινόμενα τύπου Ιανός που προκάλεσε και φυσικές καταστροφές είχε πέσει το δίκτυο. Σε εσωτερικούς χωρους μόνο Edge και εκτός υπηρεσίας. Μια γραμμή άντε 2 έπιανα έξω είτε 3G είτε 4G για δεδομένα. @Nickchris36 7 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν (edited) Χαλια μαυρααα Γειά σου νοβαρα!!!🤣🥳 . Συνέχισε..το έχεις!!🤌 Edited 18 ώρες πριν by Nickchris36 4 Παράθεση Pocophone F3 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 2 ώρες πριν, Nickchris36 said: Χαλια μαυρααα Γειά σου νοβαρα!!!🤣🥳 . Συνέχισε..το έχεις!!🤌 Καλά είσαι… 5 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13 Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova F2G+ Vodafone CU Σταθερή: Wind 100/10 FTTH, Vodafone Adsl 24, What’s Up Student 24Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts